Kérdezz, van itt pár okos segítőkész ember. Három dolgot nem szeretnek: ha valaki illegális dolgot kér, illetve ha valaki egy kérdést sok topicba tesz bele.
És kodekpakkot soha, sehova sem teszünk fel.
Van olyan hardver amihez csak XP alá van már driver a Vista w7 alá már nincs, és a virtual pc alatt virtual xp nem működö képes onfig. szóval ne hasznáálj XP-t rész sajna nem minden esetben kivitelezhető. Nekem is van csak azért itthon egy Biostar lapom int cpu val ill vga val valamint 2x ddr3 aas noti foglalattal, mert ahhoz még van xp komp driver, a Roland CAMM-1 CX 24 es plottervágónak meg csak az XP vel tudom megoldani a működtetését. de szerintem nem egyedi eset...
Pontosabban már majdnem 20 éve, mert a 2000-es év még a huszadik századhoz tartozott. Igaz, hogy az Y2K akkor jelentkezett, amikor az 1999-ből 2000 lett, de a századforduló egy évvel később volt.
De tényleg, most ezzel mit szeretnénk? Lejapcsola a gépet, elment kocsmába egy sörre, mire két nap múlva visszatért arra felment a frissítés és tárgytalan a dolog.
Én arra lennék kíváncsi, hogy hol látta meg mi töltődik be. Úgysem fogjuk megtudni, szóval szabadon el lehet poénkodni. És vajon localhostról tiltja le? Ráadásul ha olyan az OS, akkor ezt ugye férgek is szokták használni.
Hát, ha ez az az LSA, ami a helyi bejelentkezéshez szükséges szolgáltatásokat biztosítja és te már nem akarsz többet bejelentkezni a Windowsodba, akkor töröld bátran.
A Mikrosoft az oprendszer részévé tette, tehát szerintük kell.
"Nagyon zavaró, hogy betöltődik."
Azon kívül, hogy betöltődik, mi zavar benne? Az, hogy nem tudod, mire való? Attól még akár jó is lehet. Annyi minden más is van, amiről nem tudod, miért van...
"Viszont én a tűzfalon letiltottam, így nem működik."
A tűzfalon azt tiltod le, hogy a program a hálózaton kommunikáljon. Attól még a gépeden igenis működik.
Kérdezném, hogy mi az az "LSA(expotr version). Kell az, vagy le lehet törölni? Nagyon zavaró, hogy betöltődik. Viszont én a tűzfalon letiltottam, így nem működik.
Mostanában tettem rendbe egy laptopot. Ott is be lehetett állítani csoda nagy felbontást, de a képernyő ténylegesen csak 1280x1024 maradt, a kép többi része kikerült, csak "tologatni" kellett, hogy bekerüljön a látható területre. Nem ez történik?