Nyitott ajtókat döngetsz Gaso, egy hete meredek az újságra, és morfondírozok, hogyan lehetne eljutni oda, de ami késik nem múlik.
Azér' félek elmenni, mert még megvennék egyet-kettőt...
Szeva Gaso, a lebontás az volt, hogy a tűzoltók szétszerelték a sérült fülkét, aztán megmondták, mi kell.
A homlokfalat nem hobbiból tarjuk, van két ilyen fülkénk, mondjuk azt szinte hobbiból vettük, hogy legyen.Azóta rendesen lecsupaszodtak...
Képet most nem tudok feltenni, iszonyú módon el vagyok maradva velük, kellene egy jó kis influenza, hogy utolérjem magam:-)
de hamarosan lesz kép...
Sajna csak ekkorákat találtam. Valahogy nincsen annyi kép a neten tűzoltóautókról mint kamionokról vagy teherautókról. Azokból sokkal nagyobb képeket is lehet találni.
Segitségként azt elárulom, hogy a goolge-lal kerestem a Steyr680 +feuerwehr cimszóra. Hátha ti többet is találtok.
A legfrisebb Veterán újságban van egy oldal 13db régi veterán tűzoltóról, amik egy BP melleti telepen állnak (valami BM központi tűzoltási és kísérleti telep). A település valami Nagy... nevű helység.
Van TÜ, Magirus-Deutz, MÁVAG, bulldogfülkés Csepel stb.
Malwint el kellene küldeni oda fényképezni (ha vállalja), úgyis sokat van úton. Gondolom MÁVAG tűzoltóról úgysincs sok képe.
Nem mondod összetörték az autót. Sajnálom!!! Gyermek korom egyik legkedvesebb autója a tipus.
"Első felindulásomban felajánlottam egy homlokfalat, mert véletlenül van egy:-))
az volt a válasz, majd lebontják a többit az is kéne...mondtam az is van...
Ma fotóztam egy tűautót, ilyen egy van az országban,Silvani felépítmény van rajta, buli egy gép!"
Csak úgy hobbiból tartasz otthon egy TÜ homlokfalat? Viszont ezt a lebontásos dolgot nem értem!
A képet meg tedd be, ne játsz velem úgy mint Upiupi veled a Nagyvasakban!
Szeva Gaso, röhögni fogsz, épp a villamos-MAn párharchoz sietett. amikor útját állta 40 tonna liszt..
Ahhoz képest nem sok baja lett, azért biri az öreg Csepel...
Első felindulásomban felajánlottam egy homlokfalat, mert véletlenül van egy:-))
az volt a válasz, majd lebontják a többit az is kéne...mondtam az is van...
Ma fotóztam egy tűautót, ilyen egy van az országban,Silvani felépítmény van rajta, buli egy gép!
Sziasztok!
Tudom, hogy a topic az autókról szól, de láttam két érdekes tuzoltó"autót".
A nyírségben egy autóbontó udvarán porosodik két lóvontatta karos tuzoltó szerkezet.
Nem egyformák, az egik kéttengelyes, a másik pedig egy.Megvan mindkettőnek a középső réz "gömb"-je(gondolom szivattyú), és a karok is hozzá!Elég egybenlévőnek látszanak egyébként!!
Szerintem érdemes lenne megmenteni őket, mert igazi ritkaságok lehetnek.
Csakhogy megkérdezted.
Kapaszkodj meg: fel kell pumpálni a jobb elsőt, fékolajat kell rakni bele(nameg légteleníteni),az akkut feltölteni, oszt hajrá!Semmi más nem kell hozzá.A többi képe a képtáramban van, nézd meg, érdemes, én ilyen tiszta Csepel motort, mióta kerekem van, nem láttam...