Keresés

Részletes keresés

Victoare Creative Commons License 2002.08.13 0 0 907
Ezért mondtam annó, hogy kellene egy olyan megoldás, hogy egy szétbontott display lenne, ccsak panelen, amit a műszerfal mögé egy sötétített plexi mögé el lehetne dugni, a gombokat pedig egy csatival a panael széléhez lehetne csatlakoztatni, és oda elhejezni őket ahova az ember akarná ....
Előzmény: qwer1234 (906)
qwer1234 Creative Commons License 2002.08.13 0 0 906
Nekem az a problémám a dmp3-al, hogy a fejlesztés és elgondolás csak 90%-ig valósult meg. Például ott a satellite display, amit könnyű beépíteni, de nincs megoldva a levehetőség. A hátulján négy lemezcsavarhely található, ott erősítheted fel. fixen. Magyarországon ez nem jó, mert túl szép a készülék ahhoz hogy ne törjék fel a kocsit miatta. Miért nem lett még egy kicsit továbbgondolva ?
ICTUS Creative Commons License 2002.08.10 0 0 905
Hali!
Ha jól tévedek a 2.06-os már több mint egy hónapja letölthető.
Én nem vagyok eldobódva a random generátortól, de ez egyéni szoc. probléma.
Nekem is szokik fagyni, ami emlékeim szerint az előző verzióban nem volt jellemző.

Nagyon hiányzik pár dolog, ami az 1.xx sorozatban adott volt. Ki vagyok akadva, amikor autovolume-ra akarom állítani, akkor egy menüpontban kb 25 rövidített nevű file közül kell kiválasztanom a megfelelőt. Néhány file neve ki sem fér. Ez így használhatatlan. Grrrr!

üdv:
Ictus

Előzmény: zoomka (904)
zoomka Creative Commons License 2002.08.08 0 0 904
Feltettem a 2.06-os firmware-t.

Egyik szemem nevet mert a MyRadio üzemmódban olyan számokat is lejátszik amiről nem is tudtam hogy megvan!!! Vagyis a véletlengenerátor most már elég jól műxik.
Másik szemem sír mert már kétszer tapasztaltam lefagyást. Mindkét esetben bekapcsolás után a félbehagyott számot lejátszotta végig, majd a szám végénél not connection felirattal elszállt. Visszaállítani csak a dmp3 áramtalanításával lehetett. A 2.03-as verzió volt előtte, az teljesen problémamentes volt ebből a szempontból.
Paramétereim: SatDisp:1.23 + FM adó.

Valaki más nem tapasztalt hasonlót?

Robin S Creative Commons License 2002.08.02 0 0 903
Sziasztok!
Van valakinek kedvenc mp3letöltő oldala? És mp3letöltő programja? Ha igen akkor mik azok? Köszi
Dension_Team Creative Commons License 2002.08.02 0 0 902
Sziasztok

A DENSION-nál tesztelési fázisba érkezett a Sony CD-váltó szimulátor fejlesztése. Forgalomba kerülése esetén a nálunk megvásárolható CD/MD/DMP3 illesztők segítségével a DMP3 könnyen csatlakoztatható lesz Sony, és a legtöbb gyárilag szerelt autós fejegységekhez, mint CD váltó. A tesztelésre önként jelentkezőket keresünk. Körülbelül 1 órány próbáról van szó a DENSION területén, amikor is kiemeljük az autórádiót, és hozzákötünk egy DMP3-m. Megnézzük szól-e, működnek-e a funkciók.
A fejegység fizikailag nem károsodhat, semmilyen mechanikai és elektromos változást nem okozunk!!!
Aki vállalkozik, kérem a jelentkezését minél előbb az epapp@dension.com címre küldje el. A jelentkezők augusztus végén elsőként, jelentős kedvezménnyel kaphatják meg az új CD-váltó szimulátort.

A következő gyártmányú, gyári fejegységgel rendelkező autók tulajdonosainak jelentkezését várjuk:
- FORD (minden modell)
- BMW (minden modell)
- AUDI (minden modell)
- FIAT (Punto, Multipla)
- VW (minden modell
- Renault (minden modell)
- Seat (Ibiza, Cordoba, Toledo, Leon)

Köszönettel:

cryon Creative Commons License 2002.07.31 0 0 901
munkalyem=munkahelyem
Előzmény: cryon (900)
cryon Creative Commons License 2002.07.31 0 0 900
Jaja!
Ez a hifiadapter-dolog engem is érdekelne. Már ha fogtok csinálni persze.
A 43 cm széles szabványméretre gondoltam (tudom, az onkyo 44)
Ha lenne egyszer ilyen, annak tudna örülni az arcom. :-) (egy tápegység egy fekete/ezüst dobozban, amiben van egy DMP3 keret, meg egy interface, ami kommunikál a DMP3 és a távirányító között. Esetleg a hangerô/hangszín állítását is a dobozra lehetne kihozni. És a doboz hátulján figyelne a sztereo RCA hangkimenet.
Jobb híjján most hurcolom a gyári tápegységet a lakásom és a munkalyem között. :-(

Üdv: Cryon!

Előzmény: timoti (899)
timoti Creative Commons License 2002.07.31 0 0 899
Dension!

Szóval, ha már hifiadaptert nem csináltok (pedig elég lenne egy egyszerű verzió is: nagyobbított kijelzővel (lehetne egy egyszerű plasztik nyagyító prizma is) és IR-el), legalább egy távirányítót dobjatok össze plz!

A .cue meg ugy működne parktikusan, hogy a next gombra nem a következő mp3 ra ugrana a player, hanem a számban oda, ahol a köv track kezdődik..

Interneten mix lemezeket már csak szinte .cue-val találsz......

Üdv: T.

timoti Creative Commons License 2002.07.31 0 0 898
Sziasztok!

Régi dmp3 tulaj vagyok (ELÉGEDETT! :-)), de csak most jutottam el ide.. Bekopizom egy régebbi densionnal váltott levelem, hátha érdekes és esetleg támogatásra talál:
------------------------------
> Jelenleg nem tud 128Gb-nal nagyobb merevlemezt kezelni.
> Mar foglalkoztunk vele, valoszinuleg a nyar vegere a keszulek kezelni
fogja
> a
> 128Gb nagyobb merevlemezeket.
>
> Egyenlore nem tervezunk hazi hifi adaptert.

A házi hifi adapterről azt írjátok a weben, hogy:
A DMP3 lejátszót folyamatosan továbbfejlesztjük, a család részeként hamarosan elkészül
...
házi Hi-Fi adapter, amivel a DMP3 az otthoni zenerendszer részévé tehető
:-)

Egy ötlet:
Valahol olvastam, hogy a lejátszó egy hátránya, hogy nem tud koncert ill. mix cd-ket lejátszani,
mert a számokat nem tudja egymás után játszani szünet nélkül.
Én Pc-n a cue fájlt használom erre, a koncertlemez 1 fájlba van grabbelve, a .cue fájlba beleírva track-ek ideje és címe,
és ezt pld a wincue nevű winamp plugin tökéletesen kezeli.
(http://www.guerillasoft.com/mp3cue/index.html)

Nem tartanátok jó ötletnek a .cue fájl kezelését?

------------------------------

F_R_D Creative Commons License 2002.07.30 0 0 897
--- OFF
...nocsak, ilyet is hallani a Macintoshról... (kaján vigyor...:)
--- ON
cryon Creative Commons License 2002.07.29 0 0 896
Sziasztok!

Én vettem meg Stilo2 DMP3-ját, végre sikerült beépítetnem a kocsimba. (Celica GT) Mivel rádió nélkül vettem a kocsit, csak a 4db gyári hangszóró volt benne. Akihez vittem beszerelni (gyôri vagyok) tudott adni olcsón 5 rugóért egy használt erôsítôt (valami gagyi, de a gyári hangszórókhoz még sok is :-) ) Szóval a DMP3 a szabvány rádió helyére van begyógyítva, hálisten elfért a hossza miatt. Ha valakit érdekel ez a megoldás, küldök róla neki képet is. Az erôsítôn keresztül a lehetôségeihez képest "gyönyörű" hangja van, és nincs semmi zaj, vagy torzítás. (persze a gyári hangszóróknak is könnyen el lehet érni a határát a hangerôszabályzó meggondolatlan használatával, de ha finoman bánik vele az ember, meghálálja magát)

Ui.: az irodában, ahol dolgozok szintén a DMP3-at hallgatom fülhallgatóval. Így is csúcs hangja van, és a Macintosh sem fagy félóránként az mp3 lejátszás miatt :-)

Üdv: Cryon!

OBunsen Creative Commons License 2002.07.28 0 0 895
Eladó 2 db original csomagolású satelit display 15.000 Ft/db-os áron.
lotht Creative Commons License 2002.07.27 0 0 894
Eladó egy még nem használt FM modulátoregység a Densionhoz. Érdelkődést magánlevélbe kérném...
lotht
spymorass Creative Commons License 2002.07.10 0 0 893
VBR:

Szabályosan a "négyzet" gombbal kapcsolom ki, és ki sem veszet a carhostból a lejátszót, és újraindítás után csak a hosszabb fileoknál az elejéről kezdi. =((((

Várható valamikor, hogy az ID3v2-őt kiolvassátok a fileokból?

üdv
spymorass

Előzmény: VBR (886)
Szék Creative Commons License 2002.07.05 0 0 892
ITAL
Szék Creative Commons License 2002.07.05 0 0 891
ITAL
tobo Creative Commons License 2002.07.05 0 0 890
frissítettem 2.06-ra, nem segített semmit, mintha ott sem lenne az fm modulátor, a rádió rmeekül szól ha bekapcsolom a lejátszót, akkoris.

A vicc az egészben tényleg az, hogy kint volt a kocsiban a lejátszóval együtt minden cucc ami hozzá tartozik, hozzás se nyúltam, be volt csavarozva minden. Elromolhat az fm modulator valamilyen módon?

Az az igazság, hogy nem nagyon szeretném megint a szervízbe rángatni a cuccot, mert már picit unom, hogy jobban tudom oda az utat mint haza. Elhihetitek, hogy nem szórakozásból csinálom:/

tobo Creative Commons License 2002.07.04 0 0 889
üdv,

ma hoztam vissza a szervízből a lejátszómat, mert miután megvettem a st displayt, nem kommunikált vele valamilyen okból. ez volt a második alkalom, hogy a szervízbe kellett mennem, valamilyen okból, sajnos már ismertek:)
én számtech boltban dolgozom, tudom milyen az, ha egy balfasz ügyfél folyton visszarohangál hogy gond van a termékkel, de elhihetitek ennyire nem vagyok béna. következő a gond most: beraktam délután ahogy visszakaptam, ment remekül, mentem is vele, hazajöttem működött, többször is kikapcsoltam, kivettem stb, smemi gondja nem volt. pár órára rá hazajött ismerősöm, mondom megmutatom neki, legnagyobb meglepetésemre nem szólalt meg, gyanítom hogy az fm modulator fele lehet a gond, mivel radió adás van, de mintha nem szórná a jelet. reggel megprószálom majd a softwaret frissíteni, hátha az a gondja, reménykedem hogy igen. Azért írok, mert kéne pár tipp, hogy mi lehet a gond, megnéztem a carhostot, semmi nyoma megsülésnek. Mi okozhatja a dolgot? 2 órával a dolog előtt még vígan hallgattam a kocsiba, azóta hozzá se nyúltam de még a kocsi is zárva volt, nem értem mitől hal be. tippeket pls.

VBR Creative Commons License 2002.07.04 0 0 888
spymorass:
Nem lehetne megcsinálni, hogy a hőmérő által mért fokot a playdisplayen kijelezze a lejátszó?

A készülék által belül mért hőmérséklet nem is hasonlít a celsius skálára. Csak az LCD hőmérsékletfüggésének kompenzálására használjuk, illetve a két hőmérséklethatár megállapítására. Nem lenne nagyon informatív számodra a készülék által mért hőmérséklet.

VBR

Előzmény: spymorass (884)
Victoare Creative Commons License 2002.07.04 0 0 887
Gyujtás zavarszűrés: Na erre vannak valami zavarszűrő kondik .. amiket ugyan nem tudom, hogy hova kell bekötni, de az biztos, hogy hatásos 8)
Előzmény: spymorass (883)
VBR Creative Commons License 2002.07.04 0 0 886
spymorass:
Nekem még nem fagyott el a 2.04-es firmware, viszont a hosszab zenéknél (fél órás, órás, vagy annál hosszabb) rendszeresen csinálja azt, hogy ki- bekapcsolás után a szám elejéről kezdi el játszani a számot.

Ha rendesen gombbal kapcsolod ki, akkor nem fogja ezt csinalni. A készülék nem folyamatosan menti a lejátszási pozíciót, hanem csak bizonyos események alkalmával (pl.: számváltás..).

A scrollos szövegegek fixen balra vannak állítva, ez nem fog változni.

Az ID3v2-t a készülék nem kezeli.

VBR

Előzmény: spymorass (883)
VBR Creative Commons License 2002.07.04 0 0 885
Kedves F_R_D

Igen élünk. És dolgozunk.
- Nálad a 2.04 fagyása, nem valoszinű, hogy szoftverhiba. Senki más nem panaszkodott erre.
- A VirtualDir megszüntetésével az áltad is emlitett nehány funkció megszűnt. Amit viszont te nem tudsz, hogy 100 emberből 90 azért hozta vissza a keszüléket (mondván, hogy rossz), mert nem bírták elképzelni, mi az a VirtualDir, és miért nem látszik benne az mp3, ha egyszer rámasolta a HDD-re. Sok embernek a másolás is problemát okoz néha, pedig ők is szeretnek zenét hallgatni. Az 1.XX-es szoftverek az 1.21-es verzioval elértek egy általunk kitűzött célt. Miért az 1.09-et használod?
- A 2.01-es manager playdisp editorának hibáiról tudunk, javítjuk.
- Sajnos nagyon sok embert zavar az index file, és annak elkészítése. Nem csak linux-guruk vannak a világon.
- Az index file leirasról még gondolkozunk.

VBR

Előzmény: F_R_D (880)
spymorass Creative Commons License 2002.07.03 0 0 884
Hi megint!

Egy dolgot elfelejtettem. Nem lehetne megcsinálni, hogy a hőmérő által mért fokot a playdisplayen kijelezze a lejátszó? Mert mostanában van úgy, hogy a kocsiban a hőmérséklet eléri az 50 °C-ot is. Ez csak egy kis érdekesség lenne.

Egyébként nektek hogy működik ilyen melegben a lejátszó? Nekem szerencsére még semmi gondom sem volt vele.

spymorass

spymorass Creative Commons License 2002.07.03 0 0 883
Sziasztok!

Hozzászólnék F_R_D írásához egy kicsit.
Nekem még nem fagyott el a 2.04-es firmware, viszont a hosszab zenéknél (fél órás, órás, vagy annál hosszabb) rendszeresen csinálja azt, hogy ki- bekapcsolás után a szám elejéről kezdi el játszani a számot. Ez eléggé zavaró nekem.

Valamint hiányzik az, hogy lássam melyik számnál tart lejátszás, mert én általában úgy csinálom, hogy belehajítok a playlistbe néhány könyvtárat, aztán ha elfogy (vagy látom, hogy már nem sok van hátra) akkor rakok bele még 1-2-őt. Így viszont egyszer csak vége van a lejátszásnak.

Playdisplay: ha jól emléxem, akkor régebben ígértétek, hogy lehet majd állítani a scrollos szövegeknél, hogy merre legyen igazítva (most fixen balra van). Ez jó lenne, ha meg lehetne oldani, valamint egyedi szöveg beillesztési lehetősége is használható lehetne szerintem.

Engem sem zavarna az indexelés. Lehet, hogy vissza kellene térni rá, mert nagyon jó volt, hogy láttam, hogy hanyadik elemnél jár a lejátszó.

Még egyvalamit észrevettem. Most hirtelen nem tudom, hogy benne van-e ez a lehetőség a firmware-ben, de az ID3v2-es cuccokat nem jeleníti meg a playdisplayen, csak az ID3v1-est.

Lenne egy kérdésem, hátha tud segíteni nekem valaki, mert én annyira nem értek ehhez. A gyújtást zajszűrését mivel lehetne megoldani?

Üdv:
spymorass

tobo Creative Commons License 2002.07.01 0 0 882
ha valaki eladja a carhost keretét, megvenném. emailem: tobo@nyoc.hu
mpdm Creative Commons License 2002.07.01 0 0 881
Nekem azt igérték, hogy a mult héten lesz update....
Speciel én a jukebox-ot hiányolom.
Nyugi, majd fogunk még quakezni is a Dmp3-on... :))
F_R_D Creative Commons License 2002.06.28 0 0 880
Kedves Dension Team!

Éltek még? Mostanában nagyon nem hallani rólatok, még a honlap sem változik. Készül még újabbb firmware verzió? Mert egy pár dolgot nagyon meg kellene javítani, hadd adjak egy rövid összefoglalót, hogy miért rakom ma vissza az 1.09-es fw-t:
- Mert az egész stabil, nem fagy el, mint a 2.04
- Az egyetlen hátránya, hogy állandóan újra kell huzigálnom a számokat a Virtual Dir-be, viszont onnantól kezdve nincs semmi dolgom, ellenben az újjal, csak a bosszúság van
- Az újnál nagy könyvtárak nem név szerint vannak rendezve, hanem fizikai bekerülés szerint. Ezt már a legelején írtátok, hogy DISK módban nincsenek rendezve a fájlok, de így most az új fw-vel kvázi rá vagyunk erre kényszerítve.
- Iszonyúan hiányzik, hogy lássam hanyadik elemnél tart a lejátszás, és az ténylegesen a berakott zenék száma legyen, nem pedig egy program-elem, ami akár kétszázhúszmillió zenét is tartalmaz, mégis egy nagy 1-est látok csak. Tudom, ezt is írtátok már, hogy nem egyszerű megoldani, de ez így baromi idegesítő.
- Az sokkal jobban bejött, hogy a jog hosszú nyomására egy file-on elkezdte azt játszani, de csak az előtte játszott szám lett lecserélve, szóval ez az új irányítás-rendszer valahogy megint csak nem fexik...
- A Playdisplay editor úgy ahogy van nagyon nem kóser: Egy csomó elemnél nem lehet beállítani, hogy jobbra vagy balra legyen igazítva, meg van fixen, aztán eszem, nem eszem ez van...
Aztán meg ez a +1 pixeles keret az elemek körül; Eddig volt egy sirály DisplayConfigom: alul meg felül egy-egy inverz csík, ami az infókat mutatta, középen az előadó meg a számcím, nagyon kúlul nézett ki, most ezt dobhatom el, mert csak úgy lehet berakni az inverz sávokat, hogy van köztük 1 pixel szünet - marha randa....

Szerintem nem zavarna senkit az index fájl, ha a belőle készített VirtualDir relatív hivatkozásokat tartalmazna, mondjuk a fájl-nevekre, és akkor elég lenne csak a default index fájlt újrageneráltatni, a már megcsinált VirtualDir-eket még csak frissíteni sem kellene.
(És persze ehez lenne normálisan működő manager)

A Linux-világban ha valami beválik, nem hagyják abba a fejlesztését, még akkor sem, ha major version update van, ágazik kétfelé a fejlesztés (elég csak pl a kernelre gondolni)
Szerintem nem kellene elhanyagolni az 1.x-es fw sorozatot, mert sokkal kiforrottabb volt. Ha legalább lenne leírás, hogy hogyan készül/mit tartalmaz az index fájl, biztos lenne egy két vállalkozó kedvű, aki felvenné a fonalat, és lenne király (működő) manager ahhoz is. (Én tuti megpróbálkoznék vele...)

Szerintetek...?
Üdv: FRD

stilo2 Creative Commons License 2002.06.24 0 0 879
Sziasztok!

Nagyon olcsón eladnám 2hetes DMP3-as(ezüst)+FM modulátort.
stilo2@freemail.hu

zoomka Creative Commons License 2002.06.21 0 0 878
"mostmár az 5000 számból ár kb egy 50-es csoport szól állandóan a 20 helyett. de azért jobb lenne modjuk, ha ez a szám teszemart felugrana 2-300 ra"

Jól megnevettettél, de sajnos igazad van!
Nekem 20G zeném van és bizony gyakran hallom ugyanazokat a számokat.

Előzmény: Victoare (877)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!