Sziasztok, zártcsoprtos e-mailen keresztül kaptam promóciós kódot londoni szállásfoglalásra és hát hol osztanám meg ezt máshol mint egy Londonnal foglalkozó fórumon, akinek aktuális használjátok egészséggel!
East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakások teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.
Munkaszerzésbe, hivatalos ügyek intézésében segítséget, illetve útbaigazítást nyújtunk.
Bővebben a bandiboti@gmail.com email címen, vagy a +447415336224–s telefonszámon.
Nem tud valaki Londonban olcsó szállást néhány napra? (júl. 14-től 20.-ig) Nagyon fontos lenne! Kis korom óta ki akarok jutni Londonba, de a drága szállások miatt nem biztos, hogy sikerülni fog. Ha valaki tud valamit akkor szóljon. email: mcrsylvie@freemail.hu FB: https://www.facebook.com/sylviewillis
Ha van pár perced megírnád nekem a tapasztalatodat a http://londonisegitseg.weebly.com oldallal kapcsolatban. Olvastam, hogy te velük mentél ki dolgozni és érdekelnének a részletek. Én is őket néztem ki, de szívesen meghallgatnám a véleményed, tapasztalatod.
East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakások teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.
Munkaszerzésbe, hivatalos ügyek intézésében segítséget, illetve útbaigazítást nyújtunk.
Bővebben a bandiboti@gmail.com email címen, vagy a +447415336224–s telefonszámon.
Ha Önök csoportos kirándulást szerveznek Londonba, a királynők városába és még nincs szállásuk vagy nem engedhetik meg a londoni hotel árakat, akkor érdemes megnézni a mi ajánlatunkat.
Szállásainkat családok biztosítják. 2-3 fős hálószobákban (vendég vagy gyermekszoba). Ágyak: franciaágy, emeletes ágy és/vagy beépített ágy is lehetséges. A család napi 3x étkezést biztosít és fürdőszoba használatot.
Szállásaink St Mary Cray és Orpington környékén találhatóak. A Gatwick repülőtér van a legközelebb, illetve könnyen el lehet jutni Dover-be, ha busszal jönnének. A többi reptér (Luton, Stansted és Heathrow) is könnyen elérhető.
Étkezés:
Reggeli, csomagolt ebéd és vacsorát tartalmaz.
Családnál való elhelyezés lehetőséget nyújt az angol nyelvtudás kipróbálására és gyakorlására. Ideális iskolai kirándulásokra.
Árak per éjszaka:
£23.50 per gyermek (18 év alatt)
£26 per felnőtt (18 év felett)
£27.50 buszsofor
10% vissza nem térítendő kaukció fizetése kötelező foglaláskor (Ezzel biztosítva, hogy a szándékod komoly. Ha később visszavonod a foglalást, akkor ezt az összeget nem kapod vissza, hiszen valószínűleg másnak is kiadhattuk volna a szobákat)
A csoport létszáma minimum 10 fő, maximum 200 fő lehet.
Igény esetén reptéri és egyéb transzfert is tudunk szervezni.
Kisherceg!Ha nem gond privátban!Megkereshetlek mert én is hasonló cipöben járok csak én mégvnem tudtam dönteni hogy melyik munkaközvetitöt válaszam mert nagyon sok átverésről hallotam!nagyandras19761102.@gmail.com
Előre is köszönöm!
Tisztelettel Nagy András!
Hendon ban kiado Marciustol egy dupla szoba ,egy parnak vagy 2 embernek. Brent Cross Shopping center 5 perc, a Hendon Central Tube 10 perc gyalog. a haz elott parkolasi lehetoseg van autonak. a dupla szoba 600/ho mindennel egyutt.mindent tartalmaz. Kaucio nem szukseges. Érd.:karon2@freemail.hu
Kelet London 3as zónában kiadó egy dupla szoba, saját fürdőszobával. A házban nagy nappali, nagy konyha, hátsó kert és 3 lakószoba van. Két szobában egy egy lány lakik, a 3.szoba kiadó akár párnak akár egyedülállónak! A deposit 500 GBP, a rent 500 GBP/hó+számlák. Érdeklődni: 07780217265
Ezt azert ne... En is szobat adok ki, lakotarsat keresek es 2200 a komplett haz es en is £150ert akarom kiadni a szobat mert ennyiért másnak is megéri...
London... Szóval nemtom hogy gondolod... Jah es max 6an egy 6 szobás házban... Sorry. De téged nagyon lehuznak...
Dupla ágy ortopéd matraccal, beépített szekrény, világos szoba. Fiatalos közösség, partik kultúráltan kizárólag a nappaliban és este 10 után visszafogott hangerővel. Max 1-2 buli havonta… Szórakozó helyek 15p sétára. Termosztát folyamatosan 22 fokon, decemberben lett kicserélve a kazán. Ház előtt fedett dohányzó rész, vagy hátul az udvaron. Egyéb extrák a házban: 4TB otthoni szerver és 60” 3D plazma tévé,100MB-os net, nagy konyha, nagy nappali bőr garnitúrával, külön étkező, extra üres szoba csakis vendégek részére! (A ház 165m2-es ) Nagy udvarral, 2 autóra parkolási lehetőséggel. Csendes, zsákutcából zsákutca, közelben park és iskola. East Croydontól max 15perc sétára Park Hill közepén, csöndes, elit, gazdag környék, nem a szokásos helyi gettó!! Bűnözés nulla!!! Max létszám 6 fő!!! Nem tömegszállás, normális körülmények!!! Képek kérésre emailben!
Hív vagy írj ha érdekel: 07943835233 Email: elek.jozsef86@gmail.com
Londoni Szállás Alternatív szálláslehetőség Londonba látogatóknak tiszta környezetben, kedvező árakon igény esetén reggelivel és vacsorával.www.londoniszallas.co.uk Nyeremenyjatek a facebook oldalunkon.
Hát nem pont ilyen válaszra számítottam de lényegtelen...
Nem,nem vagyok eltévedve sem a fórumon sem arról amiket írtál.
Csak hogy tudd mi most is 150 fontért lakunk ketten párommal egy dupla szobában,és van 4 ismerősöm is akik 150 font alatt bérelnek ketten egy szobát itt Londonban ami egészen normális, és igenis van ennyi pénzért is szoba ami nem kis luk,nem mintha nekünk a kis luk nem lenne elég...
Én is kint élek pár hónapja,rokonaim 18 éve és barátaim is szóval nem a semmire jöttünk ki és nem is azért jöttünk ki hogy milliomosok legyünk.Tudom jól hogy iszonyat nehéz, de hol nem?
Köszönöm a választ azért, azt hittem a fórumok azért vannak hogy írjunk ide,és ha tud valaki segít.
150-ert szeretnel szobat 2 fore? Kizartnak tartom, hogy talalj ilyet. Ha igen, akkor az egy utolso lyuk lesz valamelyik hid alatt.
Sokan (koztuk te is) a forumon el vannak tevedve az itteni elettel kapcsolatban. Amikor valaki beadta, hogy UK milyen jo es csak ki kell menni es jeee, akkor valoszinu nem hangsulyozta ki elegge, hogy az itteni 2000 Ft-ot meghalado minimalberhez 100.000 Ft-nak megfelelo szobaberlesek es aranyosan magasabb arak jarnak.
Szoval el kell, hogy keseritselek: 150-ert biztosan nem talalsz 2 fore semmit.
En kollegiumban vagyok, 400-ert. a dupla szobasok 380-ert. Tudok olyanrol, aki 2 agyas szobat berel 300 + rezsiert. Ez Glasgow, tehat meg nem is London.
Ha valaki azt mondja (van ilyen itt) hogy lakj nálam, milyen olcsó, napi 25 font/fő, kérdezd meg, hogy mivel kell beutazni Londonba. Mennyire van a megállótól a szállás. Ne hidd el, amit mond, nézd meg a tfl.co.uk-n
2012. nov. 30. és dec. 03 között,3 éjszakára keresnék olcsó (még jobb, ha ingyenes:-)) szállást Londonban. Férjem régi nagy vágyát szeretném teljesíteni és titokban szervezem, hogy a 40. születésnapján elvigyem Londonba. Semmit nem tud az egészről, a munkahelyéről is én akarom elkérni, ha tudom kivitelezni. Nagycsaládosok vagyunk és tényleg nem a luxus nekünk a lényeg, hanem hogy egy tiszta helyen meghúzhassuk magunkat, könnyen elérhessük a nevezetességeket, hiszen ennél hosszabb időre akárhogy húzzuk nem telik. Ha valaki tud segíteni, kérem jelentkezzen: evelinseres@hotmail.com címen. Köszönöm előre is és szép napot kívánok! Evelin
East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakás teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.
szoba kiadó....ha szükséged van egy helyen maradni rövid londoni tartózkodásra vagy ismersz olyan személyt aki szállást keres.(1 nap, több nap vagy hét-hetek) A szép hely / terület és tiszta ház. busz / éjszakai busz, metró (Central Line RED), üzletek, klubok, stb ...a közelben. East London -Essex, Egyesült Királyság További információ: Telefon: 00 44 07944877471, csak angolul beszél Nem Ügynökség köszönöm
East-Londonban, Leytonban, dupla szobák kiadók . Nagyon jó közlekedési lehetőséggel. A szobák ára 70, valamint 75 ₤ / hét / fő. A lakás teljesen felszereltek ( hűtő, mosógép, TV, edények, stb.) és az ár magába foglalja a közös költséget (víz, gáz, villany, internet használati díjat...) is.