ennek ellenere hivatkozott beszolasodat nem lett volna kotelezo megtenni. mint barnamedve, mint rikitikitevi mind alfredoo vonatkozo es hivatkozott vagy nem hivatkozott megjegyzesei teljes mertekben ervenyesek.
hat most meggyoztel egy olyan embert akinek eddig az volt a megyozodese hogy a horn orban vitat is horn gyula nyerte meg. mar csak azert is mert orban maar AKKOR elkezdte hazudozasait. szemunkbe nezett es hazudott. csak felemlegetnem ceterus censeo (marmint ha igy kell mondani) 2,000,000.00
ha nem haragszol angolosan irom. persze franciasan is lehetne de azt nem tudom.
1., baratnommel kapcsolatban szamra nem vennem a mama szot. kicsit hulyen de azt irtam mamáma. a máma helyett. a mai napon helyett....
2., imadom a kozvelemenykutatasokat. a kozvelemenykutatokat meeg jobban imadom. foleg ha ifju noi holgyek.
3., fel szeretnem hivni a figyelmedet hogy az mszp megnyerte a valasztasokat. ha medgyessy elveszitette volna a vitat akkor az mszp NEM nyerte volna meg a valasztasokat. en sem akarok egy olyan embert meggyozni, aki..... de a helyedben elgondolkodnek. hogy lehet hogy megsem neked van igazad. persze en tudom hogy nem biztos hogy igazam van. viszont az mszp toronymagasan megnyerte a valasztasokat. es ha orban viktor nem kezdi el a keet valasztas kozott amokfutast (amit a jovoben javasolok orbanfutasnak atkeresztelni) akkor az mszp meeg toronymagasabban megnyerte volna a valasztasokat. mindezt egy olyan ember(???) mondja neked aki a valasztas elott toronymagasan meg volt gyozodve hogy a jobboldalnak 2/3-a lesz. ez is mutatja ezen ember bugyutasagat. azonben ez nem jelenti azt hogy soha, semmiben nincs igaza!
amennyiben ellenkezo ertesulesed van a valasztasok vegkimenetelerol akkor szoljal. akkor is ha orban 2 heti es azota elkovetett teljesitmenyet nem tartod amokfutasnak akkor is. ebben az amokfutasban igazan icipici pont volt medgyessy peter rakbetegsegerol szolo topik.
baratnomnek mondtam mama hogy lehet hogy medgyessy tori a magyart de megis legyozte orban viktort a kozgaz vitaban. mondja erre hogy nem ugy van a. orban viktor gyozott.
raneztem es kerdeztem. most akkor tkp ki nyerte a valasztast? vagy igaz az hogy orban viktor nyerte meg a valasztast de az mszp szdsz alakit kormanyt?
Hát, csúsztattál egy takarosat, nem biztos, hogy a barátnőd most annyira büszke rád. A Medgyessy-Orbán vita ugyanis csak a kampány egy viszonylag kis részét képezte, és a választások végeredményéből egyáltalán nem következik, hogy Medgyessy a kampány minden részében (és így ebben a vitában is) jobb volt. Az akkori közvéleménykutatások szerint a vita legalábbis kiegyensúlyozott volt, semmilyen Medgyessy-előretörést nem mutattak ki.
tevedek ha ugy latom hogy nem igazan szereted medgyessy petert? ez valami mostani allapotod vagy mar regrol determinalt?
baratnomnek mondtam mamama hogy lehet hogy medgyessy tori a magyart de megis legyozte orban viktort a kozgaz vitaban. mondja erre hogy nem ugy van a. orban viktor gyozott.
raneztem es kerdeztem. most akkor tkp ki nyerte a valasztast? vagy igaz az hogy orban viktor nyerte meg a valasztast de az mszp szdsz alakit kormanyt?
en nem igy erzekelem. szerintem ervenyeseket irtam mint mindig. veralkohol es vercukor szintet ellenoriztem. semmi olyat nem indokol amirol te beszelsz. szerintem olvasd el megegyszer.
nagyon komolyan mondom hogy megvitatando/megvitathato dolgot irtam idezett hozzaszolasomban. de ha nem igy latod akkor ird meg hogy mi a baj vele. lehet hogy holnap maskepp latjuk. en nem hiszem de lehet. veralkohol pl. 0.3 o/oo. nem szazalek hanem ezrelek? lehet hogy mashol van a poblema? olvasd el lsz. es terj vissza. miert gondolod hogy hulyeskednek? miert gondolod hogy kutyaba mennek? ha az ember nem szokott akkor nem is tud. szvsz. nincs harag csak tenymegallapitas.
a tenymegallapitas meg a kovetkezo:
pont ugyanugy pont ugyanolyan mertekben ifjusagunk alakoskodik. csak egy masik pelda. szivja a marijuanat kozben azt mondja hogy nem szivja. nem igy van? es ha mar szivja akkor valoszinuleg jo. mert ezek a dolgok jok. nem probaltam de igy tudom. es akkor kiall nepnemzeti, nemnepnemzeti es erces hangos hangon azt mondja: gyulolom a marijuanat. vagy tevedek? nem szivja? nem mondja? mi a fasz ezekben az ugatas?
+apro jellembeli dolog, ahogy a matek erettsegijet 4esnek hazudta, de, hogy mennyire elkepeszto vilagszemleletrol tesz tanubizonysagot mert nem kepes meg beszelni sem (pl TV nezo Bpi kontra altala eppen felfedezett fogatlanok emberroncsok videken...) az is dobbenetes, amugy a ME-i alkalmassagban is OV volt elol (bar ezek a stat-ok..),.. es akkor itt van ez a kavaras ezzel az III/II-vel, ami mar szvsz mar eleg sok, nem veletlenul nem lett publikus korabban 2.5 millio embernek (etikusan persze)
ismereteim szerint nem
a gazd-pol-gazd-pol-gazd-pol sorozatot szvsz meg glob-szoc olvtarsbol is keves veli etikusnak
KLes mondatot ujra olvasni! nem MP tud itt
ui ma egy "Nobel dijassal" (Fields Medal/matek) beszelgettem, aminek mint egy _atlag_polgar termeszetesen orultem ;-)
az a felveteli az nem elofelveteli volt VELETLENUL?
de ird le mit tudsz mert ahhoz kepest amit leirtal medgyessy elegge sikeres ember. akkor lehet hogy a maffia tagja es fegyverrel kenyszeritette partnereit hogy adjanak neki penzt? amennyire tudom soha senki fel nem jelentette. hacsak a lobby ugyet nem tekintjuk..
azt meg mar el is buktak. lekvaros bukta.
ird mar meg hogy mit tud ez a kis pocs tehetsegtelen medgyessy? rajott hogy kovacs laszlo buzi? es ezzel zsarolja? az mszp miert tartotta a legjobb miniszterelnokjeloltnek?
hulye neep, hulye magyar nep, hulye magyar birka nep miert valasztotta meg? miert nem phoenixre szavaztak? phoenix NAGYON okos ember....
"most mongyam neki hogy medgyessy a kozgazon tanult. monggyam neki hogy csinos csaj kozgazon soha nem tanulhatott volna mert matekhez hot hulye. politikahoz hot hulye. kurva jol tud kefelni.."
no, so"t nono ;-), nehogy mar MP 3-as matek erettsegije, elbukott felvetelije, illetve politikai analfabetizmusa (szamarletra,ki-be-ki-be pol-gazd mix, szt-ugy,..) neked olyan meggyozo legyen, persze kerdes hogy akkor mit tud jol (nem MP, hanem KL persze ;-)
ateista kisfiamat kis valoszinuseggel vennek fel az allamtol nemtommennyi md forinttal dotalt piliscsabai egyetemre.
pedig oda nagyon jo csajok jarnak.
persze hogy mas felekezet ugyanigy. en az ateistakrol beszeltem.
es ez a dolog kialakit egy hamis tudatot. hasonlot mint volt a kommunistak alatt. a kameleon embert. szarik istenre, hazara sok mindenre de ezt nem mutatja. mert hatranyara valna. es most nem erdekel hogy kinek mi a velemenye errol a SZEMET emberrol. kameleon ember lesz. ez jo nekunk? aki meg nem kameleon ember, arrol meg azt tapasztalhatjuk hogy szimpla hulye. megy az erzsebet hidon es eszebe jut es tuntet. tiszta szivbol, becsuletes szemmel a jovobe tekintve. utana ugyanilyen formaban megy a voros terre es tuntet. deutsch legalabb a karoly terre ment. a hos deutsch! tudom hogy nincs igazam tudom hogy hulye vagyok nem is tudom hogy miert allsz meg mindig szoba velem. te egy nagy lelek vagy. egy vilagszellem.
az elozoekert meg elnezest. a nevetsegesert. egy vilagszellem soha nem lehet nevetseges.
a terror haza es a hazugsag. epp ma mondtam Baratnomnek a Terror Hazaban hogy jo jo itt vagyunk. minden buzlik a vertol. de azert en ugy kepzelem el hogy behoztak ide egy faszit es megkerdeztek? akkor hol volt 24-en? 24-en kerem akkor szerveztuk a ....-val es a ....- val az allamellenes osszeeskuvest. talalkoztunk volna a d-i fegyverraktarban. elvtarsak tobbet nem tudok de ha eszembe jut valami AZONNAL csongetek.
es nem azert mondom ezt mert... azert mondom ezt mert en igy csinaltam volna. ANNYIRA beszari alak vagyok. es magyar vagyok. rakd ossze a kettot.
a terror hazat veled egyutt IS szivesen berendeznem. nekem nem jutottak eszembe ezek a dolgok. de ha vannak akkor miert ne. a lenyeg hogy ne sikkadjon el.
arkok betemetese. ezzel a kiallitassal nehezebb. volt egy kinzokamra(???) kadar idezettel hogy minden fegyverrel banni kell tudni.1949. jott egy csaj. sajnos nagyon jo csaj. mondja. medgyessy is itt tanult. cf hallgat. most mongyam neki hogy medgyessy a kozgazon tanult. monggyam neki hogy csinos csaj kozgazon soha nem tanulhatott volna mert matekhez hot hulye. politikahoz hot hulye. kurva jol tud kefelni. (csinos csajtol elnezest mert nem tudom es altalanositok. pl lehet hogy kozgaz hallgato. pl. lehet hogy kefelni SEM tud.) az egesz kiallitas muvi, konsturalt volta nem volt kedvemre. illetve bocs. a kiallitasbol az ami muvi es konstrualt volt es nem csak szimbolizalt nem volt kedvemre.
arkok betemetese konnyebben menne ha a terrort sajat kontextusaba helyeznenk. hogy volt es hogy remeljuk nem lesz. de hogy volt mindig. nem a kommunistak hoztak magukkal. a besugok is voltak a habsburgok alatt is. martinovics is az volt. aztan megis felakasztottak. a habsburgoknak meg az arulokkal kellett kuszkodniok. aradi 13. de tudom hogy a tortenelemszemleletem teljesen vulgaris.
mindenesetre egy sokoldalu terrort bemutato kiallitas vilaghires IS lehetne. sok sok zsozso. zsozso erdekel. lennek szivesen izgazgato. vagy felbujto.
masik dologban elnezest. a konkret vissza nem vont hazugsag engem nagyon felboszit. olyan mintha hulyenek neznenek. egy altalam tisztelt politikusnak igazat kell mondania.
orban nastase megallapodas. valoszinuleg elso verzio igaz. nastase jol at lett kurva. de meg lesz meg ennek a bojtje.
mondjak meg konkret hazugsagot? varhegyi attila: az erzsebet hidat az szdsz szervez(het)te. bizonyitek? tapasztalat. ezek milyen szovegek, milyen modszerek? kis hazugsagbol lesz a nagyobb. aki hazudik az lop. aki lop az zsarolhato. aki zsarolhato az gyilkol. ez is vulgaris?
nem vagyok felindult. csak igy akarhogy is szeretnek nem tudok a hazug fideszre szavazni. es akkor jott a legujabb a valasztasi csalas.
ez a sok dolog osszessegeben nekem a hetkoznapi fasizmus. orulok hogy ti siman egyutt tudtok elni vele es mondogatjatok 23 millio, 23 millio, 23 millio!
Egyáltalán nem haragszom, de ez a hozzászólásom se nevetségesebb, mint a Te (bocs) mániád a 2 millióval a Kossuth-téren. Pont annyi jelentősége van, mint a 26 millió románnak...
Egyébként én nagy ívben beterítem fekáliával az egész prostituált politikát a kiközösült pártjaikkal együtt!
off. ateistakent itt es most nem erzem hogy annyi es olyan lehetosegeim lennenek mint pl a katolikusoknak. az elet minden teruleten. illetve en nemcsak hogy nem igy erzem hanem tudom is. peldaul semminemu ateista iskolarol nem tudok. nem tudok allami segitsegrol ilyen iskolak szamara. a semleges iskolak NEM ateista iskolak. reszemrol 1000%-os ateista vagyok. ha nincs igazam irdd meg mert ezen vivodok es nem biztos hogy igazam van. de ugy erzem.
1. Nem értem, hogy miért pont a katolikusokon vagy kiakadva? Vannak szerencsére református, evangélikus és zsidó iskolák is, persze a katolikus a legtöbb, dehát Magyarországon ez a legelterjedtebb felekezet.
2. Az élet mely területén vagy elnyomva?
3. Milyen lenne az ateista iskola? Reggelenként azt skandálnák a diákok, hogy nincs isten?:-))) Lehet, hogy nincs rá túl nagy igény, azért nincs ilyen!
4. Egy általános Terror Házában természetesen ott lenne a helye az inkvizíciónak, de azért én, ha már alaposak vagyunk, nem hagynám ki azt se, hogy más vallások is megtették a magukét. Kálvin János pl. kálvinista (:-))) ) diktatúrát vezetett be Genfben, rideg puritanizmust kényszerítve erre az életvidám, francia szellemű városra. Meg pl. máglyán elégette Szervét Mihályt... Továbbá esetleg egy kis mellékhelyiséggel megemlékezhetnénk az iszlám terrorról is, a kézlevágásokkal, megkövezésekkel és egyéb mókás dolgokkal együtt...
Sose értettem, miért olyan fontos ez a számháború. Nyilván nem voltak kétmillióan a Kossuth téren, ez a szám egy mítosz, de ha valakinek ez hiányzik a lelki nyugalmához, legyen boldog vele. Nem látom, milyen módon fenyegetne ez a mítosz bárkit is, és azt sem hiszem, hogy különösebb jelentősége lett volna a választási kampányban. Fogadjuk ezt el az egyik fél rigolyájának.
De ilyen mítoszok vannak a másik oldalon is, mondjuk az Orbán-Nastase-megállapodás, a román vendégmunkások százezreinek özöne, a gőzerővel dolgozó munkaközvetítő irodák tucatjai, stb. Aztán mi történik a választások után:
"A kampányban központi elemmé tett, éjjel-nappal hangoztatott státustörvény újratárgyalásáról Kovács László pártelnök, külügyminiszter-jelölt azt mondta: nem ez a kormány legfontosabb feladata. Ahhoz képest, hogy a kampányban azt állították, ez egy súlyos, milliós munkaerőt érintő probléma. Kormányra kerülve aztán hirtelen már nem is olyan fontos a kampányban még óriásinak látszó probléma újratárgyalása."
ne haragudj de reszemre ez a hozzaszolasod nevetseges.
nem is akarnek magyarazkodni.
de mivel tok rendes vagy erolkodok. (nyugodtan irjal ilyeneket nem sertodok meg. ha igazad van az kurva rosszul fog esni de plaane nem sertodok meg).
orban viktornak nagyon kellett a statusztorveny.
ezert leult az egyebkent igen szemet romanokkal. akik mar elore zsaroltak. orban viktor mar elore igert istentelenul nagy penzeket es autopalyat. tok jo. (orban viktor autopalya manias. nem epites manias hanem ugy altalaban).
leult veluk es alairt egy megallapodast.
1., nem adott semmit. akkor orban viktor szemet ember es atbaszta a romanokat. ami itt es most tkp nem egy nagy buntett de alfredoo nem szereti. nem szereti ha atbaszunk valakiket. es alfredoonak marmint nekem az a velemenye(m) hogy egy ilyen atbaszas visszaut. nastase kacaraszik magaban hogy na ezek a furmanyos magyarok hogy atvertek... aztan adando alkalommal ugy leszunk atverve hogy attol koldulunk...
2., orban viktor tenyleges engedmenyeket es komoly engedmenyeket adott a romanoknak azert hogy legyen statusztorvenye es azert hogy megnyerje a valasztasokat. akkor viszont az mszp-nek igaza van. ha 23 millioban ha masban de ha elvtelen, nagymerteku engedmenyeket lokott a romanoknak akkor az mszpnek igaza van.
3., kellene lehetne realis felmeres hogy a magyar lakossag hogyan viszonyul a kerdeshez. illetve helyesbitenek a magyarorszagi magyar lakossag igazi velemenye erdekel. hogy mennyit es mit szeretne adni magyar testvereinknek a hatarokon tul. es a kerdest ugy vezetnem fel hogy o.k. mondja meg hogy mennyit es mit de a magyarorszagi kisebbsegeknek ezen fejkvota duplajat osztja ki a kormany. a magyarorszagi kisebbsegekbe termeszetszeruleg a ciganyokat IS beleertve. es szemelyesen es csaladok kapjak meg a magyaorszagi kedvezmenyeket. es mindent osszeszamolunk. iskolai tamogatast, illyes alapitvanyt es egyaltalan mindent. errol tudakolnak meg a magyar nepesseg velemenyet. szerintem egyebkent tulzott a tamogatas. kisebb merteku tamogatassal termeszetesen EN egyetertek. es ha kell egy kisebb merteku tamogatas ram eso reszet be is fizetem. es gyakorlatilag ugyanezt varnam el mastol is. gyakorlatilag azt varnam el mastol hogy ne mas faszaval verje a csalant!
szakszeru. vegul is tetszik. 2x lattam. tomeg eltunt. de azert sokan vannak.
de
ennekem a koncepciom (azzal egyutt hogy a mostani nem rossz) az lenne hogy terror haza. minden terror haza. MINDEN TERROR HAZA. (tobbszor nem irom). kulfoldi terror egy szoba. magyar terror 2 szoba. es tudod mi lenne az en terror hazamban?
lenne keresztenyseg es boszorkanyok es reformatus papok a galyan. meg giordano bruno. lenne 2 szobaban voros csillag. a rekonstrualt(???) szerintem inkabb megalkotott pinceben nem a mostani kiallitas lenne. nem lenne benne olyan akasztofa ami nem volt ott. ha ott volt akkor maradhat. de szerintem nem volt ott. nem lenne benne azon szemelyek fenykepe akik nem voltak ott. ha ott voltak maradhatnak. szerintem nem voltak ott. a kiplakatolt szemelyek teljes anyagara szamitogepen ra lehetne keresni. ilyenek. ez ugyan mind hulyeseg de cf csak hulyeseget tud. lenne benne 2 szoba barna metely. lenne benne 1 szoba kambodzsa. lenne benne egy szoba hututuszi. lenne benne 1 szoba ormenyek. lenne benne egy szoba indianok. aboriginek. sok sok minden lenne benne.
cf stands by its story. copyright!
az elozo felvetesedre es tulreagalasra leirtam mindent amit akartam es tudtam. szerintem nem tulreagalas. es PONT a tulreagalas szoveg az a kettos merce amirol beszelek es amit nem ertesz meg. illetve nem kivansz megerteni. pont az hogy a kommunista diktaturat (gondolom) semmilyen kezdemenyezes szintjen SEM lennel hajlando megturni, a fasiszta, szelsojobboldali probalkozasokkal megertobbnek tunsz lenni. talan ertesz. foleg ha akarsz erteni!
pelda picit nagyon off. ateistakent itt es most nem erzem hogy annyi es olyan lehetosegeim lennenek mint pl a katolikusoknak. az elet minden teruleten. illetve en nemcsak hogy nem igy erzem hanem tudom is. peldaul semminemu ateista iskolarol nem tudok. nem tudok allami segitsegrol ilyen iskolak szamara. a semleges iskolak NEM ateista iskolak. reszemrol 1000%-os ateista vagyok. ha nincs igazam irdd meg mert ezen vivodok es nem biztos hogy igazam van. de ugy erzem.