A cicust hogy hívják? Mit szólt, amikor "kutya állt a házhoz".?:) Rögtön elfogadták egymást? Most jó barátok, ez látszik a képeken. Vannak még képeid róluk?
:) Avarnak tényleg szép avarszíne van, de most beillik húsvéti csokitojás-színnek is:)) Ha ugrált, csóvált, majd hasra lefeküdt lelapuló füllel, ez lehetett egy játékra való felhívás is nála. Sokat menjetek más kutyusok közé. A kutyaovi azért is jó ötlet, mert itt az oktató elmondja a gazdinak melyik mozdulat mit jelenthet a kutyáknál. Így a gazdik is sokat tanulnak. Főleg azt, hogy megértsék a kutya jelzéseit. Leírva nehezebb "látni". Esetleg, ha egy-egy mozzanatot fényképpel is tudsz dokumentálni:) A cicáddal nagyon jól megvannak, azt látom. És gyönyörűséges a cica. Ő brit cica?
Szia! Szerintem teljesen jól működik a kutyus, ugrál, majd lefekszik, ha jön egy nagyobb. Sokat járjatok kutyák közé, a kutyaovi erre a legjobb, amennyiben kiképzői felügyelet alatt játszanak a kutyák. Ha nincs bent kiképző, aki a gazdikat irányítgatja, hogy most épp mi történik, miért csinálja a kutya, illetve ha túlpörögnek,akkor közbelép, az nem olyan jó. Mi Titivel a NÉpszigetre jártunk, ott nagyon jól működő kutyaovi van, külön vannak a kistestű és nagytestű kutyák, nagyon odafigyelnek a szocializálódásra. De máshol is jó sulik vannak, de azért nézzetek előbb körül - akár a neten is, sok sulinak van weblapja.
Akivel találkoztatopk, az a kutya csóvált, vagy a tied? (mi a tied neve?) Melyik ugrált melyikre? A két kutya találkozásakor feküdt le a kutyusod? (megadta magát? hanyatt feküdt?)
Levisszük sétáltatni, és odajön hozzánk egy másik kutyus akit sétáltatnak.
Általában csóválják a farkukat, aztán elkezdik szagolgatni, szemügyrevenni.
Pontosabban az én kutyám csóválva, ugrálva örül nekik.
Aztán elkezdik ugatni, morogni, sőt egy vizsla vicsorgott rá, és majdnem megkapta.
Arra is gondoltam, hogy az lehet a baj, hogy nem lapul le.
Bár pont tegnap volt egy ellenpélda, mert a barátnőm levitte, és egy dalmata (a kutyusom papája dalmata, a mamája magyar vizsla), nem morgott rá, nem ugatott rá, teljesen közönyös volt, az én kutyám viszont most lelapult(pedig szuka volt a dalmata, az én kutyám kan)
Amikor feltöltötted a képet, bal oldalon a beszúrás -ra klikkelj. Ekkor megjelenik a hozzászólás mezőben: [image1] ezután kattintasz csak a mehet gombra.. Ha elküldted, kép lesz belőle.
Nem a macskaszag miatt morognak a kutyádra, ezt kizárt dolognak tartom. Nagyon sok kutyának van macska-lakótársa. Emiatt nem morognának rá. Az ok valami más lehet. Pontosítsd a körülményeket, mikor, milyen helyzetben morog rá a többi kutya.