Keresés

Részletes keresés

Open Creative Commons License 2003.01.13 0 0 93
Hi !
Försztofall!
Egy bizosított ajánlottnem veszik el, mivel lépésről lépésre könyvelik az útját. (mellesleg idehaza már nem létezik a bizosított ajánlott levél forma, csak a külföldi leveleket kezelik úgy).
Amennyiben mégis nyomavész a Postát kártérítési kötelezettség terheli, a feltüntetett érték (máramannyiben volt) erejéig.
1 hónapért még ne parázz lehet szimpla keveredés is, de ha tudod a feladót és néhány egyéb adatodat :) akkor a helyi fő Postán indíts el egy tudakozványt a levél ügyében (ekkor visszanyomozzák neked a küldeményt)

Sok sikert phhhh...

Open

Előzmény: MidiMan (92)
MidiMan Creative Commons License 2003.01.13 0 0 92
Hello!
Volna egy kérdésem.
Németországból, még múlt év végén feladtak részemre egy csomagot, biztosítva stb. több mint 30 euro volt a posta költség, úgy hogy gondolom, ennek a küldeménynek ide kell érnie. De mikor? Már kissé kezdek ideges lenni, hiszen számomra negyon fontos dolog van benne. Leírná valaki mi a menet ilyen esetbe? Hány hét alatt kell ide érnie?
Köszi.
Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.13 0 0 90
Szia!
Előre bocsátom, nem értek hozzá, de szerintem megoldható a délutáni kézbesítés is, de olyan sokba kerülne, hogy nem tudnánk megfizetni.
Előzmény: DINGO (89)
DINGO Creative Commons License 2002.12.13 0 0 89
Üdv!

du. 4-5-kor viszont zárva vannak a cégek a normális munkaidő miatt és ugye jónéhány küldemény megy cégnek ugye 8-)

igen, de ha eseteleg...

na jó befelyeztem :-)

miden esetre a Pf. és a meghatalmazás tényleg megfontolás tárgya lesz!

köszönöm a válaszokat és további jó munkát (vagy mit is szoknak nektek kívánni?:-)) )

dingo

Előzmény: Tomthumb (88)
Tomthumb Creative Commons License 2002.12.13 0 0 88
du. 4-5-kor viszont zárva vannak a cégek a normális munkaidő miatt és ugye jónéhány küldemény megy cégnek ugye 8-)

A Posta hatósági árai meg nem igazán bírnának el többműszakos, többkörös kézbesítéseket. A postafiók tényleg jó dolog lenne neked.

Előzmény: DINGO (87)
DINGO Creative Commons License 2002.12.12 0 0 87
nem mondtam, hogy járjanak éjszaka :-) de pl sztem a du 4-5 környéke elég emberi időpont lenne, ahhoz hogy az éjszakások már valszeg felkeltek, a de.-sök valszeg hazaértek. na jó. persze nem akarom, hogy most csak és kizárólag miattam minden postás járjon lábujhegyen este 7ig :-)
a normális munkaidőhöz:
persze. nekem is van normális munkidőm (23.00-08). de pl. ahogy az újságkihordóknak is normális munkidejük van (hajnalban mittom én mettől meddig), ennek mintájára...
na jó tényleg nem kekeckedni akarok csak szerettem volna megérteni, hogy miért is jó ez fajta !sztem! félmegoldás.

dingo

Előzmény: Törölt nick (86)
Solt Creative Commons License 2002.12.12 0 0 85
Meghatalmazás?
Előzmény: DINGO (84)
DINGO Creative Commons License 2002.12.12 0 0 84
Üdv T. postások!
dejómegláttameztatopicot! :-)
lenne egy nagyon kretén, de tisztelet teljes kérdésem. nem értem, hogy azokat küldeményeket amiket csak és kizárólag a címzettnek lehet átadni (mindenki más még a szemét is leveszi rőla) miért de. próbálják kézbesíteni, ha egyszer az emberek nagyrésze (tudtommal) de. dolgozik? ha meg véletlenül a címen tartózkodik is vki akkor sem tudja átvenni a küldeményt.
mindez csak arról jutott eszembe, hogy elég soxor ébresztenek fel a postások. (ez nem olyan nehéz, mert aki éjszaka dolgozik az nappal -legalábbis de. alszik) közlik, hogy ajánlott küldemény xy-nak, nekem viszont nem adják ide. ez tök jó, mert engem felébreszt és még ide sem adja amitől bónuszba morcos is leszek, mert feleslegesen felébresztett, ő pedig sikertelenül távozik.

tényleg nem akarok ezzel bántani senkit!

tisztelettel:
dingo

Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.12 0 0 83
Ha minden mást megkapsz, akkor valószínűleg a feladónál van a hiba.
Én már jártam úgy, hogy nem kaptam meg egy fontos levelet, nagyon mérgesen reklamáltam a postán, aztán nagy utánajárásra kiderült, hogy fel sem adták, csak az ügyintézőnek kényelmesebb volt a mulasztását a postára fogni. :-(
Előzmény: Solt (82)
Solt Creative Commons License 2002.12.12 0 0 82
Fél éve.
Az az érdekes, hogy minden más rendben megérkezik (számlák is... ;-)). Az ISP-nél állítják, hogy jó címet írnak rá, de azért gyanús, hogy esetleg mégsem, és akkor tiszta a posta.
Szóval ez sem panasz, még folyik a bugtracking.
Előzmény: Hógolyó- (80)
tucatnev Creative Commons License 2002.12.12 0 0 81
Koszonom szepen!
Előzmény: Tomthumb (73)
Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.12 0 0 80
Sajnálom. Pedig egy jó kézbesítő fejből tudja a körzetét, az újakat is hamar megjegyzik.
Régóta laksz az új címeden?
Előzmény: Solt (79)
Solt Creative Commons License 2002.12.12 0 0 79
Annak idején terjesztettem, de az új helyen nem kapom meg az ISPm számláit... :-(
Előzmény: Hógolyó- (78)
Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.12 0 0 78
De jó! Végre egy elégedett ügyfél! :-DDDD
Ugye terjeszted jó hírünket a világban? :-)
Előzmény: Solt (76)
Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.12 0 0 77
Ez igaz. :-) De meddig lesz az az addig? :-DDDD
Előzmény: baby-lon (75)
Solt Creative Commons License 2002.12.12 0 0 76
Nem is! (58)
Előzmény: Hógolyó- (74)
baby-lon Creative Commons License 2002.12.12 0 0 75
addig jó míg más téma nincs....
Előzmény: Hógolyó- (74)
Hógolyó- Creative Commons License 2002.12.12 0 0 74
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy megtalálja néha valaki a postás topicot. Vajon miért csak a reklamáció jut mindenkinek az eszébe? :-)))
Tomthumb Creative Commons License 2002.12.12 0 0 73
Ügyfélszolgálati iroda: 236-4511.
Előzmény: tucatnev (72)
tucatnev Creative Commons License 2002.12.12 0 0 72
Irul-pirul tucatnev...

Szisztok, es elore is koszonom!

tucatnev Creative Commons License 2002.12.12 0 0 71
Feladtam kethete egy csomagot Londonban, es nem erkezett meg Budapestre.

Mit tegyek?

Khelben Creative Commons License 2002.12.02 0 0 70
csomagba azt teszel, amit akarsz. kutyát azért ne.
Előzmény: szucsati (69)
szucsati Creative Commons License 2002.12.02 0 0 69
Csomagként lehet? Nekem, úgy olcsóbb... -- állítólag (MP alk.)
Előzmény: Khelben (68)
Khelben Creative Commons License 2002.12.02 0 0 68
Mindenképp legyen ajánlott, mert csak akkor tudsz utánajárni, ha vmi gubanc lenne. Tedd egy bélelt borítékba, úgy add fel.
Előzmény: szucsati (67)
szucsati Creative Commons License 2002.12.02 0 0 67
Hogyan érdemes egy videokazettát vidékre feladni? Lehet csomagként? Lehet levélként? Legyen ajánlott?
Khelben Creative Commons License 2002.11.27 0 0 66
Nyugodtan reklamálhatsz, ilyen nincs, hogy egyszerre max. 20 csomagot adhatsz fel.Tessék kiverni a balhét.
Előzmény: péntek 13 (65)
péntek 13 Creative Commons License 2002.11.22 0 0 65
Kedves Postások!

Nem akarok senkit megbántani, de miért van az, hogy állandóan vitatkoznak velünk a csomagfeladással? Miért van az, hogy kikötik nekünk: csak maximum 20-at vigyünk egy nap feladni? Egy szolgáltató cég nem abból él hogy szolgáltat?? És ha én a húsz helyett ötvenet viszek, akkor több lesz a Ti bevételetek is, nem igaz??? Vagy ennyire gazdagok vagytok?

Khelben Creative Commons License 2002.10.18 0 0 64
Elméletileg másnap ide kell érnie.
Előzmény: bartav (62)
Khelben Creative Commons License 2002.10.18 0 0 63
Miylen siemens? A lehel útra költöztünk. Vagy a telefonomra gondolsz? Az jó! :o)
Előzmény: postasbalint (61)
bartav Creative Commons License 2002.10.17 0 0 62
Sziasztok!

Ha valaki normál dijasan felad egy levelet Szlovákiából (nem messze a magyar határtól) akkor az kábé hány nap múlva érkezik meg?

Köszi a választ!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!