Keresés

Részletes keresés

vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.10 0 0 25
örülök, ha nincs kifogásod az offok ellen.
én szeretek ott beszélni, ahol éppen vagyok, lehet, hogy azért, mert kicsit slendrián vagyok, de ezt, mint látjuk, nem mindenki szereti.
"vendégségben" meg nem baj,ha az ember igyekszik kommilfó lenni.

Előzmény: villma (23)
villma Creative Commons License 2003.02.10 0 0 24
A skatulyákat senki sem szereti, azért javasoltam én egyszer, valamikor, hogy legyünk egy nagy kerek asztal ( Artus udvarában:) ahol ha leülünk mindenről beszélgethetünk.
Mit gondolsz mért nem jött be? Mert mindenki saját topicot, saját holdudvart akar, mindenki azt szeretné, ha az ő gondolatai vonzanák egy
légtérbe a társaságot. No meg hát így méretik egy fórum látszat-gazdagsága.Minél több topic, annál életképesebb. Alapvető marhaság. Egy több ezer beírásos topic lehet olyan erős, mint száz magába hulló próbálkozás.
Előzmény: villma (23)
villma Creative Commons License 2003.02.10 0 0 23
Úgy érzed, hogy erre itt nincs lehetőség?
Előzmény: vizi(mianick) (22)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.10 0 0 22
rend a lelke mindennek.
de én nem szeretem a skatulyákat, dobozokat, osztályozást (hogy kerültem erre a pályára? véletlenül)
én a szabad és kötetlen beszélgetést szeretem. bárhol.
már húzok is.
Előzmény: Törölt nick (21)
Tie Creative Commons License 2003.02.07 0 0 20
Ok.
Előzmény: vizi(mianick) (19)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.07 0 0 19
megint egy topik, amit szétoffolunk....
hozzál nekem új pracsetteket este.
Kapsz érte nagynénikét.
Előzmény: Tie (18)
Tie Creative Commons License 2003.02.07 0 0 18
A halál legjobb szövege a Mágia színében olvasható, miszerint:

MÉG ELKAPLAK, TE BITANG - mondta a Halál olyan hangon, mint egy bezáruló ólomkoporsó fedelének döndülése. - DÖGÖLJEK MEG, HA NEM.

Előzmény: Tie (17)
Tie Creative Commons License 2003.02.07 0 0 17
Persze, mert azon egyből a bolha is tud utazni. :))
Előzmény: vizi(mianick) (15)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.07 0 0 16
.........az abszolút takarékosság jegyében, mert közösen használták a Bolhák Halálával.
(összesírtam a klaviatúrát a röhögéstől, most is)
Előzmény: vizi(mianick) (15)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.07 0 0 15
nem, ezt Azrael mondja.
A legjobban az tetszett, hogy a Patkányok Halála megmaradt (és akkor már a bolhák halála is) de nem kapott macskát (:-)))))))))))))))) lónak, csak valami terriert!
:-)))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Tie (14)
Tie Creative Commons License 2003.02.07 0 0 14
Ezt véletenül nem a halál mondja? Ő meg csak nagybetűvel beszél. :))
Előzmény: vizi(mianick) (13)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.07 0 0 13
"Emlékszem arra, amikor ez az egész újra meg fog történni"
(Terry Pratchett)
Előzmény: Törölt nick (11)
villma Creative Commons License 2003.02.07 0 0 12
Ámen! :-)
Előzmény: Törölt nick (11)
villma Creative Commons License 2003.02.07 0 0 10
Közös nick nem vagyok, senkivel sem osztottam meg magam. Azt elismerem, hogy villma és szemiramisz is Halmara teremtménye, aki én vagyok. Sohasem titkoltam. Szemiramisz jó helyen van, békés, nyugodt környezetet biztosítottam neki, villmát viszont harcosnak szántam, aki tüzzel, vassal, bakanccsal megvív a stupidság ellen.
A harc kimenetele sohasem egyértelmű. Halálra rúgdosták, s e pillanatban nem tudom, hogy képes e még talpraállni.

Morticiát hagyjuk, hiszen , aki kirekeszt,az kirekesztődik. Szó se róla többet:-)

Előzmény: Törölt nick (9)
villma Creative Commons License 2003.02.07 0 0 8

Jó duma, teccik!!
Többnek tartod a hitelességet mint a szeretetet?
Nekem a hitelesség kissé labilis. A mindekori miniszterelnök hitelessége szavatolt, az enyémért viszont médiakisegítők nélkül szűkebb, vagy tágabb
értelemben meg kell küzdenem, és végezetül a küzdelem reklámértéke nulla.
Azt még nem tudom, hogy itt a neten hogyan működik ez a dolog, csak sejtem, hogy ez valamiféle háttér-vélemény-szolgáltatás, amit valahol, valakik felhasználnak, és jólteszik.
Meg kell ismerni az embert, már csak azért is, mert alapvetően megismerhetetlen. Nincs két egyforma, s aki egyformaságra törekszik, az tévúton jár.( Lásd morticia és klikkje)
Előzmény: Törölt nick (7)
villma Creative Commons License 2003.02.06 0 0 6
Felhasználó barát????

Jó, majd figyelem a többi topicot. Majdcsak kiderül valami. Annyit már tudunk, hogy sír egy lány és rágja az öklét.

Előzmény: Ozagen (5)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.06 0 0 5
Ezt is.

http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9087872&uq=4

De a választ még szétszórtam néhány topicban itt a Klubban.

P. s.: Bocs, de nem vagyok igazán felhasználóbarát. :)

Előzmény: villma (4)
villma Creative Commons License 2003.02.06 0 0 4
Hát nem. Mit válaszolt?
Előzmény: Ozagen (3)
Ozagen Creative Commons License 2003.02.06 0 0 3
"Hagyj békén" - mondta a lány, aki sírt ott. A Mercedes buszban, útban a Város felé.

Amikor Szupermarket felé jártunk, készülődve a leszállásra, hátam mögül egy asszonyság azt mondta a zokogó lánynak:

"Ne aggódjon, amiért elkésik a vizsgáról." Aztán, leszállás közben, ezt a mondatod még egyszer elisméltelte.

Nem találjátok ki, mit válaszolt a lány.

Ozagen Creative Commons License 2003.02.06 0 0 2
Én nagyon fontosnak tartom ezeket a kérdéseket.

Hosszan taglalt kérdésmező, de érvényes a kiterjedés.

Ezek tényleg fontos kérdések, mert egyszerű kérdések.

Azzal a megállapítással viszont nem értek egyet, hogy itten ne láthatnánk arcokat, profilokat.

Persze nem vizuálisan. És nem is verbálisan.

Társalkodói partnereimről bennem él egy kép, egy arc-vonal. Kis utánkeresés és mélázás után van szerencsém látni, ki és mennyire látja fontosnak az itteni létezést.

Ezt nevezem úgy: fontosság-profil.

Előzmény: villma (-)
villma Creative Commons License 2003.02.06 0 0 1
Mert Amerika szellemi gyarmata lettünk? Onnan jön
ez a súlykománia: légy erős mint a bivaly, taposd
el a gyengét, légy győztes, mert csak akkor számítasz embernek. Mindenek tetejében , légy sikeres és gazdag. A többi "szürke massza".
Így valahogy.

Konkrét pofánverés? Valóságosan? Nem mondod
komolyan!

Előzmény: vizi(mianick) (0)
vizi(mianick) Creative Commons License 2003.02.06 0 0 0
szeretet nélkül nem lehet (vagy lehet, de nem érdemes) élni. Mindenki arra törekszik, hogy elfogadtassa magát a lehető legtöbb emberrel.Létezik olyan, hogy az ember saját magánál is jobban szeret valakit, de nem hiszem, hogy ez túl gyakori lenne.
De az ember szelektíve mutogatja magát, vagyis csak keveseknek tárja fel magát teljesen, mert a teljes feltárulkozás bizony kiszolgáltatottá tesz. A többi -többé-kevésbé idegen ember számára álarcokat hordunk - ezért van a csobogás is, hiszen hosszú évek óta sulykolják belénk: légy sikeres, csak a győzelem a fontos, hogy mekkora árat adsz érte, az nem. Hiszen csak a győztesek népszerűek, azok kapják az elismerést, a "futottak még" kategóriába, a szürke masszához nem jó tartozni. Belülről építeni magad nehéz, és nem is mindig látványos.
A net furcsa dolog: egy darabig arc nélkül mondhatsz, amit akarsz. Bárki lehetsz, akár 4-5 nickké is hasadhatsz, eljátszhatsz személyiséged egymásnak sokszor ellentmondó tulajdonságaival is. Izgalmas játék, sokan éltek is már vele. És néha bizony járhat konkrét pofánveréssel is.
Előzmény: villma (-)
villma Creative Commons License 2003.02.06 0 0 topiknyitó
Vannak kérdések, amelyekre piszok nehéz őszintén
válaszolni, mert úgy véljük, hogy a lelki lemeztelenedés a legteljesebb kiszolgáltatottság,
holott éppen ennek a lehetőségét kívánjuk, bár nem merjük, annak ellenére sem, hogy a világ éppen valami tébolyult, magamutogatási lázban
tobzódik.

Szeretnéd magad megmutatni,"hogy látva lássanak"?

Szeretnéd ha szeretnének, ha sok rajongód lenne?

Szeretnél híres ember lenni?

Mi a véleményed a szeretetről? Divatjamúlt ökörségnek tartod?

Van olyan, akit saját magadnál is jobban szeretsz?
Elképzelhető ez egyáltalán?

Első blikkre dagályosnak ,talán kicsit közhelyesnek is tűnnek a kérdések, melyek
látszólag egyszerűek, mégis bonyolultak mert ezek körül forgunk, akkor is ha nem szívesen beszélünk róluk, " mert az embert sokszor pofánverik, amikor kiül arcára az érzelmi reakciója, amikor kiszolgáltatottá válik"

Nekünk itt a neten nincs arcunk, konkrét pofánveréstől tehát nem kell tartanunk, akkor mégis miért csobogunk a felszínen? Attól félünk, ha netántán mégis összefutunk valakivel, hát majd jól a képünkbe röhög? ( Ez is egy kényes kérdés:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!