Keresés

Részletes keresés

zenya Creative Commons License 2006.05.05 0 0 322
Nos én a Fearless-t még nem láttam azt sem tudom mi a sztori.Te jóval előrébb vagy mint én.Sajnos nem tudok külföldről rendelni mert gőzöm sincs,hogy kell.Csak azt a filmet tudom megvenni ami nálunk is megjelenik.Ezért sok filmjét nem láttam,és nem is fogom sztem.
Előzmény: e_dora (320)
S.H.O.T. Creative Commons License 2006.05.05 0 0 321

hát a maiakkal valóban nem vagyok tisztában. de ha anno látogattad a jetli.com/hungary oldalt, akkor találkozhattál 1-2 irományommal. :)

egyébként ne mondd nekem, hogy ezek a nevek egy átlag embernek hú de sokat mondanak. én így értettem, nem "belsős" embernek szólt, ha átolvasod még1x, rájössz :)

a hites dolgon csak azért csodálkozom, mert mikor a jetli.com-on ezt bejelentették, akkor ez volt a hivatalos álláspont.

A wu shu-ja pedig még mindíg kimagasló. és ezt nem a filmjeire értem, ha érted!? :)

Előzmény: e_dora (320)
e_dora Creative Commons License 2006.05.05 0 0 320

hát eléggé nem sokat tudhatsz a mai ázsiai filmekről, mert telis-tele vannak ezekkel a nevekkel... Jet mellett pl. Sammo Hung, aki szinte minden Jackie Chan filmben ott van, nemrég az S.P.L-lel tarolt, Ekin Cheng, aki már ki tudja, mióta a toppon van, mind szinészként, mind énekesként, Colin Chou, akit legutóbb a Mátrix (!!) 3. részében láthattunk..., Francis Ng (aki mai sikerfilmekben szerepel, már 150 filmben játszott), és a többi név is olyan, aki vagy 60 filmben játszottak.. mindmáig.

a hite miatt pedig nem kell elhagynia dolgokat, hanem a lelkiismeretére hallgatva csinál, amit helyesnek tart.. a wushu filmeket azért hagyta abba, mert már mindent elmondott velük. és persze, nem lepődnék meg, ha ez később változna, bár a kora most már sokmindenbe beleszólhat.

a most készülő Rouge c. filmben egyébként csúnya rosszfiút fog játszani a transporteres Statham mellett...

Előzmény: S.H.O.T. (319)
S.H.O.T. Creative Commons License 2006.05.05 0 0 319

Hello!

a sok sztár az túlzás. Ez Jet Li első filmjei közül valók, a kínai wuxia filmek (ha jobban tetszik B kategóriás 'kungfufilmek' korából). ha sztárok, akkor max a 80-as évek végén tündöklő ázsiaiakról beszélhetünk, de ebben a filmben nem volt ott ezek krémje sem :)

szóval, mint wuxia, egyeseknek bugyuta a film. aki vonzódik ehhez a műfajhoz, annak kötelező darab és örül, hogy egy ilyen réteg film is megjelent nálunk.

Egyébként ez az adakozós dolog tényleg így van. Jet tanítója hívatta vissza őket amerikából, hogy elég a fényűzésből. Erre 1 hónap leforgása alatt már otthon volt az egész family. :)

egy kicsit meglepődve olvastam, hogy csak ilyen-olyan filmekben nem szerepelhet, stb.

én eredetileg úgy tudtam, hogy eleve a fényűzést kell elhagynia a hite miatt...

Előzmény: e_dora (311)
e_dora Creative Commons License 2006.05.05 0 0 318

a Nyakörv nekem nem jött be annyira, legalábbis a sztori...

ha már Jet, akkor inkább a FEARLESSről kéne beszélni, az jó volt.

zenya Creative Commons License 2006.05.05 0 0 317
Valahol olvastam,hogy Jet meg Jackie forgatnának egy filmet közösen,igaz ez vagy csak pletyka?
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 316
Nagyon király film a Nyakörv szerintem is...
Előzmény: zenya (315)
zenya Creative Commons License 2006.05.04 0 0 315
Sziasztok!Úgy látom nem nagyon mozog a fan club,én most találtam ide.Most sikerült megnéznem a nyakörvet.Szerencsére a film nem olyan gáz mint a címe!Tulajdonképpen egész bejön.Végig érdekes volt a számomra,nem úgy mint a The One az eddigi legrosszabb filmje.sztem!
e_dora Creative Commons License 2006.01.27 0 0 314
egyébként (hogy még reklámozzam magam) elég sok Jet Li film lesz most a tévében az összegyűjtött műsor alapján.. amennyire belenéztem, a Born to defend is elég ...hm, bészériás, azt esetleg azért érdemes megnézni holnapeste, mert egyetlen eddigi (és korai) rendezése.
e_dora Creative Commons License 2006.01.27 0 0 313

a danny the dog hogy jön ide? vagy mi a kérdés?

evil cult - sok tucat ilyen film van, ez egy stílus, én sem szeretem.

Előzmény: zee944 (312)
zee944 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 312
Szinte minden - nevetséges bunyók, mindenki repked, őrült vagdosás, egy darab wire nélküli jelenet nem volt eddig, számomra gyak. értékelhetetlen. Oké, a repkedés szándékos, de tragikus a megvalósítás.

Danny the Dog? Stathammel már volt egyszer a The One-ban, amit máig nem mertem megnézni.
Előzmény: e_dora (311)
e_dora Creative Commons License 2006.01.27 0 0 311

mi a baj vele? még nem láttam.. sok sztár van benne, de engem  taszít az ilyen fantaziság.

by the way, épp Jet következő filmjéről olvasok pletyiket, a transporteres faszival fog. (namajd megirom)

Előzmény: zee944 (310)
zee944 Creative Commons License 2006.01.27 0 0 310
Sziasztok!

Most néztem meg félig A gonosz papjait (The Evil Cult), rendkívül rossz eddig, ez klasszikusnak számít? Mert annak nagyon nagy csalódás lenne...
e_dora Creative Commons License 2006.01.26 0 0 309

friss hirek és egyéb ázsiai dolgok továbbra is az oldalamon..

egy kis Jet update:

1. Ma mutatják be legújabb filmjét, mely egyben (elvileg) utolsó harcművészeti alkotása: Fearless.

2. Kiderült a félreértés, tehát harcm.-i filmeket nem csinál többé (mint Fist of Legend, OUATIC stb), de "sima" akciót meg mást viszont igen. Szóval a nemes kungfu dolgot, ami arról szól, ahogy a tanuló és a mester stb, azt már mind elmondta, úgyhogy mostantól mint adakozásban és békés dolgokban elmerült buddhista csak durva, igénytelen akcióverekedésekben utazik, mer abból dől a lé (jótékonykodásra persze)...

3. Előző filmje, a nálunk be sem mutatott Unleashed aka Danny the dog dévédén jelenik meg A nyakörv című ostoba magyarosított címmel, de egész jó lemezen, méghozzá február 9.-én.

e_dora Creative Commons License 2005.12.09 0 0 308

sitekommenteket a sitera! elfelejtettem beírni, hogy az enyém :)

amúgy nemtom, volt egy ilyen hír, és most már kevésbé van...

Előzmény: Törölt nick (306)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.09 0 0 307
http://www.imdb.com/title/tt0342258/
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.09 0 0 306
Hogyhogy nem játszik többet harcművész filmekben? Mi ütött belé...? 8-o

Magyarországon - jól tudjuk - hogy nem mindent mutatnak be időben. A Traffic-ot pl. közel két évig "pihentették"...
Előzmény: e_dora (303)
e_dora Creative Commons License 2005.12.09 0 0 305

a kérdés még áll..

féloff: http://asiafan.freeblog.hu/

Előzmény: e_dora (304)
e_dora Creative Commons License 2005.10.13 0 0 304
mi a fene van a danny the doggal, már lement, senkise látta, vagy még mindig nem megy? ezer éve kijött már dvdn..
e_dora Creative Commons License 2005.07.27 0 0 303

Jet nem jatszik tobbe kungfu filmekben:

http://www.kungfucinema.com/2005/072002.htm

e_dora Creative Commons License 2005.07.25 0 0 302

a 78as kinai bajnoksag szereplese kicsit felgyorsitottnak tunik, az uditoital reklamok meg szanalmasak, de azert jopofa

hogy a csudaba nem megy meg magyaro.-n a film? oszre mar kinn a dvd.

Előzmény: e_dora (301)
e_dora Creative Commons License 2005.07.25 0 0 301
e_dora Creative Commons License 2005.06.24 0 0 300
300
e_dora Creative Commons License 2005.05.31 0 0 299

ahogy elnézem, semmi híre a bemutató idejének, pedig világszerte hónapok óta megy már a mozikban.. épp az US box office-ban is jól áll, két hete a 3. helyen volt.

trailer: http://cyberpunk.pardey.org/tv/unleashed_trailer_092404_qthigh.mov

én már megnéztem, jó volt, nem kimondottan az izlésemnek való..

jetke:

Előzmény: e_dora (298)
e_dora Creative Commons License 2005.05.26 0 0 298

na, látta már valaki az UNLEASHED-et? aka Danny the dog?

spoiler nem kell, de vélemény jöhet

e_dora Creative Commons License 2005.04.05 0 0 297
Előzmény: harpokratesz (296)
harpokratesz Creative Commons License 2005.02.23 0 0 296
e_dora Creative Commons License 2005.01.17 0 0 295

Megvolt 11.-én a Danny the dog párizsi premierje.

Review-k: http://jetli.com/gfn/forum/viewtopic.php?t=15679

közben According to Hong Kong's Oriental Daily and The Sun, Director Ronny Yu has brought Yuen Wo-Ping on board to take care of the action. Japanese actress Noriko Sakai has been cast for the love interest of Jet Li's character, the legendary martial-art master Huo Yuanjia (1868-1910). 

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.03 0 0 294
Karma? Nem-nem-nem, eggyel arrébb vagy; az nem Jet Li, hanem Bruce Lee filmben volt, tudod: Enter the Dragon ... ;D
Előzmény: lordofthechicagoblues (293)
lordofthechicagoblues Creative Commons License 2005.01.03 0 0 293
nyilván sokat tudsz a karmáról is
Előzmény: e_dora (291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!