Keresés

Részletes keresés

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22013

Elvileg már a moderátor szemmel tartja a fórumot.

 

Más:   Hogy  gazdaságilag megtérült e a VB? Pont az RTL BL mizéria kapcsán gondolkodtam el, ott kb le is nyilatkozták ha nem se baj, ők a MOST nevü netes cuccukat akarják a névvel felfuttatni, sok évre előre gondolkodnak, gondolataim úgy kapcsolják ide az atlétikát, lehet hogy a kormányt az jobban érdekli ha rengeteg sok fiatalt a sport felé a mozgás felé terelnek, esetleg lesz pár komoly atlétika versenyző az miatt mert most itt látták a VB-t minthogy pénzügyileg gazdaságos volt e az Atlétika VB , de tévedhetek is.

Előzmény: warr (22012)
warr Creative Commons License 2023.09.03 0 1 22012

Még mindig nyomja a baromságait ez a szerencsétlen troll? 

Hagyd a fenébe, nem kell vele foglalkozni, csak bomlaszt. Ha nem reagál rá senki akkor talán eltakarodik. 

Előzmény: BASEBALL_FAN (22010)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22011

https://m4sport.hu/atletika/cikk/2023/09/02/hajdu-b-istvan-sokat-vart-az-atletika-tarsadalom-egy-ilyen-jo-hangulatu-vb-re/ 

 

"Hajdú B. István: Sokat várt az atlétika-társadalom egy ilyen jó hangulatú vb-re"

BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22010

Felőlem politizálj, majd a moderátor eldönti engedi e végig se olvastam, bocsi és akkor kb hetedszerre irom sport csatornák jelene jövője topik ba irhatsz erről regényeket , de nem lesz sok sikered ,,,, azt meg már elmondtam hogy AZ RTL NEM INGYEN adja a BL-T henem kőkemény forintokért jegyet kell rá venni és nézheted az RTL most felületén, (ezt meg már megérthetnéd több helyen nyilatkozta is az RTL vezére Vidus Gabriella, hogy szóseróla hogy a tv-be lesz BL a magyar törvények szerint ha magyar csapat bejut a BL be a magyarokat kötelességük a legnagyobb tv-s csatornán adni ennyi, egy másik helyettes RTL vezető annyi igéretet tett hogy az két elödöntő és a döntő a tekevizióba lesz PONT.

Előzmény: Petyka30 (22009)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22008

Nincs megállás: az atlétika nagyágyúinak újabb küzdelmeit közvetíti a közmédia | MédiaKlikk (mediaklikk.hu) pár napos cikk, az MTVA azt tüzte ki egyik legfontosabb céljának, hogy elhozza az atlétikát a nézőknek, itt elolvashatod milyen jogokat vettek meg jópár évre, gyanitom nem kis pénzért, ha nem érné  meg gondolom nem tették volna. 

Előzmény: Petyka30 (22006)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22007

Középeurópába vagyunk nem nyugaton nálunk még szerintem sokáig el lesznek a kábeles sport csatornák de ez 1 másik topik témája ... biztos megéri nekik közvetiteni, mintahogy az M4 nek atlétikát is 2029-30 ig megvették 1 rakás atléétika jogát többek között a gyémánt liga minden fordulóját gondolom osztottak szoroztak és megtérül. (nyilván nem kis pénzért vették). 

Előzmény: Petyka30 (22006)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22005

Semmit nem csináltam én nem is tudok törölni, valószinü a moderátor szemmel tartja a topikot és nem ide illőnek vélte a beirást . Tudom, hogy elő lehet fizetni de nekem nincs felesleges pénzem. (erről már vitáztunk jópár oldalt a sport csatornák jelene jövője , fórumon, stream eurosport stb) nekem jó lesz igy az atlétika, csak mivel eddig sose láttam, fura nekem ez az ide oda megyünk, de legjobban a futás tetszik, ahogy nézem a futószámokat elejétől végéig adják, a rövidebbeket, gondolom ezek a legnépszerübbek, ezért ezt adja a tv .A vb-n is láttam ha futás kezdődött, másról elvették a képet, 

Előzmény: Petyka30 (22003)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.03 -1 0 22004

Van egy megoldás. Ha van kedvenc számod, szerintem elő lehet fizetni az IAAF oldalon, és egy piti pénzért azt a verenyszámot nézheted amit akarsz. Teniszben is Magyarországon 3 Gs 2 pályán adja a versenyt, Wimbledont meg egyen. De előfizethet 1 hónapban 4.99 euróért az Eurosport playerre, és azt a meccset nézed amelyiket akarod. https://www.eurosport.hu/watch-eurosport-how.shtml Bocs ezért tettem be amit betettem tegnap. Tessék beütöd a googleban IAAF tv, és itt van. nem nézem meg mibe kerül. https://worldathletics.org/multimedia/gallery/uncut-iaaf-tv És akkor nem kapcsolnak el, mert Te kapcsolgathatsz. Fejlődik a világ. Ezért értek nagyon kicsit az atlétikához, mert régen minden sportot követtem, Ma 3-at. Tenisz, Darts, snooker. Mindent lehetetlen követni. Még erre a 3 , még a nagy kedvencemre a tenszre is alig van időm, hogy nézem. Kívétel a Grand slam. Slam.

Előzmény: BASEBALL_FAN (22002)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22002

Én  majd vissza nézem a mostani gyémántot a tegnapit az M4 en, tegnap nem tudtam, hát igen elég nehezen közvetithető,,, csütörtökön azt hiszem akkor is gyémánt liga volt, szóval kb összevissza kapcsolgattak,  a hosszú futó számok "közepét" el is vették csak a rajt volt meg az utolsó kör(ök), nekem ez még kicsit nézői szemmel fura, hogy ezt is azt is mutatunk, ami teljesen végig megy az kb a 100 méteres sprint, vagy mi a neve. De gondolom aki megszereti ezt a sportot és nézi az ezt igy fogadja el. 

Előzmény: somliv (21999)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22001

Légyszives ne kezd megint az offot az elég komoly ha a moderátor már beszól 1 fórumba ,,,, a foci bl nem ide való...

Előzmény: Petyka30 (21998)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.03 0 0 22000

Azt se tudom mi az a golden liga , a kommentátorokat meg összekevertem, snookeren kivül nem nézek eurosportot (nagyon ritkán még ha olyat ad ami érdekel, de tényleg ritkán mert erőltetik a streamet)

Előzmény: Petyka30 (21997)
somliv Creative Commons License 2023.09.03 0 0 21999

Faramuci helyzet ez.

Ma egy Diamond League-en oltárira pörög a program, én is meglepődtem, hogy ennyire nyomatják. Nincs szusz, nincs várakozási idő, hanem jönnek és jönnek csőstül a versenyszámok. A két órában, amit láttunk, kérlek, több mint tíz futószám volt terítéken. És az ügyességi számokról, amely már előtte folyt, arról nem is beszéltem. Ez a nézői szempontból ugyan dinamikus, de nálam túlontúl az, érezhetően olykor az izgalom rovására ment. Egyszerűen nem tud leülepedni benned a futam, mert máris lépünk tovább és kapod a másikat. És már a következő számra, versenyzőkre kell koncentrálnod. Megértem a szervezőket, médiás dolgozóit, még a nézők többségét is, hogy így ezzel a metódussal tutira nem lesz uncsi, amit nézel, plusz közvetítési szempontból nyilván a televíziósoknak ez éri meg leginkább.

VB valamivel lassabb, de az esti része nem feltétlenül az. Volt egy elég hosszú, öt órás délelőtti program, abban akadt, mikor egyszerre 4 versenyszám zajlott- legtöményebb eseményekkel.

Média nézőpontjából máig megoldatlan része ez ennek a sportágnak, hogy ilyenkor mit, mikor, hogyan mutassál-, ezzel évtizedek óta küzdenek. Na, az arénában egyszerre pörgették a számokat. Volt férfi magasugrás, aminek a selejtezője baromi hosszú volt, mivel kitette a három órahosszát, mire véget ért. Közben a női hétpróbások küzdöttel egymással, ami főversenynek számított azon a délelőttön- távolugrással, gerelyhajítással- ez ilyenkor nemhogy izgi, hanem mondom: Fő versenyszám, ezért kiemelt fókuszt érdemel! E mellett női diszkoszvetők is selejteztek. Mind e felett pedig természetesen a futásokra helyeződött a hangsúly, amik mérvadóak atléták számát, országok mennyiségét tekintően- nem véletlenül ők alkotják az Atlétikának a gerincét.

Lásd, még egy ilyen délelőtti program is elég húzós az atlétika pályán, főleg világversenyen. Élőben, abban a pillanatban hová figyelj ennyi esemény közül. Ám effektíven erre azt mondom, hogy nincs vele gond, pörgethetőek a délelőttik, mivel ezek nagyrészt még nem döntők, nem akkora jelentőségűek. Persze, akadt három órás intenzív reggeli esemény is, ami tartott 10től kora délután 1-ig- szintén parádés számokkal megtűzdelve.

Esti levezénylések ugyancsak nehezek voltak közvetítési szempontból. Tele elődöntőkkel, döntőkkel, ügyességi számokkal. Egy ügyességi szám, például rúdugrás tart két, két és fél órahosszáig. Önmagában csak ezt nem mutathatod, mert akkor most gondolj bele, hová nyúlna egy közvetítés. Ugyanígy számoljál a többi ilyen számmal. Csak tudod, egészen más látni egy ügyességit végig egyhuzamban, mint így töredezve.. Így hát bevágásokkal, osztott képpel láttad, ha a Tv-ben nézted az élőt, mivel a versenynek, elsősorban futószámoknak egyszerűen zakatolniuk kellett előre.

Bevallom, nekem a férfi száz kissé csalódás volt. Augusztus huszadikát írtunk. Az esti döntőket lezavarták olyan gyorsan, hogy ezzel feláldozták a verseny élvezetét. Nem éreztem az egészen azt az izgalmat, tétet, versengést, amit ilyenkor kellene.

Nehéz ügy, rengeteg sarokból lehet vizsgálni.

Előzmény: Petyka30 (21992)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.02 -1 0 21997

Akkor felteszek egy kérdést. Melyik az  eseménydúsabb és szórakozatóbb? A vébé 9 napja, ahol van délután 4 döntő. Abból is 2 vagy 3 a nap végén 40 perc alatt. Előtte 2 óra unalom, vagy a Goldel liga sűrű programja, ahok nincs üres járat?

Előzmény: BASEBALL_FAN (21996)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21996

Nekem tetszett hogy hosszú volt az atlétika vb.

Előzmény: Petyka30 (21994)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21995

Igen talán ő volt meg Szabó Gábor, de Bulcsú is elismerte NÉZŐI szempontból ez hosszú lehet, szakmai szempontból nem sőt jó igy, de elismerte nézőként ez hosszú és monoton lehet. 

Előzmény: Petyka30 (21994)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.02 -1 0 21994

Bocs nem azért volt kis kép. Mert az IAAF minden versenyszámán van kamera, És ők ezért most nem tudom kellett e külön fizetni, mert itthon volt, szerintem igen, és Halász Bence döntőjénél csak a kalapácsvetést adták, mert az IAAF külön közvetítette a kalpaácsvetést , csak azért külön fizetni kell. Az Olimpián vébén ha külföldön van biztosan, az Olimpiám is fizetni fog külön az MTVA, hogy csak a kalapécssvetést közvetíthesse. Szeretem én is az atlétikát, de aki igazán szereti, szinte tudja ki fog a döntőbe jutni. Azt Ő is unja. Én is szeretem a teniszt, de legkisebb kategóriájú versenyt még sosem néztem. Kevés a döntő, szerintem 5 vagy 6 napos lesz, lehet már a következő vébén is. Bár arra szerződés van, lehet nem tudnak szabályt módosítani. A snooker nagyon jó péda amit felhoztál. A Snooker haldoklot, és aki a dartsból sportot csinált, még a szarból is pénzt csinál, megvette a snnokert, és azt mondta nagyon hosszúak a meccsek, és ezért a vébé kivételével a döntő kivételével sokkal kevesebb framere játszanak a kisebb versenyeken. Meg sajna a kis versenyeken, nagyon kicsi a pénzdíj Csak 4 framre játszani, amikor egyre erősebb a mezőny, nagy benne a szerencse faktor, Lásd idén volt, hogy először nem angol anyanyelvű nyert hanem egy "belga" Csak belga ember nincs, így nem tudom Flamand, vagy Vallon a világbajnok. A vébé cím jó 500000 font, de nagyon nehéz megélni belőle. Kevesebben élnek meg mint a dartsból. De Barry Hearn nem hülye, és azt mondta, tudja , hogy hosszú a vébé, de azon nem változtat, hogy minél kisebb legyen a szerencse faktor. Így is sokszor döntő frame van. Bocs ezt láttam, ezt biztos félreérteted, Talán éppen a legtehetségesebb játékosunk volt bent Székely Bulcsú szakkomentárként, és a riporter azt mondta, szerinte a vébét is, le kéne rövídíteni, de Bulcsú azt mondta, ezen nem szabad változtatni, Szerintem is igaza van, hogy azt nem szabad megválzoztatni. Meg én is szeretem a teniszben a GS tornékat, de ha nem 4 volna, akkor már a jóból is megárt a sok. 5-ször lenne Wimbledon brrrrrrrrrrrrrrr. 

 

Előzmény: BASEBALL_FAN (21993)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21993

Igen minden ilyet forma1 stb nemzetközi tv-s csapat közvetit, úgy tudom, itt is bemondták, nem az MTV adja igy ők is csak a jelet veszik át. (ill ugye volt 1 saját kamerájuk  tudjuk ezért volt sokszor 1 kis kép) . Hát igen 9 nap nem kevés de aki szereti az atlétikát az minél többet nézné nem?  Bár 1 példa a snooker vb kb két és fél hét , ott 1 szer a tv-be ment a "vita" a két kommentátor között, hogy ez jó e vagy nem, az egyik azt mondta nem nagyon lehet eldönteni, mert tény hogy nézői szempontból ez nagyon hosszú,,, de ő mint snooker szerető meg minél tovább nézné.

Előzmény: Petyka30 (21992)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.02 -1 0 21992

Parádés jó napot! Szerintem igen. Aért jó mert pörög a program. Az ügyességi számoknak ez gáz, de ma  üzlet a sport, a nézők ezt akarják. A vébé most nálunk 9 napos volt, de Coe azt mondta, kevesebb nap alatt akarja megrendezni a vébét, mert egy nap nagyon kevés a döntő van este, nem kéne selejtezőket futni, mert most is az ügyességi számokon kivül, a futó döntőket kb az utolaó 40 perben futották. Ott ültek a nézők 2 óráig, és előre lehetet tudni kb, kijut be a selejtezőből a döntőbe, tehát az első több mint 2 óra alatt gyakorlatilag semmi nem történt.Mert bizonyos ügyessgi számok is magasugrás, rúdugrás a vége az izgalmas. Röhej volt, tudom nem az MTVA tehetet róla, mert az hazugság volt, hogy ilyen közvetítés nem volt még vébéről, az IAAF szakemberei határozzzák meg, mit adjon a tévé, és egy jelentéktelen elődöntőt közvetítettek, amikor féfi diszkoszban a 2, megelőzte az elsőt, de aki visszaeset az 2, helyre még volt egy dobása, és 1 méterrel megelőzte, aki egy dobással ezelőtt megelőzte őt.

Előzmény: BASEBALL_FAN (21988)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21991

M4 arhivumba fenn vannak az idei versenyek, kb mind kétóra úgy látszik ennyi fér az időbe. (vagy ennyi tartalmat vettek, nem értek hozzá)

Előzmény: warr (21989)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21990

Köszi akkor ezek szerint a tv csak bekapcsolódik , és onnanról ahol belépett a végéig adja.

Előzmény: warr (21989)
warr Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21989

A pár nappal ezelőtti zürichi viadal menetrendje: 

 

https://zurich.diamondleague.com/en/programme-results-zurich/#baseFrame#__athSchedule#ScheduleInit#Zurich2023_CURRENTEVENT_JSON

 

A női rúdugrás fedett pályán volt egy nappal korábban, amúgy a gyerek versenyeket nem számítva bő három és fél óra volt.

Előzmény: BASEBALL_FAN (21988)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.02 0 0 21988

Fátylat rá.

 

 

Kérdés mindenkihez a gyémánt liga az csak kb kétórás vagy csak a tv ad belőle kétórát? Csütörtökön kb ennyi volt, de mintha már ment volna az esemény mikor a duna world bekapcsolódott.

Előzmény: Petyka30 (21987)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.01 -1 0 21987

Nagyon szívesen. Csak ha megsértettelek elnézést. Lehet valamit benéztem.

Előzmény: BASEBALL_FAN (21985)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.01 0 0 21986

Engedd el... moderátor kivette. 

Előzmény: Petyka30 (21984)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.01 0 0 21985

Petyka30 köszi  az M4 EN  tényleg vissza lehet nézni bár úgy tudom csak pár nap vagy 1 hét van rá a müsorok újranézésére de nem biztos.

Petyka30 Creative Commons License 2023.09.01 -1 0 21984

Szia! Melyik hozzászólásommal hordtalak le? Ha lehordtalak jogtalanul 100 bocsánatot kérek. Csak légy szíves mond meg melyik hozzászólásommal sértettelek meg. Mert én sosem vagyok a kezdeményezőaki aki balhét keresi. Vagy valamit én néztem be, akkor sorry, vagy rakd be a hozzászólásomat. Köszönöm szépen. Kívácsi vagyok.

Előzmény: BASEBALL_FAN (21983)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.01 0 0 21983

Rendben részemről nincs harag de amikor lehordtál mindennek azt jogom volt jelenteni, részemről ez lezárva nincs harag, folytassuk a topik témával. 

Előzmény: Petyka30 (21980)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2023.09.01 0 1 21982

Petyka30 Már teljesen eltért és minden jogom volt szólni főleg, hogy már elmondott mindennek, a moderátor intézkedett is tehát jogosan jeleztem, RÉSZEMRŐL ezt zártam köszi, a linket is. Nyilván nem a szakmázás nem tetszett, de a fideszezés és egyebek az nem ide való vannak itt politikai topikok. 

Előzmény: somliv (21981)
somliv Creative Commons License 2023.09.01 0 0 21981

Mit ijedezel ? Rögtön farkast kiáltasz, mikor alig történt valami. Csak szakmáztunk. Totál nyugodtság volt. Hol voltunk még az 1000 fokos izzástól ?! Csak az volt a szitu, némi probléma, hogy eltértünk az adott sportág témájától. De ennyi.

 

Tessék, a tegnapi Zürichi viadal, itt megnézheted nyugodtan, ha van időd és kedved hozzá: https://m4sport.hu/sportkozvetitesek/video/2023/08/31/atletika-gyemant-liga-zurich-2023-augusztus-31/

 

Előzmény: BASEBALL_FAN (21977)
Petyka30 Creative Commons License 2023.09.01 -1 0 21980

Szia! Igazad van teljes mértékben elnézést kérek. Én a poltikát befejezem, csak még egyet kérdezek Tőled. Mikor nem szólt bele  Magyarországon a sport a politikába?

 

Előzmény: BASEBALL_FAN (21977)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!