Keresés

Részletes keresés

Diofa Szelleme Creative Commons License 2015.04.16 0 0 650

Szia!

 

Rendes kajával már próbálkoztál? Nyers hús? Az emeli az oxygén áramlást és vörösvérsejtek számát, csirkemellett szivesen eszik  meg még betegen is (és könnyű pépesíteni) marha vérképző, a máj (ha jó forrásból van, házi, tiszta, nem tápos stb - és ez a többi húsra is igaz kell legyen) szintén jó lehet.

 

Autoimmun betegségeknél az Orijen dry van csodatápként minősítve, nagyon sokan írják róla, hogy hosszú évek óta tartó allergiás bőr, stb autoimmun betegségek múltak el tőle. Ezt nem tudom megerősíteni, az összes macskám atom egészséges és mindig azok is voltak, de egy félresikerült oltatás után a kismacskákat (akik az oltástól kaptak macskanáthát) pépes csirkemellel és lactolba áztatott, pépesített Orijennel "kezeltük", egy hét alatt mind felgyógyult teljesen, nem volt másodlagos fertőzés. Állatorvos ismerőstől tudom, hogy náluk a klinikán is a csirkemell az ultimate gyógykaja, műtét után, rossz  állapotban levő macskáknak ők is azt adnak.

 

Esetleg próbáld meg, a gyógyszerek (homeopátis vagy sem) nem helyettesítik a rendes, jó minőségű kosztot.

 

(Ezt már nem neked irom, csak általában: az egyik legnagyobb probémának macska fronton azt látom, hogy nincsenek megfelelően tartva. A macska szigorúan húsevő, a száraztápok és konzervek 99% junk kaja, mitől lennének a szerencsétlenek egészségesek.)

 

Üdv, remélem jobban lesz a cicád.

Előzmény: Arillas70 (649)
Arillas70 Creative Commons License 2015.04.13 0 0 649

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni: Van egy 8 éves autoimmun beteg sziámi cicánk. 5 éve, hogy rendszeresen kap kezelést, mert hol a szájfekély jelenik meg nála, hol nem eszik, hol valami más gond lép fel.
Medrollal szinten tartható volt, de még e mellett is megjelent a szájfekély időnként. Leukózisra negatív lett a tesztje.
Március elején megint rosszabbul lett, a Medrol le lett állítva, Sporimunt kapott, a laborja katasztrófális. A fehérvérsejtszám az egekben, a vörösvérsejtek és az egyéb ehhez kapcsolodó értékek pedig nagyon lent vannak, tehát nagyon-nagyon vérszegény és pusztulnak a vörösvérsejtjei.
A mostani kezelés Sporimun leállítva, ismét szteroid: Prednisolon és antibiotikum, mert a doktornő fertőzésre gondol. Enni eszik a Prednisolon miatt, de nagyon kis bágyadt, látszik hogy nagyon hagyja el az ereje, a kontroll labornál (múlt szerda) már a fehérvérsejtszám valamennyit javult, lement egy kicsit, de a vörösvérsejtek nem javulnak.
Az antibiotikumnak a gyulladásra kellene majd hatni, mert a nyirokcsomói, a szája, torka mindene gyulladt, de mitől fognak a vörösvérsejtek emelkedni, mi lesz ha kritikus szintre csökken és már a kis agya, szervei sem fognak ezáltal oxigént kapni. Szerdán megyünk újabb vérvételre és ha nincs javulás, akkor más antibiotikumot kap, de én aggódom, hogy nagyon megy az idő és elveszítjük őt.
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen homeopatias szert adhatnánk neki, hogy a vörösvérsejt termelődés meginduljon nála, vagy legalább ne csökkenjen tovább.
Nagyon köszönöm előre is!!!

asino Creative Commons License 2015.04.12 0 0 648

Sziasztok!

 

Nálunk is szerdán kellett az ügyeletre menni a 7 éves cicammal, mert nagyon zihált előtte alig evett 2-3 napig szinte semmit azelőtt pedig naponta egyszer savasat hányt. Az első doki gyomorsavra kezelte és azt mondta adjunk neki quamatel minit. Miutan 5 nap után sem javult egy másik állatorvoshoz vittük. Levette a vért, megmérte a lázát,nem volt neki és adott 3 szurit. Másnap atra értünk haza,hogy zihál a cica. Azonnal vittük a korházba ahol megrontgenezték és a mellkasa meg a tüdeje vízzel volt telve. Kapott vízhajtót, masnap leszivtak a folyadekot, es kozben megerkezett az eredmeny: leukozis. Az allatorvos aki a vert vette azt mondta 90% hogy altatni kell. Osszeomlottam. A korhazba viszont azt momdtak probaljunk meg egy kezelest. Es ha hetfon rossz lessz a verkepe akkor megbeszeljuk hogyan tovabb. Ha jo lesz a verkepe akkor a 1-2 hetet varni kell hogy megtelik e vizzel a mellkasa meg a tudeje. Ha igen altatni kell. Nagyon felek. Ma megyunk infuziora es holnap a vervetelre. Nagyon bizom benne higy nem lesz gond. Viszont a masik kiscicank is leukozisos. Igy szeretnem en is felvenni a kapcsolatot Attilaval. Tudtok segiteni, higy tudok neki uzenni vagy hol tudom ot a leghamarabb elerni? Ezek a homeo bogyok minden gyogyszertarba kaphatoak? 

Koszonom!

toth27 Creative Commons License 2015.02.25 0 0 647

Kedves Érdeklődők és Gazdik! Megosztom Veletek szomorú esetemet kedvenc cicámmal Mircikével. Leukózis FeLV-t mutatott ki a virusteszte és olvassátok ezzel kapcsolatos tüneteket, hát ha tudok ebben segíteni. 

 

"Kedves Doktor Úr! Tanácsot szeretnék kérni Öntől.  Nagy gondban vagyok! Igaz, hogy minden apróságot itt helyben próbálunk megoldani az itteni állatorvosi szolgálattal, de most valami nem nagyon stimmel.

Van egy gyönyörű 8 éves hófehér  török  kasztrált cicám, nem fajtiszta.

Eddig semmi baja nem volt. Időnkét védő oltásokat kapott, azon kívűl semmi panasz.

A napokban azt vettem észre, hogy csapzottan, szőre kitépkedve homokban megpergetve jött haza.

Igaz evett ivott, de  valahogy más volt. Azon gondolkodtam verekedett más macskával, szokott, vagy elkaphatta egy kutya minden szomszédban van, nincsenek megkötve ?

De akkor vér vagy egyéb sérülések lettek volna, de gondoltam azt is, hogy előszeretettel vadász és sajnos tőlünk 3-4 házzal egy galambász van és nem egy esetben láttam szürkés tollakat az udvarunkban, az lehetett gerle is, de volt fehér toll is és most az el múlt három napban megint egy fehér tollas galamb maradványt találtunk az udvarunkban.   Ez csak a Mirci cicánk műve lehetett. Nincs több cica nekem!

Mivel bágyadtt,  nem nagyon evett és ivott, elvittem ide hozzánk, hogy nézzék meg. Pont helyettesítés volt! Egy idős doktor bácsi nézte meg torkát      , azt mondta nem fertőzés, nem mérgezés, az már jelentkezett volna.

De előfordulhat, hogy kasztrált macskáknál idegi tünetek jelentkezhetnek.  Ezt pedig úgy vettük észre, hogy egyik nap szétcsúszott a lába, az az nap  volt amikor  vagy verekedett kutyával, vagy macskával, vagy esetleg mérgezett valamit raktak ki neki  (a galambász szomszédom).

Majd volt olyan, hogy egyik éjjel , mert minden este bent alszik velünk az uszkárral az ágyon, mint egy gyerek. Szép tiszta és  nagyon aranyos. Fel kelt, ki ment a szokott módon és 5 perc múlva már jött is vissza. Ablakon megy ki, és ott kopog mikor be akarr jönni.

Amikor bejött elkezdett furcsán szagolgatni mindent, mint ha idegen helyen lenne, szimatolt égnek állt a szőre és nem figyelt ránk.  Alig tudott megnyugodni, azután  nagy nehezen elaludt az ágyon. Ettől a naptól fogva – pénteken elvittük az orvoshoz, kapott egy vitamin injekciót, egy féreghajtó gyógyszert és vitamin kombinátumot B vitamin 30 csepp ételbe, vagy vizbe tenni.

Most igaz szombat éjjel van, de nagyon aggódom. Nem megy ki, nem akar se pisilni se kakilni,  inni nem iszik, csak ha pici fecskendővel bele erőszakolom a vizet.  Enni evett.  Reggel adtam neki a szokott cica konzervet nyalogatta, de nem ette meg, ezután eszembe jutott, hogy adok egy egész nyers csirke májat, hátha arra vágyik és rácsöpögtettem a vitamint.  Megette, nem azt mondom habzsolta, de ette. 

Később 2 egész májat megfőztem neki és kétszerre széttörve oda adttam neki.  Megette, de nem úgy, ahogy szokott, hogy fal. Sokan nyeldesi a nyálát, jó nagyokat nyel.  Nem lázas, nem meleg a teste, nem száraz az orra, csak ha alszik.  Rengeteget alszik és bujkál.   Ágy alá, alig birom kihúzni, vagy szekrény mögé. Mindent elszigeteltem, hogy ne bujkáljon. Kiengedni nem merem, mert nem fog visszajönni, mert tudom, ha valami gáz van a  cica elbújik.

Most az ágyon alszik! Ha oda megyek köszön ahogy szokott meg van rá tanitva. De nem olyan mint kell, hogy legyen.  Nem megy ki, nem iszik, nem mászkál, fekszik, mint egy darab fa.  Soványnak látom, vagy összesettnek, valami nem stimmel.

Azért keresem doktor urat, hogy itt a hétvége, csak hétfő tudjuk vinni ide hozzánk, nem tudom mennyi lehet az a víz, amit befecskendezhetek , hogy ne száradjon ki. Tej előtte nem issza.  Ha májat tennék elé megint megenné,  de az meg szorulást csinál.

Dorombol, de olvastam, ha  beteg a cica akkor is dorombol. Mindenképp vissza kell vinnem,  vagy ha nem tudnak mit kezdeni vele, akkor jelentkezem a doktor úrnál időpont egyeztetéssel.  El vagyok a szokott módon keseredve, mert eddig semmi baj nem volt ezzel a cicámmal.  

Ha tud doktor úr kérem válaszoljon. Köszönöm szépen tisztelettel Tóth Éva"  (ezt a levelet írtam)

 

Kaptam választ még hétvégén, hogy próbáljam Mircikét legalább naponta 50 ml vizzel, vagy leszűrt kamillával itatni, vagy fecskendezni a szájába többször. Másnap már vittük is a  Mircikét orvoshoz. Ott kellett hagynom, mert vizsgálatok sorozata várt rá. Egyenlőre nem tudtak mit mondani idegi jellegű tüneteire, mozgására.

 

Következő nap ezt a levelet kaptam:  

A Mirci cica általános állapota, idegrendszeri tünetei javultak a tüneti kezelésre, de komoly bajt találtunk nála.

Sajnos a cica vírustesztje pozitív leukózisra (FeLV). Ez egy nem gyógyítható vírusos betegség – amit tüneti kezeléssel hosszú ideig lehet kezelni, de véglegesen sajnos nem gyógyítható. További probléma, hogy időszakonként vírust ürít és ezzel fertőzi a környezetét ill a környezetében élő macskákat (kutyára, emberre nem vezsélyes).

Kérem hívjon ma délelőtt, miután olvasta a levelemet.

 

Azonnal hívtam a doktor urat, hogy mit tegyünk, a válasza egyértelmű volt 1-2 hónapot hosszabithatunk sok gyógyszeres kezeléssel, de gyógyíthatatlan a cica!

Nagyon nehéz volt a döntés kértem egy fél órát, hogy a családommal megbeszéljem, mert közben itt volt nálunk egy örökbe-fogadott cica is de másik területen elkülönítve épp gyógyulóban a náthából, a szembetegségéből , fül atka stb, és még ki tudja mi, vagy épp Ő  volt a hordozó a FeLV-vel és miután december 30-án fogadttam be a  cicát, mert meghalt a gazdája így udvaron sokat találkozhatott és verekedttek is Mircikémmel.

 

Szívünk megszakadtt Mirci 8 éves cicámat altatni kellett a korházban, és kértem, hogy ne kelljen haza hoznom, az itthon lévő cicát pedig a körzeti doki altatta el!

 

Tanácsom: védekezni lehet a leukózis FeLV ellen, én nem tudttam. Kicsi korban kell oltattni a cicákat meg van pontosan, hogy hogyan és utána évente egyszer és a baj elkerülhető. Sajnos tudatlanságom nagyon nagy fájdalmat okozott nekem és családomnak és van még egy drága aranyos harlekin toy uszkárom Sziszike, akinek nagyon hiányzik Mircika a játszó pajtása, a testvére és a barátja, mert úgy szerette. Mindannyian bánatosak vagyunk és nem tudunk egyenlőre túljutni ezen az állapoton, hát ha mégis meglehetett volna, de utána olvastam és a doktor úrnak is hiszek, aki kezelte és látta. Nem lehetett Mircikét megmenteni. Tanuljatok belőle kedves gazdik. Szeretettel: Éva

nooora80 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 646

Kedves Norodia,

 

Szeretném ajánlani a Mancsok állatorvosi rendelő honlapját, ott írnak több információt a leukózisról. Már pár hete én is nézegetem a fórumot, a cicusom kb fél éves, találtam, 5 hetesen megműtötték, és kb. 8 hetesen előjöttek a leukózis tünetei, kötőhártya gyulladás, s majd láz. Az első teszt után azonnal immunerősítőt kapott (vetri) két hónapig tünetmentes volt, de a teszt ismét kimutatta a betegséget. Az orvosok nekem azt mondták, ilyen kicsi korban (8 hetesen)ha  pozitív a teszt, akkor még van esély, hogy cirka fél éves koráig (ha jól értettem) kiürüljön a fertőzés, feltéve, ha a cicus tejjel szedte össze. Nálunk sajnos ez nem így történt.Most volt ivartalanítása a seb nem gyógyult rendesen, visszamentünk. Az immunrendszere ismét a padlóra esett, holott a vetri-t épp csak befejeztük, amit a Dr. Úr mondott, kb. 50% esélye van, hogy ha rendszeresen adom neki negyed évente a interferont szájon át, a szervezetébe vagy kiépül valami ellenálló képesség, vagy nem éli meg a 3. életévét. 

 

Én ajánlom a Mancsok honlapot és Doktorait, a Dr. Úr amerikában dolgozott leukozisos macskákkal, és talán egy tisztább képet tud adni erről a szörnyű betegségről.

 

Minden jót kívánok,

üdv, nóra

Előzmény: Norodia (644)
shindo_a Creative Commons License 2014.12.28 0 0 645

Szia!

 

 

Tapasztalatom nincsen kis cicákkal kapcsolatban ,csak felnőtt cicával.De ha javasolhatom neked , vedd fel a kapcsolatot mindenképpen Dr Székely Attilával.Nekem és másoknak is sokat segített ! Keress vissza a 107-es hozzászólásig.

 

 

     Sok sikert és jobbulást Tünde

Előzmény: Norodia (644)
Norodia Creative Commons License 2014.12.25 0 0 644

sziasztok! Sok hszt végigolvastam, de nem találtam a kérdésemre választ.

 

Leginkább olyan tapasztalatok érdekelnének, ha egy kiscica születésétől vírushordozó mik lehetnek az életkilátásai? kb 3 hónapos a cica, és kb 3 hete derült ki nála egy enyhe szemgyulladás kapcsán végzett teszt kapcsán a leukózis.Nagyon jól van jelenleg, étvágya kitűnő ..

 

Vagy tudtok ajánlani olyan orvost aki specialista lenne a leukózis terén?

Szőlőszemü kismicó Creative Commons License 2014.11.10 0 0 643

Nagyon sajnálom azt akinek a cicája leukózisos. Én is megpróbáltam a lehetetlent. A napokban temettem el az én otellámat, legédesebb lelkitársamat.Egyedül hagyott...nagyon fáj...a lelkem ezer sebből vérzik...Mégsem annyira, hogy vele lehessek.

4 évig voltunk család Mici és én.

mindketten tudtunk,hogy eljön egyszer a pillanat...hát eljött...

Köszönöm Neked Micikém az összes percet,órát a gyorsan múló éveket...

Köszönöm, hogy elfogadtál...Nagyon nagyon szeretlek szívem minden dobbanásával.

VLizi Creative Commons License 2014.09.04 0 0 642

Szia!

Nagyon kedves Tőled,így ismeretlenül is!

Annyi minden kavarog a fejemben azóta is...a kezeléssel kapcsolatban,a homeopátiás szerekkel kapcsolatban is,bár Attila megnyugtatott,h sem a galajos oldat,sem a Thuja nem hibás...De mi okozta a hirtelen visszaesést az állapotában,amikor már javuást mutatott,milyen gyógyszereket kapott a rendelőben?!A homeopátiás kezelést azóta a többi cicámon is alkalmazom,és jó hatása van...

Annyira felfoghatatlan ez az egész...

Üdv!

pentus Creative Commons License 2014.09.04 0 0 641

Kedves VLizi!

 

Nagyon-nagyon sajnálom, őszinte részvétem.:(

Egyszerűen érthetetlen, hogyan kaphatta el ezt a csúnya betegséget, amikor védőoltást kapott ellene. Bár azt írják, hogy állítólag már az anyukában megfertőződhet.....

Te is nagyon rendes gazdi vagy, mindent megtettél érte, amit csak lehetett. Nyugodjon békében Franci cica! 

 

Üdv:

 

Pentus

 

Előzmény: VLizi (640)
VLizi Creative Commons License 2014.09.03 0 0 640

Szia Pentus!

Köszönöm kérdésed!Igen,sikerült beszélnem Attilával,ki is keverte az oldatot, rendkívül kedves volt,minden tanáccsal ellátott,csak azt sajnálom,h nem hamarabb néztem meg ezt az oldalt!

A kiscicám,Franci állapota,nagyon rövid idő alatt romlott sokat,elvittem több orvoshoz is,a 3.doki mondta meg teszt alapján,h leukózis/az oltás ellenére/,azt mondta,drága a kezelés ,kicsit az esély,altassunk.Ez volt vasárnap,mondtam,h próbáljuk megmenteni...elkezdte az interferonos kezelést/állítólag/,péntek délután hoztuk haza,addig mindent nap mentünk hozzá,kedden már falta az ételt,sétáltunk vele sokat...folyamatosan javult a kedve,nem hullámzó volt,ezért mertük elhozni,péntek este evett,szombaton már csak ímmel-ámmal,vasárnap reggel járt le az egy hetes interferonos kezelés,megkapta,még kértem infúziót is,így ottmaradt,reggel a saját Kis lábain ment a rendelőbe...menni akartam érte,mikor lejárt az infúzió,de azt mondták,össze akarják rakni,este menjünk csak...délután hívtak,h azonnal menjek,mert nem tudják "összerakni",el Kell gondolkodni az eutanázián...nem akartam elaltatni,még mindig bíztam...éjfél előtt nem sokkal  halt meg a karjaimban....másnap délelőtt,az egy éves születésnapján temettem el./pénteken,ahogy hazahoztuk adtuk neki a homeopátiás szereket,de már későn.../

Nem tudom ,h MIT gondoljak,vagy csak a bizalmatlanságomból fakad, de nem értem,miért romlott rohamosan az állapota attól fogva,h elhoztuk a dokitól/reggel este vittük vissza szurira,és mégis elment egy hét alatt/

Elnézést,h Ilyen hosszan írtam,de két napja temettem ŐT el...és nagyon fáj,nagyon hiányzik.

 

Hát ennyi a mi történetünk.

Mindenkinek,akinek bármilyen állata van,egészséget kívánok az állatkáknak,akié pedig beteg,nekik gyógyulást!

 

pentus Creative Commons License 2014.09.01 0 0 639

Szia Vlizi!

 

Köszönöm kérdésedet, elég változó az állapota, hol jobban, hol rosszabbul. Most már nem is vagyunk benne biztosak, hogy leukózisa van-e egyáltalán.

A laboreredmény alapján iszonyatosan magas a fehérvérsejtszáma és kritikusan alacsony a vörös. Az egyik orvos azt mondja, hogy vérképzőszervi elégtelenség, csontvelőprobléma és a testében szétszóródott daganatok is okozhatják a tüneteket, a másik szerint egyértelműen leukózisos. Viszont mindketten egyetértenek abban, hogy sajnos hónapokban már nem gondolkodhatunk. :((((

A Te cicusod hogy van? Be tudtad szerezni a Székely Attila féle cuccokat?

 

Üdv:

 

Pentus

VLizi Creative Commons License 2014.09.01 0 0 638

Szia Pentus!

Hogy van a cicád?

shindo_a Creative Commons License 2014.08.28 0 0 637

Szia!

 

Nagyon szívesen! De kérdezz bátram hátha bármiben tudok  segíteni.

 

      Üdv Tünde

Előzmény: pentus (636)
pentus Creative Commons License 2014.08.28 0 0 636

Kedves Tünde!

 

Nagyon köszönöm.

 

 

Pentus

 

Előzmény: shindo_a (635)
shindo_a Creative Commons License 2014.08.27 0 0 635

Szia!

 

Az én cicámnál nem volt semmilyen probléma,  inkább a napi többszöri fecskendőzés  ami nem tetszett neki. De  szerintem akkor inkább meg kellene kérdezned Dr Székely Attilát.Nehogy allergiás legyen a cicád valamelyik összetevőre.

 

 

         Üdv és jobbulást !

Előzmény: pentus (632)
pentus Creative Commons License 2014.08.27 0 0 634

Szia!

 

A legutoljára feltett adagolási leírás a jó, mert időközben folyamatosan fejlesztve lett.

 

Üdv!

Előzmény: VLizi (633)
VLizi Creative Commons License 2014.08.27 0 0 633

Köszönöm Pentus!

Leírná nekem valaki,aki alkalmazza a homeopátiás gyógymódot,h mi ennek a módja,mert lehet,h én vagyok értetlen,de találtam egy leírást 2009-ből, és egy pár hónappal ezelőttit .....és most melyik a hatékonyabb adagolás?

pentus Creative Commons License 2014.08.27 0 0 632

Sziasztok!

 

Az után érdeklődnék, hogy a ti cicátok hogy viselte a galajos kezelést?

A mi cicánk furcsán viselkedik tőle, nehezebben kap levegőt, morog, ha megérintjük és mint ha romlott volna az állapota. 

 

Üdv.

pentus Creative Commons License 2014.08.26 0 0 631

06203901322

Előzmény: VLizi (630)
VLizi Creative Commons License 2014.08.24 0 0 630

Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani Székely Attila új telefonszámát?

Előre is köszönöm!

shindo_a Creative Commons License 2014.08.20 0 0 629

 

 Szia !

 

 

Nagyon szívesen :) Örülök ha csak ennyit is segíthettem, remélem jobban lesz a cicád és még sok szép  boldog év vár rátok :)

 

 

       Üdv Tünde

Előzmény: pentus (628)
pentus Creative Commons License 2014.08.18 0 0 628

Szia!

 

Örök hálám, hogy helyettem utánajártál!

Köszönöm szépen a tippet, és a jókívánságot is!

Megvannak a golyók, nekiállunk.

 

Köszönöm!

 

Előzmény: shindo_a (627)
shindo_a Creative Commons License 2014.08.18 0 0 627

 

 

 

Szia!

 

Hát én most sajnos pontosan nem tudom megmondani,de mintha 3-4 hétig csináltuk volna.Vissza kellene keresni a fórumon ,mert ott minden pontosan le van írva. Nagyon nehezen de megtaláltam, még a szemem is belefájdult mire ráakadtam. A 107-es hozzászólást keresd, ott minden le van írva .

 

     Jobbulást és kitartást.

Előzmény: pentus (625)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.18 0 0 626

Tényleg nem lehetsz terjesztő, csak éppen mind a 9 hozzászólásodban

le akarod húzni a fórumtársakat valami isteni csodaszerrel!

Előzmény: tingi4 (605)
pentus Creative Commons License 2014.08.17 0 0 625

Szia!

 

 

Nem tudtuk még beszerezni az összes golyót, hétfő délutánra ígérték.

Úgy néz ki, rosszul értelmeztem a leírást, ezek szerint először CSAK a golyók.

Az echinacea-galaj oldatot mennyi idő után kell elkezdeni?

 

Köszönöm, hogy időt szánsz rám!

Előzmény: shindo_a (624)
shindo_a Creative Commons License 2014.08.16 0 0 624

Szia!

 

Szia!

 

 

De első lépésként fontos lenne a méregtelenítés a homeopátiás golyókkal.Vagy azon már túl vagytok?

Előzmény: pentus (623)
pentus Creative Commons License 2014.08.16 0 0 623

Szia!

Köszi a gyors választ!

Akkor megpróbálom így elkészíteni.

 

 

 

 

Előzmény: shindo_a (622)
shindo_a Creative Commons License 2014.08.16 0 0 622

Szia!

 

Én csak bementem a gyógynövényesbe és kértem galajt. Nem is néztem meg hány grammos. De nekem mintha több víz rémlene hozzá .Mert elsőre mikor csináltam több volt a 2 zacsi galaj mint a víz. Mintha 1 liter kellene hozzá.De ha biztosra szeretnél menni, akkor hívd fel tanácsért Dr Székely Attilát  06 20 390 13 22 .

 

             Üdv és sok szerencsét !

Előzmény: pentus (621)
pentus Creative Commons License 2014.08.16 0 0 621

Sziasztok!

 

A mi cicánknál most diagnosztizálták a leukózist.

Korábbi hozzászólások között olvastam az echinacea-galaj oldat elkészítéséről, melyben két zacskó ragadós galajt fél liter vízben kell forrázni.

A kérdésem az, hogy az a bizonyos zacskó hány grammos?

 

Előre is köszönöm a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!