Szia én másfél éve vettem a drágaságott az ajánlott 1500km olajcserét potom 12000ft ért válalták a 10000km eset meg65000ft ért akarták de engem nem húztak le már 40000 ezer van benne 4 x voltam olajcserén maszeknál a 4 összesen 50000ft volt ezt neked garancia ! Amúgy a hejedben megvárnám a dizel változatott vagy a régebbit venném sokkal jobb szerintem mint az új voltam vele prbaúton nekem a régi jobban bejön . üdv KAD
bocs a zevarásért. Most vennénk új Mazda 2-est. Az volna a kérdésem, hogy mennyire drága a szervízköltség? Csak általánosságban......drágább, mint más márkák esetében, vagy kb ugyanannyi? Első olajcsere... stb, mennyibe fog kerülni a kocsi az első években? Kösz
Isten a jargany, hosszasan tudnek rola regelni...es akkor meg a baratnom velemenyet nem is emlitettem ;) Persze van neki is sajat kocsija, de ha teheti a Mazdat viszi!
Nálunk valami történt. Hazaérkezéskor egy csattanás, motor azonnal leállítva. Utána az autó alatt szép, nagy olajfolt. Másnap reggel tréler, szervíz. "Több ilyen is volt már, valami szériahiba lehet", volt a válasz. Most csinálják. Ennyit a Ford motorról.
Sziasztok!
Boldog Mazda2 tulaj vagyok közel két éve és arra gondoltam, hogy a márkaszerviz írdatlan borsos áron megszámított audiorendszer "tuningját" megpróbálom magam megoldani. Ez a tuning semmi másból nem állna, mint a Mazda meglehetősen szegényes moduláris audió rendszerét (rádiót) kibővíteném egy CD játszóval. Szerintetek megoldható, hogy magán úton szerezzem be a mazda rendszeréhez szükséges CD játszót vagy teljesen reménytelen vállalkozás?
Nagyon nem lenne kedvem kidobni az egészet és kicserélni konzolostul, mert egyébként jól szól és főképpen nincs kedvem kifizetni egy MP3-at is lejátszó CD egységért 120 ezret.
A neten nézegetem a Mazda2-t, valamikor nyáron szeretnénk venni egyet. Lenne azonban két kérdésem vele kapcsolatban:
1. A felszereltségben csak "Légkondicionáló" szerepel, nincs jelölve, hogy automata is lehet-e. Szóval lehet kérni a Mazda2-t automata légkondival?
2. A hátsó fékek dobfékek. Ez mekkora fékutat jelent kb? Mondjuk egy Mazda6-hoz képest (az ugye elöl-hátul tárcsás)? Egyéb tapasztalatok, túlmelegedés, stb.?