Keresés

Részletes keresés

aloe Creative Commons License 2002.08.28 0 0 74
Az áfonyásat cukorbetegek nem fogyaszthatják, arra figyeljetek. És egyébként az különösen a vizeletkiválasztási rendszer gondjai, vesehomok, vesekő esetén ajánlott.
Előzmény: Desire (70)
aloe Creative Commons License 2002.08.28 0 0 73
aranyérra=aranyérre
aloe Creative Commons License 2002.08.28 0 0 72
Csípésekre, és égésre nagyon jó a First is. pl ha leégsz a napon, és befújod a bőröd, nem hámlasz le, és nem lesz érzékeny sem. Aranyérra az Aloe Lips is nagyon hatásos. Ami ugyan eredetileg herpesz ellen készült, de erre is jó. CSak a sorrendet kell betartani :)))
Előzmény: vincere (71)
vincere Creative Commons License 2002.08.28 0 0 71
Bizony, a zöld krém csodát tesz. Pirinyó unokahúgomat valami drabális szúnyogok csípték meg, mert szinte allergiás hatalmas kemény bögök lettek a helyén. A zöld krémtől 1 nap alatt lementek.
És aranyérre is hihetetlenül hatásos. Enyhébb panaszoknál is a hagyomsányos kenőcsökkel pár nap, amíg elmúlik, a zöld krémmel elég 1 (!) kezelés.
Előzmény: Snuki (68)
Desire Creative Commons License 2002.08.28 0 0 70
Igen! Áfonyásat láttam.
Nekem azt modnták, hogy azt enni kell.
Köszi, várom!
Előzmény: aloe (67)
vincere Creative Commons License 2002.08.28 0 0 69
A szüleim áfonyásat vesznek, annak kifejezetten kellemes íze van. SAjnos legutóbb egy félreértés miatt simát kaptak, ami nekünk nagyon nem ízlik. Szerintem jobban jártok az ízesített változatokkal.
Előzmény: aloe (67)
Snuki Creative Commons License 2002.08.28 0 0 68
Kedves aloe, ha megengeded, csinálok egy kis propagandát a zöld krémnek, meg a másik propoliszosnak is.

Zöld krém

3 hete volt pazsmirígyműtátem, 12 cm-es vágás + 8 kapocs. Rögtön kentem a krémmel. Alig látszik a seb, a tegnapi kontrollon a doki is igen meglepődött.

Propoliszos

Lányom tejfehérjére allergiás, ami bőrekcémában nyilvánul meg a kezén az ujjai között. Mindenféle kencéket próbáltunk már. Volt úgy , hogy nem tudott vele fogni, mert annyira sebes volt. Mióta használjuk a krémet minden oké. Ha látom, hogy megint ekcémás, bekenjük, 2 nap alatt elmúlik.

Üdv

S

Előzmény: aloe (62)
aloe Creative Commons License 2002.08.28 0 0 67
Gondolom a gélre gondolsz. Van sima - sárga palack, barackos - talán szürke? :) narancs tetővel, és áfonyás - fehér palack bordó tetővel?

Ha erre gondolsz, a sima és az áfonyás most 5,022, a barackos 5,331 ft
Mail mindjárt megy

Előzmény: Desire (66)
Desire Creative Commons License 2002.08.28 0 0 66
Műanyag dobozban árulják, és van ízesített is. Tizenezer forintba kerül.
ritakor@freemail.hu
Köszi!
Előzmény: aloe (65)
aloe Creative Commons License 2002.08.28 0 0 65
Minek az ehető változatára gondolsz? A gélre? Az ehető :) illetve az egy literes palackban levő folyadék, úgyhogy iható...
Az most 5,022 Forint, mai árfolyamon.
Ha írsz egy mailt, küldök teljes árlistát.
Előzmény: Desire (64)
Desire Creative Commons License 2002.08.27 0 0 64
Az ehető változatot is lehet valahol kapni diszkont áron? Mert én csak 10.000 Ft felett láttam, és az túl sok.
bike Creative Commons License 2002.08.27 0 0 63
Szia! A gél most mennyibe kewrül? És kellene Lycium is. Megmondanád annak is az árát?
Köszi
aloe Creative Commons License 2002.08.15 0 0 62
Kedves tölgy!

Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam netközelben - esős nyárban teleltem...
Akkor a zöld krém. Hivatalos nevén Aloe Vera Gelly. A zöld krém - ha még nem láttál - egy teljesen áttetsző, színezék nélküli gél állagú krém. Tulajdonképpen az aloe növény nedvének stabilizált változata. Erre azért van szükség, mert enélkül a növény nedve ugyanúgy oxidálódna, mint az alma, ha beleharapsz. És elvesztené a hatását. Szóval ezt a gélt valóban belekenheted a sebbe. Ugyanúgy, mint ahogy a First-öt is ráfújhatod bármilyen sérülésre. Nagyon erős hámosító hatása van. Gyerekeknél azért szeretik, mert nem hegesedik, hanem rögtön gyófgyul. Így aztán a törpöknek nincs mit letépkedniük...
Sterilségre talán az is utal, hogy személyesen ismert fogorvos szájsebészeti beavatkozás után a szájon belül is használja, a gyorsabb gyógyulás érdekében. Egyébként nőgyógyászatban használják szülés után gásebre, illetve aranyérre is.
Egyébként van orvosi tapasztalat is, ha megengeded, ,egosztom veled egy részét.

Dr. Mrázik Krisztina – bőrgyógyász-kozmetológus

Szemölcsök
Aloe Vera Gelly krémmel kezelve tapasztalatom alapján köröm melletti szemölcs napi 5x hasznlattal 10 nap alatt a szemölcs teljesen elmúlik. A mélyebb, talpi szemölcsök eltávolítása után szintén javaslom az Aloe Vera Gelly krémet utókezelésre, a sebek gyorsabban gyógyulnak, és a krém megakadályozza a kiújulást.

Herpes Labialis
Aloe Gelly krém óránkénti alkalmazását javaslom. Ezen kívül mivel a herpesvírus aktiválódását nagymértékben befolyásolja az immunrendszer egyensúlyának megbomlása, a megelőzésre a Gél fogyasztása, helyileg pedig az Aloe Lips használata javasolt.

Övsömör
Ugyancsak az immunfunkciók romlásáa vezethető vissza a bárányhimlő vírus aktiválódása során jelentkező igen fájdalmas betegség az övsömör. Kezelésében külsőleg az Aloe Vera Gelly krém és a First, belsőleg Gél, a méz és a Forever Kids.

Gennyes bőrfertőzések, orbánc
Jól használható az Aloe Vera Gelly. Középkorú férfi esetében antibiotikumos kezelés mellett a fekélyeket megnyitottam, és Gelly krémes lapot helyeztem rá napi 3x. Négy nappal később a hólyagok helyén levő fekélyek területe 1/3-ra csökkent, 10 nap múlva pedig teljesen behámosodtak. Ez általában csak többheti kezeléssel érhető el.

Pattanásos bőr
Nagyon zsíros arcbőr és gennyes pattanások esetén kitűnően alkalmazható a Gelly krém a fertőtlenítő, gyulladásgátló, szárító hatása miatt. A nagyobb, mélyebb göbcséket érdemes éjszakára Aloe Vera Gelly krémes gézlappal leragasztani.

Aloe Vera Gelly krém hámosító hatása a fekélyes folyamatokat gyógyítja a szájban is. Napi 1x ajánlott

Nekem tapasztalatom a következő:
Barátnőm kezén rendszeresek voltak a sebek, karcolások, mivel teknősöket tart, és azok karmolnak, és harapnak is néha. A teknősök vizétől azonban nem gyógyultak be a sebek, csak nagyon lassan. A Gelly - zöld krém - használatával néhány napon belül begyógyult. Én estem biciklivel, lábamról és a karomról több helyen lejött a bőr. Teljes hámosodás a harmadik napon. Anyu a Balatonon pénteken kagylóba lépett. Azonnal bekentük a még vérző sebet, aztán ezt endszeresen folytattuk. Kedden már ment tornázni, pedig a seb 5 centi hosszú, és nagyon mély volt a talpán.
Barátomnak motorbaleset után - már két hete nem tudott cipőt venni - négy nap alatt gyógyította be a lábfején lévő sebet.
Én egyébként az arcomra használom rendszeresen, hogy ne legyenek borotválkozás után kiütéseim. Emellett még propolisz krémet is.
Egy tubus, napi 2x arc bekenés mellett december elejétől július közepéig tartott. Valahogy nagyon "szapora" a krém, egészen kicsi mennyiség is nagyon nagy felületre elég.
Az ára a nagykerben 9,45 USD, ami a mai napi árfolyamon számolva (251) + 25% ÁFA 2965 Ft.
Az árat mindig a dollár napi árfolyama határozza meg.
Mégegyszer bocsánat a késésért, és ha még van bármi kérdés, csak bátran, igyekszem válaszolni :)

Előzmény: tölgy (61)
tölgy Creative Commons License 2002.08.10 0 0 61
Aloe kedves!:-)

ezen a héten mint felvetett lehetőséggel találkoztam a témával, ma rákerestem itt, nos örülök, és kérdezek:

a zöld krém nyílt sebbe- husra /tenyérnyi felfekvés , gennyesedéssel, csonthártyára tehetőe??
mennyire lehet tutira venni a "szokásos ajánló történetekéket", mert sebésznyilatkozatot nem leltem ezügyben semerre, nemcsak itt persze!
jó, sejtem minden sterilen készül, fertőzés ettől nem lép fel, de a nagyeskűt ki meri letenni, hogy rosszabb nem lesz az állapot!
sőt : én olyanra vágyom, ami fájdalomcsillapítást is "végez" a beteg részére! (forgatás által minden oldalán van már, tehát nagyon fontos lenne a fcsillapítás, ha már a begyógyulás időszaka végtelenhez közelít sajna)

a belső erősítés megy a géllel, de ez mellékes jelen esetben, a zöldkrémre vagyok infohiányban!!
most az mennyi lenne Ft-ban?

üdv:
tölgy / aki nagyon szeretne segíteni egy 93 éves betegen/

aloe Creative Commons License 2002.06.28 0 0 60
A mai dollár-árfolyam kedvezőbb volt, mint valaha. 247,70.
Egy gél 4975 ft...
aloe Creative Commons License 2002.06.26 0 0 59
Ok, de akkor keress meg megint :))
Előzmény: vincere (58)
vincere Creative Commons License 2002.06.26 0 0 58
Szia,

Hidd el, anyukám így is ráköltötte a vagyonát... Apukám miatt, aki betegségek egész komplexumát halmozta fel magában, és az életmódjával mindent meg is tesz azért, h. ez fennmaradjon - virágnyelven...
Most épp a több évtizedes nyílt csontgyulladását kezeljük az Aktivátorral. Ha ettől elmúlik, beállok aloé-kereskedőnek...

Előzmény: aloe (56)
bike Creative Commons License 2002.06.26 0 0 57
A zöld krém tényleg nagyon jó. Meg a propoliszos is. Teljesen rendbetette az arcbőrömet. Ráadásul nég decemberben vettem, és mindenapos használat mellett is csak most fogyott el.
aloe Creative Commons License 2002.06.25 0 0 56
Szia Vincere!

Örülök, hogy meggyógyultál. Meg annak, is, hogy a mamád által bevásárol "jó sok cucc"-ot a nagykerben tudtátok megvenni, és nem kellett a fél vagyonotokat rákölteni. A First tényleg nagyon sokoldalú. Van, aki meg is issza - így jobban fedi a fájó torkot. Gyerekeknél ezt semmiképp sem ajánlott. Ők hányhatnak tőle.
A bőrre gyakorolt hatása - napégés szezon :) - hihetetlen. Vörösre égett bőrt is rendbetesz, nem fáj és nem is hámlik le. Torokfájást meg leírtad Te.
Anyu szombaton kagylóba lépett a Balatonnál. Elég csúnya mély sebe lett a sarkán, úgy négy centi hosszú és jó 2-3 mm mély. Bekentük rögtön zöld krémmel, és aztán hétvégén többször is. Ma már volt tornázni, pedig azt hitte, hogy egy hetet ki kell hagynia.
Szóval örülök, hogy nálatok is minden rendben lett.

vincere Creative Commons License 2002.06.25 0 0 55
szia,

Ehhez még annyit szeretnék hozzátenni, h. most alkalmam volt kipróbálni jónéhány terméket otthon (anyukám enyhén szólva bevásárolt). Elkapott egy influenza-szerű vírus, láz, nátha, köhögés, egyebek. Az orvos által felírt antibiotikum mellett ittam a gélt, teát, 3 féle tablettát szedtem, és biztos vagyok benne, h. ez is segített, h. viszonylag hamar felgyógyultam, és új erőre kaptam.
De ami a legjobban ledöbbentett: a második átköhögött éjszaka után (nem is tudom, hogyan tudtam elaludni) anyukám biztatására a torkomba fújtam az Aloé First-öt, és ahogy a könyvben is írják, óránként megismételtem. A könyvben az összes orvos megjegyzi, h. az aloé termékek nem csodaszerek, de szeretnék erre rácáfolni, mert igenis azok!!! Már az első befújás után feltűnt, h. nem köhögök, és utána is ha nagyritkán rámjött, nem ingerelt további rohamokra. Egyszerűen befedte a torkomat, egy nap alatt szinte tünetmentes lettem.
A náthámra Activator-t csepegtettem az orromba, ami csíp egy kicsit, de nagyon hatásos.
Húgom szétégett vállára (napallergiás kiütésekel) is fújtam First-öt, egy nap alatt teljesen begyúgyult.
Engem kezd nagyon meggyőzni a dolog, lassan már úgy beszélek, mint egy home-shopping tévéreklám, de a saját bőrömön érzem mindezt. szeretnék emellett leszokni a dohányzásról. Most a betegség miatt napokig nem is gyújtottam rá, próbálkozom a napi 2-3 szállal, ha ezt tartani tudom, majd s teljes abbahagyással is. Szeretnék hinni benne, hogy az egészségesség tudata miatt sikerülni fog!

Előzmény: aloe (54)
aloe Creative Commons License 2002.06.24 0 0 54
A dollár 254 alatt, így a gél 5100. A First is jóval olcsóbb és ilyen napozós-leégős időben nagyon jó hasznát lehet venni :)
aloe Creative Commons License 2002.06.11 0 0 53
Válasz ment :)
Előzmény: vincere (52)
vincere Creative Commons License 2002.06.10 0 0 52
Szia Aloe,

Küldtem neked mélt!

Előzmény: aloe (51)
aloe Creative Commons License 2002.06.04 0 0 51
A folyamatosan csökkenő dollár árnak köszönhetően a gél most 5220 Ft
bike Creative Commons License 2002.05.30 0 0 50
Akkor erről az öt LITERről lemaradtam. De biztos vagyok benne, hogy találsz valakit, aki másként áLL majd hozzá a dolgokhoz.
Előzmény: Például (49)
Például Creative Commons License 2002.05.30 0 0 49
Sajnálom hogy igy álsz hozzám. Jó ügynöknek mindenkivel meg kell csapni a közös hangot. pedig lehetett volna máshogy is, PÉLDÁUL vettem volna tőled 5 kiló ilyen verát.
Előzmény: aloe (47)
aloe Creative Commons License 2002.05.30 0 0 48
A dollár ma 26o alatt... Vagyis a gél 522o Ft körül van. a decemberi közel 58oo-hoz képest kellemes csökkenés. :) Nem nagyon csökkennek 1o%-ot az árak fél év alatt...
aloe Creative Commons License 2002.05.29 0 0 47
Hajra kenve is hat, de inhalálva még jobb. Ráadásul sok pénzből az ember ki is gyógyíttathatja magát, és nem lesz többet olyan, hogy észre sem veszi, és mindent
Kétszer mond.
Kétszer mond.

:)

(Azon viszont - tudományosan bebizonyitva - nem segít, hogy az eddigi összesen négy hozzászólásodból három a "kiket utálunk" topicba ment. Az aloe vera növény sok mindenre hat. A személyiségre nem.)

Előzmény: Például (46)
Például Creative Commons License 2002.05.29 0 0 46
Aztán mit kell azzal a verával csinálni? Hajamra kenyni vagy inhalálni? Az is érdekel, hogyan lehetne beépülni a cégbe és jól keresni vele.
Például Creative Commons License 2002.05.29 0 0 45
Aztán mit kell azzal a verával csinálni? Hajamra kenyni vagy inhalálni! Az is érdekel, hogyan lehetne beépülni a cégbe és jól keresni vele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!