"Immár semmisem állt a bölcs király boldog és dicsőséges életének útjába. Bejárta a tengereket, távoli szigeteket és településeket vont hatalma alá és mindenütt meghonosította a törvény erejét.
Minós azonban megfeledkezett az istenek irigységéről, amely mindig bosszúra kész, nem egyszerűen büntetésre., drágán fizetteti meg a halandókkal minden kis mulasztásukat vagy hatalmuk túllépését., gondosan ügyel rá, hogy ezekből ürügyet kovácsoljon emlékeztetőül arra, hogy
ha igaz az indesign-os változat, akkor egyelôre biztos, hogy arra hajtok rá.
aztán jöhet a géptakarítás, meg immár érdemben gondolkodni tovább a linuxon, ami szimpatikus, fôleg mióta a húgom nevet is adott a SUSE-s kaméleonszerûnek, ami az ô gépén van. úgy hívják, hogy Gizike. (ezen azért kicsit röhögtem)
most miért kötöd az ebet...van ilyen persze de hoztam egy konkrét példát is ami nem biztos hogy neked... is de nekem az volt...és mondjuk craig richards is sokszor pl. ilyen
nekem
vagy luciano live at weetamix
vagy a globus live isÛ
csak van hogy szarok a tracklistre mert nem kapok szikrát sem, mert az elsô ütem lecövekel és nem tok felálni amíg csend nem lesz újra...folyamatosan jön a cucc én meg csak szedem össze, próbálom kordában tartani magam
kicsit igazságtaan voltam. van olyan is azért, aki megérti, és bemásolja. csak ciki már folyton ezzel nyaggatni másokat. bár alapvetôen azt sem értem, miért olyan egyértelmû, h az embernek éppen ez a szar wordje, vagy valami 'word_miatt_muszáj_volt' szövegszerkesztôje legyen.
jellemzô, hogy nekem a képbôl itt a zseniális fórumszofttal csak egy nagy üresség látszik.
mindegy, azért megnéztem (tudod: 'megnéz' klikk, page source kinyit, képlink kibogarász, új tabba bemásol, enter, néz)
de megérte a macerát, most lesz miért anyáznom a mikulást.
hát ja. 115 mega. még gondolkodom rajta, és ha kiderül, hogy tényleg mégsem tudok élni nélküle, sikítok.
amúgy csak azért kell, mert mostanában elég sok szituba futok bele, amikor következetesen valami worddel csinált cuccot kell olvasni. hiába kérem, hogy küldjék át csak sima textként, vagy szimplán bemásolva mailbe, nem, nem és nem.
oke, ez a telefon megesz reggelire engem es csak 200ezer
"Csúcsminőségű alumínium, belső antenna, kémiai úton maratott billentyűzet, és mindez csupán 13,9 mm vastagságban"
mármint wordbôl? limewire-n találtam szerintem 2001-est.
de minek kell amúgy?
sajnos feltenni s e nagyon tom sehova, mert 115 mega
de ha nagyon kell ír mailt.
igaz, hogy még régen, 8.5 alól, beige G3-al, használtam, de piszok sokat zabált, szinte képtelenség volt futtatni mellette grafikai szoftvert, ja és tetûlassú volt, persze. ma már bánom néha, hogy akkor azonnal letakarítottam a francba, ahogy végetért a munka, ami miatt kellett. de az ember ne szennyezze folyamatosan a munkakörnyezetét, ugye, hehe.
ejjel kiprobaltam ezt az amit a kezemmel elerek mikozben ulok zeneket egymas moge rakom projectet, es szuletett egy mix szeru valami, par indie meg hiphop szammal