Amennyiben tudok segíteni a 9-es kocsinál is, várom jelentkezésedet. Tudom, Te az 1906 és 1932 közötti állapotot szeretnéd ott megvalósítani, ennek szellemében fogok segédkezni.
Akármennyire is szebb a világosabb változat, mégis jó okom van azt mondani, hogy nagyjából ez volt az eredeti színe. A többihez én is csak gratulálni tudok! Amúgy ha a királyiról szeretnél érdeklődni, azügyben is várom jelentkezésedet!
Tényleg nagyon szépen megcsináltad. Gratulálok, és egyre jobbak lesznek ezek a FAV kocsik. A 3-as még nem volt ennyire precízen megalkotva, de ez nehezebb feladt amibe most belevágtál, mert fotó is alig van ebböl a korból. Azért is jó, ha precízen készíted el, mert ez biztos megmarad az utókor számára. Minden kütyüt tegyél rá ami még nincs rajta. Nem kell sietni vele.
Végülis... így látszik is. Én úgy tudom, hogy sötétebb volt a sugárvető cső, de így sem rossz. Köszi a díszléc festést, így mindjárt sokkal jobb!
Amúgy nagyon szép a bringa! Egyre inkább olyan formája van, mint az eredetinek... :-) Sőt, ez már majdnem kész!
Ha gondolod, kiegészítheted vízelvezető csövekkel. Anno a tetőről a vizet egy vékony csövön át vezették le a kocsi elejéhez. Figyeld meg az általad is belinkelt régi fotón, hol volt az, és hogy nézett ki! Tényleg tök jó lett a jármű!
Lehet, hogy a szín tekintetében tévedtem... megpróbálod kicsit sötétebb barnával? (mondjuk képezz egy átmenetet a menetkapcsoló és a kocsiszekrény nagyon sötét barna vázkerete között) Amúgy a jó szín a barna, a lámpatest pedig mind hosszra, mind átmérőre jó, itt sajnos nem tudok egyetérteni FAV20 kolléga korábbi hozzászólásával.
Úgy érted vetőcsöve... merthogy csak 1 darab volt kocsivégenként. Eredendően azok is olyasmi barnák voltak, mint most Nálad a menetkapcsoló. Ha lehet, akkor barnák legyenek, próbáljuk meg az eredeti színvilágát visszaadni a kocsinak, ha van rá mód!