az a felmérés szólt a nem működő röntgengépekről, a 4:1 re osztott gyógyszerekről is? (18-as hozzászólás)
az algopirinen kívül vannak rosszabb megoldások is, olyan gyógyszerek, amik megmenthetik az embert, vagy csak egyszerűen emberi életet biztosít számukra.
a fontosabb az, hogy (lehet azt mondani, "nem én leszek a tizezerből egy", vagy "csak kihúzom ezt a pár évet fél tüdővel is", de azt nem tehetné meg mikola, hogy teli szájjal harsogja a sikert (miközben másod, olykor harmadvonalbeli gyógyszereket szedünk), miközben, vagy tudja, hogy nem mond igazat, és akkor tisztességtelen az adófizetőkkel szemben, vagy igaznak hiszi amit mond és akkor buta.
nem akarok én vitatkozni, itt nem lehet meggyőzni senkit, de aki azon a bálon ott lesz az tesz valamit legalább egy kórházért, ha már az egészségügyért mikola nem tesz semmit, persze a dumán kívül. az profin megy.
én ott leszek, viszem a fiaimat, és az ex-nejemet is (a barátnőmet nem merem elvinni), lássuk ki még.
egyébként ez a kórház kezel leukémiás, rákos gyermekeket is. javaslom mikolát dicsérő embernek, menjen be oda.
"még egy Pozsgai reformkomcsi is tisztességesebb volt mint ez a gané meggyesi csupa apróbetűvel.!!!"
Mondjuk ezt nem ertem. Medgyessy akkoriban nem tartozott a part azon kepviseloi koze akik valami ideologiai gittragasssal foglalkoztak. Vegul is sosem volt partaparatcsi, akkor sem.Az MSZMP technokrata ujtorokjei koze tartrozott akiket az ideologiai hadova nemigen erdekelt.
Leginkabb az orszag KGST kapcsolataival foglalkozott ,mint miniszterelnokhelyettes es kimondottan gazdasagi vonalon. Es ott nem volt soft, amennyire en emlekszem.
Rövid kivonat:
Elfigyelve szapora topicnyitási mániáidat valamint azok témáit, s mélyenszántó gondolataidat... (..) ilyen támogatókkal csak tönkre mehet a jobb oldal (sic! - a szerk. :)) ) (..) egy DOOM szinten leragadttal együtt örvendeni a választások után (..) Egy kis gyorstalpaló nehéztüzérségi személyeskedésből....
Csak nyitásért fizetnek?? (..) Mert hát a NETpárt is Fidesz csökevény...
Félre ne értsétek én nem Pozsgayt dícsértem, csak azt mondtam , még egy Pozsgai reformkomcsi is tisztességesebb volt mint ez a gané meggyesi csupa apróbetűvel.!!!
Mikor törzskönyvezték a gyógyszert?
Legyen kedves az alábbi honlapokon megnézni mikortól is van ez a gyógyszer:
http://www.google.com/search?q=Accolate&hl=hu&btnG=Google+keres%E9s
Gyermekének mielőbbi gyógyulást kívánok.
Fiúk, fiúk (lányok?)!
Egy jól előkészített kampányműsort néztek, egyoldali monológot, amit a másik nem tud cáfolni és ezután ezen hajbakaptok. Ez semmivel sem különbözött egy Kuncze vagy MP beszédtől.
Vegyétek már észre magatokat. Ha egyetlen előrevívő gondolatot sem tudtok megfogalmazni, könyveljétek el, hogy vasárnap este (már többedszer a hétvégén) jól megetettek.
Van értelme az ilyen topic-oknak?
Miért nincs egy olyan sem, hogy igen ez jó ötlet volt, vesézzük ki, csináljuk meg. El tudtok ilyet képzelni?
Öööö...lehet, hogy tévedek, de akkoriban még az MSZMP volt némi hatással az ország alakulására, nem?
A Pozsgai egyébiránt nem túl szimpi reformkomcsi volt, és csak azt csinálta, mint a többi politikus genyó (Orbántól, Kovácsig), nem hugyozott széllel szemben.
Köszönjük MESTER !!! Te vagy a fárosz diktatúrától sinylődő kis hazánk középkori sötétjében.Leborulunk nagyságod és végtelen türelmed, szereteted előtt....
Nem tudom hol olvastam, de Olaszországban is készült egy lista a gyógyszerekről, kórházi szakemberek és gyógyszerészek állították össze, ahol a gyógyszer hatékonysága alapján állították össze az ajánlott szereket.Minden típusból többet, hiszen ellenjavallatok allergiás esetek is vannak, valamint egyes kombinációkban még a legjobb szerek sem keverhetők ( a finneknél pl számítógépes program figyelmezteti az orvost ha több szer nem fér össze).Szóval az olaszok összeállították ezt a listát és meglepetésre a jól bevált generikus szerek 75 %-ban ott voltak a listákon és az agyonreklámozott, agyon PR ezett originális szerek nem mindig előzték meg a klinikai gyakorlattal rendelkezőknél a régi szereket.Az ottani TB pedig a hatékonyságot kérte és nem az olcsóságot. A lista bevezetése viszont dollár milliárdokban mérhető javulást okozott. Lassan egy egy gyógyszert nagyobb marketing körítéssel adnak el mint egy mosóport. Egyébként a szalicilátok ártalmairól nem kell meggyőznöd, de azt hiszem az én családomban senki sincs benne a 10000 ben, azaz nyugodtam beveszem időnként (fejfájás) azt az egy szem algopirint.
Hah és hah!
Pozsgai a nagy ellenálló meg kijelentő és népfront vezér. Oktatási miniszter meg köztársasági elnök aspiráns! Huh és huh!
"BALCZÓ ZOLTÁN (MIÉP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Örülünk annak, hogy úgy tűnik, ezt a törvényjavaslatot a parlament minden pártja támogatja. Kegyelmi pillanatról ugyanakkor nincsen szó.
Nem értek egyet Géczi József Alajossal abban, hogy fordulópont lenne 1989 januárja, Pozsgai Imre bejelentése. Fordulópontot jelentett az MSZMP-n belüli platformok harcában, nem pedig a nemzet számára. Annak bejelentése, hogy a legújabb történelmi kutatások alapján népfelkelésnek minősíthető - és ezt a bejelentést egyébként a február 11-i központi bizottsági ülésen Grósz Károly már igyekezett visszavonni -, nos, ez kizárólag az MSZMP-n belül jelentett fordulatot. Az igaz az lett volna, ha azt mondják: hazudtunk! Hazudtunk eddig, nem ellenforradalom volt, hanem forradalom és szabadságharc. Mert mi ezt tudjuk! Nem történészműhelyekből kellett ennek kiderülnie!...."
És ez az én véleményem is!
Pozsgairól meg inkább nem mondok semmit
A Mikola egy seggfej.
Pont beleillik a Fideszes tolvajok közé, - a mammaszűrési tolvajlásaival, meg a többi érdekeltségével.
Pont ő lesz az, aki Medgyessyvel államháztartási kérdésekben vitatkozni tud...
A hülye táblázatocskátok helyett meg bemutathatnátok a számaitokat a GDP-hez viszonyított arányban, - aztán az sem lenne baj, ha beszélgetnétek egészségügyben dolgozó vezetőkkel, - kórház és rendelőintézet igazgatókkal, - rögtön árnyaltabbá válna a világképetek.
Az meg, hogy most mint hőstettet akarja eladni, hogy mit tervez az a kormány, amelyiket úgyis elzavar a nép a francba a következő hatszáz évre, - már megbocsássatok, de röhej...
És ezek a dolgok attól teljesen függetlenek, hogy a Mikola mindíg annak a seggét nyalta, akinek popsija éppen delelt az égbolton. Nem csodálkoznék egy percig sem, ha jövőre felfedezné magában a szociáldemokrata értékeket...
Ez egy gyomorbajos, hataloméhes patkány.
Olyan , mint a bandátok, - szeretgessétek.
:O)))
"Volt, pl egy Pozsgay (népfrontos is volt) aki kijelentette, hogy 56 népfelkelés volt.Medgyessy akkor még nem ragadtatta voolna magát el ennyire, ő akkor még Grósz pufajkás, gyilkos et seggét nyalta!"
Eloszor is Medgyessy akkor a kormanyban volt, es leginkabb azzal foglalkozott amennyire en emlekszem,hogy az oroszokbol kicsikarjon szamunkra kedvezo felteteleket bizonyos gazdasagi egyezmenyeknel, ezert aztan meg a repuloteren is egymast kergettek,hogy alairjak a szamunkra kedvezobb megallapodast, miutan az orosz delegacio kemenykedett es egyszeruen haza akartak menni es nem tortenelmi esemenyek megitelesevel foglalkozott. Es az akkori belpolitikai dolgokban nem is vett reszt.
a gyógyszergyárak üzleti alapon működnek. ahol a profit nem kielégítő, másodvonalbeli szereket kínálnak, mert az olcsóbb, többen veszik, állami támogatás híján. nálunk most ez történik. ezt érte el mikola a nagy reformjával.
engem nem izgat, nem bagyok beteg, de a tisztelt jobbos asztaltársak tudják-e hogy pl. az algopirin tőlünk nyugatabbra már nem javallot szer, mert kimutathatóan (ha jól emlékszem 10000-ből 1 áldozata van) ártalmas. persze amíg nem mikola az egy, őt nem zavarja. fogadjunk, hogy sem ő sem a családja nem szedi!
Volt, pl egy Pozsgay (népfrontos is volt) aki kijelentette, hogy 56 népfelkelés volt.Medgyessy akkor még nem ragadtatta voolna magát el ennyire, ő akkor még Grósz pufajkás, gyilkos et seggét nyalta!
miközödhozzá!
Most bejöttél a saját magad által készitett csapdába. :-)
Szeretem, amikor a másik oldal hangoztatja, hogy a Fideszben is ülnek régi komcsik. Nagyon jó. CSak van itt egy kis bibi. Erre válaszoljál kérlek!
Hány olyan Fideszes van, aki MSZMP KB, PB- tag volt? Hány olyan aki KISZ főtitkár volt? Hányan voltak miniszterek 90 elött? Hányan voltak államtitkárok, vagy miniszter-helyettesek? Hányan voltak SZOT titkárok? Mert ugye ezek voltak, akik meghatározták az ország helyzetét és nem az egszerű párttagok. Sokan voltak olyanok, akiket belekényszerítettek a párttagságba egzisztenciális okok miatt. A Hazafias Népfron egy bábszervezet volt, annak elnöke egy báb volt, alelnöke egy segédbáb. EGy senki. Ezért azt mondom, hogy nagy hiba a Ti oldalatokról kommunistázni, akkor, amikor nálatok ülnek a régi pártelit java, azok, akiknek köszönhetjük, hogy ma Magyarország nem ott tart, ahol Ausztria.
Üdv!
Nem tudom a tisztelt baloldaliak emlékeznek e a nagyszerű Szabó kórházbezáró ámokfutó György eü miniszterre, na az aztán csodálatos reformer volt!Mikola volt az első aki felvette a kesztyűt a gyógyszeripari lobbival, és valódi reformokat indított el. Miért nem beszéltek libsikéim a CM klinikákról és a GAME Over rendszerről?
ha az állam nem ad elég pénzt az önkormányzatnak, hogy megfelelően ellássa ilyenirámyú feladatait azért az állam felel. vastagon.
az adókat igazából az állambácsi szedi be ugye?
tévedsz, s ha így gondolja mikola ő is téved. nálad elnézhető, nála nem.
a szer neve accolate ára 11800 Ft/hó. nem új szer több éve kapható. én végigpróbáltam mindent, de nekem van pénzem a legjobbat megkeresni. a többségnek nincs. nekem ég a képem emiatt. mikolának?
lehet, hogy mikola nem hazudik és ő ezt tartja jónak, akkor viszont jöjjön el a bálba és leverem.
persze kultúráltan.
mikola hazudik.
(tudok még horrorpéldákat, csak nem akarom, hogy simán demagógnak tituláljon valaki)
Tudhatnád, hogy egy egypárti diktatúrában a Hazafias Népfront volt az ellenzékiség egyetlen legális formája. Mondjuk az igaz, hogy nem kellett akkora bátorság mint MAO-t éltetni és önként ajánlkozni besúgónak, fizetett világútleveles ellenzékinek lenni, de gyanítom hasznosabb lett volna, ha egyes polgármesterek ott ügyködtek volna.