Keresés

Részletes keresés

Olcsi2 Creative Commons License 2007.01.03 0 0 2469

Hat a jo oreg kommunizmus meg sokak neveltetesen meglatszik. Beletelik meg par generacioba, mig ez megvaltozik... Sajna ezen pl az en most krisztusi korban levo generaciom sem fog segiteni. Volt egyetemista evfolyamtarsaim tobbsege privat ugyanugy lopja a szoftvert, mint az apjuk anno a spiralfuzetet a muvhazbol (pedig raadasul tobbsege maga is a szoftveriparagban dolgozik!!!). A kolykeik pedig ezt latjak otthon ahogy cseperednek, szal beloluk is nehezebben lesz - ilyen ertelemben vett - tisztesseges ember.

 

Cathfaern foldim.. (long time no see.. ;) ... meg az sem igaz, hogy mindenkinek maganugye, honnan szerzi be, amivel jatszik. Addig igaz, amig eredetit szerez be. Abban a pillanatban, hogy verbatimra kerul a cucc, masolasvedelmet tor fel illegalisan, szerzoi jogot es ezzel torvenyt sert, ie nem maganugy tobbe, amit csinal. Kozvetve es indirekt modon igaz, de teged is meglop, ne felejtsd!

 

 

Előzmény: Mester74 (2467)
Olcsi2 Creative Commons License 2007.01.03 0 0 2468

Lucanak es mindenkinek... :) bele a nagy warezvita kellos kozepebe... Itt a lehetoseg, hogy igazi klasszikusokat vigyetek el potom aron!!! Most vettem eszre, hogy van meg otthon ket darab Animal Crossing-om es ket darab Metroid Prime Echoes-om. Foliasak, german doboz, angolul futo cuccok 6000ert darabja. Ha tobbet vinnel el, akkor 5500 csak.. ;) Ja igen, az Animal Crossing termeszetesen a memoriakartyas verzio.

 

Ezen kivul volna meg foliaban kevesbbe klasszikus Fire Emblembol is meg egy darab 7000ert (gyujtok figyelem... ;) az egyik es From Russia With Love-bol 3 darab 4500ert (utobbi angol dobozban).

 

 

Előzmény: luca006 (2459)
Mester74 Creative Commons License 2006.12.31 0 0 2467
A Sony tette fel a chipelést a netre? Érdekes ötlet. Miért is ne tenné? Hiszen a licenszdíjjal csak 5 dollár körül kap minden eladott eredeti lemez után. Mennyivel jobb neki, ha másolt cuccok futnak a gépeiken. Ébredj fel!

Az meg sajnálatos, hogy itthon még mindig az ilyen warezmókusoknak van nagy hangjuk akár konzol, akár PC fronton.
Előzmény: Starfox (2454)
szako Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2466

köszi, de épp elég volt egyszer elolvasni. ;)

a többi részére sztem nincs mit reagálni, értelmes ember tudja, hogy az "ennyibe kerül" és a "nekem ennyit ér" közti különbséget azzal lehet áthidalni, hogy az olcsóbban elérhető terméket választom. a másolt játék-vásárlás nem legális választás.

nekem például nem ér meg 25.000 Ft-ot egyetlen Nike cipő sem (amiben, jelzem, az anyag- és kínai munkaköltség kettőezer forint), így, bármennyire tetszik, nem veszek magamnak Nike cipőt. (sőt, nem is lopok.)

járok más márkákban.

Előzmény: Starfox (2461)
Kaukázusi Kölyök Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2465
QED :)
Előzmény: Starfox (2462)
Starfox Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2464

"....... és ezért nem ugatok le senkit !!! "

Ezt még elfelejteted hozzátenni !!

Most már tényleg enyi !!!!

Üdv

Előzmény: Törölt nick (2463)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2463
Pontosan, ahogy írod: mindenkinek a magánügye, honnan szerzi a játékokat, magyarul nem kell büszkén hirdetni, hogy te másolt játékokkal játszol. Ennyi :)
Előzmény: Starfox (2461)
Starfox Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2462

Köszi hogy megvárod öcsi hogy majd felső tagozatos leszek, de addig is itt az alsó tagozatban nálad ezerszer értelmesebbek vannak mint Te:))))))))

Boldog új évet mindenkinek !!!

Előzmény: Kaukázusi Kölyök (2460)
Starfox Creative Commons License 2006.12.28 0 0 2461

Hello ! Te mégegyszer ajánlom figyelmedbe hogy olvasd el pontosabban amit irtam, de lehet hogy neked az nem megy, mert Te teljesen másra válaszoltál, mint amit irtam, de nekem tök mindegy !!

A kincsverő a kollegám, és nem birta megállni hogy ne irja azt amit irt !!

Szóval én nem is akarlak titeket meggyőzni semmiről mert minek ? Tudjátok mit !!

Legyen igazatok és én vagyok a képmutató, én vagyok az álszent, és én vagyok a tolvaj, oké legyen igy remélem boldogá tesz titeket !!

De szerintem mindenkinek magánügye hogy honnan szerzi be a cuccait , de nem kell érte leugatni, mint ahogy ti teszitek !!

Na pá

Előzmény: szako (2456)
Kaukázusi Kölyök Creative Commons License 2006.12.27 0 0 2460
Akkor gondolkodnék el az általad leírtakon, ha értelmesen és higgadtan fogalmaznál. De ne aggódj, majd a felső tagozatban megtanítanak rá :)
Előzmény: Starfox (2452)
luca006 Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2459

Sziasztok!

 

Akinek van eladó új, alig használt, esetleg + vett, de nem kibontott GC játéka az írjon ide a fórumba, e-mailomra:luca006@freemail.hu tel.szám:06-30-446-92-37. Mario-s játékok előnyben, de zelda, fifa is jöhet, wario world, lugi-s játék, lehetőleg 10.000 ft alatt. Ja + ha vki tudna segíteni abban, h h kell rendelni az e-bayről v az amazonról játékot, annak + köszönnném ha segítene.

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2458
Amúgy kincsverő a másodnick-ed, esetleg tesód, rokonod haverod? Csak mert elég furcsa valaki ezért az egyetlen hozzászólásért regeljen :)
Előzmény: Törölt nick (2457)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.26 0 0 2457
Az, hogy veszed a másolt játékot, ugyanúgy warezolás, mintha letöltenéd...de ennyire nem látsz az orrodnál tovább? Azért panaszkodsz, hogy mennyi embert kell eltartani egy játék árából, és ehhez képest te eltartasz egy olyan embert, aki egy szalmaszálat nem tett keresztbe, hogy az adott termék létrejöhessen...mégis elkér érte ~900Ft-ot. Nem ez az igazi szabadrablás?

Másrészt azt mondod képmutatóak vagyunk. De te vagy az, aki igazából az. Mert büszkén hirdeted, hogy neked ennyit ér egy játék, azért másolsz inkább. De ezernyi dolog van az életben (tv, mp3 lejátszó stb.) ami valószínűleg ugyanúgy nem ér meg neked annyit, mint amennyit kifizetsz érte. De mégis kifizeted, mert tudod, ha nem teszed meg, és csak elveszed, akkor nagyon a körmödre fognak koppintani.

Amúgy speciel nekem egy fél darab britney CD nincs, és nem is volt soha a lakásomban :)

És persze nem mi mondjuk meg neked mit vegyél és mit ne. De akkor ha veszel valamit, azt vedd meg, és ne egy olyan embert támogass a pénzeddel, aki lopásból él.

Harmadrészt nem igaz az, hogy nem háborodnak fel az emberek, a játékok ára miatt. És hidd el, ha egy dvd filmet annyian vennének meg, mint egy játékot, annak is ennyi lenne az ára, nem több. Nem azért estek a dvd filmek árai, mert a kiadók úgy látták, hogy hú de jó ötlet ez. Egyszerűen azért, mert ugrásszerűen megnőtt a felvásárlóbázisa a dvd filmeknek, így kisebb áron is hozott akkora hasznot, mint korábban (és persze a folyamat öngerjesztő).
Előzmény: Starfox (2454)
szako Creative Commons License 2006.12.25 0 0 2456

mindannyian magunkba szálltunk és átgondoltuk szégyenteljes álláspontunk / jót nevettünk (igény szerint a megfelelő behelyettesítendő).

 

a letöltéseké a jövő? talán, de nem ám az ingyeneseké, drága ember. a kiadók nem fognak önként és dalolva éhenhalni. mp3-akat lehet már évek óta legálisan letölteni, akár a legújabb albumokat, PÉNZÉRT. egy szám kb. 400 Ft, 10-12 számból pont kijön az audio CD ára, ami ugye túl drága. (és még lemezed se lesz.) a legfontosabb előnye, hogy jobban személyre szabható, bármikor elérhető, alacsony gyártói/kiadói költségek mellett. de ettől még nem lesz sokkal olcsóbb. a játékok esetében sem - ha majd megvalósul egyszer.

 

és hogy ennyi meg annyi szereplőt kell eltartani, azért olyan magas az ár? szerinted a kenyérből, amit megveszel, nem kell ugyanúgy sokakat "eltartanod"? (gazda, molnár, pék, szállítók, nagyker, kisker...)

csak egy kenyér megsütésébe esetleg előtte nem kell tízmillió dollárt invesztálni.

kincsverő Creative Commons License 2006.12.25 0 0 2455

Hello!!

Csatlakozom az elötem szóltakhoz, csak anyival egésziteném ki, hogy nem csak képmutatóak vagytok hanem még álszentek is !!

Előzmény: Starfox (2454)
Starfox Creative Commons License 2006.12.25 0 0 2454

Na szóval :))) Elöször is olvasd el pontosabban az irásom, amiben azt irtam hogy: NEKEM ENYIT ÉR !!!! Nem azt hogy nem tudom megvenni !! Másodszor !! Honnan veszed hogy warezolok ?! Hol irtam én ilyet ?!! Mint irtam VETTEM a másoltakat !! Harmadszor !! Ez nem dicsekvés, ezek tények !!! A konzolosok 90 %-a másolt játékokkal játszik !!! Tudom hogy törvénytelen, DE az hogy egy ócska játékért elkérnek 15-17 ezer forintot boltban az oké ?!! Persze az legális a szabad rablás, szerintem megvolnál lepne, ha tudnád hogy egy db korong árából hány féle szervezetet és hányféle emberkéket kell eltartani, ezért ilyen drága az eredeti játékok ! Nézd meg a dvd filmeket !! Az útobbi egy évben drasztikusan lementek az árai,ma már egy dupla lemezes premier filmet 2-3 ezerért megvehetsz, és azóta 30%-al nött az eladási statisztikája !! Minél többen veszik az eredetit, annál ólcsobban tudod megvenni, és nem éri meg másolgatni !! Nagyon érdekes hogy szinte senki nem háborodik fel azon hogy egy eredeti játék 15-17 ezr forint !!! Senki nem kérdezi meg: miért ilyen drága, miért kerül majdnem anyiba, mint maga a gép !!! Én kb 10 éve foglalkozok konzolgéppekel ( adásvétel, csere, javitás stb ) de egy kezemen meg tudom számolni hogy hány db gép nem volt csippelve, amit behoztak hozzánk !! Nagyon érdekes amikor az elsö playstation kijött, alig vették a gépet, mert nagyon drága volt hozzá a játék !!

És amikor a SONY ( igen jól olvasod ) A SONY feltete az internetre hogy, hogyan kell csippelni a gépet, akkor ugrásszerüen megnött az eladás !!! Ha ez a lehetöség nem állt volna fent, akkor a sony playstation bukta lett volna mint gép, éppen a drága játékok miatt !!

Szóval, ne tegyünk úgy mintha ez a dolog olyan hatalmas bün !! Mint emlittetem a letöltésnek van jövöje, és nem a korongnak, és akkor megszünik a warezolás !!

Egyébként arra kiváncsi lennék hogy neked van e bármilyen másolt cuccod akkár audio cd-d vagy mp3 -ad, ami szintén törvénytelen, de minden háztarttásban van, mp3 lejátszó is, meg másolt Britney Spears cd is !!!

Utolsósorban: nem hiszem hogy te mondod meg nekem hogy én mit vegyek meg, és mit nem !!!

Egyébként nem baj hogy beleszóltál, csak tessék tudomásul venni: a másolgatás, és a warezolás tény, csak úgy lehet megyszüntetni, hogy ha az eredeti korong ára drasztikusan lemegy és nem x emberek, és szervezetek eltartása van benne az árában !! Szóval ne legyünk képmutatóak !!

Neked is további kellemes karácsonyt kivánok !!

Előzmény: sinus1 (2453)
sinus1 Creative Commons License 2006.12.25 0 0 2453
Khmm, azért a JÁTÉK se nem kenyér, se nem tej, se nem fűtés, azaz nem létszükséglet (az élelmiszerek ízlés szerint helyettesíthetők 8). Amennyiben neked max 3 ezret ér, akkor ne vedd meg, senki nem kényszerít rá. Az nem kifogás szvsz, hogy nincs pénzed, többet kell akkor dolgozni 8). Nekem egy Porsche max 10 ezret ér, megyek lopok egyet, nem? A másik, nem tudom jársz-e moziba pl., de ott két óra már több mint ezer forint (per fő), a jó játékokkal meg 20-40-60 t is játszik az ember. Bocs, hogy így beleszólok, az egy dolog, hogy warezolsz, de legalább ne dicsekedj vele, főleg ne gyere a rossz magyarázatokkal. Nekem is limitált a költségvetésem játékokra, keveset veszek, de jókat és sokáig játszom velük 8).
Előzmény: Starfox (2452)
Starfox Creative Commons License 2006.12.25 0 0 2452

Hello mindenkinek !!

Na szóval egy két észrevételemet szeretném megosztani veletek, és egy két gondolatomat is, de elsösorban a Kaukázusi kölyöknek!!

Elöször is magamról csak anyit hogy, most vetten NGC-t 22 000 ft-ért CSIPPELVE !! Hogy miért csippelve ? Azért kedves Kaukázusi Kölyök képmutató barátom, mert amik engem érdekeltek volna régi GC játékok, sajnos már eredetiben nem lehet, vagy csak nagyon nehezen, sok sok utánjárással lehet beszerezni !!

Amik voltak eredetiben és érdekeltek úgy max 3000-ért azokat megvettem, a többit ( kb 30 dbot ) megvettem irottan 1000 ft/db-jáért !! Persze volt olyan is hogy a resident evil 0 volt eredetiben de 8000 ruppoért !!! Hát kedves barátom 8000 ft-ot már csak elvből nem adok ki egy konzol játékért, max 3000 ft-ot !! Hogy miért ?!! Nagyon egyszerü oknál fogva !! Nekem nem éri meg, és szerintem ha bemegyek egy bármilyen konzol boltba, és azt láttom hogy a játékok ( ps 2, xbox, stb ) 15-17 ezer forint, hát ezt tartom legális rablásnak !! Nekem van ps, xbox, sőt még sega dreamcast is , de kb a 90%-a irott, és a többi eredeti !!!

Szóval miért is vagy képmutató ? Azért öcsi, mert ha te csak eredeti játékokat veszel, úgymond törvény tisztelö, akkor barátom aki nincs elersztve pénzzel mint te, attol még az a csóringer is engedhesse már meg magának azt, hogy ő is játszhasson !!

Elárulok egy titkot !!! A letöltésé a jövö !!! Hogy honnan tudom ? Már egy pár kiadó cég rájőtt arra hogy a warezolás elleni harc szélmalom harc !! A zene ipar pár kiadója már bejelentete hogy: A JÖVÖBEN LEGÁLISAN LE LEHET TÖLTENI AUDIO CD-KET POTTOM ÁRON !! Ezek a cégek rájöttek arra hogy A KORONGBÓL MÁR NEM LEHET ÚGY MEGÉLNI MINT KB 10 ÉVEL EZELÖTT !! Ezért ez lesz a jövöje a konzol gépeknek is, meg a filmeknek is !!

Szóval a véleményed tartsd meg kisfiú, és gondolkodj el azon amiket ide irtam !!

Ennyi voltam

további kellemes ünnepeket

Előzmény: Kaukázusi Kölyök (2438)
luca006 Creative Commons License 2006.12.24 0 0 2451

Hello!

 

Nekem van 1 GC-m és azt szeretném + tudni, h hol lehet beszerezni lehetőleg nem használt játékokat vagy alig használtakat, esetleg még ki nem bontottakat. Főleg Mario-s játékokat keresek, de bármi más is jöhet. Nem csak személyeket, boltokat is keresek. Magyarország bármelyik részéről. Ár max. 16.000, lehetőleg alatta. Jelenkezést várok: ide a fórumba

                               tel.:06-30-446-92-37

                               e-mail: luca006@freemail.hu

Kevin Moore Creative Commons License 2006.12.17 0 0 2450

SOS SOS!

 

Keresek sürgősen megvételre plüss Yoshi babát! ha esetleg valaki tud akkor nagyon kérem írjon ide: kevin@sleeplessdream.net Karácsonyi ajándéknak szánnám.

 

Köszi előre is!

vév Creative Commons License 2006.12.14 0 0 2449
bocs de nem, onmagaban nem er semmit a viewtiful...
Előzmény: legog92 (2448)
legog92 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 2448

A freeloadert külön is eladnád? És ha igen akkor mennyiért?

Elöre kösz a választ!

Előzmény: vév (2447)
vév Creative Commons License 2006.12.13 0 0 2447
ize, az egeszhez jar egy freeloader is, viewtiful joe2-vel, ami USA verzio. ezt mar nemtom a wii-hez hasznalni :P
vév Creative Commons License 2006.12.12 0 0 2446

Elado egy fekete, hasznalt (de tokeletesen mukodo) Gamecube.

 

Ami nincs hozza: kontroller (kiprobalni ki lehet, mert van kontrollerem igazabol, csak nem adom el :)

Ami viszont van hozza:

- egy 59- es es egy 251- es memoriakartya

- egy eredeti Nintendo RGB kabel (szebb szinek, elesebb kep)

- egy Prince of Persia: Warrior Within jatek

 

drwhave kukatz gmail.com -ra lehet irogatni, ha jol lottem be az arat, es szimpatikus :) ja igen, Budapesten vagyok, belvaros.

sinus1 Creative Commons License 2006.12.12 0 0 2445
Nálam ugyanez a helyzet ...
Előzmény: _rnd_ (2444)
_rnd_ Creative Commons License 2006.12.12 0 0 2444
Hogy mindíg olyankor írsz amikor nincs pénzem... ~_~
Előzmény: Olcsi2 (2443)
Olcsi2 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 2443

De reg jartam erre, de ha mar ujra, akkor:

 

folias Chibi Robo 6500 (jajdeolcso ;)

szako Creative Commons License 2006.12.09 0 0 2442

ha esetleg valaki felénk jár, érdemes benézni, mert van néhány finom falat a szívügyemnek számító kedvenc konzolomra :), ilyenek, mint:

 

Dragonball Z Budokai, Evolution Worlds, Harry Potterek, Luigi's Mansion, Medal of Honorok, Pokémon Colosseum, Rocky, Shrek, Sims, Pókember, SpongyaBob, Polar Express, Viewtiful Joe 1-2, X-Men...

 

plusz a nagy felhozatal:

 

Resident Evil Zero; 2; 3; 4...

 

szép Gamecube-karácsonyt mindenkinek! :)

sinus1 Creative Commons License 2006.12.09 0 0 2441
A szeretésről is szó van 8). A jó játék fejlesztője megérdemli a pénzt, azonkívül ha sokan warezolnak megsínyli a szeretett konzol 8). A rossz játék meg eredetiben is olcsó 8). Úgyhogy nincs ok warezra.
Előzmény: Kaukázusi Kölyök (2438)
meoindil Creative Commons License 2006.12.09 0 0 2440
Üdv!
Berakod a Freeloader discet, aztán kicseréled az NTSC-s játékra és tudsz játszani vele.
Előzmény: legog92 (2439)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!