NAGYON VIGYÁZZATOK AZ AMATŐR "FOTÓS" KÓKLEREKKEL! KI TUDJA ,HOGY HOL ÉS MIKOR LÁTHATJÁTOK VISZONT MAGATOKAT A NETEN. SZERZŐDÉS , HIVATÁSOS FOTÓS WEBOLDALLAL ÉS PORTFOLIÓVAL ,PROFI STUDIO! SEMMILYEN AMATŐR KÓKLERNEK NE DŐLJETEK BE!!!!
Budapesti férfi keres akt és erotikus fotózáshoz teljes kezdő lányokat, asszonyokat. Kor és alkat nem feltétel. Lehetsz fiatal vagy idős, sovány vagy teltkarcsú, akkor is örömmel fotózlak. Ha izgatna, hogy fotózlak, akkor jelentkezz és szép fotókat készítek rólad. Fizetni nem tudok. De szívesen betanítalak teljesen díjmentesen póz beállásokra, sminkelésre. Ezt a lehetőséget ne hagyd ki! Ha szégyenlős vagy, az se probléma, elég türelmesen feloldom a gátlásaidat. Jelentkezz még ma és akár holnap találkozhatunk is. nude@freestart.hu
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Rolexf@sz egy vég gusztustalan kandisznó. A "műterme" meg egy lepukkad ólhoz hasonló. Van a nőknek gyomruk az biztos. Én sugárban hánynék ettől a ficerétől.
Ki az a szerencsétlen aki ilyeneket írogat neked? Millió jobb képet lehet letölteni a netről. Ki a f@sz van a te képeidre rászorulva? Olyannal hencegsz amit még Quasimodonak is menne pénzért könnyű nőt kapni. Na láttam tőled egy képet egy öreg bányarémről is gondolom ő óccon vállalta. No de azért is itt kuncsorogsz "modellekért".
Igen, gondolom van az a pénz amikor már nem ellenkeznek. :) Mondjuk nincs is ezzel semmi baj de általában egy profi fotósorozat elkészítéséért pont fordítva a hölgynek kell fizetnie nem is keveset. "Volt aki mereven elutasított valamit, aztán később ő maga kérte" Miért is? Gondolom kellett egy kis cash. Persze olyan is van amikor önként ás dalolva mennek a csajok de ahhoz már nagyon "A+++++" kategóriás pasinak kell lennie a delikvensnek vagy híresség ,celeb, nagy focista, motorcsónak versenyző, stb , stb. kell lennie. A lényeg a fotózáshoz ennek köze nincs. azt mondhatnád, hogy pl. ujjazás előtt-után-közben lőttél egy pár képet. Jobb esetben meg nem csak a fényképezőgéppel hanem a bránerrel is. Nem vagyok fotós de a jó a fotó kifejez valamit még ha erotikus is. Itt pedig telibe van fotózva a nő csak úgy Rózsika ténsasszony módjára.
Irjál be még ilyesmiket. Ez jó, mert akkor hatnak a képek. Kire így kire úgy. Engem sem érdekelnek olyan nők, lányok, akik nem izgulnak vetkőzéskor, vagy nem ellenkeznek, ha olyat kérek, ami szokatlan nekik. Volt aki mereven elutasított valamit, aztán később ő maga kérte. Ezek nagyon jó izgalmas dolgok.
Ennek aztán nem sok köze van a fotózáshoz. Fiatal és idősebb csajok beállnak jó magyar forintért egy öregember fényképezőgépe elé egy lepukkadt lakásban.
Sziasztok ! Saját gépetekkel készítek rólatok képet videót. Így biztos nem kerül idegen kézbe az anyag. 54 éves férfi vagyok Győrből- Az erzo3@citromail. hu címre írhattok