Keresés

Részletes keresés

Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 52
Éljen a Fityesz, de ne Kormányon és ne az adófizetők pénzén.
Előzmény: Your DEvil (5)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 51
Én soha nem néztem, izgalomra azért szüksége van mindenkinek.
Előzmény: Bimbó (4)
vbk1976 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 50
Tisztelt Keller úr

köszönöm válaszát.
Még egy kérdesem volna evvel a sokat bírált központról, mi lesz velük a választások után ?
udv

Előzmény: Keller László (45)
winter2000 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 49
anti-aladar1!
nem hiszem, hogy hatalmas probléma lenne, hogy új index felhasználók is jelentkeztek kérdéseikkel. itt ugyanis mindenkinek megvan a joga a kérdezéshez. ősindexes őskommunistának, ősindexes újkommunistának, újindexes őskommunistának és újindexes újkommunistának. az index valószínűleg örül neki, hogy megnyert néhány új embert. ha azzal lenne problémád, hogy az mszp esetleg bérkérdezőket alkalmaz, akkor inkább a lendvay utcába írj, hogy fizessenek az ellenkérdezőknek. te egy ilyen antigyerek vagy. soha ne politizálj, mert az ilyen stílusú emberektől hemzseg a parlament és ez nem biztos, hogy szimpatikus az átlagember számára.

a kérdező

Előzmény: Aladar1 (41)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 48
Rákényszerít mindenkit arra, hogy a megfelelő helyen élvezzen.
Előzmény: FRANEK ÚR (3)
darab01 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 47
Tisztelt Képviselő Úr!
Először is szeretnék gratulálni a parlamentben végzett munkájához, csak így tovább! Ön szerint miért ilyen kevés a határozott ellenzéki fellépés? Az MSZP-n belül még nem jöttek rá, hogy a választások előtt egy évvel nem a belső harcokra kellene koncentrálni, hanem rá kellene mutatni a kormány hibáira, gazemberségeire? Vannak egyáltalán terveik, hogy mit fognak kezdeni akkor, ha véletlenül (ilyen hozzáállással csak véletlenül fordulhat elő) kormányra kerülnek?
Ja és végül:
Mit szól ön ahhoz, hogy már Svájban is legalizálták a cannabisszármazékokat? Az MSZP-nek mi az álláspontja ezzel kapcsolatban? Tervezik -e a kábítószerekről (is) szóló törvény módosítását?
Üdvözlettel:
Darvai Béla
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 46
Igen, folytatom
Előzmény: vbk1976 (2)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 45
Az Országimázs Központ irataiból kellene látni világosan.
Előzmény: vbk1976 (2)
merQree Creative Commons License 2001.04.20 0 0 44
gondolom, nem a 4-es metro hozta Ont ;)
Előzmény: Keller László (42)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 43
Köszönöm a felajánlást, a Képviselői Irodaházban elérhető vagyok. Az Országimázs Központ pénzköltése jelképe a kormány pénzkötésének.
Előzmény: Esbeta férje (0)
Keller László Creative Commons License 2001.04.20 0 0 42
Üdvözlöm a Törzsasztal vendégeit, várom további kérdéseiket is.
Aladar1 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 41
SZVSZ nem vagyok túlzottan gyanakvó természet, de a 36 hozzászólásból 19, ami meglehetősen baráti, ebből 11 azaz 57.9% új felhasználótól származik. Nem mondom, hogy bűn szerda délután és péntek 11 között indexfelhasználóvá lenni, de azért ez érdekes.

Egy kérdésem azért lenne Keller úrhoz, nevezetesen, hogy a tények tisztelete fontos-e önnek.
1. igen
2. nem
x. kevésbé (mint az mszp; a fidesz lejáratása)

Meg egy másik is, nem provokativ akar lenni, csak érdekelne, hogy ön 90 előttig meddig jutott az mszmp (Kisz) ranglétrán (jutott-e egyáltalán valameddig). Elismerem, hogy ez nem egy életbevágó kérdés, de engem érdekel, hogy van-e valaki az mszpben aki nem a szokásos (mszmp, mszosz) úton került a pártba. (Nem gondolom, hogy az bűn volna, ha így került volna be, de azért figyelemreméltó)

No még egy legutolsó, ha az ország érdekeit nem számítjuk, csak az mszp érdekeit, akkor nem volna-e üdvösebb az mszp számára, ha 2002 után is ellenzékben maradna és akkor végre nem a volt mszmp kb-t is megjárt urak (HGY, KL (nem, ön), MP, NM) volnának előtérben, hanem valödi szociáldemokrata érzelmű, de nem kommunista multú emberek (nem tudom ki ilyen).
Arsene Lupin adatai
Üzenetek száma:3
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:

kerdezo adatai
Üzenetek száma:2
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás

koch adatai
Üzenetek száma:1
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:
johnesz adatai
Üzenetek száma1
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:

Ariel Ortega adatai
Üzenetek száma2
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:

jeno34 adatai
Üzenetek száma:7
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:

steiner adatai
Üzenetek száma14
Státusz: Új vendég
Bemutatkozás:

Törölt nick Creative Commons License 2001.04.20 0 0 40
Tisztelt képviselő úr!
Az őszintét mondom most és nem kertelek. Az emberek többsége utálja önt. Nehogy azt higyje, hogy csak a jobbosok. CSak a ismeretségi körömbe tarozó balosok 70% szerint is undoritó amit Ön müvel. Agressziv és kötekedő. Példa lehet erre az az azzonnali kérdés amit a misniszterelnök úrhoz intézet 2 hónapja. Az első olyan indulatosra sikeredett, hogy a miniszterelnök úr válaszra sem méltatta. Rá egy hétre kicsit visszafogottabban előadta magát és csodák csodájára válasz is kapott. A legszebb a kettős mérce amit alkalmazott. Nyilas múlt-kommunista múlt.
Kérem folytassa tevékenységét, mert akkor biztositja pártja 20 éves ellenzéki szereplését.
Sok sikert nem kivánok

HAJRÁ JOBBOLDAL!

Claudius Creative Commons License 2001.04.20 0 0 39
Ön szerint mennyire tekinthető demokráciának egy olyan rendszer ahol egy közpénzekkel gazdálkodó szervezeben egyáltalán felmerülhet a gondolat, hogy megtagadja az elszámolást ?
Mercurius Creative Commons License 2001.04.20 0 0 38
Kedves Képviselő úr '

Mi a véleménye Schmuck Andor MSZP kritikájáról ?
Képes-e megújjulni az MSZP és megszabadulni a kompromittálódott politikusaitól (Csintatalan, Szekeres, Boldvai, Vancsik) ?
Kaphat-e még Horn Gyula valamilyen komoly pozciót az MSZP-ben ?

Válaszait előre is köszönöm:

Mercurius

sashimi Creative Commons License 2001.04.20 0 0 37
Kepviselo Ur!

David Ibolya kepviselo asszony az ATV-ben nem zarkozott el attol, hogy az MDF egy olyan kormanyban vegyen reszt , aminek a MIEP is tagja. Hogyan ertekeli ezt a kijelentest?

A jelenlegi kozvelemenykutatasok szerint nem zarhato ki, hogy 2002-ben se az mersekelt jobboldali partok, se a mersekelt baloldali-liberalis partok nem kapnak abszolut tobbseget. Az on velemenye szerint hajlando lenne-e az MSZP a Munkaspartot bevonni a kormanyzasba?
Hajlando lenne-e az MSZP a FIDESZ-szel valo kormanyzati egyuttmukodesre, ha ennek alternativaja egy FIDESZ-MDF-MIEP koalicio lenne?

sashimi

Duhimar Creative Commons License 2001.04.20 0 0 35
Kedves Keller úr!

Nem zavarja Önt, hogy faltörő kosként használja saját pártja?
Mit szól Ön ahhoz, hogy sokan butának tartják?
Nem zavarja-e hogy olyanokkal ül egy sorban, akik a régen államosított vagyon eltulajdonításából szereztek vagyont?
Bele tud-e nézni Sándor "mszosz" László vagy Szekeres "olaj" Imre szemébe?

üdv, dhm

ps: Gondolom egyetért, hogy a rendszerváltás nem Néemth Miklóstól, Nagy Sándortól tart Németh Miklósig és Nagy Sándorig.

ps2: Nem tarja-e fölöslegesnek a rendszerváltás, ha újra a utódpárt kerülne hatalomra?

dhm

Arsene Lupin Creative Commons License 2001.04.20 0 0 34
Tisztelt Keller úr!

Szeretném megkérdezni, hogy az MSZP miért olyan béna a narancsos fiúk korrupciós ügyeinek tálalásában. A Fidesz profi módon a kisgazdákra irányítja a figyelmet. Az átlagpolgár megérti a Torgyán-villa ügyet és felháborodik, mivel százmillióig még ő is átlátja a dolgokat. Autópálya és Happy End ügyben viszont sokkal trükkösebben járnak el a fiúk, és iszonyú pénzeket nyúlnak le professzionálisan megjáratva a milliárdokat. Azok egy jelentős része persze majd a választásokat illetve a fiúk jövőbeni egzisztenciáját fogja támogatni. Nem igaz, hogy az MSZP körüli tanult emberek nem képesek kidolgozni egy olyan támadási kampányt, amely során didaktikusan elmagyarázzák a kisembereknek, hogy a Fidesz miként nyúlja le az ő pénzüket is az autópálya-építésnél, sőt az egész Széchenyi-tervnél, nem is beszélve a Happy End ügyről. Hogy mennyi pénzt szednek ki az ő, a gyerekei és az unokái zsebéből. És mennyit fognak még, ha megvetik lábukat a gazdaságban is. Egyenként elő kellene venni az ügyeket, megnézni, hogy mennyit vettek fel a fiúk, mi a teljesítmények reális ára (a Műegyetemen például tananyag az építőipari beruházások árkalkulációja), és erőszakosan, de akár durván is, egyre ismételgetve meg kellene kérdezni, hogy ugyan hol van a különbség. Ezt viszont nem lehet a Kovács-féle nyámnyila, szopott gombóc stílusban csinálni, csak keményen.

Szóval, ha az MSZP továbbra is így bénázik, és nem megy neki a Fidesznek a nyilvánvaló támadási felületeken, akkor nagyon nehéz lesz megnyerni a választásokat.

Tisztelettel

Arsene Lupin

Előzmény: Kijo (32)
Kijo Creative Commons License 2001.04.20 0 0 32
Keller ur!

- Eloszor is szeretnem megkerdezni: - valoban valaszolni akar az itt feltett kerdesekre?
Miert? Mint lathato magukat megnevezni nem kivano,alnev es ingyenen e-mail moge bujo emberek csinalnak ugy,mintha komolyan erdekelne ez-az oket. Valojaban komolytalanna es hiteltelenne teszi az egeszet. Hogy rosszmajuan fogalmazzak,annyira komolytalan,hogy az is lehet, on sajat maga teszi fel,vagy valamely ismerose a kerdeseket mas-mas neven es e-mail cimrol. Mint lathatja erre is gondolni lehet....annyira komolytalan s az itt egybegyultek kerdesei akarhonnan,akarkitol johetnek.
Mikor mullik el az a regi MSZP beidegzodes,hogy az embereknek nem kell gyavan megbujva,bokormogul kerdezni. Mert igy bizony az itt kerdezok mindegyike valojaban felve kerdez es az igzasag az,hogy remegnek ontol es kollegaitol tisztelt keller ur.

Biztosan szuksegunk lehet egy olyan (regi) MSZP-re amitol ismetelve es folytatolagosan csak felni kell?
Es a kormany elleni harcnak tulajdonkeppen van valami ertelme?
Velemenyem az,hogy a kormany ellen harcolni,a valaszto polgarok vagyis a nep ellen harcolnit is jelent.
Vagy az MSZP-ben nem igy fogalmaztak meg,amikor meg az volt a kormany?
Szoval a magam reszerol nem latom,hogy ennek mi ertelme van????
Nevtelen,arctalan tehat gyava nyuszik kerdeseire valaszolgatni...megint csak milyen ertelmet ad???
Hiszen ontol felnek!!! .... es egyaltalan

Szoval az ilyen kerdesekre adott valasz,kiket elegithet ki....egyaltalan?

Ezt jobban megkellene szervezni itt a torzsasztalban,mert on is nyiltan szerepel...a kerdezoket is a nyiltan szereplok kozul illenek kivalasztani. A tobbi csak baberlevel a bablevesben,lealacsonyitja ont es a valaszait is.

Koszonettel

Kiliti Zsolt

koch Creative Commons License 2001.04.19 0 0 31
Tisztelt Keller Ur!

1. On szerint ez a kormany ennyire "ugyi-fogyi"( autopalya, inflacio, gatepites, EU-targyalasok, stb.), vagy egyszeruen csak H-ulyenek (nekem ez jut eszembe a "H"-beturol) neznek mindenkit?

2. Mi a velemenye a katonasagi sorozasok megszigoritasarol? Van ertelme pocsekolni a penzt? (Aki bevonul katonanak, az nem dolgozik
->nem fizet adot, raadasul meg penzbe is kerul. Igy sem eleg a penz, mi lenne akkor a mindenki bevonulna katonanak, vehetnenek meg tobb seprut az udvarok tisztogasara.) On szerint ez a hadsereg kepes lenne egy haboruban barmire is? (Nem feszegetve azt, hg kivel akarunk haboruzni)

3. Miert nem veszi eszre mar az MSZP, hg a Fidesznek milyen nagyon jo a marketing munkaja? Ezen veszitettek '98-ban es meg mindig nem tanultak belole?!? Mikor kezdi el az MSZP is kiaknazni a Fidesz hibait?

4. Onnek mi a velemenye arrol, hg az EU a csatlakozas utan meg 5+2 evig korlatozni akarja a szabad munkavallalast? (Az Unio alapveto celkituzeseinek az egyiket) A magyar targyalodelegacio kivetelevel minden mas csatlakozasra varo orszag elutasitotta a javaslatot, mi meg lehetunk majd masodlagos polgarok?

koszonom valaszait elore is es sok sikert kivanok a kormanyelleni harchoz!
Andras

MajomEmber Creative Commons License 2001.04.19 0 0 30
Tisztelt Kepviselo Ur !

Szeretném megkérdezni Öntől a következőket

- Az MSZP elutasította az egyházakra vonatkozo kétharmados törvény módosítását. Miért?
Nem érdekük a szektásodás elleni védekezés?
Nem érzik hogy hatékonyabb fellépésre lenne szükség a szcientológiai egyház ellen, amelynek nyílt célja az államhatalmi szervekbe való beépülés?

- Meddig fogj még az MSZP az egyre sokasodó miniszterelnökjelöltek körüli vitát tekinteni a legfontosabb a társadalom felé közvetítendő uzenetének ? Hetek-hónapok óta nincs ezen hírek teszik ki az MSZPről szóló híradások 80%-át....

köszönettel,

ME

FatMo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 29
Tisztelt Képviselő Úr!

Ön azon kevés szocialista politikusok egyike, akik tényleg tesznek valamit azért, hogy elküldhessük pihenni a "srácokat" jövőre. Ön szerint észbe kap az MSZP,elkezdi a komoly munkát és felülemelkedik a belső harcokon? Ön szerint nincs még késő? Kérem hasson oda a pártjának, mert ha ez így megy tovább bekövetkezik a katasztrófa és ezek örökre bebetonozzák magukat! Sok sikert kívánva:

FatMo

Youwine Creative Commons License 2001.04.19 0 0 27
Keller úr

A MIÉP egyre kevésbé rejti véka alá antiszemitizmusát, pl. Franka "taknyos orrú zsidózása" mint dabasi kortesbeszéd, vagy a nagyszerűen időzített e hét keddi MIÉP frakcióülés. Múlt heti rádióinterjújában a miniszterelnök nem volt hajlandó kategórikusan kizárni egy lehetséges jövőbeni együttműködést velük (igaz, Torgyánék esetében ezt megtették, aztán mennyit ért a szavuk...)

Van egy olyan nagyon rossz érzésem, hogy pont, mint a 30-as években, senki sem hiszi, hogy ez igazán megtörténik, mindenki túllép a dolgon egy félmosollyal (páran sunyi félmosollyal).

Hogy a felkorbácsolt indulatok hová vezetnek, azt mindenki láthatja, ha 2-300 km-re délre tekint. Egyedül a zsidószervezetek emelik fel szavukat, de pont tőlük viszont a legtöbben úgy veszik, hogy farkast kiáltanak csupán.

Reális veszélynek tartja-e az MSZP a MIÉP szélsőjobboldaliságát? Milyen módon kíván, már ha egyáltalán, hathatósan fellépni ez ellen?

Dokumentátor Creative Commons License 2001.04.19 0 0 25
Képviselő úr,
mit szól ahhoz, hogy a kormánypártisággal nem vádolható Medián legfrissebb felmérése szerint a tíz legnépszerűbb politikus közül (az államfőt nem sorolva közéjük) hét kormánypárti és csak kettő szocialista?
winter2000 Creative Commons License 2001.04.19 0 0 23
Tisztelt Keller László!
Úgy érzem teljesen jó úton indult el az OrszágImázsKözpont ügyeinek felderítése felé. Ugyanakkor azt is érzem, hogy egy apró jellemvonás miatt most nem azt az eredményt kapta, amit elvárt és amit sokan elvártunk.
Elnézést kérek, hogy a jellemrajzzával foglalkozom, de úgy vélem, hogy ha nem egyedül "bulldogként", hanem falkában, egy csapattal ment volna a csatába, akkor nagyobb sikere lett volna. Egyébként ez nagyon jellemző az Ön politikai akcióira. Nagyrészt egyedül hajtja őket végre.
Amennyiben a pártja érdekeit tartja szem előtt, képesnek kell lennie arra, hogy az információit másokkal megossza és csapatban hajtsák végre a szükséges lépéseket.
Nem gondolja, hogy ha így tett volna, vagyis jogászokkal egyeztetve adja be keresetét a bíróságra, akkor nagyobb sikert ért volna el?

A Kérdező

Ariel Ortega Creative Commons License 2001.04.19 0 0 22
Tisztelt Keller úr!

Hallott már arról, hogy a közvéleményben Önt Magnumnak nevezik, offenzív stílusa miatt, s mivel a Tv sorozat főhősére (Tom Selleck)emlékeztet fizimiskája?

Csak így tovább, folytassa a FIDESZ szétlövését!

Üdv

Ariel Ortega Creative Commons License 2001.04.19 0 0 21
Tisztelt Keller úr!

Számtalan politikai fronton támadja a kormányzati hatalmat, szinte minden szocialista akció az Ön nevéhez fűződik. Feltételezem, hogy igen erős tanácsadó réteg áll a háta mögött. Kik ők?

Igaz a hír, hogy tanácsadói közt jegyzik az MSZP "Fiatal Szakértőit"?

hc Creative Commons License 2001.04.19 0 0 20
Feltenném szokásos kérdésemet, amire még egyetlen politikus sem válaszolt:
A képviselői megbíztatás határozott időre (4 év) szól. Ha valakit nem választanak újra, az azt jelenti, hogy a végzett munkájával nem voltak megelégedve.
Rosszul végzett munka és lejárt megbizatás után, akkor miért markolnak fel egy kalap pénzt végkielégítés címén a bukott képviselők???
Jogos ez??
Nem lenne gazdaságosabb a kormány alá tartozó hivatalok vezetőivel is a választási ciklushoz igazodó szerződéseket kötni, mint négy évenként milliárdokat költeni a leváltott seggnyalók végkielégítésére?

hc

tegzes Creative Commons License 2001.04.19 0 0 19
Tisztelt Keller László úr!

Akkor, ha az MSZP nyeri meg a 2002-es választásokat:

1 / Eltörli-e, az un " Cselédtörvényt " ?

2 / Mentessé teszi-e a mindenkori kormány befolyásától a közszolgálati médiákat?

3 / Lesz-e jogi lehetőségük arra, hogy felelőségre vonják azokat, akik miost adómilliárdokat csúsztatnak át magánkezekbe?

kerdezo Creative Commons License 2001.04.19 0 0 18
nem csak az oltonyok regiek (bar ezen gondolom az egesz filinget ertedted), miert van az hogy az ember egyre magassabbra emelkedik ugy veszti el az onkritikajat
szerintem ha a Torgyant kilovik a Nagy Sandor lesz az uj parodiaelem
azert kivancsi lennek van az MSZP-nek legalabb oltozkodesi tanacsadoja, vagy a mai gyori mikulasos cikk nyoman komolyan erdekel, hogy miert nincs profi pr tanacsadocsapat
Előzmény: jeno34 (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!