20 éve még addig nem ment ki a busz amíg az a fránya kisablak be nem érkezett.
Szerintem pont fordítva: régebben megengedték maguknak az ilyen gányolásokat, de a mai világban, amikor ott van mindenki zsebében a kamerás telefon mobilnettel, ezt már nem merik bevállalni.
Korábban valamelyik topicban volt fotó, ahol már bőven a szãzadik feletti új Econell Next 12 volt lefotozva társaival.
De ezt a tényt nem érdemes összemosni úgy általában senkinek se azzal, hogy a szóló Electronell győri tesztje óta nagy a csend, azóta nem vitték a buszt sehova máshova az országban tesztelni, pedig erre igenis nagy szükség lenne. Hogyan teljesít a az Electronell 12 meredek dimbes-dombos, hegyen vezetett utakon, vagy pl Szegeden a nyári 42-44 fokban. Egy Facebook bejegyzésben pedig eleve írtak egy több megyét érintő bemutatkozás rol, hasonlóan mint pl a BYD piros csuklosánál Történt.
A csuklós Electronell elkészülte es bemutatása lassan aktuális lesz, mert ezt idén őszre prognosztizálta a Kravtex, ill a honlapjukon levő projekt visszaszámláló órãjuk is letelt.
Talàn az se lenne rossz, ha a két proto Electronell (12, 18) együtt próbázna 1-2 hétig, olyan településeken ahol a töltő berendezés már rendelkezésre áll.
Azért mert más a típus megnevezése, attól még nem biztos, hogy üzemeltetés, karbantartás terén annyira külön-külön típusnak kell venni. Hiszen a tengelyek, légrugók, fényszórók, utasteri elemek (ülés, Lãmpa bura, oldal borítás,kapaszkodó), motor, sebváltó nagyon sokban ugyanaz, megegyezik.
Ezzel szemben az igazság az, hogy a Kravtex valóban teszteli az elektromos budzát, de állítólag alaposan behúzták a féket. Az ITK meg nemhogy nem fejleszt, de momentán nem is gyárt semmit.
Kravtex (Credo) is bemutat buszokat a zsámbéki Drivingcampen, a Kravtex ráadásul tartogathat meglepetést is. Ami biztos, hogy az Ikarus egy elektromos, a Credo egy dízelbuszt be fog mutatni.
Jaaa, igen, így értem. Fehér az összes, de a vasúti kiállításra menők telibe lesznek matricázva. A többivel nem tudom mi lesz, de elvileg van már rájuk érdeklődő.