A gombákat nem postázom, mert nincs garancia rá, hogy túlélik. Az átadás tehát csak személyesen a városban lehetséges.
A gombákért nem kérek semmit, viszont nyomatékosan kérem, hogy csak olyan jelentkezzen (az e-mail-címem publikus!), akit valóban érdekel. A komolytalan érdeklődők, akik az első mail után eltűnnek, pliz hanyagoljanak.
Sziasztok! Folyamatosan szaporodnak a kefírgombák, tehát Budapest XII. kerületben, időegyeztetéssel, az önkormányzat épülete előtt (Böszörményi út) átvehető a felesleg. Ingyen adom. kalmopiren2@gmail.com
Sziasztok! Budapest XII. kerületben, időegyeztetéssel, az önkormányzat épülete előtt (Böszörményi út) kefirgomba átadó. Ingyen adom. kalmopiren2@gmail.com
Ennyire debilizálódott ez a topik, amióta nem járok ide, hogy itt mindenki mindent ötször meg négyszer mond, négyszer mond, négyszer mond, négyszer mond?
Sziasztok!Nagyon örülnék ha tudna valaki kefirgombát ajándékozni nekem,mert nagyon szeretik a gyerekeim a kefirt és én is! Budapesti vagyok!Sok jót hallottam már róla!
70 éves vagyok és nagyon szeretem a kefírt reggelenként egy kávé elött.
Valamikor már volt kefírgombám és igen finom kefírt készítettem segítségükkel.Sajnos ez régen volt,de újra megpróbálkoznék.Ha megint lesz túlszaporodott gombája, szívesen megköszönném a lehetöséget elmenni értük és átvenni azokat az Ön által megadott idöpontban a XII.ker-i önkormányzat elött, bár nem ott lakom már a közelben, de ott esküdtem 47 évvel ezelött, szóval jól ismerem a környéket és ez egy jó alkalom lenne újra odalátogatni.
Ha ez megoldható lenne írjon legyen szives egy rövid Mailt a szalatnay46@gmail.com -ra az idöpont megjelölésével és azt is írja meg ,hogy mit vigyek magammal az átvételhez.
Sziasztok! Budapest XII. kerületben, időegyeztetéssel, az önkormányzat épülete előtt (Böszörményi út) kefirgomba átadó. Ingyen adom, edényt hozzatok. kalmopiren2@gmail.com
A gombákat nem postázom, mert nincs garancia rá, hogy túlélik. Az átadás tehát csak személyesen a városban, illetve adott esetben a Pesthidegkút - Solymár - Üröm - Budakalász - Szentendre útvonalon, vagy a Solymár - Pilisszentiván - Pilisvörösvár - Csobánka - Pomáz útvonalon lehetséges.
A gombákért nem kérek semmit, viszont nyomatékosan kérem, hogy csak olyan jelentkezzen, akit valóban érdekel. A komolytalan érdeklődők, akik az első mail után eltűnnek, pliz hanyagoljanak.
Kis edénybe teszed. Az üveg széttörik, ezért nekem a legjobban a gyógyszertári kenőcsös tégely vált be (kb. 40 Ft). Rátöltesz vizet vagy tejet, és beteszed a mélyhűtőbe. Hónapokig eláll. Felolvasztás után az első kefir elég híg, de savanykás és fogyasztható. A második kefir már a szokásos lesz.
Nekem is van egy adagnyi biztonsági tartalékom lefagyasztva, amit 3-4 havonta cserélek az aktív állománnyal.