Ha kártyás megoldással viszi a másolatokat akkor írás előtt patchelni kell a játékokat, másképp nem fogja elindítani. Egyébként az írást nem kell túlbonyolítani sima néró is jó hozzá 4X es sebességgel.
Jaj véletlen roszzul szoltam hozzá az elöbb :D A lényeg az hogy a PS2 16MBos memoriakártyáján Free McBoot 1.8b-van és viszi jól az irott és eredeti játékokat. Csak nem én írtam hozzájuk a játékokat hanem azt velük vettem és a segítségeteket kérném hogy hogy lehet DVD re kiírni a játékokat mert nekem nem sikerül sose akarja elindítani a PS. Szóval ha valaki részletesen leirná az DVD re irás folyamatát meg hogy milyen programot töltsek le hogy vigye a PS-em a játékot.
Edig jutottam el:
Letöltöttem a Starwars BAttlefild 2 ISO-ban kicsomagoltam és kiírtam 4x es sebességel és nem olvasta a PS2-őm milyen programot tolcsek le és azt hogy használjam szóval megköszöném ha a az egész folyamatát leirnátok az írási folymatnak stb..
Sziasztok!Valaki tudna segíteni ,hogy pc-n miképp működik az eps2e emulátor program?Érdemes telepíteni,milyen formátumban kell lenni a ps2 játéknak,kell e patchelni a játékot...ilyesmik érdekelnének.
Sziasztok! Most vettem egy ps2 konzolt eyetoy-jal és az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan játékot az eyetoy-hoz, ami egy 5 éves kisgyerek számára élvezetes? Köszi
Sziasztok! Keresem PS2-re az X-Men Origins: Wolverine játékot eredeti kiadásban. Sajnos boltot már nem találtam, ahol meg lehetne vásárolni, s a netes kereséseim eredménye sem kecsegtetett sok jóval. Lehetőleg jó állapotú legyen és legyen meg a tokja is. Várom a jelentkezésed kedves eladó, ha esetleg a birtokodban van egy ilyen játék és szívesen megszabadulsz tőle:-) suto.daniel.mate kukk gmail punkt com
Az eredetit is sokadikra veszi be olyankor a fej? Mert azok mindig mentek elsore nekem is.
És igen, iso van a dvdn is. Képfile irása akár imgburnnel akár más progival.
Megprobaltam tegnap masik geprol is hatha az iro nem jo, de ugy se vitte. Gondolom te is csak siman kiirod az iso kepfilet alacsony sebessegen minuszosra es kesz ... valoszinuleg oreg vagy rossz lehet az olvasofejem, masra nem tudok gondolni.
Vettem TDK lemezeket, kiírtam a sonic unleashed játékot PAL-ban dvd decrypterrel, nem jó, kiírja h nem jó féle a lemez ps-be ... Kiírtam img burnnel, úgy meg olvassa, de TETÜ lassú !! Képtelenség játszani mert 5 perc alatt se jutott el magához a játékhoz, csak a menü meg a memóriakártya csekkolás, stb ... szóval irtózatosan lassu.
Ez 100% hogy olvasófej hiba ? Mert ha igen akkor kicseréltetem, 4ezerből megvan, ami még mindig csak 4 eredeti játék ára. De már nagyon kivan a ***** az egésszel.
Módosítanám az előző hozzászólásomat, hogy egy újabb tv-n a másik játék is színes ! De a pluszos dvd-ket és a fujifilm márkájúakat továbbra sem olvassa be, csak sötét a képernyő és töltöget.
Hát ezek szerint öreg a fej, de egyébként is sok helyen olvastam hogy márkás dvd-t szerezt csak a ps. (persze olyat is hogy van akinek mindegy)