Nos én a Fearless-t még nem láttam azt sem tudom mi a sztori.Te jóval előrébb vagy mint én.Sajnos nem tudok külföldről rendelni mert gőzöm sincs,hogy kell.Csak azt a filmet tudom megvenni ami nálunk is megjelenik.Ezért sok filmjét nem láttam,és nem is fogom sztem.
hát a maiakkal valóban nem vagyok tisztában. de ha anno látogattad a jetli.com/hungary oldalt, akkor találkozhattál 1-2 irományommal. :)
egyébként ne mondd nekem, hogy ezek a nevek egy átlag embernek hú de sokat mondanak. én így értettem, nem "belsős" embernek szólt, ha átolvasod még1x, rájössz :)
a hites dolgon csak azért csodálkozom, mert mikor a jetli.com-on ezt bejelentették, akkor ez volt a hivatalos álláspont.
A wu shu-ja pedig még mindíg kimagasló. és ezt nem a filmjeire értem, ha érted!? :)
hát eléggé nem sokat tudhatsz a mai ázsiai filmekről, mert telis-tele vannak ezekkel a nevekkel... Jet mellett pl. Sammo Hung, aki szinte minden Jackie Chan filmben ott van, nemrég az S.P.L-lel tarolt, Ekin Cheng, aki már ki tudja, mióta a toppon van, mind szinészként, mind énekesként, Colin Chou, akit legutóbb a Mátrix (!!) 3. részében láthattunk..., Francis Ng (aki mai sikerfilmekben szerepel, már 150 filmben játszott), és a többi név is olyan, aki vagy 60 filmben játszottak.. mindmáig.
a hite miatt pedig nem kell elhagynia dolgokat, hanem a lelkiismeretére hallgatva csinál, amit helyesnek tart.. a wushu filmeket azért hagyta abba, mert már mindent elmondott velük. és persze, nem lepődnék meg, ha ez később változna, bár a kora most már sokmindenbe beleszólhat.
a most készülő Rouge c. filmben egyébként csúnya rosszfiút fog játszani a transporteres Statham mellett...
a sok sztár az túlzás. Ez Jet Li első filmjei közül valók, a kínai wuxia filmek (ha jobban tetszik B kategóriás 'kungfufilmek' korából). ha sztárok, akkor max a 80-as évek végén tündöklő ázsiaiakról beszélhetünk, de ebben a filmben nem volt ott ezek krémje sem :)
szóval, mint wuxia, egyeseknek bugyuta a film. aki vonzódik ehhez a műfajhoz, annak kötelező darab és örül, hogy egy ilyen réteg film is megjelent nálunk.
Egyébként ez az adakozós dolog tényleg így van. Jet tanítója hívatta vissza őket amerikából, hogy elég a fényűzésből. Erre 1 hónap leforgása alatt már otthon volt az egész family. :)
egy kicsit meglepődve olvastam, hogy csak ilyen-olyan filmekben nem szerepelhet, stb.
én eredetileg úgy tudtam, hogy eleve a fényűzést kell elhagynia a hite miatt...
Sziasztok!Úgy látom nem nagyon mozog a fan club,én most találtam ide.Most sikerült megnéznem a nyakörvet.Szerencsére a film nem olyan gáz mint a címe!Tulajdonképpen egész bejön.Végig érdekes volt a számomra,nem úgy mint a The One az eddigi legrosszabb filmje.sztem!
egyébként (hogy még reklámozzam magam) elég sok Jet Li film lesz most a tévében az összegyűjtött műsor alapján.. amennyire belenéztem, a Born to defend is elég ...hm, bészériás, azt esetleg azért érdemes megnézni holnapeste, mert egyetlen eddigi (és korai) rendezése.
Szinte minden - nevetséges bunyók, mindenki repked, őrült vagdosás, egy darab wire nélküli jelenet nem volt eddig, számomra gyak. értékelhetetlen. Oké, a repkedés szándékos, de tragikus a megvalósítás.
Danny the Dog? Stathammel már volt egyszer a The One-ban, amit máig nem mertem megnézni.
friss hirek és egyéb ázsiai dolgok továbbra is az oldalamon..
egy kis Jet update:
1. Ma mutatják be legújabb filmjét, mely egyben (elvileg) utolsó harcművészeti alkotása: Fearless.
2. Kiderült a félreértés, tehát harcm.-i filmeket nem csinál többé (mint Fist of Legend, OUATIC stb), de "sima" akciót meg mást viszont igen. Szóval a nemes kungfu dolgot, ami arról szól, ahogy a tanuló és a mester stb, azt már mind elmondta, úgyhogy mostantól mint adakozásban és békés dolgokban elmerült buddhista csak durva, igénytelen akcióverekedésekben utazik, mer abból dől a lé (jótékonykodásra persze)...
3. Előző filmje, a nálunk be sem mutatott Unleashed aka Danny the dog dévédén jelenik meg A nyakörv című ostoba magyarosított címmel, de egész jó lemezen, méghozzá február 9.-én.
ahogy elnézem, semmi híre a bemutató idejének, pedig világszerte hónapok óta megy már a mozikban.. épp az US box office-ban is jól áll, két hete a 3. helyen volt.
közben According to Hong Kong's Oriental Daily and The Sun, Director Ronny Yu has brought Yuen Wo-Ping on board to take care of the action. Japanese actress Noriko Sakai has been cast for the love interest of Jet Li's character, the legendary martial-art master Huo Yuanjia (1868-1910).