Keresés

Részletes keresés

felszopólány Creative Commons License 2003.12.16 0 0 21
Kurva jól megy a topikod
tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 20
20!!!

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 19
hehe, a sors fintora, megláttam egy szórólaposztogatót, gondoltam elmegyek mellette, hátha szemreányóan néz majd a pofámba (imádom), erre kiderült hogy egy földim, ráadásul lány, ráadásul sose tartozott a kedvenceim közé, úgyhogy két szó után otthagytam. borzasztó. utállak titeket. remélem azért néhányan ti is utálotk.

másrészről meg belegondoltam, hogy miért igaz mindenkire hogy szeme mögött szomorúság, de miért ne lenne igaz? a boldogság mindig csak pillanatnyi, illékony állpot, a bánat pedig mélyről, szinte kizárólag emlékekből fakad, azok pedig konstansak meglehetősen, ezért a bánat is az, nem kell a boldogságra hajazni, meg kell dögleni mind

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 18
mondtam neki hogy jöjjön el ma este ha tud mert senki nem lesz itthon, a hülye meg tényleg odament a ház elé hiába

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 17
örülök, hogy már ketten félünk. lehet tömeghisztéria lesz

tt

Előzmény: -nou- (16)
-nou- Creative Commons License 2003.12.16 0 0 16
nem ön fél egyedül)
ez nem privi'lég*NY*um!I
Előzmény: tündértakony (13)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 15
"szitázó angyalokat láttam, amint áztak a hajnalban, és leszálltak, hogy szomjukat oltsák a folyó hűsítő vizével... de méhéééhéhhéééérgetth ittthakkkk!!!!!! a világ széthullllt! az angyal halottttthhhh.... mééhéhééreg, ami megfolyt, és megöli a táááháááncosss angyalokathhh.....

aludtunk önmagunkban
mééélyen az álmainkban
valamit láttunk a vízben
elüldözött inneeeeeeeeeen
elviszem a híréttt messze
másfelé menj, ne erre fordulj
valami jobb helyet keress
olyat ahol ééééééééllni is lehet
csak álllnak a forrásnál
és öntik.... a mérgeket
eléjük teszel egy képet
meg se kérdezed
haláááál a forrrááásnáááááál

tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 14
jahaaj, állok a vilamosmegállóban, szemben bicikliúton biciklista közeledik, egyszercsak lenéz, befékez, fogja a biciklijét, és hozzábassza a közeli fa törzséhez. Alig röhögtem. tiszta metakazamata. biztos összeolajozta a lánc a nadrágja szüzességét. de nem. csak egy sima idegbeteg köcsög állat.

Aztán a villanyoson volt egy bolond, a habos nyála már a szája szélére száradt, dünnyögödt meg nézett rám is, hátha beszélgetek vele, de már nem tudok az ilyenekkel érdemben kommunikálni. öregszem.

a villamoson a sok mocskos gennyes ember meg mindig rátapos a cipőmre. úúgy utálom őket. aztán persze elnézést kérnek, de miértr nem előre gondolkoznak.!! Hülyék

Szóval nem érzek túl különbséget a való világ meg a diliház között, pedig mindkettőt próbáltam már

ja,h a van valaki, aki egyáltalán olvassa ezt a szar topikomat, akkor elsődlegesen írjon már bele valamit, másodlagosan meg nyalja ki a seggem

tt

seggnyalas

tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 13
De én félek egyedül! legalább az első órán, vagy az utolsó órán legyen ott. anyám mindig elhagyott kiskoromban mindenféle áruházakban, csecsemőkorombanm eg kinthagyott napon, jégesőn :(( sajnálj, és sohs soha ne csinálj ilyet a gyerekeiddel, nézz meg cvsak engem. nézz meg

tt

Előzmény: morticia addams (11)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 12
gyönyörű dógok történtek ma, gyönyörű!!! a keletiben egy csöves néni a mindenfelé elmenni akaró kutyáját a "hát hova mész te hülye?!?! hát a halálba mész!!!" szavakkal illette, és igaza volt! mert milyen kegyetlen meg hideg is aivlág, főleg mostann!!! bölcsek ezek a csöves nénék. én is ez akarnék lenni következő életemben, vagy vasutas

meg láttam, hogy a forralt bort a keletiben borpor-ból csinálják. kurva j szó, nem,? borpor majnem mint a boszporosz.

aztán a villamosan egy kis lurkó elkezdett silabizálni, oszt ilyen jött ki a torkán, hogy de jó, szeretem a hó-napokat!!! a kis gennyes kazinczy, mit képzel az ilyen maágtól,c sak úgy viccelődik a nyelvvel?!?!?

aztán láttam egy nyugdíjas bácsit szatyorral, nagyon spéci fölszerelése volt, ugyanis ahogy fölült a villmosra, egy kampót akasztott az egyik rúdra, és arra akasztotta a szatyrát, hogy tiszta maradjon a feneke. a szatyornak :) ja, meg is volt zakkanva kissé, mert mutogatta meg mesélte a jukas kesztűjétről a szemben ülő arabus fiatalembernek. de ez a kampó megfogott. rosszul mondja az akela, nem a munka emelt ki az állati sorból, hanem az eszközhasználat

tt

morticia addams Creative Commons License 2003.12.16 0 0 11
még nem tudom, én csak a szállításodat vállaltam. majd másnap elmeséled, milyen volt.

/gondolom, neked ingyé lesz/

Előzmény: tündértakony (10)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.16 0 0 10
dejódejó!!! és kapok illyen cuki bőrrucit is, meg egyéb segédeszközöket? jó kisfiú leszek, megígéééremmmmmm

/izéé... mennyi pénz?/

tt

Előzmény: morticia addams (9)
morticia addams Creative Commons License 2003.12.16 0 0 9
ha továbbra is 1 ijjen tündéri csávó maradsz, én elviszlek egy helyre. csak annyi kell hozzá, hogy az elején kapsz egy nyakbavalót, rövid lánccal. reggel érted küldök. deal?
Előzmény: tündértakony (4)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 8
Miért? miértmiértmiért, miért büntetem magam ezzel a mocskos tévével? most a panelumpenprolik által háromszor is visszabuktatott feri "lumpenarisztokrata" tamás "szeresd az amerikabarát arabokat, mert szép az országuk, meg amúgy is jó fejek" (tm) c. műsorát? néztem végig, ami jó lett volna, ha kivágnak mindent az öt perc beszédmentes tv2reklámmentes hülyeségmentes részek kivételével.

de hogy mondjak valami jót is: most nem ittam meg az esti fél liter kakaómat, csak egy deci ásványvizet, így remélhetőleg nem kell hajnali fél háromkor kimennem hugggyozni.

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 7
áhh, nivéja, az jó. az olyan puhaságot sejtet, tán mer anyám mindig azzal kente orcáját purgyékoromban, oszt az a szép mélykék doboz bennemaratt a szemem fenekiben. tán még a popsimat is azzal kente, előző hozzászólásból ítélve azér ien puffadt :))

a jótékonykodó emböröket én szípen elküldöm, mer nekem nincs pézem. de a csúcs az a moszkván vótt, mútt héten, amikor egy cigánylyán odjött hozzájam, hogy ő mostann jósol nekem a szememből. modnom jó van, gondoltam amíg nem kér pézt, tiszta haszon. oszt mondott ijjen triviálságokat, hogy bár a szemeim mosolyognak, de mélyen szomorúság ül, meg hogy szép fiú vagyok,minden ujjamra jutna egy lány, de én egyvalakit szeretek, akit nem kaphatok meg. itt már elkezdtem röhögni, ugyanis mindenkit utálok, de a legjobb ezután jött: kitépett egy hajszálamat, és az tmondta, csomagoljam papírpézbe, oszt akkor teljesül két kívánságom is, nem csak egy, és még nemcsak a phíztül függ ám. No, itt már szépen röhögtem, kérdeztem azt nem látta hogy nincs péz nálam? :)) Aszonta szemét vagyok, és elviharzott, a hajszálamat meg magammal vitte. Szerintem azóta is vudu babát próbál csinalgatódni, de elbaszta, mert már nincs lelkem :))

viszont egy haveromat meg jehovisták állították meg nyugati aluljáróban, oszt mondták, hogy adnak neki 3 ezer forintot, ha válaszol egy kérdésre őszintén. aszonta jó. kérdezték, hogy hisz-e istenbe. aszonta nem. és markába nyomták a háromezer forintot. jézus tényleg szeret néhányqat :))

tt

nekem valami adida arcszeszem volt, de ritkán alkalmazom én is, csak amikor beretválkozódok. most fogyott el. nem is tom micsinájjak. tényleg mindenhogy begyullad aza bőr.

Előzmény: Haszika (5)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 6
Imént meg egy püffedt testű vízfejű csecsemő vartyogott a képembe, nem tudtam mire vélni efféle borzadalmak megjelenítését a képcsővásznon, de utána a reklámszöveg mindent megmagyarázott: "Az új johnson babakrém tízszer több vizet zár a baba bőrébe..." Hát jó, ha valakinek ez kell... de minél 10%-kal több vizet? Ezt valószínűleg ők se tudták volt egzaktli, ezért volt már túlpüffesztve a baba. kisdead.

meg azt is megtudam a maji híradóujbul, hogy a magyar iskoláslányoknak nagy részének többnyire irtózatos méretű picsájuk van, bár ez nem túl újdonság, elég igénytelenek manapság mindenfelé az emberek.

Ja. Na hallod. A főintervjú természetesen a 2 egész 3 miljárd forint kőccségvetésű sorstalangás nagyfilm első forgatás napjáról szólt, megmutattták az asztalosműhelytet, amiben kezdődik a történet, meg még egy színészt is, aki néha beszélt. állati jó volt. bekapcsolom fél óra múlva is a tévét, hátha meg tudom mi volt a forgatáson az elmúlt fél órában. sőt, lehetne nyitni egy reality-csatornát is a filmnek. jee. bár egész jó befektetés zsidó-holokausztfilmet csinálni mostanság, mer az oszkár már az első forgatási napon borítékolva van, bárki is csinál bármit, már ha valakinek fontos az oszkár. de én azér szeretnék egy kulák-holokauszt filmet is látni a sztálini időkből, meg rományiábul is lehetne, vagy csak hogy a spanyol válogatott végigdózerolja dél-amerikát indiánhullahegyeket emelve istenük tiszteletére mindenütt. nah. je. te.

de a legjobban ennek a izének, a mátyiásnak örülök, aki majd kijutatt minket ejrópábul, a végére. ja, vébére. végre lesz magyar foci. azaz van most is, csak.

öö

tt

Haszika Creative Commons License 2003.12.15 0 0 5
jah értem; akkor én nem tartozom közéjük:) nekem pl fni Nivea arcszeszem van, de nem is emléxem mikor használtam utoljára, csak nagyon ritkán alkalmazom - esküszöm van amikor jobban elfertőződik a bőröm, ha arcszeszt használok:(

a szórólapos jelenség is undorító, de ennél rosszabb, amikor nem szórólap hanem vmi"jótékonységi" fasságot akarnak rám tukmálni: pár hete Ferenc krt aluljáró, cigánylány nyújtja a valamit, nem figyeltem oda, automatice elvettem, erre megáálít h "hajlandó lennék-e támo..." blah-blah, nem tudtam h ilyesmi, erre visszaadom h bocs, de erre nem érek rá, mire jól lehülyézett:DDDDDD - haver mondta, én nem hallottam:D

eleve gyanúsak nekem ezek a dolgok, de persze volt h már találkoztamolyanokkal akik komoly dologgal állítottak meg, de azok úgy is néztek ki, és nem kértek semmit, csak ők adtak valamit h olvassam el....

Előzmény: tündértakony (2)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 4
Nem tudtok valami szórakozóhelyet pesten, ahol egész este lehet gyűlölni?

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 3
Nézd má a sok hülye marhát, szegény nyugdíjasokat baszogasssák ezek is, akiknek egyetlen vagyonuk egy kurva műszőrme bunda, amit valószínűleg még a hetvenes években pörcsézeltek befele párjuk korai elhalálozása után a segélyből, ez a sok kis pöcskarika meg azt se tudja mi ellen tüntet, mi a szőrme, mi az állat, mi az élet, mi a hús, de legjobban az fáj, hogy a képen látható hülye picsát személyesen is van szerencsém ismerni.

hová kurvul ez a világ, nekem is kurvának kéne lennem már

hátt mosmá nem is tom kit utálok jobban, de azt hiszem magamat, van pofám ezekután még élni merni, meg levest merni

tt

tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 2
A szétmartpofájú az a sok mocskos máccsó akinek kilóméterről lehet érezni a legendári hárléj dévidszon vagy éppen pitralon arcszeszjét. ma ült mellém le egy ilyen. borzasssztóóó volt. kár hogy nem volt nálam öngyújtó, biztos berobbant volna a metrókocsi :) haaaj

szóval undorító. bár legjobban a mocskos szórólaposztogató gennyeket utálom, akiknek pofájuk van szemrehányóan nézni ha nem veszem el a mocskos szórólapjukat, miközben önnön hatványozott lustaságuk okán képtelenek valami tisztességes részmunka után nézni, mondjuk pakolni raktárban vagy tele van vele az expressz. undorító.

undorítt

Előzmény: Haszika (1)
Haszika Creative Commons License 2003.12.15 0 0 1
így van ez már csak, sokszor én is így gondolom...

de a szétmart pofájú arcszeszes, az milyen_?

Előzmény: tündértakony (-)
-nou- Creative Commons License 2003.12.15 0 0 0
add'ig
nyújt*
Óz'kodj//===================oE nemér)
amíg
a takid ér\\=====================================oB

-versemny)-

Előzmény: tündértakony (-)
tündértakony Creative Commons License 2003.12.15 0 0 topiknyitó
Parfümje a pofámba csap
a metrón, helyen, mindenütt
cigifüstje agyamba kap
míg megállok a busz előtt
húgyos-szaros illatburka
az aluljáró sarkából
gyomromtüdőmalját éri
ennél már csak szétmartpofájú arcszeszes a jobb
megmikor hónaljszaga orromba mar, s lábának zamatisrámnehezedik!!!

Szennyszagú szagszennyező gecik vagytok mind!!!

tt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!