Keresés

Részletes keresés

ancsixi Creative Commons License 2009.12.01 0 0 1319

Sziasztok!

 

A szombathelyi Ultra tanfolyamra Nagykanizsáról megyünk autóval december 12-én, 13-án reggel, 4 üres hellyel! Ha csatlakoznál:

 Tel: 06303355600

 E-mail: ancsixi@freemail.hu

                            Hegedüs Annamária

sargica Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1318

Szia OutsiderBoy

Érdeklődnék,hogy az agykontroll jegyed meg van-e még?

köszi sargica

Előzmény: OutsiderBoy (1291)
sargica Creative Commons License 2009.11.25 0 0 1317

 

SZia,NG56!

Érdeklödnék,hogy meg van-e még az agykontroll jegy és mennyi lenne az ára?

Köszi:sargica

Előzmény: NG86 (1290)
sargica Creative Commons License 2009.11.24 0 0 1316

Szia,Trezsemret!
Érdeklődnék,hogy az agykontrollos jegy csak nov.elején volt felhasználható,vagy érvényes 1 éven belül bármikor illetve egyáltalán meg van-e még és ha igen milyen áron szeretnéd eladni?
Köszi: sargica
Előzmény: tezsemret (1313)
Szaffy- Creative Commons License 2009.10.31 0 0 1315

TEZSEMRET !!

 

hali.

Ha még áll a dolog, akkor engem érdekelne az előadás.

nagyon!!

Bár nem terveztem, de.... éppen bele vagyok mélyedve annyi ilyen dologba, h meglepő, hogy éppen most olvasom a soraidat :)

Írj, ha még aktuális, kérlek.

előre is köszi :)

 

Szaffy

Fabrik Creative Commons License 2009.10.26 0 0 1314
:-) A nejem a 9. hónapban ülte végig a tanfolyamot és nagyon élvezte
Előzmény: tezsemret (1313)
reen Creative Commons License 2009.10.08 0 0 1312
Én emlékszem, hogy Domján Gábor ezzel a "karma" aspektussal is foglalkozott, csak éppen ő nem ezzel a szóval írta le. Tudom, emlékszem, hogy minden relaxálást, meg úgy amblokk a dolgot igyekezett az egyetemes igazsághoz fűzni, és minket is erre bíztatott.
Általában jobban észrevesszük saját égető szükségleteinket (alacsonyabbrendű motivumainkat) és erre keresünk tűzoltó, fájdalommentes megoldást.
Az eszköz jó és tiszta, csak az emberek egyéni "szennyezett behaytárolt tudata" (ami amúgy is az egyéni karmánkból fakad) alacsonyabb szinten ragadja meg az eszközt, óhatatlanul senki sem az egyetemes igazság tükrében használja. Ha nem vagy megvilágosodott bölcs, akkor te is a behatároltságaid alapján működsz.
Lehet bután használni tiszta eszközöket, de én elhiszem, hogy egyre jobban és jobban (tisztábban és karmába illően) működünk.

És még valami, ami csak a saját teóriám. Csak az tud hamar nagy eredményt elérni spirituális módszerekkel, akinek amúgy is "jó az egyéni karmája", vagyis megdolgozott már a sikerélt akár öntudatlanul is. Ha Valaki marhaságokra használja erejét (karma törvénybe nem illő dolgokat művel) akkor azt úgyis megtanítja a karma a helyes útra visszatérni (pofonnal, vagy lágyabban, az is karmafüggő) Ha meg amúgy se gyűjtött annyi erőt össze, hogy működtetni tudjon valami szellemibbet, annak meg úgy se fognak működni ezek a dolgok. Mint ahogy az én természetem, fizikumom is remekül megóv attól, hogy felemeljek egy 70 kg-s követ, nem is fenyeget a veszély, hogy ezt ráejtsem valakire. De tudok erősödni, és valószínűleg, mire olyan erős leszek, kézben is tudom tartani a 70 kg-s követ. Ha még sem, és bántok vele valakit, akkor a karma úgyis igazságot szolgáltat.
Szerintem a legjobb, ha az ember reálisan tudja látni erejét, és azt a tudásához mérten legjobban használja, és így a fejlődés is beilleszkedett lesz a karma törvényeibe.

Bocsánat a sok elméletért, és talán nincs is igazam, de remélem, aki érti, az érti :)
Előzmény: Szotyol (1298)
Misi 5 Creative Commons License 2009.10.04 0 0 1311

Szia !

 

Ez az valószínűleg az érzelmi emlékezet egyik formája.

 

Pszichopatákra ( akiknek nincs érzelmi világa ) végeztek kisérletet. Ők az érzelmeket hordozó szavakat ugyanannyi idő alatt olvasták el mint az erzelmet nem hordozót ( pl. szeretet - csavar ) . Normál ember a "szeretet" szót hamarabb felismeri mint a "csavar" szót, kevesebb idő és energia kell neki az elolvasáshoz.

 

Egyszerűsítve, neked az a város már érzemeket hordoz, vagyis hamarabb elolvasod, hamarabb megakad rajta a szemed rajta.

Előzmény: kk9vpt (1308)
Sweeney Todd Creative Commons License 2009.09.16 0 0 1310

én az exem monogramjába, v hozzá kapcsolható (kedvenc dala, rendszáma...)

dolgokba futok.

kk9vpt Creative Commons License 2009.09.16 0 0 1309
Megnéztem az egyik hírportált, mert nem hagy nyugodni a dolog. Az elmúlt hónapokba az adott város sokkal ritkábban szerepel, mint az elmúlt egy hétben. Érdekes.
kk9vpt Creative Commons License 2009.09.16 0 0 1308

Nem is tudom hogy írjam ezt most le.

 

Egyik fórumon (talán pont itt) olvastam, hogy egy agykontrollos kolléga azon "ügyeskedett", hogy megtudja melyik tételt húzza ki a vizsgán. Aztán kihúzott egyet és utólag visszagondolta azt mondta, hogy azt a számot látta mindenhol csak "nem vette észre" a jeleket.

ez csak egy kis mellékszál. Továbbra is szkeptikus vagyok, azonban ma belémnyilalt valami, amit észrevettem kb 10 perce.

 

Van egy feladatom, amit meg kell oldanom/el kell döntenem és ennek egyik lehetséges kimenetele egy magyar városhoz kötődik (kötődhet) - nem Budapest. Azt figyeltem meg, hogy az utóbbi pár napban erről a városról számtalan hír került be szinte mindenhova. Furcsa számomra.

Most azt mondogatom, hogy ez hülyeség és csak azért van, mert "kihegyeztem magam" arra a városra, de akárhogy nézem és próbálok emlékezni nem rémlik, hogy mondjuk egy hirportálon egy magyar város akár 3 hírrel is szerepelt egyszerre (és nem Budapest), ráadásul az utóbbi napokban több helyen is gyakorlatilag folyamatosan címlapon van ez a város.

 

Ti láttok ebben valami rációt? Vagy mi van ilyenkor? Vagy hülyeség az egész?

ny63 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 1307
Menj el a tanfolyamra!
Sok dolgot felerősit az, hogy ott sok ember egyszerre csinálja... EZT SEMMIFÉLE OLVASOTT, VAGY MÁSTÓL HALLOTT TAPASZTALATTAL NEM TUDOD PÓTOLNI . szerintem
bocs
Előzmény: kk9vpt (1305)
artur66 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 1306
Erre nagyon jó példa a mi esetünk, ha visszaolvasol megtalálod.
Tanácsom szintén, mint az előbb: menj el egy tanfolyamra...
Előzmény: kk9vpt (1305)
kk9vpt Creative Commons License 2009.09.12 0 0 1305

Sziasztok!

 

Én vagyok a "szkeptikus" de alapvetően nem elzárkózó mérnök. Azóta is gyakorlom az agykontrollt, az alphaállapotot, utóbbiban mostmár stabilan bent tudok maradni, bár néha azért még elalszom (nem nevet:) ). Lemenni is sokkal gyorsabban sikerül már.

Viszont hallottam olyan gyakorlatokról, amivel másnak tudunk "üzenni" és ez érdekelne. Úgy érzem ez kézzel fogható eredményt adna, ha a másiktól olyanokat hallaék, hogy "gondoltam rád ekkor és ekkor", "mintha mondatál volna valamit", stb. Ebben kérném segítségeteket.

Tudnátok mondani gyakorlatot, hogy ezt hogyan kell csinálni? Mi a kulcsa?

Előre is köszönöm és beszámolok a fejleményekről.

Sweeney Todd Creative Commons License 2009.08.04 0 0 1304

"Illetve arra is, hogy akik kétkednek, azok még szerintem soha sem jutottak el az alpha állapotig mert vagy türelmetlenek vagy meg se próbálták. "

 

alfában már mindenki járt, naponta többször is oda-oda tévedünk, csak nem tudatosul.

 

én most transzlégzésre járok, és remekül tudom alvás előtti lazításhoz használni a tanut légzést.

Előzmény: kk9vpt (1300)
kk9vpt Creative Commons License 2009.08.02 0 0 1303

Szia!

 

Megnéztem az oldalt és találtam több leírást, egyet el is kezdtem kipróbálni. Kíváncsi vagyok lesz-e valami eredménye, bár elvileg elég sokáig kell csinálni. Mindenesetre így, hogy célja lett az alpha állapotnak, sokkal könnyebben tudom megtartani magam.

Elég furcsa dolgok is "beugranak" a technika használata közben, de gondolom ez normális:)

OUTsider Creative Commons License 2009.08.02 0 0 1302
Igazán gratulálok, hogy reál beállítottságod ellenére nem zárkózol el ettől a technikától és próbálkozol is vele. A szkeptikusoknak én is mindig azt mondom, hogy nem akarok senkit sem meggyőzni, próbálják ki, és meglátják, működik. A tanfolyamokon mindig van olyan résztvevő is, aki "csak" a párját elkísérve került oda, és nem nagyon hisz az egészben, de érdekes módon közülük kerülnek ki később a leglelkesebb és eredményes agykontrollosok. Valószínűleg azért, mert a gyakorlatok következtében tapasztalt eredmények őket őszintén meglepik. Az önálló tanulás a nehezebbik és lassabb út, ezért sok kitartást kívánok. Én egy picit ellentmondanék a barátodnak és inkább arra biztatnálak, hogy ne az alfa megtartásával foglalkozz, hanem tűzz ki célokat és arra dolgozz. Ha összeírsz pár dolgot, hogy mit szeretnél elérni és ezek megvalósulására koncentrálsz, elképzeled a teljesülésüket, akkor a gondolataidat sem kell kordában tartanod, pontosabban a gondolataid száguldását célszerűen erre használhatod.
Látogass el erre az oldalra, itt sok segítséget, technikát és bíztatást olvashatsz
http://www.esettanulmanyok.hu/.
Sok sikert, használd egyre jobban!
Előzmény: kk9vpt (1300)
artur66 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1301
Szia kk9vpt!
Ezért jó a tanfolyam. Én ismétlőként is +2x voltam és nem találkoztam ott olyan emberrel, akinek ne sikerült volna elérnie az alfát.
Üdv és sok sikert, vagyishogy: "egyre jobban":-)))
ARTUR
Előzmény: kk9vpt (1300)
kk9vpt Creative Commons License 2009.07.30 0 0 1300

Sziasztok!

 

Új vagyok itt ezért szeretnék kicsit bemutatkozni, bocsánat, hogy hosszú lesz. És talán tanulságos is pár szkeptikus és kezdő kolléga számára.

 

Tehát álljak itt én egy 99%-ban racionális ember, aki kiindulásként elutasít minden ilyen "mágiát". Az ismerettségi körömben van több ember is, aki régebb óta agykontollozik vannak könyvek, stb... ezeket többször is láttam szem előtt, de mindig megmosolyogtam. Meséltek apróbb történeteket, amelyekre azt mondtam, hogy "hát persze". Némi "lenézés" is volt bennem az egésszel kapcsolatban, mivel az említett ismerőseim "egyszerűbbek", mint én - ettől függetlenül nagyon jó emberek és szeretem őket.

Van egy ismerősöm, akivel egy REÁL suliba jártunk pár éve. A reál szó ugye azért fontos, mert egy mérnök kétkedve fogad mindent, amit nem lehet számokkal, statisztikákkal alátámasztani. Ő fogékony volt erre az agykontoroll dologra és pár hónapja elkezdte a könyveket bújni, volt tanfolyamon is. Végül olyan dolgokat mesélt, amik az én fülembe is bogarat ültettek. Nyilván nem váltotta meg a világot, de azt mondta, hogy a belső egyensúlya, a boldogságérzete nagyon sokat fejlődött és olyan "képességeket talált", amikről eddig nem tudott. Sokat beszélünk, így sokszor mondta, hogy épp mi történt vele, mire tudta használni az új technikákat.

Miután ő is reálos és én is, el kezdtem azon gondolkodni, hogy lehet, hogy ez mégsem "marhaság" és a nyitottság jegyében gondoltam kipróbálom. Kértem is tőle instrukciókat, hogy miként érdemes kezdenem a dolgot: hogyan jussak/maradjak alphában, mit érdemes elolvsani, milyen egyszerű technikákkal érdemes kezdeni, stb... Egyszóval amolyan "mérnökös" módon a legelső kis lépcsőket elkezdte megmutogatni nekem.

Pár hete gyakorlom az alpha állapot elérését, utánaolvasgattam közben több fórumnak, a baráti körben lévő egyik könyvet is elolvastam.

Továbbra is szkeptikus vagyok, de már "nem úgy". Eddigi - kevés - tapasztalatom alapján arra jutottam, hogy ez az egész nem megy varázsütésre, de hihetőnek tartom, hogy vannak részei, amik tényleg megtörténhetnek és nem csak véletlen egybeesések. Illetve arra is, hogy akik kétkednek, azok még szerintem soha sem jutottak el az alpha állapotig mert vagy türelmetlenek vagy meg se próbálták. Nekik üzenem: szerintem - így több hét után - még nekem sem nagyon sikerült, így még mindig csak az első lépésnél tartok: tartósan alphában maradni. Igen, gyakorolni kell. Minden este munka után próbálkozom.

- Alpha állapotba sokszor eljutok, de gyakran csak igen rövid időre és utána már alszom is.

- A gondolataim egyelőre gyakorlatilag teljesen irányíthatatlanok és össze-vissza ugrálnak ebben a rivid időben.

Első célom az lenne (barátom javaslata alapján), hogy tartósan alphában maradhassak. Utána szeretném valahogy az ott lévő információt "szűrni" és "rendezni". Utóbbiban a barátom segítséget ígért, de azt mondta az alpha állapot az egésznek az alapja. Így először ezt gyakoroljam. Azt mondta üljek egy 'instabil' helyre, mert onnan leesek, ha elaludnék gyakorlás közben. Ő legalábbis így tanulta meg.

A célom az, hogy kis lépésenként el tudjak jutni fő céljaim beteljesítése felé, amihez sok türelem kell. És - mint mérnök - kíváncsi vagyok, hogy tényleg működhet-e ez a dolog. A szkeptikusoknak pedig üzenem, hogy egyrészt legyünk nyitottak és ne utasítsunk el zsigerből bármit, másrészt pedig amit nem ismerünk járjunk utána, próbáljuk, ismerkedjünk vele KITARTÓAN és ha így sincs eredménye, akkor mondjuk, hogy hülyeség. Én is meg fogom mondani, ha nem sikerül és nem működik. De amíg nem próbáltam ki, addig nem mondhatom, hogy hülyeség. Hangozzék ez most el egy mérnök szájából.

A gyakorlottabbaktól pedig szívesen fogadnék némi segítséget alpha állapotom stabilizálása végett :)

OUTsider Creative Commons License 2009.07.08 0 0 1299
Beírásaid, feltételezéseid alapján kijelenthetem, nem nagyon ismered az agykontrollt. Továbbmegyek, fogalmad sincs arról, hogy ez tulajdonképpen mi és hogyan működik. Szerintem először olvasgatnod kellene, azután bizonyosan nem látnál rémeket, és nem kellene butaságok felett szörnyülködnöd. Méghogy embernek ember által történő kizsákmányolása! Miről beszélsz?
Javaslom, hogy nézz körül, olvasgass, kérdezz, és amíg valamiről még segédfogalmad sincs, ne tegyél úgy, mint a téma értője lennél. Nem bántani akarlak, csak mindig irritál, ha valaki kérdezés, információgyűjtés helyett kinyilatkoztat.
Előzmény: Szotyol (1295)
Szotyol Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1298

Az egyetemes automatikus igazságszolgáltatás törvényét figyelembe kellene venni talán KARMA néven ismeretesebb

http://karma.lap.hu

Diótörő Creative Commons License 2009.06.30 0 0 1297
Kihagytad a politikusokat.
Na de az Isten állatkertje elég nagy. Amíg átejthető emberek lesznek ( és mindig is lesznek ) addig olyanok is lesznek, akik belőlük hasznot hajtanak.
Mert az etika az egy fogalom, nincs meg minden emberben kötelezően, mint születési alkatrész.
Előzmény: Szotyol (1295)
Fabrik Creative Commons License 2009.06.30 0 0 1296
Itt most annyi véleményem lenne, de nem akarom hogy törölt hozzászólások, meg nickek szülessenek, mert néha bizony erre jár 1-1 moderátor, aki banol.

Bár ő biztos nem AK-s.
Szotyol Creative Commons License 2009.06.30 0 0 1295

Kezdetben volt a rabszolgatartó. Aztán a földesur és a tőkés szipolyozott.Később a párttitkár és a menedzser szerzett ÉRDEMEIN FELÜL,meg nem érdemelt jövödelmet. De ime itt van az embernek ember általi kizsákmányolása ujabb változata mágia,agykontroll ,szerelem-kötés és effélék !

Szabadits meg Istenem ! Ámen !

Szotyol Creative Commons License 2009.06.30 0 0 1294
Avagy elérkeztünk az agykontroll általi kizsákmányolás korszakához ?
Szotyol Creative Commons License 2009.06.30 0 0 1293

Saját és mások egészsége érdekében használni az agykontrollt elfogadhatónak tartom....de anyagi javak LÉNYEGÉBEN MUNKA NÉLKÜLI megszerzése nem etikus ambició.

Tessék inkább dolgozni.....

Előzmény: napfényíze (1287)
artur66 Creative Commons License 2009.06.29 0 0 1292
Egy kis cikk.
OutsiderBoy Creative Commons License 2009.06.22 0 0 1291
Szintén eladó két jegy a Dr. Domján László által tartott AGYKONTROLLTANFOLYAM előadásra.
A jegyeket olcsóbban adom,mivel jelenleg pénzre van szükségem.
32.000 Forint helyett, csak 25.000 Forint.
Jelentkezni e-mailben lehet nálam: xhelen@index.hu
NG86 Creative Commons License 2009.06.14 0 0 1290

AGYKONTROLL-BELÉPŐJEGY ELADÓ!

Domján László bármelyik kurzusára, akár arra is, amelyikre már elfogyott a jegy, ugyanis ez vásárlástól számított egy évig érvényes (2009. februárban vettem), de még nem mentem el. Nézz utána az agykontroll.hu-n!

0630/284-5117

VonBraun Creative Commons License 2009.06.10 0 0 1289
Semennyire.
Előzmény: corabora (1288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!