Keresés

Részletes keresés

nemmindegy Creative Commons License 2001.03.20 0 0 4
Sőt, ha még egy Szálasi szobrot is mellé állítanánk, akkor pár hónap alatt visszafizethetnénk az összes kölcsönünket is. IGAZ!!!??? Vagy esetleg egy bazi nagy horogkeresztet!! NEM????
nemmindegy
Előzmény: jackgibson (3)
jackgibson Creative Commons License 2001.03.20 0 0 3
nekem édesmindegy milyen emlékművek hol állnak.

szerintem látványosságnak nem rossz. a túristák szeretik fotózni. (ha megmaradt volna a felvonulási téri leninszobor asszem kaszálnánk)

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.20 0 0 2
Támogatom.

Nem tudom arról tud-e valaki valami hitelt érdemlő információt, vannak-e elesett katonák az emlékmű alatt. Ha igen, a hősi halottaknak kijáró kegyelettel kellene helyet találni számukra valamelyik szovjet temetőben (a Solymár melletti amerikai temető mintájára.)

Előzmény: Dancsecs (-)
Cancelot Creative Commons License 2001.03.20 0 0 1
A szobor zavarja a Pann0n Rádi0 adását is!
Előzmény: Dancsecs (-)
fanyűvő Creative Commons License 2001.03.20 0 0 0
Lenulláztam. (0) Sok sikert!
Előzmény: Dancsecs (-)
Dancsecs Creative Commons License 2001.03.20 0 0 topiknyitó
-A Magyar Igazság és Élet Pártja fővárosi képviselőcsoportja aláírásgyűjtő akciót kezdeményez a Szabadság téri szovjet emlékmű áthelyezésére és az ereklyés országzászló visszaállítására – hangzott el a fővárosi MIÉP-frakció március 13-i budapesti sajtótájékoztatóján.
Dancsecs György fővárosi képviselő a kezdeményezéssel kapcsolatban elmondta: reményeik szerint egy hónapon belül több tízezer aláírást sikerül összegyűjteniük. Az íveket átadják Orbán Viktor miniszterelnöknek. (MTI)

Az aláírásgyűjtő ív szövege:
Alulírott választójoggal rendelkező magyar állampolgárok a MILLENNIUM évében kérjük a Magyar Köztársaság Kormányát, hogy a 104/1996. (VII. 16.) Korm. rendelet 2. §. 3. Cikk 2-3. pontjának megfelelően kezdeményezzen sürgős tárgyalást az Oroszországi Föderáció Kormányával a Budapest V. ker. Szabadság téri szovjet emlékmű Fiumei úti Sírkert Szovjet katonai parcellájába történő méltó áthelyezése tárgyában annak érdekében, hogy az Ereklyés Országzászló visszaállítására sor kerülhessen, és nemzeti emlékhelyünk történelmi arculatát visszanyerhesse.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!