Keresés

Részletes keresés

BlackStar Creative Commons License 2002.07.09 0 0 247
Ezt az alábbi 2 képet brazillal renderelték.
Rune Spaans rúlz :))

Szerintem az animációt is töltsétek le róla.
Az 2 dologért lesz jó. Egyrészt a brazilt nem fogjátok még véletlenül sem fikázni, másrészt rá fogtok döbbeni arra, hogy milyen kevés is a tudásotok. :)))

Brazil is rúlz! Nem is mondott senki mást, én is mostanság azzal renderelek.

A másik dolog a Maya.
Lényegesen hamarabb létezett Windows alá, mint Linux alá.

És még most is létezik?

Szerintem ebben az ügyben 2 dolog keveredik itt.
1. Valóban csak az NT alapú Windowsokat támogatja (NT, 2000, XP), és ezért terjedt az, hogy nem támogatja a Windowst.

Ugyanaz :))

2. Szerintem Ti keveritek a Linuxot, az IRIX-el. IRIX alá tényleg hamarabb volt, és egy ideig tényleg csak azt támogatta. A 2 oprendszer viszont nagyon nem ugyanaz.
Egyik pajti Linuxon Mayázik. Szerintem meg innen terjedt el :))

Előzmény: ..Hornet.. (243)
BlackStar Creative Commons License 2002.07.09 0 0 246
Vedd mög oszt maj kapsz té is.
Milyen konstruktív...
Előzmény: Shai Hulud (240)
LAK Creative Commons License 2002.07.08 0 0 245
Sziasztok!

bocsi, ha nem ide illik a kérdés: van egy .pln kiterjesztésű fájlom (Archicadben készült), amit szeretnék megnézni. hol tudok ehhez vmi viewert letölteni?

Előre is köszönöm!

..Hornet.. Creative Commons License 2002.07.08 0 0 244
Na.

Itt lenne még egy kép.

Ezt a scene-t munkatársam csinálta 3 évvel ezelőtt, és nem volt hozzá se brazil, se NURBS, se Subdiv, se radiosity, se semmi, mégis ilyen lett... :))

Ugye, hogy egy hozzáértő kézben igencsak távol vannak a határok?

..Hornet.. Creative Commons License 2002.07.08 0 0 243
Ezt az alábbi 2 képet brazillal renderelték.
Szerintem az animációt is töltsétek le róla.
Az 2 dologért lesz jó. Egyrészt a brazilt nem fogjátok még véletlenül sem fikázni, másrészt rá fogtok döbbeni arra, hogy milyen kevés is a tudásotok. :)))

A másik dolog a Maya.
Lényegesen hamarabb létezett Windows alá, mint Linux alá.

Szerintem ebben az ügyben 2 dolog keveredik itt.
1. Valóban csak az NT alapú Windowsokat támogatja (NT, 2000, XP), és ezért terjedt az, hogy nem támogatja a Windowst.

2. Szerintem Ti keveritek a Linuxot, az IRIX-el. IRIX alá tényleg hamarabb volt, és egy ideig tényleg csak azt támogatta. A 2 oprendszer viszont nagyon nem ugyanaz.

DINGO Creative Commons License 2002.07.08 0 0 242
uhh. ennek értelmezésével megpróbálkozom mégegyszer ha felkeltem :-)
Előzmény: Shai Hulud (241)
Shai Hulud Creative Commons License 2002.07.08 0 0 241
Hát a te tuttod barétom az egy érték. Már toom akkor hogy csak linuxos screenshotokat nézegetnek a 3dés kollégák munkaidőben végig, gyanúsak voltak eddig is, köszönöm hogy felnyitottad szemeimet az igaz s való meglátására.
Bazzeeee. Ol ju hev tu du iz csill...
Előzmény: BlackStar (232)
Shai Hulud Creative Commons License 2002.07.08 0 0 240
Vedd mög oszt maj kapsz té is.
Előzmény: BlackStar (239)
BlackStar Creative Commons License 2002.07.07 0 0 239
Megint beleszagolgattam a Rínóba... Tudtok hozzá valami jó tutoriált? (3dluvr.com, rhino3d.com, ilyesmi végig letöltve, nem is rosszak, de valami átfogóbbat...)
Előzmény: BlackStar (238)
BlackStar Creative Commons License 2002.06.21 0 0 238
Ez a Brazil egyre jobban bejön, bár nem nagyon érti még az opeszitimeppeket, viszont jó a globálilluminésönnye, meg a kósztixja is... Szóval tecc :))
Valamék oldalon láttamegy csomó okosságot, hogy hogyan szereti a Brazil a különféle specc textúrákat, szóval tök jó, na :)))

BlackStar Creative Commons License 2002.06.13 0 0 237
De jó, megpróbálok egy hozzászólást megnyitni új ablakban, és kifagy :))
Előzmény: DINGO (236)
DINGO Creative Commons License 2002.06.13 0 0 236
Hm, hm. Az XPt, azt hanyagolom, mert a ringyóz folytamatosan csak romlik, így a legújabb a legrosszab, az pedig az XP :))
Mondjuk egyetemistáknak ingyéé van, de hát mégis :)

hát ebben van valami. a ringyóz elég érdekes állatfajta :-)

Előzmény: BlackStar (235)
BlackStar Creative Commons License 2002.06.12 0 0 235
2, a lerenderelt anyagban ottfigyel a "majaperszonállírningedisön" felirat, meg a maya logo. ami nem is lenne túl nagy baj, ha mindezt nem a kép/animáció kellős közepén tenné baromi nagyban :-)
hát igen, a 3Ds-es Brazil legalább arra figyel, hogy csak alul és fölül okoskodjon bele :))

da ha jól értem akkor ki kell, hogy ábrándítsalak: létezik ringyozos maya (mint gondolom a fenitekből is kederült :-) )méghozzá NT és XP támogatással (tudtommal a többit télleg nem támogatya)
Hm, hm. Az XPt, azt hanyagolom, mert a ringyóz folytamatosan csak romlik, így a legújabb a legrosszab, az pedig az XP :))
Mondjuk egyetemistáknak ingyéé van, de hát mégis :))

Előzmény: DINGO (233)
DINGO Creative Commons License 2002.06.12 0 0 234
na ehun-e nem is volt nehéz előkeresni:
képtár ez pedig valami kezdőlap féle
Előzmény: DINGO (233)
DINGO Creative Commons License 2002.06.12 0 0 233
igen volt "mégingyéisadtak,csakvigyed,asszemazoktatásiverzió", de azzal van 2 db aprócska problem:
1, nem van csak MacOs X-re (én meg egyellőre csak a 9.2eshez tudok hozzáférni.
2, a lerenderelt anyagban ottfigyel a "majaperszonállírningedisön" felirat, meg a maya logo. ami nem is lenne túl nagy baj, ha mindezt nem a kép/animáció kellős közepén tenné baromi nagyban :-)

Tudtommal nincs is nemlinuxos Maya, legalábbis a következő Windózokat nem támogatja: 95,98, NT, 2000, ME, XP. Azaz, az összes Vindózt, ami támogatandó, de így nehéz nekem mayázni

na ezt így éhgyomorra elég nehéz megfejteni :-D
da ha jól értem akkor ki kell, hogy ábrándítsalak: létezik ringyozos maya (mint gondolom a fenitekből is kederült :-) )méghozzá NT és XP támogatással (tudtommal a többit télleg nem támogatya)

na. ez ennyi, a linket meg holnapra megkeresem. :-)

Előzmény: BlackStar (232)
BlackStar Creative Commons License 2002.06.12 0 0 232
ha érdkele pontosabban akkor előbogarászom az oldalt.
Szerintem érdekes. (meg aztán, témába is vág)

ja. és ha már maya: nem tudod véletlenül honnan lehetne linuxos maya-t beszerezni? (nem kimondottan az alias/wavefront oldalon való rendelésre gondoltam ;-) )
Pedig úgy tudom, mostanában még ingyé is adtak, csak vigyed, asszem az oktatási verziót.
Tudtommal nincs is nemlinuxos Maya, legalábbis a következő Windózokat nem támogatja: 95,98, NT, 2000, ME, XP. Azaz, az összes Vindózt, ami támogatandó, de így nehéz nekem mayázni :))
Egyébként ha tucc szerezni akármi programot, akkor a cracks.am-en biztosan találsz hozzá kódot (körülbelül 4 darab popáp ablak kiséretében, persze)

Előzmény: DINGO (231)
DINGO Creative Commons License 2002.06.12 0 0 231
Mi ez, Maya?

nem tudom pontosan. egy "the mops" nevű linuxos 3D-s progi honlapján találtam úgyhogy szvsz abban készült. megfogom qksizni azt a progit, de nagyon kicsinek tünik, ahhoz hogy ne kelljen még egy csomómindent összeszedni hozzá. (ha jól rémlik vmi 2-5MB körül volt.) ha érdkele pontosabban akkor előbogarászom az oldalt.
ja. és ha már maya: nem tudod véletlenül honnan lehetne linuxos maya-t beszerezni? (nem kimondottan az alias/wavefront oldalon való rendelésre gondoltam ;-) )

Előzmény: BlackStar (229)
BlackStar Creative Commons License 2002.06.12 0 0 230
Asszem nekem is ki kéne próbálni a surface toolst...
Előzmény: Jozsi_Bacsi (228)
BlackStar Creative Commons License 2002.06.12 0 0 229
na vajon hova tette EZT a szep kepet?
Tényleg, hova? :))
Mi ez, Maya? Állat nagyon. Úgy látszik, nem tud mit kezdeni a sok felesleges gépigénnyel :)))
Előzmény: DINGO (227)
Jozsi_Bacsi Creative Commons License 2002.06.12 0 0 228
A falat vertexekként editáltam, hogy jó romos legyen, a hegy surface tools+noise. Egyébként mindent surface tools-al csinálok.

6t795er6

Előzmény: BlackStar (225)
DINGO Creative Commons License 2002.06.12 0 0 227
na vajon hova tette EZT a szep kepet?
DINGO Creative Commons License 2002.06.12 0 0 226
khm... khm... :

BlackStar Creative Commons License 2002.06.09 0 0 225
Tecc, jó zene, jó kép :))
Mi a módszered?
Előzmény: Jozsi_Bacsi (224)
Jozsi_Bacsi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 224
Searbliss.hu

Sziasztok, ezt nemreg csinaltam, 3dsmax 3. Velemeny?

MilGra

BlackStar Creative Commons License 2002.06.09 0 0 223
Közben megrendereltem kisebb biasszal is, de az árnyék ott van, és jussem akar közelebbmenni :-/
egyszerűen nem tom mér.
Valami ötlet?

Más: van új Vray, a demója letölthető. Elvileg legalábbis. Én próbáltam, és nekem nem ment...
Ha sikerült, lécci küdd el nekem! Köszi.

Előzmény: BlackStar (222)
BlackStar Creative Commons License 2002.05.06 0 0 222
Közben itt van 2 kép még:
majd megcsinálom őket kisebb Bias-sal is, mert így nagyon kószál a zászlórúd árnyéka :))

Hmm... ahogy így szemezek vele 800*600-ra összenyomva, nem is látszik a papír a pilóta előtt, hogy a vöntatókötél láncszemei ott vannak elkopva, ahol kell... áááá...
Francnak dolgozik itt az ember :))

BlackStar Creative Commons License 2002.05.06 0 0 221
A TrainSim modell jelenleg itt tart, BlackStar, hogy orulj, raytrace -el szamolva; 15 es 23 percig keszult a ket kep:
ATOMÁLLAT! :)))
Tök kafák :))
Egyébként meg jusztis sokpoligonos képet csinálok, illetve nem, mert kacsingatok a nörbz felé :))
Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.06 0 0 220
Csak a linkek a lentebb emlitett kepekhez, majd idovel megy fel a taramba:

kocsi - 1
kocsi - 2
kocsi - 3

vonat - 1
vonat - 2

A TrainSim modell jelenleg itt tart, BlackStar, hogy orulj, raytrace -el szamolva; 15 es 23 percig keszult a ket kep:
V43 - 1
V43 - 2

BlackStar Creative Commons License 2002.05.04 0 0 219
Azon töröm az agyamat, hogy mekkéne csinálni, ha a 381-est nem lehet (ami erdetileg Nagykikinda-Nagybecskerek viszonylatban közlekedett) a 377-est, és elhelyezni egy Erdélyben levő jelenetben... Milyenállatlennemá!
Te Matiz! Nincsenek Erdélyes és gőzmozdonyos képeid? (Komandó nem ér, olyanom nekem is van :)) Meg az egyébkéntis nerógódzs :)) )
BlackStar Creative Commons License 2002.05.04 0 0 218
3 kép egy régi német 2-tengelyes személykocsiról és 2 kép egy vonatról, gőzös + 2 kocsi összeállításban.
Kell!

Télleg! Nicsnenek képeid a 381-es sorozatról? (XIIh. oszt), amilyen pl. a Közlekmúz előtt is ki van állítva? Mert az tök kafa, egyszer körbe kéne fényképezni, és megcsinálni 3D-ben :))
(Hátha akad valahol róla rajz is, azért az lenne az igazi... iszonyat fínom elő-századfordulós hangulatot lehetne vele csinálni :)) )

Dolgozom azon, hogy a személykocsi alapjára poggyászkocsit tervezzek, valami meglévő kocsihoz hasonlóan. Sajna eredeti képeim/rajzaim nincsenek, úgyhogy egykorvolt PIKO modellek alapján csinálom az egészet.
Fanatizmus, az van :))

Amiért meg akarom mutatni, a feliratok átvariálásával a te gőzöseidhez lehetne dobni őket, ha befejezted már azokat!
Hát igen, bele kéne húzni :-/
Csak kicsit túl sok időm van. Most végre megcsinálnám a teksztúrákat a 342-höz, de jó lenne, ha eltalálnám...! :))

Előzmény: Törölt nick (217)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!