Az ezredforduló egyik hazai sikerzenekaraként ismertté vált elektropopos neo sűrű tempóban végigdolgozta a 2000-es éveket, ám legutóbbi, 2011-es The Picture című nagylemeze óta csak arról kimásolt maxikat adott ki, majd addigi leghosszabb alkotói szünete után átállt a[...] Bővebben!Tovább »
Most néztem meg, több mint 7 éve nem nyúltam a neo.disp.hu-hoz. Talán nem véletlenül. Teljesen elvesztettem az érdeklődésemet. Eltűnt mindaz, ami miatt szerettem a Neo-t. Adott volt egy folyamatosan kísérletezgető, lemezről lemezre megújuló zenekar, és lett belőle egy önmagát ismételgető, zeneileg megújulni képtelen, és főleg a külsőségekre sokat adó vállalkozás.
Barátom, ez príma írás, és sajnos minden szavával egyetértek. Misem mutatja jobban, hogy a Picture lemez meg a legutolsó maxi még letöltve sincs meg, tehát most már csonka a Neo gyűjteményem...
Azért az a miskolci Vian klubban tartott koncert még mindig ott van a top 10 legemlékezetesebb koncertjeim között... :)
Úgy tűnik, hogy neked nincs olvasói meghívód ehhez a bloghoz. Ha úgy gondolod, hogy hiba történt, lépj kapcsolatba a blog szerzőjével, és kérj tőle egy meghívót.