Távozhat/távozott: Bogdán Benedek (?), Hendlein Roland (?), Krnjajski Boris (?), DeSean Parsons (?), Tomislav Gabric (?), Aris Petersen (?), Plézer Gábor (?), Isiah Brown (?), Michael Hughes II (?)
Dunn-Swanston-Spica, több pénz akkor sem volt, mégis szerethető és eredményes csapat volt. Én ilyet szeretnék... Vagy akár lehetne mondani Curry-Milisavljevic-Rivers-féle csapatot is. Ha Allen-nel és Lazic-csal kezdjük az évet, akkor ott is másképpen alakultak volna az eredmények. (és igen, számomra az is egy szerethető csapat volt) Szóval szerintem nem lehetetlen, amit az ember szeretne... Az első 4 hely jövőre is szinte boritékolható, sőt talán az első 6-is, ahogy a ZTE és a DEAC is építkezik. Ha nincs pénz, akkor legalább olyan típusú játékosok legyenek, akik készek "meghalni" a pályán, és ne legyen az embernek szégyenérzete miattuk. De persze lehet, hogy Te másképpen gondolod, nincs ezzel baj...
Jaj ez a szerethető csapat felejtsük már el... 10éve ezt hallgatjuk legyen szerethető csapat. Csak eredménye nincs ennek. Eredményes csapathoz rengeteg pénz kell. Pénz meg nincs sajnos. Annyi lesz mint az elmúlt bajnokságba.
Évről-évre megfogalmazódik bennem az a dolog, hogy a kaposvári szurkolóknak már nagyon kijárna egy jó csapat. Szerintem eleget böjtöltünk már, és vártuk a jó eredményt. A kaposvári szurkolók, akiknek már igazán kijár a sikerélmény, mert olyan fantasztikus közönsége van, és olyan kitartással tudják a csapatot bíztatni, mint kevesen a hazai kosárlábdában. Hajár Kaposvár! Szerethető/harcos csapatot szeretnénk már látni!
Váradi Kornél az, Puska legutóbbi nyilatkozata egy az egyben erre utal.
"Egy magyar mesterrel tárgyalunk, s már az aláírási szakaszban járunk. Neki még szerződésben foglalt kötelezettségei vannak, ha azokat teljesíti, akkor válik realitássá az érkezése."
Reméljük a szerződésben foglalt kötelezettségek teljesítése után nem kerülünk túl nagy hátrányba mondjuk a légiós választással. Magyar mag úgyse bővül érdemben gondolom...
ÉN azt hallotam hogy az edzönk Váradi kornél lesz,meg hogy a roli sport igazgató lesz,de tavaly ilyenkor már rég volt edzönk is nagy csend a csapat körül
Igen, nyilvánvalóan az összeg is nagyon kevés, dehogy mi szükség van arra, hogy még ennek a felét is ilyen kamu jogcímen kelljen adni, mint eredményességi támogatás, aminek a "feltételei" kb. 99%-ban előreláthatólag fix, hogy teljesülnek, de legalább jogosan fel lehet rajta háborodni..??
Én értem hogy kis pénz kis foci, de az utolsó szezonért 0 forintnyi eredményességi támogatás járna, és minden olyan szezonért is, ahol nincs playoff. Igaz akkor már eltemethettük volna a kaposvári kosárlabdát, amit természetesen én sem szeretnék.
Sajnos már most egyértelmű, hogy 4 légiós kevés lesz, mert nincs érdemi magyarunk. A beszámoló alapján is elmondható, hogy ugyanannyi lóvéból kell mindent kihozni. Ha nem lesz piszok nagy mákunk a légiósok kiválasztásával, akkor hátrafelé kell nézegetni és örülhetünk ha 10. helyen végzünk.
Felkerült a június 22-i Közgyűlési anyagok közé a 6. pontban "Előterjesztés a kiemelt sportszervezetek pályázatairól és a 2023/2024. évi bajnoki idényre szóló támogatásokról 1-8. mellékletek" Ajánlom elolvasásra, érdekes, nemcsak a miénket a többi Klubét is.
Hát nem tudom, egyelőre a langyos víz is messze van tőlünk, az NKA tuti nem kiesni jön fel, és magunkban egyelőre nem látom mitől bízhatnánk, talán ha a Honvéd nem erősödik, meg a Szeged tovább gyengül. A 4 légiós terve, na meg akit edzőnek hallani, főleg, ha érdemi magyar erősítés se érkezik, nem sok jót sejtet.
Teljes kilátástalanság volt az előző idény, rosszabbnál rosszabb döntésekkel. Persze az elején bíztató volt, hogy Rudez ilyen lelkes,olyan lelkes, egész nap a csarnokban melózik stb. aztán egy védekezést nem volt képes összerakni. Légiósok kiválasztása is teljes zsákutca volt, Hughes tudta stabilan hozni azt amire valójában képes volt, a többiekkel nem sokra mentünk.
Látva a többi csapat igazolásait, magyar fronton nem várható túl nagy erősítés, ami miatt ugyanúgy mint a korábbi években is kellett volna extra légiósok kellenek, hogy playoff remények egyáltalán lehessenek.
Lóvé gondolom nem lesz több, marad a langyos víz kiesési gondok talán nem lesznek. Jó nyarat mindenkinek!
"....s igazából nem is ezzel volt a főprobléma az idény során, hanem – az első időszakot leszámítva – azzal: nem csapatként szerepelt az együttes. Ki kell emelni Szőke Balázst és Filipovics Gordant, az első szóra igent mondtak és a legjobb tudásuk szerint látták el a feladatukat. ..különböző személyes problémák miatt nem valósult meg, belül nagyon sok gonddal, problémával küzdöttünk, de ez kifelé nem biztos, hogy látszott... Sebastian Aris a légiósaink közül – a pályán és azon kívül is – neki volt a legprofibb a hozzáállása. Egy magyar mesterrel tárgyalunk, s már az aláírási szakaszban járunk. Neki még szerződésben foglalt kötelezettségei vannak, ha azokat teljesíti, akkor válik realitássá az érkezése. Örömteli, hogy egy újabb ifjú tehetségünkkel is szerződést kötünk. ..mostani csapatból bármelyikük megtartása is komoly dilemmát okozott volna, mert sajnos az év során több olyan tényező is előjött, mely elgondolkodtatott minket arról, érdemes-e a továbbiakban velük számolni. Úgy tervezzük, négy légióssal vágunk majd neki a pontvadászatnak. ...az alsóházi rájátszás, ahol már nem nagyon lehetett motiválni a külföldi kosárlabdázókat, talán fejben már mindegyikük otthon volt... S nem is tette meg mindent azért, hogy győzzön, s előrébb lépjen a csapat."