Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2002.02.21 0 0 89
Mi a gond vele? Megnézed a kalóriatáblázatban (gyakran a szakácskönyvekben is van belőle), hogy pl. 30 deka gomba = 120 kcal, ugyanúgy a hússal stb.

Előzmény: hajnici (88)
hajnici Creative Commons License 2002.02.21 0 0 88
Szia!

Szerinted nem nehéz számolni a kalóriát azokban az ételekben amiket otthon készítesz el.
Pl: gombavadas valamivel. Ezt hogyan számolod ki, mert a zacskós kajákon könnyű, de 1 négy/két személyes kaját nem nehéz megenni 1 embernek. CSak ráírják a zacsira, de valójában 1 személy részére elég.

Előzmény: H_G (84)
hajnici Creative Commons License 2002.02.21 0 0 87
Szia!

Hihetetlenül kedves vagy, látod ez eszembe se jutott.
Az nagyon jó lenne, mert már nem tudok mit kezdeni magammal.Tudod nem mondanám, hogy dagatt vagyok csak régebben sokkal jobban néztem ki amikor még sportoltam most meg csak néha kondizok.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 86
hajnici, nehany napja voltam orvosnal es kerdeztem errol a zsiregetos dologrol is. Azt mondta van egy gyogyszer - csak receptre! - ami ugyan nem eget de azt csinalja, hogy a megevett kajaban 100 szazalekosan lekoti a zsirokat es uriti, nem engedi felszivodni. Eleg draga es hasmenessel jar a szedese. De - allitolag - ez rovid tavon igen eredmenyes. Kerdezd meg az orvosodat errol.
Előzmény: hajnici (85)
hajnici Creative Commons License 2002.02.20 0 0 85
Szóval tablettát ne!!!!
Előzmény: Törölt nick (81)
H_G Creative Commons License 2002.02.19 0 0 84
Napi 600 kcal veszélyesen kevés, annyinál már az izmokat is elkezdeni lebontani a szervezet, méghozzá gyorsabban, mint a zsírt -- utána pedig minél rosszabb az izom-zsír arány, annál könnyebb a visszahízás. Tudtommal 800 kcal/nap a minimum, de 1200 még biztonságosabb.
Előzmény: AmBesten (70)
valasztopolgar Creative Commons License 2002.02.18 0 0 83
Korábban írtam egy káposztaleves összeállítást, az jó, mert ásványi anyagokban, nyomelemekben is gazdag. A vizét meg kiizzadod, ha sportolsz. Tablettát nem!
Előzmény: hajnici (82)
hajnici Creative Commons License 2002.02.18 0 0 82
Valaki próbált zsirégető tablettát is szedni?
Ahova járok edzésre ott akarnak állandóan rábeszélni, de én nem merem kipróbálni.Néha könnyünek tünik úgy a fogyás mások elbeszélései alapján de én nem tudom.
Sajna nem tudom rávenni magam az igazi fogyókúrára csak keveset eszem és már harmadik hónapja járok kondizni.
Most a taibot kiakarom próbálni mozogni szeretek, de sajnos enni is.
Nem tudok összeállítani magamnak 1 jó kúrát!
Segíthetnétek.
Előzmény: AmBesten (70)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.15 0 0 81
Az ananasz tablettat en is kiprobaltam. Eleg draga es akkoriban - kb 2 eve - nem volt egyszeru beszerezni.
Sajnos semmit se hasznalt a ket doboz amire beinvesztaltam! De gondolom ez egyenenkent valtozhat....
Előzmény: hajnici (79)
valasztopolgar Creative Commons License 2002.02.14 0 0 80
Az almaecet az tuti, de van egy káposztából zellerből kevés paprika, meg paripüre, vöröshagyma, só. Napokig eheted. Laktat is.
hajnici Creative Commons License 2002.02.14 0 0 79
Erről még nem is hallottam, te férfi létedre honnan tudsz ilyet? Megtévesztő a neved vagy csak ilyen jártas vagy ezekben a dolgokban_?
Előzmény: Jeles Zoltán (78)
Jeles Zoltán Creative Commons License 2002.02.13 0 0 78
Szeretnék egy ananász tablettát javasolni. Egyszerüen el kell csak rágicsálnod.
Bodyline nevű. Szerintem kapható a DM-ben, illetve patikákban, gyógynövény boltokban.
hajnici Creative Commons License 2002.02.13 0 0 76
Köszönöm majd kipróbálom, de gondolom a rendes CITROMnak a levére gondoltál.
JÓ facsarást mi?
Előzmény: bigabatka (75)
bigabatka Creative Commons License 2002.02.13 0 0 75
Jó zsirégető még a citromlé, vagy az almaecet is.

bigacsiga Kata

hajnici Creative Commons License 2002.02.12 0 0 74
Köszönöm a választ, már azt hittem senki sem fog írni.
Remélem bejön ez az ananász, egyébként jó lenne,mert nagyon szeretem.
Előzmény: raistlin (73)
raistlin Creative Commons License 2002.02.12 0 0 73
hajnici!

Én a természetes dolgok híve vagyok. A nyers ananász (nemkonzerv, nem cukrozott) tuti zsírégető. Negatív kalóriabevitelt jelent, ugyanis több kalóriát éget el a szervezeted az emésztése során, mint amit bevittél az elfogyasztásával. Csak kicsit savas, a gyomrodra vigyázz!

Előzmény: hajnici (71)
hajnici Creative Commons License 2002.02.11 0 0 72
Jó lenne, ha tudnátok nekem tanácsot adni!!!
hajnici Creative Commons License 2002.02.11 0 0 71
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni a zsírégető dolgokról, legyen az folyadék, tabletta vagy bármi más.
AmBesten Creative Commons License 2002.02.02 0 0 70
Napi 600 kalóriát (zöldség, kefir stb.)egyél három héten át. Legkevesebb 6 kilót leadsz. Az elején indulj egy nullkalóriás nappal (csak ásványvíz, tea édesítőszerrel).
Előzmény: rouhun (69)
rouhun Creative Commons License 2002.01.30 0 0 69
Szeretnék 5-10 kg-tol megszabadullni.Mozgás nélkül lehetséges?Ha te már leadtad a felesleges kiloid,,ide ird a módját!!!
bilonka Creative Commons License 2001.10.12 0 0 68
Kedves Coke Girl!

Ha már régóta motoszkál a fejedben a változtatás igénye, akkor a mostani megbarátkozós hangulatod előbb-utóbb át fog csapni tetterőbe!
Hátha segít a személyes példám is: én hosszas "elfogadom magamat" hozzáállás után két hete lendültem át a holtponton. Összeszedtem minden bátorságomat és beiratkoztam a már régen kinézett fitneszklubba. Elkezdtem járni (eddig heti 3 alkalommal), és máris érzem a pozitív hatását. Sokkal jobb a hangulatom, úgy érzem, mintha beolajozták volna az alkatrészeimet! Egyelőre nem is a várható fogyás lelkesít, hanem annak örülök, hogy legyőztem a lusta, halogató önmagamat!!!

Előzmény: Coke Girl (67)
Coke Girl Creative Commons License 2001.10.11 0 0 67
Érdekes kérdést vetettél fel, kedves Bilonka!
Nem arról van szó, hogy meg lennék elégedve. Megbarátkozva igen, de megelégedve semmiképpen nem vagyok. Ez két különböző dolog, nem tudom, érthető voltam-e.

A "megfelelő" kúrára várni nem időhúzás, inkább taktika. És elsősorban a kezdésre kell az időpontnak "megfelelőnek" lennie, különben - MOST A MAGAM NEVÉBEN BESZÉLEK - nem tart sokáig, mert nincs mögötte álhatatosság, amiből ehhez egy nagy adag kell.

Ti mit gondoltok róla?

Előzmény: bilonka (66)
bilonka Creative Commons License 2001.10.10 0 0 66
Örülök, hogy említetted azt, hogy "a fogyókúra nem a gyomorban, hanem az agyban indul el". Arra gondoltam (mindenféle személyeskedés nélkül), hogy valóban az agyad nem lehet még készen a fogyásra, ha semmi nem történt két hónap alatt, csak vársz a módszerre.
Lehet, hogy a lelked mélyén meg vagy magaddal elégedve? Akkor semmi szükség arra, hogy sanyardasd magad, mert (ismét csak azok véleményét idézem, akik már "megcsinálták") szenvedéssel nem lehet életmódot váltani.
Az a nehéz, amíg eljutunk addig, hogy már következetesek tudunk lenni és az új szokásainktól érezzük jól magunkat.

Szorítok Neked, hogy ha szeretnéd, akkor sikerüljön változtatni az életmódodon! Én nem régen kezdtem el rendszeresen mozogni, azzal kapcsolatban írogattam mostanában a Fogyipatika fórumára.

Előzmény: Coke Girl (64)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.10 0 0 65
Erdekes velem ugy kezdodott, hogy egy munkahelyi,nevnapi sutizesen egyszeruen a kinalasra spontan nemet mondtam. Ezen ugy meglepodtem, hogy azt hittem beteg vagyok...
Előzmény: Coke Girl (64)
Coke Girl Creative Commons License 2001.10.10 0 0 64
Nem csodadiétára várok, mert az természetesen nincsen. Szerintem eddig is kiderült, hogy nem ez a célom.
Az egyetlen célom, hogy gyors sikert érjek el, mert ismerem magam, a lassú, kínkeserves fogyásthoz nincs elég állhatatosságom.

"A hozzám érkező sok-sok levélből azt a tapasztalatot szűrtem le, hogy mindegy a módszer. Egy a lényeg: a KÖVETKEZETESSÉG."

Ehhez még azt fűzném hozzá, hogy a következetesség mellett tudni kell, hogy a fogyókúra nem a gyomorban, hanem az agyban indul el. Tapasztalatom szerint nem lehet "csak úgy" elhatározni, hogy márpedig ma elkezdem, ha törik, ha szakad. Ugyanis már reggel úgy kell felébredni, hogy tudjam, EZT AKAROM CSINÁLNI, és VÁGYOM RÁ, (mármint a sikerre, nem a kínzásra). Ez alatt azt értem, hogy a lelkemnek is készen kell állnia arra, ami előttem áll a következő néhány hónapban, (szerencsés esetben hétben mérhető az időtartam)

Előzmény: bilonka (62)
RKata Creative Commons License 2001.10.09 0 0 63
"nem elég betartani egy ötnapos diétát, az esetleg egy kis méregtelenítéshez elég. A lényeg a továbblépésen van."

Így van! Amit én csináltam végig diétát, az 14 napos ("mellesleg" minden önsanyargatás nélkül 3 kilót fogytam vele egy hét alatt, és pont a kritikus helyekről - igaz, jártam mellette tornázni is), de a lényeg, amit megtanultam belőle: a szervezetünknek sokkal kevesebb étel elég, mint amennyit megeszünk! Megszokásból (?) beállunk egy mennyiségre, amitől jóllakunk, közben lehet (valószínű), hogy a fele is elég lenne és sokkal jobb lenne a közérzetünk - könnyebbnek, energikusabbak éreznénk magunkat. Én azóta sem "zabálom tele" magam, az addigi adagnak felét-kétharmadát eszem meg (de nem is teszek ki többet a tányérra!), és az pont elég.

Előzmény: bilonka (62)
bilonka Creative Commons License 2001.10.09 0 0 62
Nem akarlak elkeseríteni, de hiába vársz! Nincs olyan csodadiéta, amit elolvasol és elkezdesz tőle fogyni (pedig de jó lenne...)!
A hozzám érkező sok-sok levélből azt a tapasztalatot szűrtem le, hogy mindegy a módszer. Egy a lényeg: a KÖVETKEZETESSÉG. Az, hogy ha megvan a kellő motivációd a fogyáshoz, akkor légy kitartó az étrended összeállításában, az étkezések betartásában, a sportban. Először apró dolgokon változtass, de ahhoz tartsd is magadat eltántoríthatatlanul!
Ez pedig nehéz, mert nem elég betartani egy ötnapos diétát, az esetleg egy kis méregtelenítéshez elég. A lényeg a továbblépésen van.
Kérlek, olvasgasd el (olvasd újra) a honlapom sikertörténeteit, próbálj azokból erőt meríteni!
Bízom benne, hogy a sok közzétett CSODAKÚRA leírás és a DIÉTÁZUNK rovat receptjei is a segítségedre lesznek.
Ha napi 1000-1200 kalóriát eszel és elkezdesz rendszeresen mozogni, akkor meg kell, hogy induljon a súlycsökkenés! Csupán álmodozással nem tudjuk visszanyerni a versenysúlyunkat, de a HIT, hogy képesek vagyunk rá, az elengedhetetlen!

Sikereket kívánok üdvözlettel: Bilonka www.fogyipatika.hu

Előzmény: Coke Girl (59)
Coke Girl Creative Commons License 2001.10.09 0 0 61
Meg fogom nézni, még egyelőre nem jutottam el odáig, hogy áttanulmányozzam.
Mindenesetre köszönöm a jótanácsot. :-))
Előzmény: RKata (60)
RKata Creative Commons License 2001.10.09 0 0 60
Nem akarom rádtukmálni, de megnézted esetleg a 14-es hozzászólásomban leírt oldalt (Max Plant diéta)? Szerintem pont Neked való lenne (majd' mindennap hús + zöldség - saláta, paradicsom, gyümölcs). Vagy már próbáltad?

Kata

Előzmény: Coke Girl (59)
Coke Girl Creative Commons License 2001.10.09 0 0 59
Sziasztok!

Tulajdonképpen még mindig várok a megfelelő diétára. A lényeg, hogy az elején nagyon hatásos legyen, mert muszály sikerérzetnek kialakulnia, hogy folytatni tudjam az önsanyargatást.

Annyit mindenképpen hozzá kell tennem, hogy vércse vagyok, húst hússal szeretek, és gyakorlatilag mindenféle zöldséget szeretek, de CSAK nyersen. Főve alig-alig van valami, amit megeszek. (Sajna, ez van.)

Valami ötlet van?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!