Idézőjelben írtam. Felesleges volt ehhez ennyit magyarázkodnod, mert nem szó szerint értettem, és a reakciódra a reakcióm sem sértődött volt, és főleg... nem kényszerítelek, sem kérlek semmire.
nézd, ha úgy értelmezted hogy megvédtelek, akkor legyen, nem akarok semmi jónak az elrontója lenni! de nem szeretnék (megint) úgymond "őrangyal"/"védőangyal" státuszban lenni......
az már 1 más kérdés hogy olykor beleszólok 1-1 olyan dologba, amiben esetleg 1 számomra kedves, szimpatikus fórumozót ér "támadás". de azért 1 jó ideje az ilyenekből is igyekszem kimaradni, már csak azért is hogy elkerüljem a szájkaratét (bár, számomra kissé érdekes és elgondolkodtató, amikor pl 1 olyan fórumozó kritizál negatívan 1 másikat, aki saját magából gyakorlatilag semmit nem mutatott. de hát ugyebár másokat "értékelni" mindig könnyebb (önkritika pedig zéró.......)
ja és itt fontos megemlítenem hogy pl nemrég egyes irományokat én is eléggé kritikusan szemléltem, de egyrészt véleményemmel nem voltam, másrészt akárhogy nézzük, azok "művek" semmiképpen se tartoznak a "hiteles" kategóriába!
ez így azért nem mondanám hogy "megvédtelek", én inkább csak kifejtettem arról a dologról a véleményemet. de nincs mit!
na, erről a "döghúsról" eszem,be jutott valami, nevezetesen hogy van mikor 1 (női) fórumozót 1 másik "ledögöz", de természetesen nem bántóan, sértően, csakis jó értelemben! :-)
jól van, örülök hogy nem vetted sértésnek, de azért szerintem mégse illik idegen embereken még poénból se élcelődni, akkor pedig pláne nem, ha az az illető semmit nem ártott a másiknak. de ez csak az én véleményem, nem biztos hogy egyet értesz velem......
pont olyan? mármint micsoda és milyen? úgy értetted hogy a szemem csokibarna?
de én most már hamarosan nyugovóra térek, ha válaszolsz, akkor majd holnap valamikor olvaslak! jó éjt! :-)
persze, értem! most nem is úgy értettem hogy konkrétan Neked mi tetszik rajta, hanem úgy általában gondolkodtam el.......
de amúgy örülök, ha az olyanokat szereted!
hát, az az igazság hogy az egyik fórumozónak volt egy a nickeddel kapcsolatos nem túl szép megjegyzése is (elmondása szerint csak poén volt), amire én azt válaszoltam hogy azért lehetőleg óvatosabban bánjon az ilyenfajta megnyilvánulásokkal. de igazából 1 másik fórumozó pedig tényleg poénosan megkérdezte hogy miért nem írok már Neked privit, stb.......mondom, nem kell komolyan venni.......
a másik esemény alatt a szemes képemre gondoltál? ha esetleg igen, akkor nem kell keresgélned:
szóval a nők általában szeretnek "furulyázni", "oboázni", mármint ha érted, mire gondolok...... :DD de most komolyan, az hogy "kis túlzással", az mit jelent? régebben művelted, csak abbahagytad vagy esetleg mostanában kezdted el?
én igazából arra gondoltam hogy ha beteg vagyok, akkor jól esik, ha valaki ápolgat! (na jó, tényleg nem erre gondoltam.......) :)
nincs mit! lehet hogy nem hiszed el, de nekem éppen az ilyesmi (világos) színű szemek tetszenek, szeretném ha az enyém is olyan lenne, de hát ez van, ezt kell szeretni......