Keresés

Részletes keresés

badboy.... Creative Commons License 2021.04.09 -1 0 7980

férfit vagy nőt akartok harmadiknak?

Előzmény: HabiBoy (7978)
badboy.... Creative Commons License 2021.04.09 0 1 7979

kinél járt a nyuszi?

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.07 -2 0 7977

Kiolvastam, írjatok valami érdekes dolgot/történetet.

 

 

https://hotnupics.com/pics/2216/latex-dominatrix-strapon.jpg

 



Törölt nick Creative Commons License 2021.02.19 -1 1 7976

Ez szerintem nem sok mindenre lesz jó, az ilyen gyenge hámok nem tartanak megfelelően, mondjuk hogy kezdésnek talán jó, aztán ha komolyan gondoljátok tovább léptek.

 

Én a van u lock rendszer feszes bugyi szerű hámját tudnám ajánlani, de az más árkategória, mi ilyet használunk és kényelmes az asszonynak is nekem is, persze ha megfelelő dildo van rajta, ez a bugyiszerű erős középméretű szerszámig jó, a több kilós szerszámokhoz mi vastag bőr hámot használunk ami csatos pontosan feszesen belátható.

 

Én a két kezem összeraktam volna ha ilyen kis vékony játékkal kezdhettem volna, nálunk ez a vékony ceruza méret kimaradt, már nem is emlékszem mi volt az első de olyan 5-5,5cm körüli meg vagy 25 hosszú, már nem emlékszem sajnos, csak arra hogy hatalmas kínlódás és fájdalom volt az elején, már majdnem feladtam, de ma már nem mondanék le erről a játékról.

Előzmény: MarsjáróChaCha11 (7975)
MarsjáróChaCha11 Creative Commons License 2021.02.17 0 1 7975

Sziasztok!

 

A feleségemmel szeretnénk beszerezni egy felcsatolható játékszert. 

Ki mit ajánlana kezdőknek ebben a témában? Csak a felcsatolható lesz újdonság, mással már próbáltuk.

Ezt néztem ki: https://www.erotikashow.hu/szexjatekszerek/felcsatolhato-dildo/felcsatolhato-szilikon-dildo-duo-fekete-8752

Aki használt ilyet, az tud véleményt mondani róla?

 

Köszi 

Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 -1 0 7974

Ez valóban jól néz ki, de nekünk amihez kellene ahhoz 6,8cm gyűrű kellene, így ez sajnos nem jó, pedig az ára elfogadható.

Előzmény: badboy.... (7973)
badboy.... Creative Commons License 2021.02.05 0 1 7973
Előzmény: Törölt nick (7972)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.05 -2 0 7972

Ez nagyon nem a Biszexről szól, sőt ez kimondottan HETRO fórum, én a legkevésbé sem érzem magam  biszexnek, az hogy asszony beveri a felcsatolhatót még totál heteró vagyok el is hánynám magam ha kézfogáson kívül máshogy is palihoz kéne érnem, fúúú szerintem asszony el is zavarna a háztól.

 

Van most valami best buy univerzális hám, több szerszámot használunk de kéne még hám, olyan ami jól tart és kényelmes az asszonynak gondolkoztunk hogy csináltatni kéne rendes bőrből, vagy a műbor ajánlottabb?

Előzmény: Törölt nick (7970)
badboy.... Creative Commons License 2021.02.04 0 8 7971

aham...csak ez nem bisexualitás!....persze néha felbukkannak itt is homók és beteg egyedek, akik össze keverik a szezont a fazonnal,de a topik a lány dug fiúról szól(na) leginkább.

mikor a nő felcsatolja és beakaszt a pasinak....tehát nem hús-vér farok jár a seggében hanem egy vibrator,műpénisz ,ki minek nevezi..

 

Előzmény: Törölt nick (7970)
Törölt nick Creative Commons License 2021.02.03 -4 0 7970

Sziasztok! 

Már régóta izgat a biszexualitás, hogy valaki meg dugjon vagy akár más is , de még nem volt semmi. Mikor a párommal megismerkedtem, szóba került a dolog és egy találkozás alkalmával izgatottan dugta be a fenekembe a vibrátort amit nagyon élvezett és azóta többször is csinálta.

A svetlana Creative Commons License 2021.02.01 -3 3 7969

Ja ez mondjuk ocsmány így bedugni más orra alá a segglyukát, de hát megkérheti a moderátorokat hogy töröljék.

Előzmény: badboy.... (7968)
badboy.... Creative Commons License 2021.02.01 0 4 7968

na ezért "döglött " be ez a topik..mert ilyen beteg egyének is ide tévednek és egy  50-es pvc csatorna lefolyócső nagyságúra tágult ánuszukat mutogatják...

lásd-pervibiumi.

Előzmény: A svetlana (7967)
A svetlana Creative Commons License 2021.01.31 -1 1 7967

Próbálta már valaki hogy pl egy 2 hetes tréning minden nap, gondoltam meglepem vele az embert.

 

Mások itt mivel edzenek, vagy mindenki sportoló, 8-9 hónapja elkezdtem hulahoppozni mert nem bírtam a meneteket, mondjuk ki eltunyult az ember lánya, de ez a hulahoppozás jÓ, van hogy 30-40-50 percet is tudok karikázni mindenféle fáradság nélkül, az elején  2 percet se bírtam, nem tudom mások mivel edzenek?

Mert be kell vallani ehhez kell az erőnlét ha nem csak finoman kicsit akarjuk, mert néha kell úgy istenesen jól megbaszni az embert...hogy tudja ki a főnök... ez komoly feladat.

éldazéletet Creative Commons License 2021.01.30 0 0 7966

Divat?  Inkább élvezetesnek nevezném. Mi űzzük még a "sportot".

Előzmény: A svetlana (7964)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.29 -6 2 7965

De divat még szerencsére,vibrizés után.

Előzmény: A svetlana (7964)
A svetlana Creative Commons License 2021.01.29 -1 2 7964

Hova tűnt mindenki, vagy 2021 ben ez már nem divat?

Mi most kezdünk igazán belejönni.

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.27 0 1 7963

Remélem sikerült megbeszélni vele, nekem nagyon nehéz és fájdalmas volt a kezdet de máshol is azt olvastam hogy ez nem egyedi eset őszintén én fel is adtam volna ha párom nem erőlteti, de most már én is nagyon megszerettem el sem tudnám képzelni hogy nem vagyok megdugva, szóval nagyon jó tud lenni pláne ha valaki vanillában tolja.

 

Mi nem pont vanillában csináljuk de így is imádom, bár amikor múltkor majdnem "szárazon" húzott meg a domina az nagyon fájt de a java csak másnap jött olyan hámsérülésem lett a bejáratnál hogy félve jártam wc-re , azóta is hetente egyszer vagy kétszer eljárunk ehez a dominához és a férjéhez, nagyon jó barátság alakult ki, azóta még egyszer ellenkeztem majdnem ugyan azt kaptam de most valóban szárazon csak nyállal de kicsit szolidabb kb 5cm vastag szerszámmal domina dugott feleségem néha mikor már nagyon ordítottam ráköpött,  valamit motyogtak és abba maradt a dugás bekenték jó vastagon lidokain krémmel innentől már nem fájt és kibírtam a szeánszot napokig sírva jártam a wc re utána, ez egy igazán kegyetlen büntetés soha nem fogom elfelejteni és az tuti hogy ellenkezni sem fogok soha de soha többet azóta bármit kérnek a lányok ugrok mert ezt soha többet nem akarom ez a domina nem szórakozik hamar betöri az embert a buzis játékokat sem szégyenlem már mivel nem én akarom meg a lányok is elmondták ettől nem leszek buzi ez csak a szeánsz és nevelés része.

 

Nemsokára az öv is lekerülhet ha jó leszek.

Előzmény: Jackie_Boy (7958)
Lockedboy Creative Commons License 2020.12.14 0 0 7961

Itt is szivesen hallanánk a tanácsaidat.😁

Előzmény: Törölt nick (7959)
Jackie_Boy Creative Commons License 2020.12.14 0 1 7960

Írtam :)

Előzmény: Törölt nick (7959)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.14 0 1 7959

Szia!Írj emailt nekem már van tapasztalatom benne.Tudnék mondani pár tanácsot.

Előzmény: Jackie_Boy (7958)
Jackie_Boy Creative Commons License 2020.12.14 -1 1 7958

Sziasztok!

 

Segítséget, tanácsot szeretnék kérni.

 

Barátnőmmel 7 éve vagyunk együtt, de ezt, a nő dug férfit témát még sosem próbáltuk. Viszont tudom, érzem, hogy a párom szeretne megbaszni. Hogy honnan tudom? Ez lehet picit hosszú lesz:

Az elején még jámboran kezdődött ez az egész. Többször feküdtünk kiflipózban, ahol én voltam a kiskifli, míg a barátnőm hátulról simogatott, cirógatta a farkam, majd mikor már nagyon merev voltam, hátra fordított, s vadul meglovagolt. Ebben még nincs semmi különös.

Viszont idővel, úgy 2-3 havonta, ebben a pózban a farok simogatás mellett azt kezdtem el észre venni, hogy ütemesen mozgatja a csípőjét, a punciját neki nyomja a fenekemhez. Az elején furcsálltam, de éreztem, hogy ilyenkor nagyon forró ott az ágyékánál, ami izgatott, s minél jobban belemozogtam én is, ütemesen toltam a fenekem hozzá, kvázi imitálva hogy megdug. Hosszú ideig ennél tovább nem mentünk, legtöbbször lovagló pózban végeztük, de észre vettem, hogy ezek az alkalmak sokkal nagyobb kielégülést jelentenek neki, mint máskor, más előjáték, más póz esetében. 

Aztán egyszer, egy buli után (tehát elégé itókásan) hason aludva arra ébredeztem, hogy teljesen rám mászik, elkezdte csókolgatni a nyakam, elkezdtem érezni, ahogy imitálja, hogy megdug. Egyre hevesebben, majd feltérdelt, engem kutya pozícióba húzott, állított, s elkezdett úgy baszni, egy idő után verni a farkam, s mikor elmentem, úgy dőlt ki mellém, mint akinek nagyobb orgazmusa még sosem volt. Kvázi ekkor lettem biztos benne, hogy igenis arról fantáziál, hogy engem megkúr. Ez alkalom után, kb 2-3 havonta hasonló történik egy-egy éjszakán, kezdetben furcsállással álltam hozzá, majd azt vettem észre, hogy várom ezeket a szexeket, egyenes vágyakozom értük. Végül, egyszer, nem is olyan régen, (szintén kicsit ittasan) azt éreztem, hogy a kutyapóz dugás, imitálás közben bedugja (vagy csak próbálja? nem igazán tudom...) az ujját. Hirtelen megijedtem, megállítottam, de másnapra ezt meg is bántam. Következő alkalmakkor próbáltam jelezni neki, hogy mehet az ujjazás is, egyre nagyobbakat pucsítottam, de hiába, valószínűleg azóta nem meri megtenni.

 

Na és most kérném a tanácsotokat.

Hogyan beszéljem meg vele? Többször próbáltam felhozni a dolgot, bár nem mertem kerek perec rákérdezni a dologra, mivel sokszor, majdnem havonta felhozom az olyan témát, hogy mi lenne a vágya az ágyban, mit szeretne megtenni, stb., de erről sose beszél. Van esély rá, hogy valamit félre értettem, s még se akar "konkrétan" megbaszni?

Igazából sose érdekelt ez a téma, de az elmúlt időszakban egyre többet olvasok utána, egyre izgatóbbnak tartom. Főleg úgy, hogy azt gondolom, hogy ő ezt szeretné. Egyáltalán "lehetséges", "normális", hogy ilyen vágya legyen barátnőként?

 

Illetve, ha kiderülne, hogy ezt szeretné, és megpróbáljuk a dolgokat, hogyan érdemes neki állni? Először csak ujjazás? Milyen felcsatolhatókat ajánlanátok (mekkora méret, milyen típusú, stb., stb.), milyen egyéb kiegészítőket, stb.? Bármilyen tanács, segítség érdekel, amit adtok nekem, mint kezdőnek :)

Még egy utolsó, filozófiai kérdés: miért élvezik ezt a nők? :D Ezek a felcsatolhatók nekik is adnak valami "érzést"?

Előre is köszönök minden segítséget tartalmazó hozzászólást!
Férfi/27

Frederik Dirty Creative Commons License 2020.12.04 -1 0 7957

Dögös!

Előzmény: Cdszandi (7954)
Lockedboy Creative Commons License 2020.12.04 0 0 7956

😂😂😂😂

Előzmény: badboy.... (7955)
badboy.... Creative Commons License 2020.12.03 0 1 7955

..mikor rossz ajtón lépsz be

Előzmény: Cdszandi (7954)
Cdszandi Creative Commons License 2020.12.03 -6 4 7954

Szia szia 

Nagyon nagyon szexi vagy :)

Jó kép nagyon .. :)

badboy.... Creative Commons License 2020.11.27 0 2 7953

mi ilyennel próbálkoztunk,de sajna nem vált be.örökké kicsúszott és a dildo része is kicsi volt,túl rövid.

lehet kapni hosszabbat is feldoe slim

Előzmény: éden69 (7951)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.27 0 3 7952

Mi megnéztük, tök jó lenne, de nincs olyan méretbe ami a nejemnek is tetszene, keressük még a tuti megoldást hogy ha dug az öt is orgazmusig izgassa, vannak jó dolgok de az igazán jó még várat magára.

 

Ma délután 16 - 19 óráig megint  négyes szeánszon voltunk rákaptak a lányok két domina, két sub mind ketten házaspárok vagyunk.

Ma eljött amitől mindig is féltem de a feleségem meg a domina barátnője is megnyugtatott a végén ettől még nem vagyok buzi, mindkettőnket kikötöztek fenekelős, dugós pózba szemünk bekötve ki kellet találnunk épp ki fenekel amelyikünk többször eltalálta az jutalmat kapott a másik meg büntetést.

Nem sokkal de lemaradtam így a büntetés jutott nekem de ez a lányoknak is egy elhamarkodott mondat volt mert egy ideig tanakodtak mi legyen az ajándék és mi a büntetés én ugye be vagyok zárva idén ki sem leszek engedve orgazmus kizárt meg az nem is lett volna büntetés, de fordítva az, le kellet szopnom a másik subot, elsőre megtagadtam tiltakoztam többet nem is kértek rá viszont a következő pillanatban valamelyik úgy tökön rúgott hogy összecsuklottam, másodszor a nejem kiabált rám HOGY AZONNAL KEZDJED EL SZOPNI, mondtam én ugyan biztos hogy nem, a másik domina elment és mindjárt jött is vissza rányomott valamit a golyóimra nem túl erősen  a következő pillanatban meg olyan elektromos ütést éreztem hogy azt hittem kiugrok a plafonon keresztül, ösztöke volt.

Magamhoz sem tértem már hangosan utasított GYERÜNK SZOPD LE, gyerekek nem volt kérdésem több, innentől tudtam itt ma szopni fogok, nekiálltam talán 5-10 másodperce szoptam feleségem ordított rám hogy látni akarja hogy mind ketten élvezzük, ekkor levették a maszkot mind kettőnkről hogy nem csak éreztem de láttam is még inkább elkapott a hányinger a lányok nagyon élvezték mondták hogy le kell nyelnem a végén,  ki sem mondták talán  és elélvezett, naná kiöklendeztem huuu baszki ezért mit kaptam le sem írom de én köszöntem meg hogy felnyalhattam.

Ment még vagy 20-30 perc ilyen olyan játék mikor a nejem feldobta hogy nem-e kevés volt ez az ajándék a faszinak, mondja  domina hogy de de úgy is azért nincs rajta erényöv mert ígért neki egy dugást, na ná engem kellet seggbe dugnia az nem ellenkezett nagyon be van törve, jó hát szinte meg se éreztem csak maga a megalázás fájt, jól beleélvezett a seggembe ezután újra kikötöztek minket fenekelős dugós pózba aztán jött a domina egy kb 6-7cm vastag nagy felcsatolhatóval, mondta ez lesz most az igazi büntetés mondta jól nyaljam végig mert síkosító nem lesz, szinte láttam ahogy a feleségem csöpög az elvezettől, hátrament és el kezdte betolni nem nagyon akart bemenni annyira száraz volt, közben ahogy én is kicsit nyomtam kibuggyant egy kis geci megpuhult a kívül levő kiszáradt korábbi síkosító és innentől jött a nagy dugás, a geci kurva szar síkosító.

Közben a nejem dugta a másik faszit azt se szó se beszéd úgy ahogy voltak cseréltek egyik seggböl ki másikba be, innen már nem fájt annyira mert a nejem felcsatolhatósa rendesen síkosítós volt méretbe kb azonos, maga a dugás igen maratonira sikerült több váltással biztos némi flórát cseréltünk de hát ez van, hazaúton olyan megalázottnak éreztem magam hogy szinte nem is szóltam hozzá, ő vezetett én meg csak néztem ki az ablakon, már majdnem otthon voltunk mikor mondta hogy  azt az ellenkezést leszámítva mennyire büszke rám .... kiszálltunk a kocsiból  és a nyakamba ugrott hogy nagyon nagyon szeret és boldog... még ott a másik faszi kinyalta, és az utcán azt súgta a fülembe hogy én 100x jobban nyalok úgy hogy gyorsan menjünk be és nyaljam ki, kicsit fárasztó volt ez a nap, szegény feleségem is elfáradt nagyon.

Előzmény: éden69 (7951)
badboy.... Creative Commons License 2020.11.24 -1 2 7950

amit a csajok használnak  az a double dong

rend a lelke mindennek.;)

Előzmény: olifánt (7948)
vaginaimádó Creative Commons License 2020.11.23 -1 1 7949

Pedig jól választottam elhihetitek. De nem megy bele és kész. Megkért, hogy ne is hozzam többet fel. Neki ez nem fér bele.

Előzmény: badboy... (7945)
twins80 Creative Commons License 2020.11.23 -1 6 7946

Üdv a fórumban mindenkinek ! Megosztanék egy képet remélem elnyeri a tetszést. Saját,mi így is szoktuk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!