Keresés

Részletes keresés

Cyberadri Creative Commons License 2013.04.21 0 0 289
Sziasztok!Május 15-19. között, 4 éjszakára 2 főre keresek duplaágyas kiadó szobát Londonban! Tudna valaki segíteni?lakatosadri@gmail.comKöszönettel! Adri
Adam Herceg Creative Commons License 2013.04.17 0 0 288

Sziasztok, zártcsoprtos e-mailen keresztül kaptam promóciós kódot londoni szállásfoglalásra és hát hol osztanám meg ezt máshol mint egy Londonnal foglalkozó fórumon, akinek aktuális használjátok egészséggel!

2013.04.15-tól 2013.04.22-ig el, de bármilyen időszakot enged foglalni. 
A kód innen működik: http://www.agoda.hu/londononsale 

Kód: LONDON10OFF

bbull Creative Commons License 2013.04.16 0 0 287

East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakások teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.

Munkaszerzésbe, hivatalos ügyek intézésében segítséget, illetve útbaigazítást nyújtunk.

Bővebben a bandiboti@gmail.com email címen, vagy a +447415336224–s telefonszámon.

SzilviÉsMárk Creative Commons License 2013.04.04 0 0 286

hello

Nem tud valaki Londonban olcsó szállást néhány napra? (júl. 14-től 20.-ig)
Nagyon fontos lenne! Kis korom óta ki akarok jutni Londonba, de a drága szállások miatt nem biztos, hogy sikerülni fog.
Ha valaki tud valamit akkor szóljon.
email: mcrsylvie@freemail.hu
FB:
https://www.facebook.com/sylviewillis

Njildi Creative Commons License 2013.04.02 0 0 285

Sziasztok!

Óriási bajba kerültünk: nyaralni megyünk Londonba, rokonoknál szálltunk volna meg, de most mondták  valószínű, hogy mégsem tudnak elszállásolni.

Ezért keresnék június 11.-től 23.-ig megfizethető  szállást, 2 felnőtt, és egy 7 éves kislány számára.

Kérem,  ha valaki tud segíteni , ide írjon: nagy.ildi28@gmail.com

Előre is köszönöm  : Nagy Ildi

szabildus Creative Commons License 2013.03.30 0 0 284

Szia!

Ha van pár perced megírnád nekem a tapasztalatodat a http://londonisegitseg.weebly.com oldallal kapcsolatban. Olvastam, hogy te velük mentél ki dolgozni és érdekelnének a részletek. Én is őket néztem ki, de szívesen meghallgatnám a véleményed, tapasztalatod.

Kérlek ide írj: szabildus@freemail.hu

Köszönöm szépen: Ildikó

Előzmény: Törölt nick (278)
bbull Creative Commons License 2013.03.18 0 0 282

East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakások teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.

Munkaszerzésbe, hivatalos ügyek intézésében segítséget, illetve útbaigazítást nyújtunk.

Bővebben a bandiboti@gmail.com email címen, vagy a +447415336224–s telefonszámon.

NagyOrsiB Creative Commons License 2013.03.12 0 0 281

Csoportos Kirándulások

Ha Önök csoportos kirándulást szerveznek Londonba, a királynők városába és még nincs szállásuk vagy nem engedhetik meg a londoni hotel árakat, akkor érdemes megnézni a mi ajánlatunkat.

Szállásainkat családok biztosítják. 2-3 fős hálószobákban (vendég vagy gyermekszoba). Ágyak: franciaágy, emeletes ágy és/vagy beépített ágy is lehetséges. A család napi 3x étkezést biztosít és fürdőszoba használatot.

Szállásaink St Mary Cray és Orpington környékén találhatóak. A Gatwick repülőtér van a legközelebb, illetve könnyen el lehet jutni Dover-be, ha busszal jönnének. A többi reptér (Luton, Stansted és Heathrow) is könnyen elérhető.

Étkezés:

Reggeli, csomagolt ebéd és vacsorát tartalmaz.

Családnál való elhelyezés lehetőséget  nyújt az angol nyelvtudás kipróbálására és gyakorlására. Ideális iskolai kirándulásokra.

Árak per éjszaka:

£23.50 per gyermek (18 év alatt)

£26 per felnőtt (18 év felett)

£27.50 buszsofor

10% vissza nem térítendő kaukció fizetése kötelező foglaláskor (Ezzel biztosítva, hogy a szándékod komoly. Ha később visszavonod a foglalást, akkor ezt az összeget nem kapod vissza, hiszen valószínűleg másnak is kiadhattuk volna a szobákat)

A csoport létszáma minimum 10 fő, maximum 200 fő lehet.

Igény esetén reptéri és egyéb transzfert is tudunk szervezni.

Érdeklődni a következőkön lehet:

nagyob@gmail.com

www.londoniszallas.co.uk

Tel: 00447723002050

www.facebook.com/londoniszallas

maci1102 Creative Commons License 2013.03.10 0 0 280
Sikerült elirni a mail cimemet!Helyesen nagyandras19761102.na@gmail.com!Bocsi!
Előzmény: maci1102 (279)
maci1102 Creative Commons License 2013.03.10 0 0 279
Kisherceg!Ha nem gond privátban!Megkereshetlek mert én is hasonló cipöben járok csak én mégvnem tudtam dönteni hogy melyik munkaközvetitöt válaszam mert nagyon sok átverésről hallotam!nagyandras19761102.@gmail.com
Előre is köszönöm!
Tisztelettel Nagy András!
Előzmény: Törölt nick (278)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.05 0 0 278

http://londonisegitseg.weebly.com/ 

Én velük mentem ki, tök jó megbízható

hikat Creative Commons License 2013.03.03 0 0 277

Hendon ban kiado Marciustol egy dupla szoba ,egy parnak vagy 2 embernek. Brent Cross Shopping center 5 perc, a Hendon Central Tube 10 perc gyalog. a haz elott parkolasi lehetoseg van autonak. a dupla szoba 600/ho mindennel egyutt.mindent tartalmaz.   Kaucio nem szukseges. Érd.:karon2@freemail.hu

Anett-7- Creative Commons License 2013.02.27 0 0 276

Elnézést kimaradt: a lakás 03.26tól költözhető.

Bár az adatokból egyértelműen kiderül, mégis hangsúlyozni kívánom: ez nem tömegszállás! :)

Előzmény: Anett-7- (275)
Anett-7- Creative Commons License 2013.02.27 0 0 275

Sziasztok!

Kelet London 3as zónában kiadó egy dupla szoba, saját fürdőszobával. A házban nagy nappali, nagy konyha, hátsó kert és 3 lakószoba van. Két szobában egy egy lány lakik, a 3.szoba kiadó akár párnak akár egyedülállónak! A deposit 500 GBP, a rent 500 GBP/hó+számlák. Érdeklődni: 07780217265

Anett

elekjoe Creative Commons License 2013.02.23 0 0 274
Ezt azert ne... En is szobat adok ki, lakotarsat keresek es 2200 a komplett haz es en is £150ert akarom kiadni a szobat mert ennyiért másnak is megéri...
London... Szóval nemtom hogy gondolod... Jah es max 6an egy 6 szobás házban... Sorry. De téged nagyon lehuznak...
Előzmény: Lada1301 (261)
ordzsu Creative Commons License 2013.02.22 0 0 273

Londonba utazóknak ajánlani tudom a  trivago magyar oldalát. Viszonylag sok partner ajánlatát tudjátok vele egy kattintással összehasonlítani.

elekjoe Creative Commons License 2013.02.20 0 0 272

Dupla szoba kiadó

Dupla ágy ortopéd matraccal, beépített szekrény, világos szoba.
Fiatalos közösség, partik kultúráltan kizárólag a nappaliban és este 10 után visszafogott hangerővel. Max 1-2 buli havonta… Szórakozó helyek 15p sétára.
Termosztát folyamatosan 22 fokon, decemberben lett kicserélve a kazán.
Ház előtt fedett dohányzó rész, vagy hátul az udvaron.
Egyéb extrák a házban:
4TB otthoni szerver és 60” 3D plazma tévé,100MB-os net, nagy konyha, nagy nappali bőr garnitúrával, külön étkező, extra üres szoba csakis vendégek részére! (A ház 165m2-es )
Nagy udvarral, 2 autóra parkolási lehetőséggel. Csendes, zsákutcából zsákutca, közelben park és iskola.
East Croydontól max 15perc sétára Park Hill közepén, csöndes, elit, gazdag környék, nem a szokásos helyi gettó!! Bűnözés nulla!!!
Max létszám 6 fő!!! Nem tömegszállás, normális körülmények!!!
Képek kérésre emailben!

Hív vagy írj ha érdekel: 07943835233
Email: elek.jozsef86@gmail.com

bbull Creative Commons License 2013.02.12 0 0 271

Kinguci70 Creative Commons License 2013.02.06 0 0 269

2013 június végén, július elején 3-4 éjszakára keresek szállást 2 felnőtt részére. Még konkrét dátum nincs, alkalmazkodom a lehetőségekhez. 

szandipu Creative Commons License 2013.01.24 0 0 267

Sziasztok

London 3 zonajaban Walthamstowban meguresedo single es double szobaink varjak leendo lakoikat.

Szobaink butorozottak, internet elerhetoseg van.

Single szobank nagyobb meretu igy akar alkalmas lehet 2 szemely berlesere is.

Berleti dijaink.

Single szoba egy fo reszere: £90/het, 2 fo reszere:£120/het

Double szobaink berleti dija: £120/het es £130/ het.

Amennyiben erdeklodni szeretnel kerlek hivd a kovetkezo telefonszamot vagy kuldj e-mailt.

tothedit2004@freemail.hu

074 29590917

bbull Creative Commons License 2013.01.14 0 0 264

NagyOrsiB Creative Commons License 2013.01.04 0 0 263

Londoni Szállás Alternatív szálláslehetőség Londonba látogatóknak tiszta környezetben, kedvező árakon igény esetén reggelivel és vacsorával.www.londoniszallas.co.uk Nyeremenyjatek a facebook oldalunkon. 

Viky0526 Creative Commons License 2012.11.20 0 0 262

Szia!

Hát nem pont ilyen válaszra számítottam de lényegtelen...

Nem,nem vagyok eltévedve sem a fórumon sem arról amiket írtál.

Csak hogy tudd mi most is 150 fontért lakunk ketten párommal egy dupla szobában,és van 4 ismerősöm is akik 150 font alatt bérelnek ketten egy szobát itt Londonban ami egészen normális, és igenis van ennyi pénzért is szoba ami nem kis luk,nem mintha nekünk a kis luk nem lenne elég...

Én is kint élek pár hónapja,rokonaim  18 éve és barátaim is szóval nem a semmire jöttünk ki és nem is azért jöttünk ki hogy milliomosok legyünk.Tudom jól hogy iszonyat nehéz, de hol nem?

Köszönöm a választ azért, azt hittem a fórumok azért vannak hogy írjunk ide,és ha tud valaki segít.

Lada1301 Creative Commons License 2012.11.19 0 0 261

Szia!

150-ert szeretnel szobat 2 fore? Kizartnak tartom, hogy talalj ilyet. Ha igen, akkor az egy utolso lyuk lesz valamelyik hid alatt.

Sokan (koztuk te is) a forumon el vannak tevedve az itteni elettel kapcsolatban. Amikor valaki beadta, hogy UK milyen jo es csak ki kell menni es jeee, akkor valoszinu nem hangsulyozta ki elegge, hogy az itteni 2000 Ft-ot meghalado minimalberhez 100.000 Ft-nak megfelelo szobaberlesek es aranyosan magasabb arak jarnak.

Szoval el kell, hogy keseritselek: 150-ert biztosan nem talalsz 2 fore semmit. 

En kollegiumban vagyok, 400-ert. a dupla szobasok 380-ert. Tudok olyanrol, aki 2 agyas szobat berel 300 + rezsiert. Ez Glasgow, tehat meg nem is London.

Udv,

Lada

Viky0526 Creative Commons License 2012.11.14 0 0 260

Sziasztok!

Párommal kiadó szobát vagy studio lakást keresünk Hendon (NW4) környékén.

Maximum 150 fontért kettőnknek.

Ha valaki tudna esetleg kérem írjon.

E-mail címem: viktoria_j@freemail.hu

Előre is köszönöm szépen.

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.07 0 0 259

Ingyenes?? :))) VIcces kedvedben vagy.

Valaki majd azt mondja neked, hogy gyertek, lakjatok nálam? Miért? Mert jó a nickneved?

A legolcsóbb szállás most ez

Igaz, ez tömegszállás.

Ha valaki azt mondja (van ilyen itt) hogy lakj nálam, milyen olcsó, napi 25 font/fő, kérdezd meg, hogy mivel kell beutazni Londonba. Mennyire van a megállótól a szállás. Ne hidd el, amit mond, nézd meg a tfl.co.uk-n

Előzmény: Matskamami (258)
Matskamami Creative Commons License 2012.11.07 0 0 258

Sziasztok!

2012. nov. 30. és dec. 03 között,3 éjszakára keresnék olcsó (még jobb, ha ingyenes:-)) szállást Londonban. Férjem régi nagy vágyát szeretném teljesíteni és titokban szervezem, hogy a 40. születésnapján elvigyem Londonba. Semmit nem tud az egészről, a munkahelyéről is én akarom elkérni, ha tudom kivitelezni. Nagycsaládosok vagyunk és tényleg nem a luxus nekünk a lényeg, hanem hogy egy tiszta helyen meghúzhassuk magunkat, könnyen elérhessük a nevezetességeket, hiszen ennél hosszabb időre akárhogy húzzuk nem telik. Ha valaki tud segíteni, kérem jelentkezzen: evelinseres@hotmail.com címen. Köszönöm előre is és szép napot kívánok! Evelin

bbull Creative Commons License 2012.10.17 0 0 257

East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakás teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.

Heniriett Creative Commons License 2012.09.17 0 0 256

szoba kiadó....ha szükséged van egy helyen maradni rövid londoni tartózkodásra vagy ismersz olyan személyt aki szállást keres.(1 nap, több nap vagy hét-hetek) 
A szép hely / terület és tiszta ház.
busz / éjszakai busz, metró (Central Line RED), üzletek, klubok, stb ...a közelben.
East London -Essex, Egyesült Királyság
További információ:
Telefon: 00 44 07944877471, csak angolul beszél
Nem Ügynökség
köszönöm

bbull Creative Commons License 2012.09.17 0 0 255

East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakás teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!