Én se láttam, csak kb. a közepétől, és a szokásos nyavalygás volt, hogy ki kit szeret/nem szeret/bevallja-e magának/visszahódítja/nem engedi/kavar stb. Sztem még nem volt a Down-kóros kórus, hacsak nem passzintották be sutyiban az elejére, úgyhogy még mi sem voltunk, mint közönség.
Közönség voltunk az előadáson. De hogy a "beharangozástól" mennyi idő telik még el, míg tényleg dalra fakadnak, csak Kalamár tudja - vagy még ő se... Egyébként tényleg nagyon helyesek és roppant lelkesek voltak a Down-osok! ribizli
Olyan izék vagytok, mikor lesz ez a produkció ? Végső kétségbeesésemben az RTL honlapjára futottam rá, de miután a 1 perc latt 17 bazmeg hagyta el a számat, gyorsan kiléptem. Semmi sem működik és csupa reklám. Szóval ?
Jahh, amúgy a legjobb élményem az egész forgatásból a Down-kórosok éneklése volt, azt tényleg nézzétek meg! Zeneileg förtelmes, amit lenyomtak, de nagyon aranyosak, sokkal jobb fejek voltak, mint a "színészek" zöme, és rettentően izgultak a produkció miatt :)
Felhívom a kedves rajongók figyelmét, hogy a zesemények alakulása arra enged következtetni, hogy a közeli jövőben Thor művésznő produkcióját élvezhetjük kitűnő sorozatunkban! (Karcsiék kórusának fellépése alkalmából.) ribizli
Nem tudom miért, de valami azt sugallja nekem, hogy Kem nem igazán fog eljutni ebben a soriban a szoptatási fázisig.
Ha én lennék a forgatókönyvíró, akkor biztosan megőrjíteném a nézőket valami "az ebolában és AIDS-ben szenvedő gaboni mérgeskígyó hasonharapja az éppen az erdőben kakiló szegény hősnőt" c. jelenettel. :o))
On.
Amúgy meg azt bírom, hogy sztorilámerek már megint a pofonegyszerű csábítás-trükkhöz fognak folyamodni a mi Tiborkánkkal.
Kíváncsi vagyok, hogy hány kört bír még el a Gáborka-Tiborka körforgás, mert én már behoznék a sztoriba valami Tibortól is kafább, ámde kellőképpen dúsgazdag hapit.
Azért remélem azt már nem érjük meg, amikor dr.Carter fog oda belépni a III.műszak c. sorozatban azzal, hogy a nejének szeretne egy szoptatós blúzt venni, mert akkor berosálok.
Vót már ott soppingolni a Melinda is, de az meg a BK-ban történt. Keresztül-kasul vannak ezek egymással. Én csak azon csodálkoztam, hogyhogy nem zárt még be a BéZs, amikor a BKból másképp tudjuk.
Mostanában nem, igaz, a legutóbbi kettőt nem láttam, viszont úgy tűnik, hogy amiket épp tavaly ilyenkor vettek fel, annak se járnak még a közelében a sztorival.
Ferit a múltkori beszólása miatt kidobtaja zalexa, és akkor elment taxival a saját bútorgyárukhoz csövezni.
A taxisnak csak egy kilónyi apróval tudott fizetni, kínosan magyarázkodott, aztán megkérte a taxist, hogy nyissa ki a csomagtartót.
A taxis nem szállt ki, nem is szólt egy szót sem, erre Feri hátrament, kivette a cuccát, aztán a taxis elhúzott köszönés nélkül, Feri meg ott állt a két bőröndjével, mint egy rakás szerencsétlenség.