Keresés

Részletes keresés

holdkölyök Creative Commons License 2001.03.05 0 0 2
kiss endi a hooligansből, azért mert iszonyatos profi (8 éves kora óta dobol), nagyon pontos, ha van mód színezésre, és illik is oda, megteszi, izomból csépeli a cájgot, ami meglátásom szerint nagyon ritka, és ami talán a legfontsabb, mindezt hihetetlen fílinggel teszi! ja, és még jó arc is, de ez már más kérdés.
Előzmény: c.r.a.i.g. (1)
c.r.a.i.g. Creative Commons License 2001.03.05 0 0 1
a dob a zenekar lelke, motorja, többnyire. nagyon fontos.
nem attól jó dobos valaki ha tud halkan/hangosan/fejenállva dobolni, hanem ha tudja hozni azt amit a zene megkíván. még szép hogy máshogy szól ha halkan ütöd mint ha hangosan. és nagyon kell tudni kihangosítani/bemikrofonozni/bőröket beállítani, kibaszott komplex az egész.

kedvenc dobos(ok)?
és miért?

Előzmény: vince (-)
lukrecica Creative Commons License 2001.03.05 0 0 0
O a dobok száma:)
Előzmény: vince (-)
vince Creative Commons License 2001.03.05 0 0 topiknyitó
Ezt a topicot a dobolásról nyitom. Nem csak dobosoknak. Tudom, hogy sokkal kihaltabb lesz a topic mint a Bassfanclub, vagy a gitármánia, de szerintem szükség van rá.

Ami miatt nyitom: Hétvégén a demónk dobsávját vettük fel, és rá kellett ébrednem, eddig sejtelmem sem volt a dobok lelkivilágáról. (a felvétel különben elég jó lett) Egyszer halottam egy nagymenő dumát: A jó dobos halkan is tud dobolni, nem csak üti vágja mint az állat. Fú gondoltam ez igen. De szembesülnöm kellett avval, hogy ezt csak olyan emberek mondogatják, akik még az életben 1 szer sem ütöttek meg dobot. Ugyanis tök más hangja van halkan, mint hangosan.

Na indításnak ennyit. Jöhet minden: kedvencek, beállítások, tippek trükkük. Dob cintányér konga, gong, minden ami ritmus.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!