Ezzel, hogy Nikitschert nem potoltuk gyakorlatilag bedobtuk a torulkozot. A fo cel, hogy a mellozott fradistak jatekpercekhez jussanak az eredmeny masodlagos.
Újabb játékos a Fradiból Pászka Lóránd. Örülök az érkezésének, bár Szalai Gábor jobb lett volna.
Érdekesség 4 magyar játékos távozott a Fradiból csak a télen Botka, Pászka hozzánk (nyáron Katona B.) Gruber MTK, Manner Soroksár. Régen szimpatizáltam velük de ez a mostani keretük...
Igen, egyszerre volt ez a meccs biztato, mivel fontos 3 pont volt es hervaszto, mivel nem volt tamadojatekunk ami a jovore nezve siralmas. Lassuk a kovetkezo meccset, hatha legalabb a szerencse velunk marad.
A ~68. percben gyakorlatilag megszereztük volna már a vezetést, ha Zeke nem adja röviden a labdát Lukácsnak, pedig az nem volt egy nagyon nehéz passz...
Összességében a küzdés megvolt, de semmiféle stratégiát nem láttam. Legfeljebb annyit, hogy védekezzünk, védekezzünk, és majd lesz valami. (Végülis ez is egyfajta stratégia. :)
Komolyan hulyenek neznek ezek minket szerintem. Nikitscher nem jatszhat, igy kihagyja az osszes felkeszulesi meccset, de nem potoljuk mert amugy meg a mienk. Ez milyen ambiciot mutat tavaszra?
Elengedjuk az egyetlen balhatved cserenket amikor Zekeben barmikor benne van egy piros lap. Eselytelennek latom ezt az egeszet, de ne legyen igazam.
Botka E. 30 éves védő (Ferencváros, Piaci érték: 800 e. €) 37x magyar válogatott 1 gól, klubcsapatokban 306 mérk./11gól Kölcsön, fél év.
D. Camaj 27 éves csatár (Kisvárda, Piaci érték: 350 e. €),37x montenegrói válogatott 3 gól, klubcsapatokban 270 mérk./42 gól végleg (szabadon igazolhatóként)
M. López 27 éves csatár (FC Lahti, Piaci érték: 300 e. €), klubcsapatokban 148 mérk./35 gól végleg (szabadon igazolhatóként)
Talán azért mert a Puskás Mészáros Lőrinc és Orbán csapata, míg a fradi a legnépszerűbb csapat és rekordbajnok. Ti meg ugye vagytok a szimpatikus vidéki kiscsapat amely történelme során néhány idényt eltöltött az nb1-ben. Ez az egész világon így van amúgy.
Eddig jó a játék. Támadásban továbbra is vannak gyermeteg megoldások pld. Berki és Lukács lövése, időnként homály módon eladott labdák. Zsótér szép gólt rugott, remélem innentől beindul. Az Újpest önmagához képest nagyon gyenge, de nagyon kell figyelni a második félidőben hogy ne szórakozzuk el az előnyt ami mindig bennünk van, pláne, hogy az Újpest padja hosszabb, pláne hogy nálunk hiányzik a középpályánról Vágó, Bocskay, és Banó-Szabó. Hajrá KTE!
Erdekes volt a kapott golunk a hetvegen. Az egyetlen ismetlest latva, gondoltam, hogy jon a szokasos vonalazgatas... majd a biro latvanyosan a fulen tartja a kezet, hogy jol hallja az infokat, a jatekosok meg majd csipore tett kezzel neznek egymasra es faznak a csipos szelben, hogy megszulessen a dontes...
Itt most ki sem irtak, hogy vizsgaljak a golt, nem is volt tobb ismetles sem. igy beteszem ide a screenshotot, hogy otthon is elvegezhessuk a vizsgalatot: