Hamarosan bolti forgalamzásban is kapható lesz! Szerencsére az 1300 EUR-os ár felejtős lehet. Árban a forgalmazóval kötött megállapodásom szerint kb. 130.000.-HUF kiskeráron kapható lesz! Egy év garanciával. Az www.e-bay.com -on is megvsárolható és licitálható lesz a szerkezet!
Jelen állapot szerint, tesztelés alatt van a prototípusom. Egy autóban már véget ért a teszt (F Astra) mint a képen is látszik, és hamarosan a Corradoban is helyet kap.
Várhatónak a nyár elejére mindekép kapható lesz az ország összes tuning boltjainak többségében.
A hivatalos weboldalon egy első változatos magyar nyalvű beszerelési útmutató letölthető és egy videó is.
A CVD90(r) védjegyzett név, szabadalmazott szerkezet!
Nekem a kutyám összekarcolta a kocsim. A fényezést szerintem nem sértette meg, csak a lakkot. Az autó nins egy éves, ezért szeretném eltüntetni a karcokat. Azt mondták polírozással lehet helyrehozni, csak én nem ismerek fényezőműhelyt, ahol megbízhatóan és szépen dolgoznak.
Én is kint voltam,negyed 11 körül mentem ki,de utána 20 eprc múlva mennem kellett tesómért,utána visszamentünk,addigra mindenki áthúzott a M.-hoz,ott meg akkora tömeg volt,h enm volt könnyű megtalálni bárkit is! Te meddig voltál és hol?
Köszi!:) A 15ös után nem érzek igazán változást,a gyári kerék után a 15ös sokkal nagyobb változás,mint ez! Szépen megy vele az autó is,nem csak sétakocsikázásra jó:)
"én megmondom őszintén a fehérnemű bemutatón volt középen egy lány, hát róla több képet csináltam mint a verdákról...."
Én akkor pont a lelátón ücsörögtem a barinőmmel, bassza meg. Csak messziről láttam, de annyit leszűrtem, hogy voltak köztük jó csajok. Kár, hogy lemaradtam róla. :-((
Pár képet a fehérneműs bemutatóról betehetnél, ha nem probléma.
Én is sokaltam a belépő árát, de ha már kimentem és vittem a fényképezőgépemet..............
Az az érzésem, hogy nem az autókiállítás van értünk, ha nem mi az autókiállításért. :-(( (Tudom hülyén hangzik, de valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem)
Viszont meglepődtem, hogy milyen sokan ember kilátogatott ilyen belépő ár mellett.
De azért nem bántam meg, hogy kimentem, sok látnivaló volt.