Van Gödöllőn egy Állat Koordinációs Központ, egy fiatal ember, szerintem sokan ismeritek, Horkai Zoltán üzemelteti. van egy rakás farkasa, meg van még más egyéb állatkája is, (medve, hiúz, ló, meg egyéb) és nagyon imádják őt az állatkák.
A farkasaival szoktak dokumentum filmeket forgatni, szokott publikálni a N. Geographic-ban is.
nézzétek meg a www.horatius.hu oldalt, és találtok egy rakás nagyon szép farkasos képet, a videók között meg egy két mpeg-et, többek közt egy olyat, ahol fél méter távolságról közvetíti egy kis farkas születését!!!
Nekem sincs meg, csak kölcsönkaptam. Szégyen, nem szégyen, de én sem olvastam el részletesen. Netről meg most nem töltöm le, de gondolom a teljes szöveg van fent!
nekem eredetiben, márogy nyomva nincs meg, csak a netest ismerem. u.az, mint a kiadott, vagy ez szűkített verzió? a hiúzokról is van benne nagyon sok érdekes dolog. kötelezö olvasmany.,)
nekem már fnen van a falon. éjjel kiengedtem a macskát, halál álmos voltam, tök megijedtem a képtől. szal cska ovatosan. aztan leesett h miaz de eleinte csak egy rikito fogsort lattam a felhomalyban.:)
nem erről a képről van szó? ezt én is hajkurásztam sokáig poszterként, de a párom nem igazán értékelné, ha az ágyunk felett ez vicsorogna.. pedig nekem is nagyon tetszik:)
metroba az bizonytalan, de sztem lennt a mammutban(II) a lenti cédéboltban van, mert ott szokik lenni ugyanaz a sor poszter, majd holnap megnézem néked, ha van, megveszem, aztan majd valamikor összefutunk és odaadom:) asszem volt még delfines, oroszlános, tigrincses, meg gepárdos,ja meg lovas is. macira is emléxem, de az nem biztos:)