Keresés

Részletes keresés

Peppo vagyok Creative Commons License 2007.04.04 0 0 2949
Lehet, csak a mozdulat maradt meg bennem, a személyben nem vagyok biztos, ezért valszleg Herbi volt az.
Előzmény: TamZoli1 (2947)
sanya122 Creative Commons License 2007.04.04 0 0 2948
Bene Tomi rosszul mentett .
Egyébként Janó mit keres Füreden? most hallom először..: ))
Előzmény: Peppo vagyok (2943)
TamZoli1 Creative Commons License 2007.04.03 0 0 2947
Szerintem a Herbert ütötte akkor a kapujukba a labdát, és nem a Kányai.
Előzmény: Peppo vagyok (2945)
Tywer Creative Commons License 2007.04.03 0 0 2946
Janó egy sztár.
Előzmény: Peppo vagyok (2943)
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.04.03 0 0 2945
Én láttam már olyat, egy Komló-Győr meccsen jobbszélről kínaira tettük fel a labdát, de Kányai mentés helyett a saját kapujába ütötte. A jobbszélsőnek adták a gólt.
Előzmény: Törölt nick (2944)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 2944
Arra az öngólra kíváncsi lennék.
Előzmény: Peppo vagyok (2943)
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.04.03 0 0 2943
Balatoni KC - Alba Regia KSE 29:13 (11:6)
Balatonfüred 650 néző, V.: Jolántai, dr. Monori

BKC: CZIRÁKI – BAKOS(2), STRUHÁR(1), SZÖLLŐSI(7), COREJ (4), KÁNYAI, BENE(1;1(öngól)). Csere: GELLEY7/3), LELKES(3), JANÓ(2), ZUBJUK, Putics(1), Bella(1), Tóth K.(k); edző: Velky Mihály

Alba Regia: SZABÓ P. – Hamar(1), Szabó L.(2), Károlyfi, Rácz, Józsa, Erdei(1/1). Csere:Kovács (k), Szádecky (k), Horváth Cs.(2/1),Madár(1), Molnár(2), dr. WARVASOVSZKY(3), Boros; edző: Grőber Mátyás

A Füred a tizenegyedik perctől hét percen keresztül ajtó-ablak helyzeteket hagyott ki. Akkor Lelkes találatával előbb kiegyenlített, majd a huszadik percben Janó Pál háttal dobott góljával átvette a vezetést....
...A fordulatot egyértelműen a Nyíregyháza NB. I.-es csapata edzőjének, Janó Pálnak a beállítása hozta meg. A legnehezebb pillanatokban lőtt két gólt és erőszakos, elveszett labdát nem ismerő beállós játékával, rutinjával heteseket harcolt ki és folyosót nyitott az átlövőknek.
(kézicom)
valakivagyok2 Creative Commons License 2007.04.02 0 0 2942
Kedves Janó Pál megkérünk mi nagyo sokan takarodj haza kassára!Te csak ártottál a klubnak!Mindenki tudja ,hogy visszafiattetek pénzt holp janinaak meg kárárászi zolinak!te egy kis faxkalap vagy akinek semmi önkritikája nincs!Ha lenne már régen lemondtál volna!Nem értesz semmihez:edzéselméletből nulla vagy !A csapat erőnléte kritikán aluli!Taktikailag nem lehet a csapatot minősíteni!Nem gyakoroltok semmit a játékosok elmondása szerint! Nem készülsz az edzésekre!Nem videózzátok az ellenfeleket!Nincs kötött mozgásotok,amelyiknek több befejezési lehetősége van!Nagyképű majom fax vagy aki nek mindent elbír a pofája!Holp janika is elkopik egyszer visszahívja az önkormányzat és véged lesz!Mehetsz kassára 20.000 koronáért edzősködni!Takarodj innen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dungó Creative Commons License 2007.03.31 0 0 2941
El.úrtuk, nem kicsit...
Előzmény: Törölt nick (2940)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.31 0 0 2940
Szünetben héttel vezet a Békés.
Hesler Creative Commons License 2007.03.28 0 0 2939

Köszönöm a válaszaitokat az alábbi észrevételemeimet hsz.-eteiekhez.

Nem minden a pénz. Az ifi csapat edzéslehetőségei, hogy többet edzenek nem pénz kérdés hanem elhatározás és belső igény a vezetőség részéről, valamint hogy az ifi csapat játékosai az edzésre oda tudjanak érni, mivel iskolai elfoglaltságuk miadt a megbeszélt edzés időre nem tudnak oda érni. A vezetőség, "Nyírsuli"  részéről az ifi meccsek megtekintése, valamint az edzések látogatása nem pénz kérdése, hanem a jövőbe vetett hit hiánya miadt nem valósul meg, magyarul nem kontrolálják az ifi csapat munkáját és az eredményességét. Kérdés, minden ebben érintett megteszi-e a tőle lehető legtöbbet. Nem az edző személye, hanem a körülötte lévő tehetetlen, és érdektelen személyek miadt alakult ki így, hogy a nagy csapat edzéseit az ifi játékosok nem látogatják, mivel csak az ifi csapat arra kell, hogy büntető pontokat ne vonjanak le a nagy csapatról. Ettől ellenkező, hogy Rontó Ádám az ifi csapat játékosa a nagy csapatnál is játék lehetőseget kapott. Ez a lehetőség a szülők szűk körben történt egyeztetés eredményeként került sor a játékára. A vezetőség véleményem szerint nem kellőképpen számítt az ifi csapat legjobbjaira és így ők más elképzelésekben képzelik el jövőjüket.

 

Az elit klubbok ifi csapatai és azok játékosai a tanulást az adott város iskolájában "sporttagozatos osztály"-ba járnak így a reggeli edzés lehetőség és az esti edzés lehetőség kedvező órabeosztással megvalósítható. Az elit klubb meghatározó csapata a 2006-07-es évi 6. kcsp. diákolimpiai  döntő csapatainak legjobbjait ennek a sport klubbnak a keretében játszanak. Magyarul tudatosan építik a jövő csapatát célirányos kiválasztással. Az itt felsorolt iskolai lehetőségek megvalósítása csak elhatározás és ebben érdekeltek együttes elhatározása szükséges. Nem pénz kérdése. Nem kerül annyiba, mint egy kész külföldi vagy hazai játékos Nyíregyháza színekben történő játszatása. Az ifi csapat játékosai kcsp.-ukban nagyon sok sikert értek el Rácz Sándor és Barta Dénes tanár urak bevonásával. Ezek a fiatalok (mivel a városhoz ezer szállal kötődnek) többet érdemelnének a jelenlegi sportklubjuktól.

Hosszutávu, tudatos felépitésü, jól áttekinthető, mindenki által elfogadható és támogatható célkitüzések kellenének. Ezeket a gondolatokat nem szavaknak tekintem, hanem hogy ismét Nyháza kézilabda fellegvár lehessen megyénkbeli fiatalokkal.

valakivagyok2 Creative Commons License 2007.03.28 0 0 2938
A fiatalok miért nem mennek edzeni janohoz?Biztos fejlődnének!
Dungó Creative Commons License 2007.03.28 0 0 2937
Ezek a gondolatok nagyon szépek, és jók. De sajnos pénz nélkül semmit sem lehet csinálni. Először legyen pénz...aztán lehet ilyen jó ötleteken gondolkozni, ezeket megvalósítani.
Előzmény: Hesler (2936)
Hesler Creative Commons License 2007.03.27 0 0 2936

    Tisztelt Nyirházi kézilabda  és szurkolotábora!

 

 A nagycsapat eredményessége a vezetőség és az edző töretlen bizalma alapján létrejövő kölcsönös együttmüködés gyümölcse. Normális esetben már a vezetőségnek januárban (az eredményességük függvényében) lépni kellett volna. Konkrétan arra gondolok, hogy személyi konzekvencia levonásával személyi cseréket kellett volna végrehajtani. Lásd pld. Dunaferr-Szeged meccs eredményeképpen a Szeged Horvát nemzetiségü edzőjének cseréje történt meg. Nálunk itt Nyházán a vezetőségnek valami hasonlót kellett volna lépni, nem további lehetőséget biztositani a jelenlegi tejhatalmat élvező edző személye iránt. Itt elgondolkoztató, hogy a jelenlegi vezetés (Holp és Ignáz urak) ,valamint a város alpolgármestere Nagy László ur miért nem tettek a változás érdekében semmit. Holott az alpolg.mester ur az előző nyilatkozatában utalt rá, hogy az eredményesség számára elengedhetetlenül fontos a város támogatása szempontjából..Miért és meddig kell várni érdemi, hathatós változtatásokra? Megjegyezni kivánom, hogy az ifjusági csapat egyik reményteli játékosa nehezen tudja elképzelni a nyházi klubban további pályafutását. Feltételek hiányoznak, mint pl.  rendszeres edzés a Buszacsában, a jelenlegi napi másfél órás edzés kevésnek bizonyul,ennek növelése, az élcsapatok ifjusági csapatai napi kétszer másfél órás edzéssel készülnek, s ebből adódóan lemaradásaink vannak az "elit" gárdákhoz képest. Pedig képességeik alapján a nagycsapatok ellen nem vallottunk szégyent(pár góllal maradtunk csak alul).

Ez a korosztály megérdemelne a vezetőség, város (Nyháza), valamint a Nyirsuli, valamint a játékosokat adó iskolák igazgatói, edzőik és testnevelő tanáraik, szülők részéről közös megbeszélést az ifjusági csapat valamint a jövőbeni sportolók (kézilabda) érdekében.  A jövő az ifjuságé, illetve ebből kialakítani egy ütőképes szurkolói elárásoknak megfelelő NB1-es csapatot. Várom a válaszaitokat.

                       

 

 

                                                         

 

 

 

 

kakaddu Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2935

"Tisztelt" vezetők!Köszönjük szépen azt,hogy a csapatot kiejtik az NB-I-ből.A nagyreményű janó csak kárt csinált Nyíregyházán,és ebben maguk is partnerek voltak.Sőt: cinkosok.Egy káosz brigád volt a tegnapi csapat:1:Gamrat sokadik alkalommal kezdő "játékos"-Oláh csak várja azt,amikor janó elalszik és gamrat lejön a pályáról!2:Kalaus rém gyenge irányító-meg se köthetné Medve cipőjét.De sajnos Robi nem tud szlovákul és többet is ért hozzá mint janó!3:Kopco se támadásba-se védekezésbe nem tud segíteni a csapatnak-többet van a hátán mint Maya Gold!!4:Lencsés és Kleis a két legstabilabb játékos,a többi még mindig az edzéseken uralkodó janó hatása alatt áll?

Sajnos be kell ismerni,hogy rossz vezetés és sz@r edző csak ennyire képes-NB-II. Mert,hogy ez a csapat az osztályzón is el fog bukni,az 100%.Csak azokat a játékosokat sajnálom akik igenis akartak tenni ezért a klubbért--nem csak kivenni,hanem adni is.HOLP-KÁRÁSZI-IGNÉCZI:KÖSZÖNJÜK A HOZZÁ NEM ÉRTÉSÜKET A KÉZILABDA VILÁGÁBAN.GRATULÁLOK AZ EDZŐNEK IS,AKI HAZA MEGY KNÉDLI ORSZÁGBA-DE MI ITT MARADUNK SZURKOLÓK!!!!!!!!

valakivagyok2 Creative Commons License 2007.03.24 0 0 2934
Azt már nem is említem,hogy a társaság szervezettlen!Eltelt  8 hónap és semmi jele annak mit csinálnak az edzéseken!De ami felháborít :Nincs még 1 csapat amelyiknek ennyi szabálytalan cseréje lenne a  bajnokságban mint a nyíregyházának!!!Fejetlenség van a kispadon Janó nem figyel oda ki megy be ki jön le!Döntő szituációban megint egy felesleges kiállítás!!!!!Arró nem is beszélek ,hogy szövegért is volt büntetés!Abban meg teljesen igaza van mindenkinek a mellettem ülők közül ,hogy a 2. félidőben nem kértünk időt.....Talán 8 másodpercel a vége előtt ki kellett volna kérni amikor hozzánk került a labda.....no comment 
Dungó Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2933
Tévedtem...de még mekkorát!!!! :(((
tinktura Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2932

Na, most "tollat" ragadok, hosszú idő után. De igazából nem is nagyon van mit hozzászólni a mai naphoz. Abszolút naív lévén, még mindig bíztam a csapatban (nem tudom máshogy írni, pedig csapatnak nem nagyon nevezhető).De ez, katasztrófa. És hogy még mindig Jano Pál az edző, most már el sem tudom képzelni, miért.Valójában úgy látom, hogy itt még mindig nem számít semmit a kézilabda. Valami nagyon számít, de az nem a sport és az abban való előrehaladás.

Igazából már fel sem háborít, csak csendesen elkeserít. Szomorú vagyok, hogy városunkban egy egykoron igen magas színvonalon működő sportot egy ilyen edzőnek nem nevezhető nem tudom kicsoda ennyire tönkretett. Szégyellje magát Janó Úr, hogy még mindig nem állt fel önként, és adta át a posztot valakinek, aki tenni is tud a nyíregyházi kézilabdáért.

valakivagyok2 Creative Commons License 2007.03.23 0 0 2931
Régen nem írtam !Remélem ma megverik a fiúk a komlót!Még él a remény  a nyolcba kerülésre ,ha nem sikerül nagyon nehéz lesz felsőházba kerülni,mert idegenben kezd a csapat!Mi van a nagy dérrel -dúrral beharangozott szakmai igazgatóval Rácz Sándorral? 
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.03.20 0 0 2930
Nem érdemes idén tippelni.
De miután van egy tippbajnokság is, sztem a Győr az egyik hazai meccsét nem fogja hozni (sztem a Tbánya lesz az), a Békés meg nyer a Nyíregy ellen otthon, akárcsak a Gyöngyös a Tromos ellen.
Majd meglátjuk.
Csbalázs Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2929
Hazai pályán teljesen más a csapat, meg idegenben is, ha vannak szurkolóik ott.
Előzmény: Csbalázs (2927)
Dungó Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2928

Oké, majd meglátjuk;)

 

Én viszont a Győrt láttam lelketlennek a 7végén...ha hittek volna a győzelemben akkor szerintem +5tel vernek minket...de szerencsére nem így volt:)

Előzmény: Csbalázs (2927)
Csbalázs Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2927

Szépen kisakkoztál minket, de a realitás, látva mindkét idei békési meccsünket(egy "furcsa" meccsen 1 gólos vereség a bajnokságban és sima továbbjutás az MK-ban) simán megverjük a Békést és a Tatabányának is kisebb a sansza győzni, mint nekünk. Tehát a mi nullánk inkább 4:-))

 

Jah és Gyöngyösön a mostani PLER nem fog nyerni...

Előzmény: Dungó (2926)
Dungó Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2926

21. forduló:

 

NYKSE - Komló : feltehetően 2pont nekünk.

Győr - Békés : remélhetőleg 2pont Békés.

Szeged - Gyöngyös : biztos 2pont Szeged.

Százhalombatta - Debrecen : remélhetőleg 2pont Debrecen.

 

15. forduló

 

Győr - Tatabánya : feltehetően 2pont Tatabánya.

Gyöngyös - Pler : feltehetően 2pont Pler

Békés - Nyíregyháza : REMÉLHETŐLEG 2pont NYKSE.

Százhalombatta - Dunaferr : biztos 2pont Dunaferr.

 

Így az alapszakasz vége a következő lenne:

 

7. Békés 18pt

8. Nyíregyháza 16pt

9. Gyöngyös 14pt

10. Győr 13pt

11. Százhalombatta 12pt

12.Komló 5pt

 

Viszont ha a Győr verné otthon a Békést, mi meg vernénk a Békést az utolsó fordulóban akkor még a 7. helyre is esélyesek lehetünk. (persze ha ez mind bejön ahogy tippelek, és nem kavar be a kenőpénz...)

Ha valamit rosszul számoltam, vagy félreértelmeztem valamit akkor előre is elnézést kérek. :)

 

Én látok esélyt a 8ba kerülésre, csak a srácoknak is akarni kell! HAJRÁ NYÍREGYHÁZA!

 

 

csakakezi Creative Commons License 2007.03.19 0 0 2925
J. Gy. D. V. Dob. Kap. P.   1.   MKB Veszprém KC  20  20  0  0  749  457  40   Mérkőzések >> 2.   Pick Szeged  20  18  0  2  623  487  36   Mérkőzések >> 3.   Dunaferr SE  20  16  1  3  657  491  33   Mérkőzések >> 4.   PLER-Airport  20  12  1  7  523  544  25   Mérkőzések >> 5.   Debreceni KSE  20  8  1  11  541  546  17   Mérkőzések >> 6.   Tatabánya Carbonex KC  20  8  1  11  584  637  17   Mérkőzések >> 7.   Erste-Békési FKC  20  8  0  12  543  617  16   Mérkőzések >> 8.   Gyöngyösi FKK  20  7  0  13  459  511  14   Mérkőzések >> 9.   Seat ETO FKC  20  5  3  12  501  590  13   Mérkőzések >> 10.   Százhalombattai KE  20  6  0  14  492  549  12   Mérkőzések >> 11.   Nyíregyházi KSE  20  6  0  14  529  635  12   Mérkőzések >> 12.   Komlói BSK-Fűtőerőmű  20  2  1  17  459  596  5   Mérkőzések >>

Jelmagyarázat: H. - Helyezés, J. -Játszott , Gy. - Győzött, D. - Döntetlen, V. - Vesztett , Dob. - Dobott, Kap. - Kapott, P. - Pontszám

kakaddu Creative Commons License 2007.03.18 0 0 2924
Medve azért nem játszik,mert nem beszél szlovákul.Amugy az ő rutinjára nagy szükség lett volna tegnap,de ez a b@rom janó csak ezt a semmire nem használható szlovák Gamratot erőlteti.Kalaus olyan gyenge mint a vakond fing,mégis mindig kezdő és JÁTSZIK.Mert tényleg játszik,mert kézizni azt nem tud.Ha Lencsés,Nagy Levi és Csabika nem lett volna tegnap,akkor mehettünk volna a víz alá.janó egy 0 edző és játékosnak is ilyen volt!!!!
Előzmény: playmaker (2921)
Redondo Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2923

Idegenben lőtt több gól nem számít a bajnoki táblázatban, csak (oda-visszavágós) kupamérkőzésen.

Előzmény: csakakezi (2922)
csakakezi Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2922
Győrben 27 26 .Nyíregyházán 26 25 lett az eredmény !Nem tudom mi számít ,de szerintem az egymás elleni eredmény után ha az azonos az idegenben lőtt több gól!Abban pedig a nyíregyháza a jobb!
playmaker Creative Commons License 2007.03.17 0 0 2921

Grat. a mai győzelemhez, de nem értettem, Medve miért nem játszott,  és a végén miért nem lőttek a fiúk még egy gólt (vagy Nagy Csabinak nem lehetett?)?????

Miért volt az időkérés?

Ti. az egymás elleni összevetésben akkor egy góllal jobb lett volna a Nyír1. Ez újabb egy pont lett volna a Győrrel szemben.

Megnéztem a további meccseket, minimális az esély a 8-ba kerülni, utána meg nehogy kiesés legyen a vége. 

PityeszHC Creative Commons License 2007.03.11 0 0 2920
kevesebb??????
te még látsz rá esélyt????nagy lóf@sz az egész!adjátok fel!
Előzmény: aszakértő (2919)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!