A gépemen a Windows Media Player a dualaudiós filmeket úgy játssza le, hogy egyszerre hallatszik mindkét hangsáv. Mi lehet az oka? Hogyan lehet kiküszöbölni?
lehet, hogy lámer kérdés, de mi okozza azt, hogy egy AVI filmet lejátszva csak olyan hangok jönnek ki a WinAmpból, mintha mindenkinek be lenne tömve a szája zsebkendővel? Meg egyéb hangsávoknak is csak igen szűk tartománya... Ez orvosolható valami kodek telepítéssel? És ha igen, hogyan?
ja, valszeg tulmelegszik a processzor. Rakj fel progit ami mutatja a homersekeltet es figyeld. Aztan csinald meg rendesen a ventilatort hogy porogjon meg erintkezzen a proc tetejevel, esetleg valami hovezeto reteg beiktatasaval...
Sziasztok! Egy kérdésem lenne: divx.com-ról letöltöttem a konverter programot, hogy az avi filmjeim divx-essé tegyem. El is indul a konvertálás, (kb. 4 perc/1% sebességgel) és 2%-nál elkezd pittyegni a speaker elég vészjóslóan. 3-4%-nál már olyan eszeveszett a pittyegés, hogy kezdek megrémülni, de mielőtt feladnám a dolgot, a gép fogja magát, és teljesen leáll. Mintha villámcsapás érte volna. Kész, kikapcsol. (Ha újra bekapcsolom, semmi baja.) Ugyanez történik, ha Nero-val próbálok video cd-t/dvd-t írni... Mi lehet a baj? Valamitől túlmelegszik? Ez nem egy sz*r gép pedig... /pentium 4; 3GHz; 1GB RAM, XP alatt/ Kinek van ötlete?
Nem egyezik meg a két fájltípus ennyire, pontosabban az AVI egy tartály, amibe nagyon sokféle dolgot lehet tenni. Ha amivel lejátszod, nem mindenféle tartalmat tud lejátszani, akkor nem fog menni.
Két ilyesmi programot találtam jónak, keres rájuk a Guglival: WinAVI Converter és Digital Media Converter.
Es jol is gondoltad. Ilyen alapon a filmeket is felesleges letolteni, eleg ha a .SRT-t atnevezed .AVI-ra aztan mar jatssza is.
Persze ha van egy media playered, amelyik jatszik 1000 fele dolgot, azt nem erdekli a kiterjesztes, csak annyira hogy o induljon el. Amint elindult beleolvas a fajlba es a megfelelo modon jatssza. Viszont ami eleve nem tudta a wmv-t jatszani nem fogja akarhogy nevezgeted.
a videohelp.com-on talalsz atalakitokat es leirasokat...
Mi lehet az oka annak, hogy ha Divx AVi-ból vissza akarom DVD formátumba írni az itthoni gépen meg a cégesen akkor a kész anyagot a DVD lejátszom csak a céges gépen írtat ismeri föl?
Hát végül újra raktam a kodekeket, és így sikerült megoldani a problémát, csak azt nem tudom, hogy hogyan csesződött el, de köszönöm szépen a segítséget!!!
Aha, bocs látom, hogy ott nem az a verzió van. Akkor próbáld ezt, itt látszólag megvan:
http://subtitles.images.o2.cz/
Ez is jó hely: http://www.divxsubtitles.net/page_subtitles.php
Látszólag regisztrálnod kell, de ha figyelmesen olvasod, a belépô ablak mellett meg van adva egy név és jelszó, amivel regisztráció nélkül is letöltheted, ha megtaláltad.
Az alsót az .srt fájlból veszi, ne add oda neki, akkor nem lesz mibôl kiírnia. A felsô a filmben magában van benne, tehát a BSPlayer menüjében ki-be tudod kapcsolni.
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Kellene egy filmhez felirat, de nem találom a feiratok.hu-n. Ez a Tolvajtempó (Gone In 60 Second) eredeti, 1974-es verziója, tehát nem a Nicholas Cage-es. Na most ehhez csak valami skandináv szösszenetet találtam, ami ugyebár hiába egy nyelvcsalád, nem értem. Hol lehet kajtatni feliratok után? Jó nekem az angol is, mert ugyebár le lehet fordítani.
Valaki tudna segíteni abban, hogy mit csináljak, hogyha a film feliratát kétszer írja ki a BSPlayerben? Nagyon zavaró filmnézéskor, és ha kikapcsolom a subtitlest, akkor csak a felső törpeírás marad meg. Az egész így néz ki: kép (Az alsó felirat nem ennyire homályos csak, máshogy nem tudtam screenshotot csinálni, csak úgy hogy elhomályosult az alsó felirat.) Pls help.