Keresés

Részletes keresés

pindiy Creative Commons License 2003.06.26 0 0 212
Ejnye, no.
Ez a Szász szoci támogatás nélkül nem ülhetne abba a székben.
Előzmény: jobbhorog (205)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.06.26 0 0 210
juszt bemondta,hogy mennyit keres a szász majd rákérdezett,hogy igaz-e.akkor minek kérdezi ha tudja?mondja meg és mehetnek tovább.
Előzmény: Molaf (209)
Molaf Creative Commons License 2003.06.26 0 0 209
Miért?

Szvsz ezen az egy ponton tudta Juszt megfogni Szászt. Sok nézőnek igenis gyanús lehet, ha Szász magyarázza a pénztárcája sötétítését (főleg ilyen gyanúsan üvegzsebelős időkben)! Szásznak ezen a ponton a kikérő stílusa visszaütött, pedig pár szóban elrendezhette volna az egészet...

Előzmény: Korovioff (208)
Korovioff Creative Commons License 2003.06.26 0 0 208
Ennek a fizetés dolognak a forszírozása húzós volt.
Korovioff Creative Commons License 2003.06.26 0 0 207
Hát, még az is lehet, hogy mostanában több dologban értünk egyet, mint régebben?
Előzmény: Vajk (202)
Probatbicol Creative Commons License 2003.06.26 0 0 206
Itt vagyok, Sólyomszem álnéven (vagy Csingacsguk?)
Előzmény: Mágua (187)
jobbhorog Creative Commons License 2003.06.26 0 0 205
Nem csak ennyi pólusban tudok gondolkodni.
De szerintem a kormányt tekinthetjük egy pólusnak.

Tavaly azt mondtam: a Fidesz megérdemelte és magának köszönhette, hogy megbukott.
A legrosszabb álmomban sem merült fel azonban, hogy ez a társaság ezzel a médiahátszéllel ilyen gusztustalan tisztogatásra, azt is mondhatnám bosszúra készül, és ennyire nem válogat az eszközökben.A legszomorúbb mégis az, hogy végtelenül tehetségtelenek és elszúrnak mindent. Állítólag a Fidesz sokat lopott; a kasszában mégis több maradt.
Ezek három dolgot tudnak csak: osztogatni, utána spórolni és mindent eladni. Mindemellett gyakorlatilag médiaterrort folytatnak.
Egy demokratikus országban Juszt nem kerülhetne képernyőre. Mint ahogy Lovas és Bayer sincs a közszolgálatin, csak a magáncsatornán, heti egyszer. Juszt azonban az én pénzemből is gusztustalankodik, ezért mondtam, hogy diktatúra van. (Kisdeadnak: baromi humoros, amit írtál. Nem véletlen, hogy ebben a topicban nagyon kevés jusztot védelmező írást találtunk. Valószínűleg a jobb érzésű és demokratikus felfogású baloldaliak is elkeseredve látják ezt, ami folyik a tévében. Az, hogy te nem vagy az {mármint jobbérzésű és demokratikus felfogású, beírásodból egyértelműen kiderül.)
Visszatérve a pólusokhoz: nekem nem kell okvetlenül a Fidesz. De az ország érdekében ennek a kormánynak és a jusztjainak minél előbb távozni kéne, mert még nagyobb baj lesz. És azt majd kisded Kisdead is megérti.

Előzmény: Kontár Oszkár (197)
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.26 0 0 204
Azér nem hiszem, hogy Juszt áttolná ezt Szászra...

Akkor jöhetne Frei a lebuktatással. :)

Előzmény: Vajk (202)
Vajk Creative Commons License 2003.06.26 0 0 202
Attól tartok ezt a műsort nem szász nem engedte vetíteni, hanem juszt. Legalábbis így lenne normális.
De mintha jusztban nem lenne ennyi önkritika!!

Amióta orbán (jogtalanul és ocsmányul) lenyomta a kriminálissal vagy mivel, a hős mártír szerepében tetszeleg, de annak az időnek már vége kell legyen és normális dolgokkal kellene a műsoridőit kiharcolnia, nem a régi sértettségből fakadó sajnálattal...

Előzmény: elemes (193)
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.26 0 0 201
Csak káposztaleves! :((
Brrrrr!
Előzmény: pindiy (200)
pindiy Creative Commons License 2003.06.26 0 0 200
Kéretik nagyobb pánikba lenni.
Babkonzerv sem lesz::))
Előzmény: Törölt nick (199)
Kulik Creative Commons License 2003.06.26 0 0 198
A gyűrűsféreg úriember ha jusztal együtt emlegetik.
Előzmény: elemes (193)
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.26 0 0 197
Szegény jobbhorog!

Ennyire 2pólusban tucc te is csak gondókozni?

4pólusok is vannak, sőt több! :)

Előzmény: jobbhorog (195)
Kulik Creative Commons License 2003.06.26 0 0 196
Ezt a Bíróságnak kell eldönteni.
Ilyen "embert" nem lehet a "közszolgálati" TV-be engedni.
Megint lebukott.
Arról viszont nagy a csönd, hogy a gyilkolászásainak mi a végeredménye.
Előzmény: vazelin (191)
jobbhorog Creative Commons License 2003.06.26 0 0 195
Ezzel az interjúval, azt hiszem, betelt a pohár.
Feltették egyéves működésükre a koronát.
Most hazánkban gyakorlatilag diktatúra van.
Kormánypártiak,
szánalmas, hogy csak ennyit tudtok,
a bunkó jusztjaitokkal és fásyjaitokkal.
Bénák vagytok.
Tehetségtelenek vagytok.
Szegény Magyarország!
elemes Creative Commons License 2003.06.26 0 0 194
Ezzel a Britton közvetlen tulajdona 12,12 százalékra nőtt a Pannonplastban. A Pevdi közvetlen tulajdona 11,16 százalék.

valahol (asszem a portfolion) olvastam: amikor mult heten bejelentettek a tulajdonreszuket, veletlenul a Britton (akkor meg csak par %-rol beszamolo) kozlemenyeben tettek kozze a pevdi tulajdonreszet is. ez azert arulkodo jel :-)

azota a britton felvasarolta a kartonpack-nal levo reszesedest, bar nem a tozsden, hanem OTC (szabad ezt? milyen feltetelekkel?)

Előzmény: Dominus Vobiscum (192)
elemes Creative Commons License 2003.06.26 0 0 193
megneztem. jo meccs volt, kar lett volna kihagyni.
kezdem erteni a focirajongokat (bar nekem bot-szemem van a focihoz).

nem tudom, jozan balos kartacsak hogy lattak.
nekem feltunt, hogy a szasz altal egyertelmuen megvalaszolt kifogasokat juszt ismet feldobta, tobbszor is, allitaskent vagy kerdesbe csomagolva. ennyire zavarban volt? vagy ennyire nehez a felfogasa?

attol tartok, az sem veletlen, hogy ejfel utanra raktak az interjut -- fomusoridoben ongol lett volna (juszt szamara), mert meg a riporteri viselkedesi minimumot sem hozta.

Dominus Vobiscum Creative Commons License 2003.06.26 0 0 192
MTI:

A PSZÁF újabb felszólítása

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete ismételten felszólította a Pevdi Kft.-t, a Britton Kft.-t és a Kartonpack Rt.-t, hogy jelentsék be befolyásuk mértékét a Pannonplast Rt.-ben.

A Magyar Tőkepiacban megjelent határozattal a felügyelet egyúttal felfüggesztette a három társaság tulajdonosi jogainak gyakorlását a Pannonplastban.

A három cég a PSZÁF korábbi, hasonló tárgyú felszólítására június 19-én közétette befolyásának mértékét. A mostani határozat indoklása szerint azonban a korábbi bejelentésből "nem derült ki, hogy a nevezett társaságok a Pannonplast Rt.-ben összesen - egyetlen, egységes befolyás keretében - 23,28 százalékos befolyással rendelkeznek."

A Kartonpack időközben bejelentette, hogy eladta a tulajdonában lévő Pannonplast részvényeket fő tulajdonosának, a Brittonnak, a tulajdonszerzés körül kialakult vitás helyzet miatt. Ezzel a Britton közvetlen tulajdona 12,12 százalékra nőtt a Pannonplastban. A Pevdi közvetlen tulajdona 11,16 százalék.

vazelin Creative Commons License 2003.06.26 0 0 191
Juszt olyan nyilvánvalóan a kormányzattól független, parlamenti ellenőrzés alatt álló, legmagasabb szintű állami pénzügyi szervek lejáratására törekedett és olyan aljas módszereket alkalmazott, amihez egyszerűen nem lehetett más indítéka, mint valamely -ezen szervezetek elleni támadást szervező pénzügyi kör megbízása. A magyar pénzügyi rendszert az elmúlt 6 hónapban több külföldön szervezett súlyos támadás érte és Juszt törekvése, hogy a támadások időpontjára időzítve hazug rágalmaival a megtámadott állami szervezeket gyöngítse, azok vezetőit lejárassa, arra vall, hogy Juszt ezen ellenséges pénzügyi körök megbízottja, csahos kutyája. Juszt kapcsolata annak idején Mogilejviccsel arra mutat rá, hogy ez a nagyszájú politikai paparazzo bármely bűnözői csoport alkalmazottjává szegődik, ha anyagi érdekeltsége biztosított. Tudjuk, a hogy a nemzetközi pénzügyi maffia még olyan nagyhatalmak pénzügyi rendszerét is megingatni képes, mint Angliáé. Magyarország pénzügyi rendszere ennél sokkal ingatagabb, és szinte csoda, hogy a PSZÁF és a MNB vezetői képesek voltak eddig minden támadást visszaverni. Jusztot azért uszították a PSZÁF vezetőjére, mert ez a szervezet nemcsak oroszlánrészt vállalt a pénzügyi intervenciók visszaverésében, de konkrét bűncselekmények nyomára is bukkant. Ha sikerült volna Szász Károlyt eltávolítani, ma már Járai lenne soron.
Szerintem mindenképen fel kell tárni Juszt nemzetközi kapcsolatait, mert ott van a kutya elásva. De nem szabad szem elől téveszteni magyarországi megbízóit sem, pl: a Szász Károlyt fenyegető pénzügyminisztert, akinek az adóokmányok törvénytelen adatmásolása miatt amúgyis rengeteg vaj van a fején, és a kormány által közbeszerzés mellőzésével százmilliárdos üzletekhez juttatott brancsbeli cégek nyalonc vezetőit, akik személyesen is részt vettek a legutóbbi idők világra szóló méreteket öltő panamáiban.
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.26 0 0 190
Újabb áldozatra les.

Hogy mikrofonnal, vagy puskával?

Előzmény: Mágua (187)
cupák12 Creative Commons License 2003.06.26 0 0 189
A Nemzetbiztonsági Hivatalban van, kihallgatáson.
Előzmény: Mágua (187)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2003.06.26 0 0 188
Juszttal megint az baj, amit már egyszer elkövetett, de akkor megúszta: egy olyan iratot ismertetett nyilvánosan, aminek a titkosságát csak napokkal később (pénteken) oldották fel. Hogy juthatott ez szorgos görény hozzá? Egyetlen módon: Keller papától, ami viszont azt jelenti, hogy az üvegszemű ávós is bűnrészes. Tóth András titkosszolgálati főnök egy mai hír szerint megköszönte az információt, amikor egy újságíró feltárta előtte ezt a tényt és megigérte, hogy kivizsgálják az ügyet.
Nem kívánom, hopgy Jusztot lecsukják, elég ha Kellert menesztik és Juszt is visszatér ahová való, a bulvárlapok pornórovataihoz, ahol ha ilyen mocskos hazugságokkal áll elő, a stricik kicsinálják, de a legfontosabb, hogy örökre eltünjön a politikai újságírás piacáról.
Azért -most, hogy így végig gondolom- nem lenne az sem helyes, ha ezt a sok disznóságot, erkölcsi és anyagi kárt, amit eddig okozott -símán megúszná. Persze tudom, hogy sajnos, amíg ez a brancs van hatalmon, valszeg Juszt haja szála sem görbül. De majd meglátjuk, reménykedjünk.
Mágua Creative Commons License 2003.06.26 0 0 187
Hova lett probatbicol?
Kontár Oszkár Creative Commons License 2003.06.26 0 0 186
De azért Sz.K. se 1 nyeretlen 2 éves első versenyes!

1-2 csatát már +vív6ott!

Előzmény: tompykaa (182)
Molaf Creative Commons License 2003.06.26 0 0 185
:)))
Előzmény: armagnac (183)
Tepe Creative Commons License 2003.06.26 0 0 184
Sziasztok,

Vki netán rögzítette az egész interjút?
Szeretném megnézni, ill. másoknak is levetítetni.

Üdv,
Tepe

Előzmény: armagnac (183)
armagnac Creative Commons License 2003.06.26 0 0 183
Hja, mint a legendák felkészült vizsgázója:

VIZSGÁZTATÓ Utolsó kérdésem: páros vagy páratlan számú izzó található a teremben?
VIZSGÁZÓ Páros. A vizsga előtt megszámoltam.
VIZSGÁZTATÓ Én is. Csakhogy zsebébe nyúl és kivesz belőle egy izzól én is felkészültem, nagyon sajnálom.
VIZSGÁZÓ Ne tegye! Zsebébe nyúl és elővesz egy izzót.

Előzmény: tompykaa (182)
tompykaa Creative Commons License 2003.06.26 0 0 182
Igaz, hogy ismerte a kérdéseket, de a tételsor elözetes ismerete nem biztosíték a sikeres vizsga letételére! Tudjuk, hogy legtöbb esetben ez inkább a vizsgáztató hozzáállásán múlik, hiszen mindig akadhat egy zavarbaejtö plusz kérdés a témával kapcsolatban...

Nos Juszt jelen esetben inkább egy feltörekvö kis g..i tanársegéd, mint egy tudós professzor szerepében tünökölt.

Előzmény: Kontár Oszkár (178)
fenejó Creative Commons License 2003.06.26 0 0 181
"Speciel egy ilyen interjút én is betennék főidőbe, egy köztévének ezt ki kell tudni bírni "

Speciel egy ilyen interjút a zújságiskolába tennék be, "Elrettentő példák", "Újságíró etikátlanság" főtantárgyakba, egy újságírópalántának ezt ki kell tudni bírni.

Előzmény: Probatbicol (17)
Molaf Creative Commons License 2003.06.26 0 0 180
Juszt nem volt felkészült, csak jól informált. Méghozzá egy titkos "jelentés" tartalmával. Mellette viszont látszott, hogy nem régta túlságosan bele magát...
(Jól felkészültség: ha láttad a Bencsik-Tasnádi vitát: Tasnádi ott nem csak jól informált volt, hanem fel is készült a vitára.)
Előzmény: tompykaa (177)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!