Keresés

Részletes keresés

GyKZs Creative Commons License 2013.09.04 0 0 60

Rajtam kívül több ismerősöm is nagyon rossz véleménnyel van róla mivel nem vette észre a cisztát a vesében az egyikőjüknél ill. a prosztatadaganatot a másiknál. Emiatt radikális eltávolítás vált a későbbiekben szükségessé mindkét esetben, ezt természetesen már egy másik orvos diagnosztizálta és műtötte. Ha időben jó diagnózisra kerül sor akkor talán másként alakulnak a dolgok és nem lett volna szükség műtétre. Neked szerencséd volt hogy észrevette, de én biztos nem bíznám rá az életemet.

Előzmény: fredö (59)
fredö Creative Commons License 2013.08.27 0 0 59

GyKZs 2013.07.15 15:53:31

UH-vizsgálat cisztákat talált a veséimben (háziorvos küldött), CT-vizsgálatot javasoltak. A Rendelőintézetben a Dr. Nagy Sándor volt beosztva, vizsgált, kíírt CT-re, majd utána vissza kell mennem az eredménnyel hozzá kontrollra, - gyógyszeres kezelés, vagy műtét. Elgondolkodtatott kemény véleményed, - 'hát persze, mert nem mindegy az embernek!  Tudnál valami konkrétumokat írni vele kapcsolatban, hogy miért ez a negatív minősítés? Kérlek tedd meg! Köszönöm.

meeszynho Creative Commons License 2013.08.20 0 0 58

Sziasztok!

 

Mi a véleményetek Dr. Radnóti Ferencről. Van valamilyen tapasztalotok nála?

Előre is köszi!

 

Üdv.: mészy

 

http://maganrendelesbudapest.hu/szakrendeleseink/urologia

Kamel11 Creative Commons License 2013.08.13 0 0 57

Sziasztok!

Dr. Rózsahegyi Józsefről tudna mondani valaki valamit?
http://www.urologiarendeles.hu/

Köszönöm szépen!

T.L. 2 Creative Commons License 2013.07.29 0 0 56

Horror még a Heim Pál kórház urológiai sebészete. Iszonyatos műhibákért nem vállalják a felelősséget, az orvosok hentesek, a nővérek közül sokan lelketlenek, a hely maga undorító.

Előzmény: GyKZs (54)
GyKZs Creative Commons License 2013.07.15 0 0 54

Akik tényleg értenek hozzá:

 

Dr. Rosta Gábor - Budafok SZTK. 22. ker. - urológiai Dr. House

Dr. Pánovics - SOTE - prosztatában hatalmas

Dr. Pálfi Zoltán - Dél-Pesti Kórház - nagyon rendes, sokan járnak hozzá vesekővel

Dr. Adányi József - Nyíregyháza, korrekt, jó orvos, megtalálja az okát mindennek

Dr. Banyó Tamás - kistarcsai kórházban volt, most per pill több helyen is van magánrendelése, csak érje utol az ember

Dr. Lovász - Dél-Pesti Kórház - IC specialista

Pécsi Urológia Klinika is jó (Dr. Fábos, Dr. Pytel, Dr. Jávorházy...)

Dél-Pesti Kórház - korrekt az urológia

 

Prof. Tenke - megoszlanak a vélemények, profi sebész de női hólyaghurutot szeret csak kezelni

 

AKIK NAGYON SOKAT ÁRTANAK:

 

Egész Soproni Kórház Urológia - Dr. Rosta Kálmán, Dr. Szikszai... - "nincs mit tenni" hozzáállás

Győri Kórház Urológia - műteni nem tudnak, de mást se nagyon, 5 percük nincs az emberre

Veszprémi Kórház Urológia - egy normális vizelet + üledéket nem tudnak csinálni, tesztcsíkokkal bohóckodnak, Dr. Kiss Attilát, Dr. Nagy Sándort messzire kerülje el mindenki aki élni akar, dupla nulla

Dr. Fekete Feri - zugdoki, egy idióta, bizonyos betegségeket nem is hajlandó kezelni (akkor meg minek a Dr a neve előtt?)

 

Tanulságos történet - http://www.dijazorvosokert.hu/archivum/?s=&y=2009&ar=708

casuarina0712 Creative Commons License 2013.03.20 0 1 53

Nagyon jó urológus dr. Csicsenkov Péter a János kórház Urológiai-Sebészeti osztályán.

Fiatal, emberséges, maximalista, türelmes, odafigyelő, és nem az a típus aki a pénzre hajt.

A beteget partnernak tekinti, mindent türelmesen elmagyaráz, és mindemellett profi sebész.

Nagyon ajánlom mindenféle urológiai problémához...

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.06 0 0 52

sziasztok,

dr Tenke Péterről mi a véleményetek?

köszönöm!

ghng Creative Commons License 2013.01.14 0 0 51

És hogy a kép teljes legyen: Dr. Lőwy Tibor! Mikor még régen Nála jártam nagyon kedves és korrekt volt!

Nagyon sajnálom hogy nem voltam márkahű 5 hónapja.....

Előzmény: ghng (50)
ghng Creative Commons License 2013.01.14 0 0 50

Igen tudnék még mesélni Én is, hogy az elkeseredett 5 hónapom alatt mik történtek. A legaranyosabb: Mikor több hónapi kínlódás után elmentem Dr. Szendi Lajoshoz a Kútvölgyiben.....Természetesen nem volt hajlandó MR vizsgálatra beutalni...Igaz mikor előre kértem, kíméletes volt. És atyaian kioktatott a szexről, hogy mit hogy kell. (nem ez volt a problémám..)Alíg bírt az ajtóig elmenni szegény, de azért kioktatott. Modjuk ha először hozzá megyek biztos nem tartok itt. Aztán elfelejtettek ambuláns lapot adni. Mikor felszóltunk a portáról, mondták hogy nem baj....majd ha jövök megint majd bent lesz a gépben. Aztán mikor nem hagytam, és felmentem kiderült hogy rossz a számítógép...és várni kell. Aztán a végén ráírták hogy Pszichiátriai kezelésen voltam és hogy erről nincs lelet. :) És végül megkaptam a kezelő lapot. Sajnos egymást védik. Voltam olyan hülye hogy bevallottam hogy egy szaktársa tett tönkre. Nem szabad.....

 

Bigacsek89 Creative Commons License 2013.01.14 0 0 49

Sajnos én sem tudok jó infókkal szolgálni.

Én dr fekete ferenc-nél volt nyáron az un. potenciaklinikán... és egy 10est kért el úgy hogy közben meg sem vizsgált, csak miután nagyon erősködtem, de akkor is csak megfogdozgatta a pépniszem, holott nem csak azt kellett volna. Nem vagyok szakértő, de legalább máshol jobban kivizsgáltak.

Kiforgatta a szavaimat, hülyének nézett és még ki is rohant a rendelőből, mert meg mertem mondani, hogy nem az önbizalmammal van a problémám.

Elmondása szerint napi 40 ilyen páciense van. akkor el lehet képzelni mennyit kaszál ez a kis szakbarbár zugdoki. Egy jó honlap és a gyanútlan páciens máris a markában van. Utólag visszagondolva nem kellett volna fizetnem neki. Még hogy nem fog boldogulni.... nagyon is jól megszedte magát a társaival ez a szemét!!!

Kicsit kezd elegem lenni, már 4  orvosnál voltam eredménytelenül, majd mind az önbizalomhiányra támaszkodik kuncogva, és azt hiszik viagrára spekulálok. Hogyne. Felturatoka a seggembe ha tök egészséges vagyok, hogy jópénzért viagrát vegyek. tök logikus...

Szfváron a Szent György Kórházban 2 doki vizsgált ki.

1. Asszem Szabó nak hívták az elsőt   (1 alkalommal korreknek tűnt, elnyerte a bizalmam, ez a másidikkal nem így volt, olyan napja lehetett)

2. Hermann János ha emlékezetem nem csal  (elég nagyképű és szerintem leszarta mi lesz velem, dew legalább kivizsgált)

  Ja ez a pasi a 2. alkalommal nem vizsgált ki mert 1 órát vártunk rá, hát hazamentem, előtte is sokat kellettt rá várni, szerintem nem is érdekni mi folyik a kórházban, csak a magán bizniszével van lekötve.

 

Kiváltottam teljesen ingyen az EU kártyát, lehet külföldön fogom megpróbálni, mondjuk Spanyolban , ott rendesek az "emberek".

 

ghng Creative Commons License 2012.12.04 0 0 47

4,5 hónap és csak akig észrevehető nagyon lassú javulás....ezt a napot míg élek nem felejtem! Köszönöm Dr. Bécsi Andrásnak, hogy megmutatta: az élet igazi kihívását! Hogy tudom, miatta élek úgy, ahogy. Napi olykor 12 óra kőkemény meló mellett. Egy embertelen, brutális, nemtörődöm, nem kért és nem várt "vizsgálat" után.

ghng Creative Commons License 2012.10.06 0 0 46

Akár hozzátartozó is lehetsz......Mi biztos nem......

Előzmény: Ann51 (44)
ghng Creative Commons License 2012.10.06 0 0 45

Kedves Ann51!

Köszönöm mértéktartó válaszodat. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de ilyen történeteket nem szoktak csak úgy kitalálni az emberek. Lehet a lányokat jobban szereti....:) Én több mint két hónapja kinlódom. Nem tudok vezetni, járni, lehajolni, ülni normálisan. Hiába jeleztem neki a pokoli fájdalmat, közönyös és nemtörődöm volt. Nem ember voltam, hanem tárgy. Nem tudom visszaforgatni az idő kerekét..Hogy akkor és ott jól reagáljak....És ha lehet a fiúknak ne ajánld....

 

Előzmény: Ann51 (44)
Ann51 Creative Commons License 2012.09.19 0 0 44

Hali ghng !

 

Én is jártam a dr. Úrnál /nem fiú vagyok /, igy más problémával. Nagyon figyelmes, kedves, körültetkintő és alapos volt. Hihetetlennek tünnek azok a dolgok amiket irnak itt a Dr. Úrról. 

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom !!!!!

Előzmény: ghng (42)
Ann51 Creative Commons License 2012.09.19 0 0 43

KEDVES TURN !

 

 ÉN JÁRTAM A DR. ÚRNÁL ÉS ELMONDHATOM, HOGY NAGYON NAGYTUDÁSÚ, KEDVES, KÖRÜLTEKINTŐ ÉS ALAPOS. MEGVIZSGÁLT ULTRAHANGGAL IS JOBBRÓL - BALRÓL, VIZELNI IS KELLET, SŐT KAPTAM BETADIN FERTŐTLENITŐT AMIVEL ELŐTTE LE KELLETT MOSNI A PISILŐT !!! MEGCSINÁLTA AZONNAL A GÉPI TESZTET IS. RÖGTÖN KÜLDÖTT VIZETETET A LABORBA ÉS MONDTA, HOGY MÉG 2X MEG KELL ISMÉTELNEM 2 HÉT ALATT EZT A VIZSGÁLATOT. SŐT ELKÜLDÖTT HASI ULTRAHANGRA IS. ÚGYHOGY ÉN CSAK JÓT MONDHATOK A DR. ÚRRA ÉS MEREM BÁTRAN AJÁNLANI BÁRKINEK !!!!

 

Előzmény: turn (41)
ghng Creative Commons License 2012.08.31 0 0 42

Nagyon sajnálom, hogy nem előbb olvastam a véleményt.... Dr Bécsi András kéretlenül úgy megvizsgálta a herémet (nem is azért mentem....), hogy kb. két hónapra hazavágta az életemet. Azóta voltam egy komoly helyen, (ultrahang is volt) és szerencsére úgy tűnik maradandó sérülést nem okozott. Azért jó érzés hogy bemész egészségesen egy orvoshoz és megnyomorítva jössz ki......Megvárom mikor gyógyul meg és ennek függvényében teszek lépéseket! Hírdessétek mindenhol aki csak teheti kerülje el ezt a v......tot!!! Hátha tudunk így segíteni másokon.

Előzmény: turn (41)
turn Creative Commons License 2009.11.02 0 0 41
Sziasztok!

 

Bp. XI. kerületben keresek urológust. A fehérvári úti (piac mellett) rendelőintézetben (Gyógyír XI. Kft.) rendelő orvosok közül, kit tudnátok ajánlani?

 

Egyiküknél már sajnos jártam…

Dr. Bécsi András a neve, csak azt tudom javasolni, hogy mindenki kerülje el messziről. Nagyarcú, öntelt alak, a beteg iránti totális megvetés, közöny jellemzi. Miután megvizsgált és képtelen volt, vagy nem akart a tüneteimre diagnózist felállítani azt tanácsolta, hogy tanuljak meg együtt élni velük...

Évekkel korábban hasonló problémákra komoly és eredményes gyógyszeres kezelést írt elő a régi, öreg dokim, de sajnos Ő már nem praktizál e világon...

 

Remélem, hogy valakinek jó tapasztalata is van a másik három fehérvári úti orvos valamelyikével.

 

Előre is köszi a segítséget!

csucsucsucsucsucsu Creative Commons License 2007.08.11 0 0 40

Sziasztok,

Olyan urológust keresek Budapesten, aki tud a magánrendelőjében tenyésztetni (nem kell hajnalban menni és órákat sorban állni kórházakban és sztk-kben) és nyugodt szívvel ajánljátok, mert prosztatagyulladást jól kezel.

Köszi, Csucsu

maci1976 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 39
Sziasztok! Segítsetek! Kb. 3 hete szúr a jobb oldalam kb a petefészkem környékén. Voltam nőgyogyinál,aki cisztát talált. Azt hittük ez a probléma,de az utolsó vizsgálaton kiderült,hogy a ciszta eltűnt,viszont a fájdalom megmaradt.A vizeletem rendben van. Fogalmam sincs mi lehet ez!Segítsen valaki!
hbx8ju Creative Commons License 2007.01.26 0 0 38
Kössz szépen!! akkor úgy látszik bennem volt a hiba hogy nem találtam rá:) ez az oldal tényleg jónak tűnik!!
Előzmény: afintha (37)
afintha Creative Commons License 2007.01.25 0 0 37
szoval:
http://www.eski.hu/civiltajekoztatas/index.shtml

Itt szerintem minden kerdesedree valaszt kapsz.
Ha nem, akkor a bal aslo sarok kek szamat hivd fel.
Előzmény: hbx8ju (36)
hbx8ju Creative Commons License 2007.01.25 0 0 36
Még csak 2 éve költöztem ide és még nem volt hozzá "szerencsém" hogy megismerjem.
meg az ilyen dologokba igyekszem minnél kevesebb embert bevonni...
Igazából az zavar,hogy már szinte mindenhez van egy normális honlap kivéve az egyik (talán legfontosabb)dologhoz az egészségügyhöz, ahol mindenki megfelelően tudna tájékozódni, hogy adott problémaval kihez mikor hogyan mehet...
Mennyivel egyszerűbb lenne az orvosoknak is ha a betegeknek csak a 20% neten jegyezne elő időpontot nem várakoztatná meg a többi beteget... és még rengeteg előnye lenne egy ilyen rendszernek, ami bőven behozhatná a ráfordításokat.
Előzmény: afintha (35)
afintha Creative Commons License 2007.01.24 0 0 35
haziorvosod nem tudja?
Előzmény: hbx8ju (34)
hbx8ju Creative Commons License 2007.01.24 0 0 34
Sziasztok!
Tud valaki olyan netes honlapot ahol meg tudom nézni, hogy a kerültemben(13.) hova kell menni urolgóiai szakrendelésre és esetleg még a rendelési idő is fennvan??
Se a kerületi honlapon sem pedig a különböző egészségügyi honlapokon nem találok ilyet, csak magánorvosokat és magánrendeléseket találtam, persze lehet hogy a hiba bennem.
A válaszokat előre is köszönöm!!
snejderfáni Creative Commons License 2005.01.25 0 0 33
Köszönöm, már semmi, meggyógyultam.
Előzmény: afintha (32)
afintha Creative Commons License 2005.01.22 0 0 32
MI a problemad?
Előzmény: snejderfáni (26)
tvonitu Creative Commons License 2004.10.18 0 0 31
Nekem csak tippem van... vannak fehéres pici faggyúmirigyek a bőr alatt a farkincán... Nem lehetséges, hogy eltömődött a kimeneti nyílása, és nem tud kiürülni? Nézd meg nagyítóval, és ha fehéres kis göb, akkor faggyúval telt, odatévedt "irigy hónaljmirigy"... :)
Előzmény: farkybarky (30)
farkybarky Creative Commons License 2004.09.23 0 0 30
Sziasztok! Hát eléggé zavart vagyok, mert meg vagyok most kicsit ijedve. Az a helyzet, hogy tegnap szeretkezés közben a feleségem kitapintott a péniszemen egy picike csomót a bőr alatt. Annyi rosszat hall mostanság az ember, hogy ilyen daganat, olyan daganat, teljesen ki voltam ma borulva. Kb középtájt a bal oldalán van a péniszemnek és olyan 2mm-es átmérője lehet. Lehet ott rossz indulatú daganat? Vagy lehet mástól is az a csomó? Szerintetek várjak pár napot el fog-e múlni, vagy menjek orvoshoz? Ha igen, akkor hová forduljak először. Nagyon kellemetlen ez nekem...
H_G Creative Commons License 2004.09.23 0 0 29
Persze, h. megnézem, de nincsenek ám a papírjaim nagy rendben! (Finoman szólva :)A honlap: http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=68

Előzmény: snejderfáni (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!