Keresés

Részletes keresés

muzeum Creative Commons License 2002.04.25 0 0 27
Mit tudsz Te kis pöcs Darvas Ivánról ?

Tudtat, hogy 56-ban Ö résztvett a forradalomban és
a testvérét mentette meg a kivégzéstől késöbb?
Utána elitélték, de ma nem nagymellénnyel feszít mint mások.

Minden fórumon komcsiztok, ebben az országban
minden mai vezetőnek volt köze valamilyen szinten az elöző rendszerhez.
A FIDESZ-es fiuk is komcsi apák fiai, akik élvezték , élvezik az elöző rendszer áldásait,
ezért tudták elvégezni az egyetemet, ezért lettek hirtelen gazdagok, mert maguknak privatizálták az állami vagyont a jó öreg párttitkár papák.

Nekem az a véleményem nem a Marsról jött a FIDESZ
tehát, mivel közös a múltunk, jobb ha csöndben vannak, és végre az országért kellene tenniük valamit és nem a zsebükért.

Előzmény: TAJPAN (3)
cicatappancs Creative Commons License 2002.04.25 0 0 26
'Nem kívánok a nemzet Egérkéje lenni'

Ez az egyik mondata.
Magyarán qrvára leszarja, hogy egy ország tiszteli, szereti.
Nem egy ismerősömet mellbevágta ez a kijelentés....

Ezen kéne elgondolkozni.....Ha nem is a szavak embere, legalább először gondolkodjon, utána beszéljen.....

zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 25
Subiaco, azt meg tudod magyarázni, hogy mert valakinek nem tetszett Egerszegi politikai szerepvállalása, az a szemedben miért pondró?
Előzmény: Subiaco (23)
kvantum Creative Commons License 2002.04.25 0 0 24
Nem akartam hozzászólni - szvsz Egér nem lett ettől kevesebb, viszont amit műveltek vele - ti. hogy százezrek (ja... ezt ő mondta:-))) előtt felolvasták a levelét - nos ez nagyon ízléstelen... de lelkük rajta, a hatalomban maradásért meg kellett(sic!) tenniük...

De ez: "akik sokat elértek, maguk erejéből - és nem az ilyen-olyan haverságokból (ismeri valaki Jancsó tortáját Aczélnak történetet? Na, Jancsó akkortól lett nagy rendező" - hozzá nem értés, csúsztatás, esetleg hazugság... nem kívánt törlendő.
Jancsó attól lett nagy rendező, amit csinált (a maga erejéből:-) - a filmjei önmagukért beszélnek.
Darvast meg nézd meg a Hídemberben - az egyik legjobb alakítás övé a filmben.

Előzmény: McAtti (21)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.25 0 0 23
Persze, ha a maszop mellett állt volna ki, akkor te lennél itt a legfürgébb nyelvű seggnyaló.

Még jó, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy leszólj egy ötszörös olimpiai bajnokot, kis pondró.

Előzmény: Ébredés (-)
Acces Creative Commons License 2002.04.25 0 0 22
És az Egy örült naplója?
Láttad Te azt Te szerencsétlen?
Darvas abban felejthetetlent nyújtott.
Előzmény: McAtti (21)
McAtti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 21
Érdekes.
Ha mondjuk a Munkáspárthoz való tartozását vállalta volna föl, akkor sem lenne példakép?
Tehát a valahova való tartozást - vagy a fidszehez való szimpátiát nem díjazod?

Mert szvsz Jancsó-tól Koncz és Bródy-n át Darvas Ivánig rengeteg ismert ember vallja meg pártszimpátiáját. Miért csak az szdsz-hez szabad vonzódni?

Egyszerűen az a baj, hogy kiderült, hogy olyan emberek, akik sokat elértek, maguk erejéből - és nem az ilyen-olyan haverságokból (ismeri valaki Jancsó tortáját Aczélnak történetet? Na, Jancsó akkortól lett nagy rendező).
Vagy még egyszerűbben, az a baj, hogy négy év gyalázkodás után kiderül, hogy vannak emberek, akikre ez a média össztűz nem hat. (Akkor ezeket is hiteltelenné kell tenni.)

(Micsoda balhé lenne, ha mondjuk elkezdené a "fidesz" azt hangoztatni, hogy Darvas soha nem volt jó szinész, még állni sem tud rendesen - és ál-szakmai kritikákat nyomatna róla. Azon túl, hogy Darvast ez nagyon megrázná, genyó dolog is lenne. Ezért sem csinálják. Szemben, Kokótól elvitatni tetteit. Nem tudom, hányan vannak a világon, akik azt a sorozatot végigcsinálták, amit Koko? amatőr-profi eb-vb, olimpia...)

Attila

Acces Creative Commons License 2002.04.25 0 0 20
Magától csinálta, levelet írt stb. A FIDESZ ,,csak" meglovagolta Egerszegi labilis lelkiállapotát.
Előzmény: Hayloft Ezekiel (19)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2002.04.25 0 0 19
na akkor egy kis iskola:

Felnőtt országokban a professzionális sportetikát betartó aktív sportolók nem vállalnak politikai szerepeket. A politikához semmi köze a sportnak. Nyilván minden sportolónak vannak politikai nézetei, de ehhez senkinek semmi köze.

A témával kapcsolatban pedig:
Az én szememben nem volt okos húzás a fidesztől kiállítani Egerszegi Krisztinát a tömeg elé, és a fideszt süttetni az Ő fényében, de ez a fidesz dolga. Az én szememben es SEMMIT sem változtat annak a - szinte még gyerek - sportolónak a teljesítményén, aki olyan sikerrel képviselte hazánkat, hogy dicsőséget hozott ennek az országnak többször is. MIvel már nem sportoló, ezért pontosan azt tesz amit akar, eladhatja/felajánlhatja a népszerűségét, ismertségét bárkinek akinek csak óhajtja. Aki pedig politikai preferenciák fényében értékteleníti a múlt egyes eredményeit, az hülye.

Más kérdés, hogy nekem nem volt példaképem (sőt példaképpem!) E.K. viszont irtó büszke voltam rá és az egész országra, amikor ő a dobogón állt és neki/nekünk szólt a himnusz. Ezt senki nem veheti el tőle/tőlünk, pláne nem az, hogy mit csinál, hogyan gondolkodik most, mint két gyermekes családanya és feleség.

Ismerős az a gondoloat, hogy: "a szellem napvilága" ?
Na akkor kicsit józanabbul kellene a világba nézni...

Hayloft balról

Acces Creative Commons License 2002.04.25 0 0 18
Kokó aztán végképp nem példakép.
Előzmény: VV_kenyer (14)
sesebese Creative Commons License 2002.04.25 0 0 17
vajh akkor is ekkorát csalódtál volna Krisztinában, ha Kovács László lett volna a levele címzettje?
VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 16
Javitas: az szmet helyett az eszmét
Előzmény: VV_kenyer (15)
VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 15
Szerintem nem bukott meg. Sot! Felvallalta hovatartozasat! Nekem most lett csak peldakepem, bar eddig is elismertem eredmenyeit.
Figyusz! En fideszes vagyok. Az apukam partitkar volt a szocializmusban. Nem fuggetlen titkar, tehat penzt vagy anyagi juttatast nem kapott. Vele soha nem ertettem egyet, amikor politikarol beszelgettunk, s ez ma is igy van. De egy dolgot becsulok benne nagyon. Azt, hogy annak ellenere, hogy 85-ben kilepett a partbol, kommunistanak mondta magat 90-ben, amikor boldog boldogtalan a kommunistakat szidta. Felvallalta hovatartozasat, s azota nagyot nott a szememben. Valahogy igy vagyok Egerszegivel is.
Csak megjegyzem, hogy akik ma szocialdemokratak, azok valojaban megtagadtak hituket, hiszen a jogutodlas azt jelentette, hogy a vagyont megorokoltek, s az szmet ott hagytak Thurmernek. Most ovek a penz, a hatalom, Thurmer meg orulhet, ha neha irhat a Nepszavaban.
Előzmény: Excel (6)
VV_kenyer Creative Commons License 2002.04.25 0 0 14
Csalodtal benne?
Szerintem magadban csalodtal. Ha jol ertem amit irtal, akkor neked a Koko sem a peldakeped, es senki aki fideszes?
(Akkor valoszinuleg en sem).
Előzmény: Ébredés (-)
bluetie Creative Commons License 2002.04.25 0 0 13
Én már más topicban jeleztem abbéli véleményem, hogy elítélem azokat a művészeket és sportolókat, akik politikai szimpátiájukat a nyilvánosság elé viszik. Művészet és sport legyen politika mentes! De! Egy, a nemzet NEM Egérkéje -iszteletben tartva Egerszegi óhaját- "mély", "megfontolt" politikai meggyőződésének teszi tanúbizonyságát, amikor azt mondja, hogy "amikor a választások első fordulója után láttam az MSZP-szimpatizánsok gúnyos, kárörvendő arcát, úgy éreztem, nagyon ellenszenvesen viselkednek. Ezt követően már jobban odafigyeltem az eseményekre". Gratulálok! Íme egy "régi motoros". Azt is mondhatta volna, "Emberek! Ébredjetek! Én aztán tudom mi a dörgés, hiszen már lassan 1 teljes hónapja politizálok." :o( Mindenesetre köszönettel tartozom Egér sportteljesítményéért, mert érmeivel Mo-nak szerzett dicsőséget. Én is így érzek, ha szabad, pedig "hazaáruló" balos vagyok...
Jokeman Creative Commons License 2002.04.25 0 0 12
A médiaszemélyiségek nem szoktak példaképek lenni, de egy sportoló igen, ezért veszélyesebb náluk a politikai szerepvállalás.
Előzmény: dartH mauL (11)
dartH mauL Creative Commons License 2002.04.25 0 0 11
Ezt mondhatnád azoknak a média személyiségegknek akik teljes melszéleséggel , sokszor gusztustalan módon , kiálltak a baloldal mellett.
Előzmény: Jokeman (4)
polites Creative Commons License 2002.04.25 0 0 10
Nem értek egyet veled.
Nagyon is helyes a cikkeket bemásolni! Temészetesen a linket is érdemes megadni.
Linkek jönnek, mennek, megszűnnek.
Semmi garancia, hogy a link jó marad egy fél év múlva.
A topic meg elbírja, hiszen rövid idő múlva már nem lesz az első lapon, tehét a letöltést sem zavarja.
Előzmény: NevemTeve (9)
NevemTeve Creative Commons License 2002.04.25 0 0 9
En senkit sem akarok a fikazasban akadalyozni, de ne masoljatok be ide sok szaz sort! Erre valo a link! Pl <A HREF="http://index.hu/politika/belfold/eger424/">http://index.hu/politika/belfold/eger424/</A>
Előzmény: Ébredés (-)
TAJPAN Creative Commons License 2002.04.25 0 0 8
Fogalmam sincs hogy mint ember miért bukott volna meg.Emberként szerintem Simi gyilkosai buktak meg nem Koko, Egérke, Jancsó vagy Darvas.
Előzmény: Excel (6)
TAJPAN Creative Commons License 2002.04.25 0 0 7
Pontosítsunk! Nem Orbán műve hogy idáig jutottunk, hanem a hisztiző ballibsi médiahuszárik 4 éves tevékenysége (7i7-től 168 óra-ig) akik képtelenek voltak elviselni hogy kedvenceik kiestek a hatalomból 40+4 év után
Hallotad pl mi hangzott el a szadesznél a második forduló estéjén? valaki bejelentette: "és most egy olyan mondatot fogtok hallani amire 4 éve várunk, leváltottuk a fidesz-kormányt!"ováció.Tehát 4 éve sem számított más csak a hatalom visszaszerzésem, csinálhatott bármit szerencsétlen Orbán, az csak rossz lehetett.Mert remélem Te sem hiszed hogy 4 évig egy jó döntés sem született?
Persze az állandó fikázásra (a hatás-ellenhatás törvényének értelmében) megérkezett a megerősödő jobboldali anyázók táborának válasza is és a helyzet eldurvult.Nade OV nyakába varrni az egészet,az azért már mégiscsak túlzás!
Előzmény: agresszor (1)
Excel Creative Commons License 2002.04.25 0 0 6
Egerszegi tényleg elismerésre méltó amit a sportban produkált. Az érmeit senki nem veheti el tőle. De a Kossuth téren, mint kommunikációs menedzser (állitólag ezt tanulta), és mint ember is csúnyán megbukott.
Előzmény: TAJPAN (3)
tajfuto Creative Commons License 2002.04.25 0 0 5
A Stílusgyakorlat a Katonában az egyik legnagyobb darab, amit láttam, pedig igencsak különböznek a szereplők politikai nézetei.
Jokeman Creative Commons License 2002.04.25 0 0 4
De egy sportolónak azért tudnia kellene, hol van az a határ, ahol ő közszerepelhet. Ez igaz Kokóra is. Az ilyen remek sportolóknak nem kellene teljes mellszélességgel bevállalniuk pártpropagandát. Arra szavaz, akire akar, de tudnia kell, hogy akik őket szeretik, azoknak nem mind azonos a politikai véleménye, és ebből az egészből csak az jön ki jól, aki mellé ő áll, ő semmiképpen.
Előzmény: agresszor (1)
TAJPAN Creative Commons License 2002.04.25 0 0 3
Csak sajnálin tudlak ha csalódtál Benne.Ez rólad állít ki szegénységi bizonyítványt. Én nagyon szeretem pl. Darvas Ivánt és Jancsó Miklóst pedig a szadeszt vezetőit rühellem.
dolphin Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2
Ha eddig nem ismerted a politikai nezeteit es peldakeped volt, az azt jelenti, hogy politikai nezeteitol feltehetoleg fuggetlen tulajdonsagait tisztelted. Most azok szerinted egy ilyen politikai hitvallas hatasara megvaltoztak? Ugye, hogy nem ....
Előzmény: Ébredés (-)
agresszor Creative Commons License 2002.04.25 0 0 1
Nem értek egyet veled. Én is az MSZP re szavaztam, vagy ha úgy tetszik abal-os vagyok, habár ez így nem pontos. De! Nekem nem ellenségeim az ugynevezett jobb-os emberek. Miért lennének azok? Az, hogy valaki más politikai nézetet vall, még nem minősíti. Sajnos ez Orbán bűne, hogy idáig jutottak a dolgok. Egér egy kiválló sportoló, akire joggal lehetünk büszkék. Az, hogy milyen politikai nézeteket mond magáénak MELLÉKES.
Előzmény: Ébredés (-)
Kulik Creative Commons License 2002.04.25 0 0 0
Még jó h0gy nem vagyunk egyformák.
Neked maradjon meg a Pa-Dö-Dő.
Előzmény: Ébredés (-)
Ébredés Creative Commons License 2002.04.25 0 0 topiknyitó
Csalódtam benne. Úszóként szerettem, tiszteltem. Rajongtam érte. Személyisége azonban most nagyon rosszirányba fordult. Remélem, hogy visszatalál magára. Sikerült lerombolni mind azt az imidzst amit évek alatt felépített.

'Nem kívánok a nemzet Egérkéje lenni'

Egerszegi Krisztina olimpiai és világbajnok úszónő kampánybeli szerepvállalásáról

Magyar Narancs
2002. április 24., szerda 16:39

Valószínűleg a legedzettebb MSZP-s stratégákat is meglepte Egerszegi Krisztina olimpikon feltűnése a Fidesz április 13-i, Kossuth téri nagygyűlésén, ahol Pokorni Zoltán Fidesz-elnök az úszóbajnoknő hozzá írt levelét is felolvasta. Vajon mi motiválta a közismerten szerény, visszahúzódó életet élő, immár kétgyermekes egykori sportolót, hogy éppen a kampány finisében vállaljon politikai közszereplést?

Küldje el ezt a cikket barátjának, ismerõsének!
Nyomtatható változat

Magyar Narancs: Honnan jött az ötlet, hogy beszálljon a nagypolitikába?

Egerszegi Krisztina: Eddig két választáson vettem részt életemben, de azok során nem politizáltam. Most sem terveztem ilyesmit, de amikor a választások első fordulója után láttam az MSZP-szimpatizánsok gúnyos, kárörvendő arcát, úgy éreztem, nagyon ellenszenvesen viselkednek. Ezt követően már jobban odafigyeltem az eseményekre, és Orbán Viktornak a Testnevelési Egyetemen tartott beszéde akkora hatást gyakorolt rám, hogy eldöntöttem: levelet írok Pokorni Zoltánnak.

MN: Miért pont Pokorninak?

EK: A Fidesz vezetői közül Pokorni Zoltánt ismerem személyesen. Még oktatási miniszterként találkoztunk, talán 1999-ben. A Pharmavitnál dolgoztam, és az "Életre való Plusssz" program támogatására próbáltam rábeszélni. Sajnos ez nem sikerült, mint ahogyan Deutsch Tamás sportminisztert sem tudtam meggyőzni. A Fidesz egyébként már az 1990-es és az 1994-es választások előtt is megkeresett, hogy vegyek részt a kampányában, de kitértem a felkérés elől.

MN: Hát ez nem nevezhető túlságosan sikeres együttműködésnek.

EK: Soha nem is törekedtem sem a Fidesszel, sem más párttal az együttműködésre, amit az is bizonyít, hogy amikor Pokorni úr egyik munkatársa 2002. január végén felhívott, hogy legyek én a 2012-es olimpia megrendezéséért indított akció százezredik aláírója, ezt sem vállaltam. Ennek elsősorban az volt az oka, hogy éppen szülés előtt álltam, és nem akartam nagy publicitást ennek a családi eseménynek. Később szép diszkréten, minden hírveréstől mentesen írtam alá az ívet.

MN: Ezek szerint egyetért az olimpiarendezés ötletével?

EK: Alapvetően egyetértek vele, hiszen tapasztalatból tudom, minden sportolónak az az álma, hogy saját országában, saját közönsége előtt szerepelhessen, esetleg nyerjen. Többek között ezért is hatásos egy ilyen felhívás a mi köreinkben.

MN: Nem tartotta politikai húzásnak, hogy az olimpiarendezés ötletét a választások előtt dobták be?

EK: Inkább úgy gondolom, hogy nincsen sok esélye Magyarországnak a rendezési jog megszerzésére New Yorkkal vagy más gazdag nagyvárosokkal szemben. Az ilyen döntésekben nem elég a nagy akarás, a politikának és a gazdasági befolyásolásnak lehet inkább döntő szerepe. Nehezíti Budapest esélyét az is, hogy még átlagos délutánonként is hatalmas dugók alakulnak ki, alig lehet közlekedni. Mi történne, ha több százezer turista jönne ide egy hónapra?

MN: Nem könnyű önnel szót értenie a politikusoknak, de a jelek szerint végül is sikerült nekik. Ugyanakkor politikai találgatások láttak napvilágot arról, egyáltalán ön írta-e az ominózus levelet. Mi az igazság?

EK: A levelet teljesen egyedül írtam, a férjem csak annyit segített, hogy megszerezte Pokorni úr fax-számát, édesanyám pedig első kritikusként meghallgatta a gondolataimat. ´ azt javasolta, hogy gépeljem le a végső változatot. Végül mégis úgy döntöttem, hogy inkább kézzel írom meg. Gyanítottam ugyanis, hogy lesznek, akik kétségbe vonják majd a levél eredetiségét. Azért írtam ezt a levelet, mert így akartam kiállni az általam elfogadott értékek mellett. Számomra ugyanis a családom és a gyermekeim jövője a legfontosabb, s ebből a szempontból a Fidesz programja biztatónak tűnik. A nővérem az első gyermekét még a Horn-kormány idején szülte, és a Bokros-csomag miatt nem kapott semmiféle támogatást. Lehet, hogy szükség volt a megszorításokra, de úgy gondolom, mégsem az anyáktól, a családoktól kellett volna elvonni a pénzt.

MN: Gondolt-e arra levélírás közben, hogy a Fidesz elnöke felolvassa ezt egy nagygyűlésen?

EK: Ez a lehetőség akkor nem merült fel bennem, azt persze nem zártam ki, hogy esetleg a közvélemény elé tárják a tartalmát.

MN: Kinek jutott eszébe a felolvasás?

EK: Pénteken (április 12-én - a szerk.) hívott fel Pokorni úr egyik munkatársa, és elmondta, az elnök úr megmutatta - ahogy mondta - "Viktornak" az írásomat, s a beszélgetésük során jutott az eszükbe, hogy jó lenne, ha én olvasnám azt fel a nagygyűlésen. Úgy véltem, furcsa lenne, ha egy Pokorni úrnak címzett levelet a feladó olvasna fel. Ahhoz viszont hozzájárultam, hogy az elnök úr tegye ezt meg.

MN: A Fidesz-elnök munkatársa hívta meg önt a pódiumra is?

EK: Említettem neki, hogy a férjemmel ki akarunk menni a nagygyűlésre, s azt javasolta, találkozzunk a Parlamentben Pokorni úrral, és beszéljünk még a levélről. Későn értünk az Országházhoz, mert elhúzódott a kisfiam szoptatása, s addigra már akkora tömeg verődött össze, hogy nem láthattunk volna semmit. Pokorni úr hívott meg minket a pódiumra, és amikor a levél felolvasására került a sor, megkért, hogy álljak ki mellé, amit én meg is tettem.

MN: A külső szemlélő számára úgy tűnt, erősen meg van hatva.

EK: Álljon ki több százezer, magyar zászlót lobogtató ember elé! Nagyon felemelő érzés volt. Egyébként is könnyen elérzékenyülök. Amikor 1991-ben a perthi világbajnokság után megérkeztünk Ferihegyre, valaki egy szál hegedűn elkezdte játszani a magyar himnuszt. Nagy csend támadt, s akkor éreztem ilyen meghatódottságot.

MN: Amikor a pódiumon körülnézett, és látta, hogy számos más híres sportoló is helyet foglal, akik viszont nem írtak levelet, nem gondolt arra, hogy politikai előnyszerzésre használják fel a hírnevüket?

EK: Lehet, hogy a hírnév is belejátszott a meghívásba, de én úgy gondoltam: ha már megírtam a levelet, akkor kiállok a benne megfogalmazott értékek mellett. Azt hiszem, hogy sok más, ott megjelent sportoló is azért vállalta a közreműködést, mert egyetértett a család, a hit, a hazaszeretet eszméivel. Ráadásul az Orbán-kormány lényegesen jobban támogatta a sportot, mint a szocialisták.

MN: Úgy gondolja, hogy a következő kormány nem azonosul ezekkel az eszmékkel?

EK: Számomra a Fidesz a hitelesebb.

MN: Egerszegi Krisztinára eddig egy egész ország úgy gondolt, mint a nemzet Egérkéjére. Számolt-e azzal, hogy e politikai kiállása után sok százezer, de akár több millió embernek erősen megváltozik az önről alkotott képe?

EK: Miután Szöulban megszereztem az első olimpiai érmeimet, rengeteg elvárásnak akartam megfelelni. Később rájöttem, elsősorban az a lényeg, hogy magammal tisztázzam, pontosan mit is szeretnék. Nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Például 1994-ben nagyon elegem lett az úszásból, az edzőtáborokban naponta leúszott 15-16 kilométeres robotokból. Gépiesen tettem a dolgomat, és ez meg is látszott a római vb-szereplésemen.

MN: Köztünk legyen szólva, az ott elért második és ötödik helyezésével a legtöbb úszó egy életre elégedett lett volna.

EK: Én többet vártam magamtól, s a viszonylagos kudarc kijózanítóan hatott rám. Ezt követően nagy elszántsággal készültem az atlantai olimpiára, elsősorban magamnak akartam bizonyítani, hogy nem adom fel. Miután abbahagytam a versenyzést, jócskán megváltoztam. Elfogadtam egy részemről hétköznapinak tartott értékrendszert, és azóta e szerint próbálok élni. Ma már csak az fontos igazán számomra, hogy azok szeressenek, akiket én is szeretek. Nem kívánok a nemzet Egérkéje lenni. Egy átlagos ember életét élem, nem mentem el egy kereskedelmi tévéhez dolgozni, vagy más módon pénzre váltani a sportsikereimet.

MN: Tervez-e a mostanihoz hasonló politikai szerepvállalást a jövőben?

EK: Ezt a mostani levélügyet sem terveztem előre, hirtelen jött az ötlet. Úgy éreztem, a gyermekeim jövője miatt tennem kell valamit, hogy később ne tegyek szemrehányást magamnak azért, mert nem próbáltam meg. Reményeim szerint ezzel be is fejeztem a politikai közszereplésemet.

MN: A jelek szerint az úszással is megszakított minden kapcsolatot.

EK: Elsősorban a családomnak szeretnék élni, s amikor a két kisfiam mellett van egy kis szabadidőm, a férjem kalandtúrákat, túlélőtréningeket szervező vállalkozásánál segítek az adminisztrációban. Egyelőre nem szövök túlzott terveket; annyi biztos, hogy nem akarok edző lenni. Lehet, hogy később esetleg kisgyerekek úszásoktatásával foglalkozom majd, de ez sem biztos.

Félix Péter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!