Keresés

Részletes keresés

Tomchy01 Creative Commons License 2008.12.19 0 0 23
Sziasztok!

(Kicsit megpróbálom felhozni a topicot, mielőtt Titanic lesz belőle)

Egy kérdésem van bárkihez, aki otthon modell festékszórót használ, kompresszor nélkül.
Ki mivel komprimálja a levegőt? Én egy autó belsőgumira gondoltam, mert az könnyen kezelhető, ellenben a festékszóróhoz ( Revell 250-es festékszóró ) kapott légvezetéken levő csatlakozó köszönő viszonyban sincs egy szabvány autószeleppel. Van valakinek ötlete, hogy hogy lehet ezt csatlakoztatni?

Üdv
Tomchy
Peter atyuska Creative Commons License 2008.11.09 0 0 22
Akac fa oszlopok 3m 1,2m ig katrannyal bekenve es leverve, erre szogelve a kerites halo. Ajto vagy veszel vagy lecbol keszitesz, es egyik levert oszlophoz panttal rogzited.
Előzmény: iricc (13)
Peter atyuska Creative Commons License 2008.11.09 0 0 21
Bosch magyarorszagnal kerdezzel ra. Ok megmondjak melyik kozvetlen partneruknel lehet beszerezni vagy megrendelni. Mivel ez premium kategorianak tartjak raktaron nalunk sehol sincs.
Előzmény: alto (14)
türkiye cumhuriyeti Creative Commons License 2008.09.19 0 0 20
Én múlt héten vettem egy liquid tipusút mert letörtem egy darabot anyukám régi vázájából, de azzal nagyon szépen megragasztottam.
Előzmény: kicsilucsi (19)
kicsilucsi Creative Commons License 2008.09.09 0 0 19
kicsilucsi Creative Commons License 2008.09.09 0 0 18

Tapasztalatok???
freeman28 Creative Commons License 2008.07.23 0 0 17
Sziasztok ajánlanék nektek egy oldalt, ahol nagyon jó áron lehet szerszámokat vásárolni!
http://szerszam.uw.hu/
makiiii Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16

Üdv.

Barkácsoláshoz egy kis gondolatébresztő.

www.sorkollektro.hu

Ajánlom figyelmedbe a versenyt is.

Üdv.

Laca

roleeg Creative Commons License 2007.04.27 0 0 15
Hello

Elado Bosch IXO akkus csavarozó,hálózatitültővel,szivargyújtótöltővel,ledes megvilágítás,irányjelzés,töltöttségjelzés.Bitkészlettel!
Nem használt!
Ár 10 000Ft
Dunaharaszti 06 70 292 7442
gfeco@freemail.hu
alto Creative Commons License 2006.05.20 0 0 14

Üdvözletem minden topiclakónak!

Ismeri-e valaki a Bristol típusú csavarhúzókat?

Olyan, mint az imbuszkulcs, csaknem hatszögű, hanem négy vagy hat gerinc emelkedik ki a szerszám szárából.

Hol lehet Budapesten, vagy Magyarország más helyén kapni ezt a ritka fajtát?

iricc Creative Commons License 2004.07.02 0 0 13

sziasztok

jo h idetalaltam, talan tudtok segiteni.

a kutyaknak szeretnenk a kert egy reszet elkeriteni, viszonylag kacifantos modon sikerult kijelolni a kerites nyomvonalat.

alapfeltetel kell legyen sajnos a 2m magassag (mert kulonben kiugranak), es a fold ala is valamennyivel be kell menni, nehogy kiassak magukat.

sajnos a betonozas nem megoldas, mert kb 26m-rol van szo, es csak bereljuk a hazat, nem betonozhatunk le egy ilyen nagy reszt. ajto is kell egy reszen, olyan merettel h ember is beferhessen rajta.

tudnatok otleteket, hasznos tanacsokat adni az elkeszitesevel kapcsolatban?

elore is koszi

iricc

Don Palesz Creative Commons License 2004.07.01 0 0 12
Sziasztok!

Szeretnék venni egy fúrógépet, 20000 forintból, lehetőleg nem bóvlit, ami hamarosan tönkremegy, és nem kis vacak, 550 wattosat, hanem legalább 700-asat. Milyet javasoltok, hol érdemes venni? Esetleg linkeket is adhattok.
Köszi.
sonne Creative Commons License 2003.08.14 0 0 11
sokáig gondolkoztam, hogy mi az a lemezsín (értsd: leme-zsín), valami francia jövevényszó, vagymi... :))

a tolótükrös megoldás kapható az ikejában is, de nem tetszik. marad az ajtó, kérdés, hogy melyik megoldással...

kösz az ötleteket!

Előzmény: boles (9)
PETYUS Creative Commons License 2003.08.13 0 0 10
Én is vettem egy ehhez nagyon hasonló cuccot, csak az enyém 12V-os. Nagyon jó kis szerszám. Egyetlen hibája, hogy nem sokáig bírja az akksi, és mivel nincs hozzá pótakksi, ezért lemerülés esetén kénytelen vagyok kivárni, míg feltöltődik.
Az enyémen könnyen forog a tokmány szorítógyűrűje.
És volt hozzá egy sorozat csavarhúzóhegy, meg egy sorozat fúrószár. Igaz viszont, hogy majdnem 5000 Ft-ba került.
Ha a nyomatéxabályozót (a tokmány mögötti számozott lépésekben forgatható gyűrű) közepes értékre állítod, akkor a tokmányt kézzel jól megfogva, és az indítóravaszt benyomva pillanatok alatt megszorítja a tokmány azt, amit beledugtál. Nem viszi le a kezedet, mert a nyomatékszabályozó enged, ezt jelzi a kerregő hang.
Ha az irányváltót átkapcsolod negatív forgásirányra, akkor a tokmányt megfogva és a gépet működtetve ki tudod lazítani a tokmányt, így a csavarhúzóhegy vagy a fúrószár kiesik belőle.
Előzmény: Visitor (-)
boles Creative Commons License 2003.08.13 0 0 9
Akkor két megoldást tudok elképzelni
1/a: csinálsz normál ajtót, felteszed normál zsanérral, és ráragasztod/csavarozod a tükröt az ajtóra
1/b: van olyan zsanér (szekrénysorban láttam beépítve) aninek az egyik fele normál zsanér, a másik fele valamilyen ragacs, vagy vákum vagy miamanó, ami direktben tapad a tükör hátára ezzel a normál ajtót meg lehet spórolni, viszont szüpererős (É: kurvadrága) tükröt kell venni
2: a tv/video asztalok alsó részén is szokott üvegajtó lenni. Ott ált. nem zsanért használnak, hanem az üvegajtó aljára meg tetejére szorítanak valami lemezsínt, amiből kiáll egy kis pöcök. Aztán a keretben alul/felül van egy-egy kis bemélyedés, abba illik bele a pöcök, aztán ezen fordul az ajtó.

Lehetne még a polc aljára meg tetejére síneket applikálni, amiben csúsztatni lehet a tükröket, de az a 60-as évek stílusa, szóval csak retró fürdőszobába ajánlom :)))

Előzmény: sonne (8)
sonne Creative Commons License 2003.08.13 0 0 8
egyáltalán nincs.
Előzmény: boles (7)
boles Creative Commons License 2003.08.13 0 0 7
Most egyáltalán nincs rajta ajtó, vagy ajtó van, csak tükörtelen?
Előzmény: sonne (6)
sonne Creative Commons License 2003.08.13 0 0 6
isszonyatos környezetszennyezés! :)

egy kérdés barkácsfanoknak:

adva van 2 db 30 centi széles, 90 centi magas fa fürdőszobapolc. ez egykor az ikeában kapható volt tükrös ajtóval, mi ilyet akartunk venni, de a tükrösajtós verziót már nem árulják. megvettük a tükrösajtótalant, mondva, hogy majd szerelünk mi rá tükrösajtót házilag.

hogy lehet egy furnér-polcra tükrösajtót szerelni? a zsanér normál facsavarral belemegy a a polc furnér oldalfalába, de hogyan rögzül a tükörre? ragasztóval? ki kell fúrni a tükröt és valami csavaros vagy patentos cuccal lehet rápattintatni? hol lehet ilyen üveg/tükörajtóhoz való zsanért kapni?

minden ötletet köszönök!

Előzmény: Visitor (5)
Visitor Creative Commons License 2003.08.10 0 0 5
br. 3.190,-
Mondjuk tudtam előre, hogy nem egy szuper ergonomikus jövőbemutató high-end cuccot veszek. Csavarozni már tudok vele és ha nem kibírja, amíg a KIKA-s szekrénysort, ágyat stb.-t összefabrikolom és csak utána kell kidobnom, akkor nekem már megérte a 3e-t.
egyébként tényleg szar:)
Előzmény: rali (4)
rali Creative Commons License 2003.08.10 0 0 4
Elég nyagy rakás szemetet vettél.Mennyit merészeltek kérni érte?
Előzmény: Visitor (3)
Visitor Creative Commons License 2003.08.10 0 0 3
Na ez kellett nekem! Volt ott valami halvány jobbra-balra nyíl, de ésszerű erő alkalmazásával nem tudtam elforgatni, így hagytam...
Most, hogy megerősítetted sejtelmemet, hogy forgatásra szorít, nekiestem törölközővel teljes erőbedobással és megadta magát, így az egyetlen csavarhajtó szárat, amit adtak hozzá legalább normálisan instalállni tudtam és fúrni igaz nem, de csavarozni tudok és ez a fontosabb. még1x köszi. hiába a fúró nem számítógép...
Előzmény: troppauer (1)
Visitor Creative Commons License 2003.08.10 0 0 2
Tehát a szár a varázsszó. Most legalább tudom, hogy mit keresek. köszi!
Kár, hogy ami a standard boxban van, az gyakorlatilag használhatatlan, ennek hiányában.
Előzmény: troppauer (0)
troppauer Creative Commons License 2003.08.10 0 0 1
Még valami: ha megfogod a tokmányon található gyűrűt, felfedezheted, hogy forog. Ezzel lehet a "lyuk" átmérőjét (tokmánypofák egymástól való távolságát) a befogni kívánt szár vastagságának megfelelően állítani.
troppauer Creative Commons License 2003.08.10 0 0 0
Egy fúróhoz néha adnak fúrószárat, néha nem. (azért illett volna)
A tokmány maga a fej, amibe befogod a szárat. Ez itt épp egy ún. gyorstokmány.
Fúrószárakat bármelyik áruházban (Tesco pl.) kapsz hozzá, mint ahogy többféle méretű csavarbehajtó- szárat is.
Visitor Creative Commons License 2003.08.10 0 0 topiknyitó
Témaindítónak egy jóhiszeműen a Tesco-ban beszerzett fúró+csavaró készséggel kapcsolatban lenne kérdés, ami itt olvasható, szépen képekkel illusztrálva. Akinek már volt a kezében fúró, az lécci nézzen be ide:

http://www.pto.hu/rondy/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!