Csak érdeklődnék. Kiknek ki a szerelme és milyen sportágat érintettél ismét ezzel a "bomba" hírrel? Mert itt inkább Görbicz Anitáról szoktak írni, ha jól tudom. Vagy ez valami reklámszöveg? Annak nagyon gyenge. :)
Így van, aztán mégiscsak jobb lenne, ha a Nap keringene a Föld körül. Bár, az lehet hogy könnyebb dolga lenne némi naprendszeri átrendezéssel, mint a kormányváltással.
Ez nem a Pálinger-topic. Lehet, hogy nem tudsz olvasni? Vagy csak elnavigáltad magad? Ez a Görbicz-topic, aki annyit mondott: ő dolgozni akar a válogatottban és sikereket akar elérni. Hát ha ezzel kapitányt lehet buktatni, akkor valami nagyon nem stimmel.
Köszi. Boldog új évet kívánok mindenkinek! Nekem is tetszett Görbe tegnap, trükközött, bohóckodott, és ez ilyenkor így van jól. Öt nap múlva már úgyse teheti meg ezt Dániában... Ott is mindent bele, Csajok! Mégegyszer BÚÉK!
Ugyanezt új évben. Görbicz nagyon tetszett ma (is) a gálán. (Mondjuk a focit lehet, hogy szereti, de még nálam is rosszabbul játssza :-) De ez legyen a legnagyobb baja életében.
Röviden: nem. A Sport+-nak még az e-mail-címe sem a saját hanem a 'naptv' domain-névre szól...Bár állítólag most már készül egy honlap...de nem sietik el.
Én mondjuk meg szoktam venni mert szvsz elég érdekes lap.
"Felpillantottam az eredményjelzőre és el sem akartam hinni, hogy Angola egy félidő alatt tizenhetet dobott nekünk. Azt gondoltam, elnéztem valamit, a 20-17 nem is az eredmény, hanem a játékidő."
Emiatt nem fő a fejem. A tied viszont főni fog. Nagy rotyogó üstben. A pokol egy különleges bugyrában. Közvetlenül a gyemekmolesztálók és a színházban pofázók mellett.