Keresés

Részletes keresés

Profi_ Creative Commons License 2014.01.09 0 0 49874

Ma reggel nekem is a freekikc volt az első megnyitott oldalam...  :)

Előzmény: vonalpaci (49872)
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.09 0 0 49873

Ha a böngésző megnyítása után (akár otthon, akár a munkahelyen) csak annyit írok be, hogy "w", nekem automatikusan kitölti, hogy www.freekick.org :)

Előzmény: vonalpaci (49872)
vonalpaci Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49872

Mondjátok, hogy nem velem van a baj, és nem csak én nézek(néznék) rá a FK-re reménykedve naponta többször is! Az agyam tudja, de a szívem nem hiszi el, hogy vége!

regeltem a HT-re, nem ismerem, de ránézni sincs kedvem :(

"A kardhal először, a remény hal meg utoljára!"

FC SROB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49871

Regisztráltam a Soccerre (FC SROB)

Hátha valakit doppingolok ezzel:-))

Kipróbálom.

És addig reménykedek, hogy visszakapjuk a nagy szerelmünket"

Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49870

Szerintem két alapproblémát nem voltak képesek megoldani:

Az egyik a tárhely kérdése: nem könnyű biztonságos és ezzel együtt elérhető árú tárhelyet kialakítani vagy bérelni.

A másik a folyamatos programfejlesztés-karbantartás: Amit én látok a honlapon, az alapján úgy gondolom, hogy nem tökéletesen profik programozásban, és valószínűnek tartom, hogy a hosszú évek során egy összefércelt nem kicsi programot sikerült összehozniuk, és emiatt a hardver is jobban le volt terhelve, mint amennyire feltétlenül szükség lett volna... Erre több jel is utalt az elmúlt időszakban, például az, hogy egy-egy fejlesztés indokolatlanul hosszú ideig eltartott, és az eredménye alig-alig volt látható. Ráadásul folyamatosan javítgatni is kell a programokat, ahogy a programozási környezet változik... Gyanítom, hogy most jött el az a pont, amikor rádöbbentek, hogy már nem képesek hatékonyan megoldani a problémákat.

Ilyenkor valószínűleg az lenne a legjobb megoldás, ha nulláról újraépítenék az egész programot, és az adatokat áttennék a régiből. Ehhez viszont idő kell és egy nagyon profi programozó team. Az idő nem biztos, hogy rendelkezésükre áll, a team pedig iszonyat drága. Mert az igazán profik nem dolgoznak ingyen...

Nyilván olyan cégnek éri meg átvenni-megvenni, amelyik a programozást házon belül meg tudja oldani, és az üzleti modellt is ki tudja alakítani. Ebben az esetben pedig már csak az a kérdés, hogy mennyire hasonlítana a régihez, ugyanazt az élményt tudná-e nyújtani, mint korábban.

Előzmény: FC SROB (49868)
EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49869

Évi 75 ezer (na jó legyen 100k) euró kell, ennek egy része eddig is bejött a VIP-ektől. Szóval én sem értem őket, miért nem szóltak előbb, de a kommunikáció sosem volt erősségük. Ha meg belefáradtak, akkor azt kéne írniuk, de a tervezett fejlesztések és a blog, facebook stb alapján nem ez jön le. Játszható amiket írtam

Előzmény: FC SROB (49868)
FC SROB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49868

Minden érthető lehet, de:

Meg sem próbálták azt írni, hogy ennyi meg ennyi kellene, hogy továbbmenjen.

Aztán mindenki válaszolt volna valamit. Az a  bosszantó, hogy meg sem próbálták.

Szerintem sokan tettek volna bele pénzt, nem is keveset.

Gyakorlatilag sokaknak az élete része volt.

Tegye a szívére a kezét mindenki és írjon egy vagy kettő managert ami játszható.

Kitől kérjek tanácsot, ha nem tőletek:-))

Kössssssssszzzz

nmarci99 Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49867

A hozzászólások alapján az a gyanúm, hogy itt lényegesen kevesebb a tizenéves, de még talán egyetemista sincs sok :)

Előzmény: EKB (49866)
EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49866

lehet nekünk belefér(ne), de tinédzsereknek, egyetemistáknak stb aligha, ez a realitás szerintem

Előzmény: DYNAMO_dapperdan_sal (49864)
EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49865

sokker.org

Előzmény: FC SROB (49863)
DYNAMO_dapperdan_sal Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49864

sok egyéb szarra költenek emberek többszörös pénzt, akinek ez a szórakozás, annak 3000 per hó szerintem belefér, egy mozijegy kukoricával, 6 korsó sör, 3 doboz cigi, stb

Előzmény: EKB (49862)
FC SROB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49863

Írtad a Soccert,hogy játszol.

Melyikre gondolsz?

EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49862

Szerintem nem számítottak ekkora gyászra és tiltakozásra. Reméljük eladják valakinek a játékot. Egyébként csúnyán elszámoltam magam, a 100 eurót 3000 forintnak hittem, pedig az 30 ezer. Ez már tényleg sok egy magyar háztartásnak :/. A fejenkénti 75 euró is 22,5 ezer lenne, de mondjuk havi 5 eurt (60/év) bevállalnék.

Előzmény: FC SROB (49861)
FC SROB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49861

Sziasztok!

Én is azért regisztráltam, hogy szóljak:-))

Mindenki leírta az érzelmeit, sajnos nekem is gondom volt a lelkemmel:-)

Pedig hozzátok képest kis motoros voltam.

4 évet azért Én is beletettem.

Köszönöm mindenkinek a segítséget (Marpet,EKB.....)

Viszont reménykedek és van egy érzésem hogy itt nincs vége....

És ezt komolyan is gondolom.

Mindíg így is játszottam és nem adtam fel soha.

Mit gondoltok?

FC SROB

HUNGARY

szinisa1 Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49860

Már nincs séróban minden de az alábbiak voltak tervben: 

- Nézegettem a fejelő csatárod, de azt gondoltam, nem zárom ki, ellenben beviszem a levegőben erősebb szélsőhátvédem középre és a jó kapusom majd megfogja a zokat a fejeseket. Persze mindkét védő kiszorítás a levegőben.

- Hátul elég jó a védelmed, de a kapus alacsony LJ és LB, szóval Szűcs nyomja az erős lövést, a két másik csatárom akik majd vmikor félidőben cserélnek (50 környéki ÁT-vel) átemelés és persze távoli lövés.

- Távoli lövésre képes Varga a középpályán csak félidőben áll be, amikor a fáradtabb KP ellen talán lehet egy-két lökete, addig a jobban védekező srác játszott volna.

- Szögleteknél hátrajátszok, mert semmi esélyem nincs...

Hát ez lett volna a Szormai Vilgos - Forza Italy részemről...

Előzmény: salimami (49832)
Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49859

Jó hírem van a focicsapat tagjainak:

Már csak ketten hiányoznak, egy borsodi Győrben dolgozó srác, és vba88.

A tornára megyünk mindenképpen!

Február 8. Bp, Vasas műfüves fedett pályák.

Aki szeretne csatlakozni az itt is megteheti, és a Facebookon is csatlakozhat a Freekick Magyarország csoportban.

Még legalább 3 emberre lenne szükségünk, hogy legyenek cseréink is, mert sok meccset kell játszani, és egész napos tornán nagyon elfáradunk a végére mindannyian. A társaság garantáltan jó lesz! :)

Guru10 Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49858

No most mi van? Írtam nektek vagy 20 sort és nem engedi elküldeni!

magyarock1 Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49857

SZIA ITT MAGYAROCK BSE (NUMERO) ÉN IRTAM A FK BAN 2 TAGOT ISMEREK (Győr)SZEMÉLYESEN, FACEN Menyhart zsanett néven lányom nevén elérhető vagyok.

Előzmény: Profi_ (49838)
DYNAMO_dapperdan_sal Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49856

érdekes infók az angol oldalakon, eladó a játék, de nem bárkinek, a többire nem nyitottak, 75K euró kell évente a működéshez, stb

sokakat megrendített a játék vége

Előzmény: DYNAMO_dapperdan_sal (49855)
DYNAMO_dapperdan_sal Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49855
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49854

Ok:)

Előzmény: Profi_ (49853)
Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49853

Később majd zárttá teszem, de most az fontos lenne, hogy mindenki ránk találjon, ezért állítottam be nyíltra.

Főleg a csapatba bejelentkezettek fontosak, hogy echte freekickkes csapatként tudjunk a HT-tornára menni...

Ez elfogadható számodra?

Előzmény: PlayPlaye (49851)
EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49852

nekem meg regisztrálnom kellene a fb-ra :D

Előzmény: PlayPlaye (49851)
PlayPlaye Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49851

Olyat lehetne csinálni, hogy a csoportot zártá tesszük a facebookon?:) Értem én ezalatt, hogy a bejegyzéseket csak a csoport tagjai láthatnák? Nincs kedvem, hogy az összes ismerősöm tudja, hogy például milyen felhasználóneveken tevékenykedek a neten:)

Előzmény: Profi_ (49843)
Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49850

A pótcselekvés inkább legyen HT vagy Sokker, mint cigi vagy pia... :D

Előzmény: Attila T (49849)
Attila T Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49849

Köszönöm az információkat! Már regeltem is...

Most gondolkodtam el rajta, hogy miért is kell nekem mindenáron focimanagerrel játszanom?

Amikor nem is a foci a kedvenc sportom, és ugye a sors is kicseszett velünk.

De valamiért kell. Egyszerűen már most elvonási tüneteim vannak. Ébredés után a reggeli kávé

mellett mindig megnéztem a csapatom. Most egyszerűen olyan hiányérzetem van, mintha egy 

láncdohányos lennék, aki nem szívhat el több cigarettát. Malmozok a kezemmel, keresek valami

pótcselekvést...

Előzmény: EKB (49837)
Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49848

Mindegyikben DracoTaurus Follisque Circulus :)

EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49847

Örömmel hallom. Nekem a Csóányharácsos ügy kezeletlensége és egyes MOD-ok tevékenysége tette be a kaput, de az ME-t sem kedvelem. Sokkerben melyik a csapatod, a "Draco...", mert akkor bejelöllek.

Előzmény: Profi_ (49846)
Profi_ Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49846

Gyanítom, hogy nem a játék volt neked ellenszenves, hanem a felhasználók egy nagyon domináns és agresszív csoportja. Csak ezt kevesen merik kimondani, amit meg is értek... Bár lehet, hogy tévedek...

En is miattuk majdnem elhagytam a játékot, de aztán erőt vettem magamon, és egy elég kemény és kíméletlen csatározással háttérbe szorítottuk néhányan a bunkó réteget, és sikerült egy nagyon normális és korrekt magot kialakítani, akik nem mások fikázásával töltik az idejüket, hanem a csapat erősítésével és építésével. Ez a mag az utóbbi évben nagyon nagyra nőtte ki magát, és egyre erősödik, olyannyira, hogy a fikázás szinte teljesen kiveszett a HT-ből. A csendes és visszahúzódók pedig mind ide csatlakoztak, ők a tömegek, akik nem szólnak, csak szavaznak... Szerintem egy év múlva a bunkók maradéka is eltűnik, mert nem talál magának terepet az érvényesülésre.

A normális embereknek most van kihez fordulniuk, és ránk is találnak, tudnak segítséget kérni, tudnak fejlődni egymás által is, és ha van valami gondjuk, vannak mögöttük sokan, akik megtámogatják.

Ráadásul aki elkezd durvulni, azt nagyon hamar leállítja a tömegből 2-3 ember, nem úgy mint régen, hogy még fel is sorakoztak mögéje. Az újaknak is többen és több segítséget adnak, nem torkollják le, ha kérdez valami triviális dolgot.

A moderátorok is lecserélődtek, és az újak szerintem konstruktívabbak, mint a régiek voltak....

Van egy Hattrick-Mánia nevű FED, amelyben a konstruktívabb réteg gyűlt össze.

Én szervezem a magyar ifibajnokságot, ahol szintén egyre többen vannak, és szinte naponta megköszönik a tevékenységemet. 

Szóval a HT nagyon más most, mint volt egy éve...

Előzmény: EKB (49845)
EKB Creative Commons License 2014.01.08 0 0 49845

HT-ztam én évekig, egyszer még újra is kezdtem, de valahogy egyre ellenszenvesebb nekem az a játék... akkor marad a sokker, ott könnyű engem megtalálni (de TM-ben is).

Előzmény: Profi_ (49839)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!