Keresés

Részletes keresés

keredan Creative Commons License 2006.03.20 0 0 175

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tud valaki véletlenül olyan boltot, ahol még árulják az "Elope" nevű parfümöt?

Köszi előre is!

nemisbéka Creative Commons License 2006.03.09 0 0 174
Nem, de nem is baj :).
Előzmény: Teaway (169)
Sarló Creative Commons License 2006.03.08 0 0 173
Igazán kedves tőled, köszönjük!:)
Előzmény: Teaway (172)
Teaway Creative Commons License 2006.03.08 0 0 172

Kedves topiclakó hölgyek!

Kívánok nektek pompázatos virágzatokban tündöklő tavaszt a Nőnap alkalmából!

Tea

Sarló Creative Commons License 2006.03.07 0 0 171
Nem egészen változatosság, csak változtatás utáni igényről:) Én - bár most jelenleg 3 parfüm várja, hogy használjam - igazából egyet szeretek használni. És nehezen is találtam újat. Válogatós vagyok + sajnos sokminden nem jó a bőrömön egy idő után:/
Előzmény: nemisbéka (168)
Sarló Creative Commons License 2006.03.07 0 0 170
De, nagyon is! Ráadásul mindenki azt mondta, hogy nagyon passzol hozzám és sokáig is tartott az illata a bőrömön. Csak engem közben emlékeztet(ett) valakire, akit éppen felejteni akartam (akarok):/ Háááát, valaki fodrászhoz megy, valaki parfümöt vált;) Most a My Couture-re mondják ugyanezt a barátaim és én is elégedett vagyok vele:)
Előzmény: Teaway (167)
Teaway Creative Commons License 2006.03.07 0 0 169
Akkor tuti nem lehet téged illatról felismerni :)
Előzmény: nemisbéka (168)
nemisbéka Creative Commons License 2006.03.07 0 0 168

Ez nem elégedettségről szól, hanem változatosság iránti igényről. Azt hiszem per pillanat tíz parfümöm van :) és még mindig tudnám bővíteni a repertoárt.

Előzmény: Teaway (167)
Teaway Creative Commons License 2006.03.07 0 0 167

"csak váltani akartam már"

Miért?

Nem voltál elégedett vele?

Előzmény: Sarló (164)
nemisbéka Creative Commons License 2006.03.07 0 0 166
My Givenchy.
Előzmény: borju (162)
Sarló Creative Commons License 2006.03.06 0 0 165
Picit felhozom a topicot, ha már utánam süllyedt el:/
Sarló Creative Commons License 2006.02.26 0 0 164
M a vélemény a Givenchy My Couture-jéről? Én imádom:) Emellett amit szeretek az a Gucci Eau de Parfum II (bár inkább estére) és szintén Givenchy-től az Into The Blue. Régen (na jó, most is) nagy rajongója voltam a Hugo Boss - Hugo Woman-jének (a régi piros dobozos), csak váltani akartam már, így félretettem:)
borju Creative Commons License 2006.02.26 0 0 163
Sehol senki? :=(
borju Creative Commons License 2006.02.25 0 0 162
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Keresek valami könnyű,édes, virágos, nyári illatot.
Mostani kedvencem a Pozo in Black, előtte Romát használtam. Tehát az igazán édes illatokat szeretem, de úgy gondolom nyárra jobb lenne valami könnyedebb. Nem szeretnék gyöngyvirág v. citrom illatút - mindig a WC illatosítók jutnak eszembe. :)

Várom a javaslatokat. Előre is köszönöm. J
soulina Creative Commons License 2006.02.24 0 0 161

Lányok!

Köszönöm, a jókívánságokat...

s.

Előzmény: ARic (159)
Teaway Creative Commons License 2006.02.23 0 0 160

"holnap lesz a szülinapom"

Hopp! Boldog szülinapod kívánok én iss!

Előzmény: soulina (158)
ARic Creative Commons License 2006.02.22 0 0 159

nagyon szívesen, igazán semmiség :)

ja, és maradjunk a királynőnél :))

Boldog születésnapot! :)

Előzmény: soulina (158)
soulina Creative Commons License 2006.02.21 0 0 158

Kedves ARic!

Így ismeretlenül nem szeretnék Neked sokat bókolni, de Istenkirály vagy...:-) Már meg is rendeltem...holnap lesz a szülinapom, ez az igazi meglepi...nagggyon boldogságos vagyok...:-) Még egyszer köszi...

s.

Előzmény: ARic (157)
ARic Creative Commons License 2006.02.21 0 0 157

hahó-hahó,

nézzétek, mit találtam ma :)

http://www.parfumoutlet.hu/catalog/index.php?cPath=21_31_236

a sokat emlegetett New West parfüm itt kapható!!! :)

gica43 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 156
Köszönöm a tippet, de sajnos nem találtam semmi utalást a Moschus-ra.
Előzmény: Teaway (154)
Ep128 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 155

Sziasztok!

Hetek óta keresem a kedvesemnek a kedvenc parfümjét, de sehol nem találom. (Bp.)

Jeanne Arthes (Paris) Les Lions

Egy kép róla...

Teaway Creative Commons License 2006.02.03 0 0 154
Itt nézz körül.
Előzmény: gica43 (153)
gica43 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 153
Én nagyon imádom a Moschus Magic Love-t, lehet még valahol kapni?
H_G Creative Commons License 2006.01.25 0 0 152
Ez már szinte több is, mint amennyire kíváncsiak voltunk :)
Előzmény: Jyotijana (150)
Teaway Creative Commons License 2006.01.23 0 0 151

Elégnek kell lennie a kisugárzásodnak :)

Előzmény: Yoolie (132)
Jyotijana Creative Commons License 2006.01.15 0 0 150

Sziasztok!

Valaki kérdezett a moscusról.

Nos a helyzet az, hogy a természetben előforduló minden illat megfelel 12 alapminőség keverékének.

Ez a tizenkét alapminőség megegyezik az asztrológiában is használt 12 féle alapminőségnek ami mindenki személyiségében speciálisan keveredik.

Valahogy úgy, mint a személyek horoszkópban az egyes bolygók ereje.

Minden jegynek vanegy uralkodó bolygója, sőt van úgy, hogy 2 jegynek is ugyanaz a bolygó.

Ugyanúgy a 12 féle minőség is eltérő arányban van jelen egy személy érzékeiben ahogy az idő változik. Persze van egy alapvető belső természet ami az adott személyt mindig jellemzi.

Ezért parfümben sosem lenne szabad tipizált parfümöket venni! Sokkal okosabb készíteni magunknak vagy készítetteni!

Hiszen mindenkinek másféle parüm illik az egyéniségéhez!

Pontosan úgy, mint ahogy az asztológiában is hatalmas különbségek vannak ugyanazon asztrológiai napjegyű, de két személy között is! (ezért nem szabad  olvasni az ujságokban a tipizált asztrológiai jelentéseket sem)

A Moscus vagy más néven szintetikus pézsma valójában a természetben nem fodul elő. Ezért olyan hatásra nem is lesz képes soha!

A mai parfümillatok szánalmas és siralmas utánzatai a régi korok arisztokratának kedvenceihez képest!

Jacomo Casanova nem csupán a nőkről tudott mindent, hanem széleskörű ismeretei kiterjedtek a parfümökre is!

A moscus, a pézsma illata alapvetően a szaturnusz bolygóhoz tartozik.

Így a vízöntő jegyet jellemzi.

A vízöntő tipusú személy másokat szolgál.

A célja kemény fizikai munka ami nem társul kegyelemmel és egy nagyon könyörtelen személyt jelöl aki csupán egy vezető szolgálatát tartja életcéljának. Ő az inas, az asszisztens. A köynörtelen nő aki egy féri mögött áll.

A Moscus illatot leginkább munkahelykereséshez ajánlanám olyan nőknek akik egy diktatórikus főnököt akarnak egész életükben kiszolgálni!

Sajnos a mai parfünök nem értelemmel vannak kiválogatva és semmi közük nincs ahhoz, hogy az adott személy aki vásárlóként belép egy üzletbe,  valójában milyen minőségeket képvisel a személyiségében és milyen parfüm az ami kiterjeszthetné az ő valóságos belső természetét és személyes varázsát.

Ezért inkább eltévedni lehet az illatok tengerében amik a fenti keveredés miatt  rendezetlenül nem segít a személyes célok megvalósításában, a személyiség kiterjesztésében, ami a parmünök eredeti célja volt.

Így sem egy nő, sem egy férfi (még szakavatott személyként sem!) képes egy illatból megérteni a másik személy helyzetét és  vágyait az illatjelzések alapján a 21. századi lezüllött, összekeveredett és értékzavarodott illatvilágban.

Ettől függetlenül noha ma  is léteznek kellemes és kellemetlen illatok, mégis semmiféle eligazodásra nem adnak módot a másik személy minőségeit illetően.

Holott ez a régi korokban olyan olvasható volt egy személy illatából akár egy igazolvány.

Csak ezt akartam nektek elmondani.

Jyotijana

Az email címem: jy3@c2.hu

iPalota Creative Commons License 2005.12.18 0 0 149
Parfümök szerelmesei!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a WWW.ILLATPALOTA.HU címet, ahol Magyarországon eddig ismeretlen, prémium minőségi kategóriába tartozó illatszerekkel találkozhattok- hazánkban először L'Artisan, Comptoir Sud Pacifique, Lorenzo Villoresi és egyéb luxusmárkákkal.
funship Creative Commons License 2005.11.30 0 0 148

értem, akkor marad az, hogy odaadom valakinek.....pedig szép, meg kupakos, meg minden, csak nekem valamiért nem.....már nem.....:o(

pont így vagyok a brit-tel, meg a trésor edp-vel is....ezek legalább csak harmincasok, és a britből kér fújás hiányzik....trésorból meg valami 2-3 ml.

de hát mit tegyek, ha meguntam?!......

mennem kell, amúgy is ritkán tudok jöni sajnos.....dolgoznom kell.

sziasztok:)

Előzmény: ARic (147)
ARic Creative Commons License 2005.11.30 0 0 147

á, semmi gond, Dulifuli csak sziporkázik itten mindig egy kicsit :)

hát, akkor én sajnos passzolok, nekem ilyen használt teszternél elvesztené a varázsát a parfüm - ha érted, mire gondolok

Előzmény: funship (146)
funship Creative Commons License 2005.11.30 0 0 146

Szia!

Basszuskulcs, hogy mindjárt mondom, hova és mit...hogy lehetek ennyire nem is tudom ...hogy egyetlen betűt kihagytam....ejjj-ejjj....szerintem kötél általi halált érdemlek....

...vagy kerékbetörést???

áááá, nem is: hát LÉGSZÍVET.

de inkább ezt, mint hogy JÉGszívem legyen:)))

na visszatérve a kérdésre:

sok-sok parfümöm van, és ezt meguntam.

Eredeti, tester, és a 100 ml-ből hiányzik kb 15ml, azaz olyan 85 körül lehet benne.

Cserélnék is, viszont ezzel már bajban vagyok, mert a meglévő ötven mellé nehézkes lesz találni olyat, ami még nincs , viszont jól jönne. ;o)

Ha valaki meg szeretné venni, akkor valami kedvező, mindkettőnknek megfelelő összeget kéne kitalálni.

Nem kajára kell, tehát szerintem ajánljatok ti rá valamit, és megegyezünk.

Előzmény: Dulifuli (145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!