Keresés

Részletes keresés

AlomGomba Creative Commons License 2001.02.15 0 0 37
Ha már Karate és Japán >> igaz igaz, csak közben elgondolkoztam és az kimaradt a fórumról :)

A Császár és a Gyilkost ilyen Hunnia szintű mozikban keresd ha még játszák. Én is késve láttam tavaly szeptemberben. Akkor asszem a Bem moziban.

diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 36
egyébiránt így van!
Előzmény: SZ.I. (35)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.15 0 0 35
öööö, hat pestiestbol mindenki okosabb:)
en elhiszem amit ott olvastam!
Előzmény: diesel()diablo (34)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.15 0 0 34
na nézz oda, hogy ért hozzá a kisasszony! :-)))
(még mindig nem láttam, bocs...)
Előzmény: SZ.I. (33)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.15 0 0 33
>Ha megmár Karate és Japán<

ez kungfu es kina (esetleg tajvan)
:)))

csaszar es gyilkost jatsszak meg valahol?

Előzmény: AlomGomba (32)
AlomGomba Creative Commons License 2001.02.15 0 0 32
Ha megmár Karate és Japán, akkor aktuálisan a Tabu című filmet kell megkeresni. Bár azt nem játszák, de esetleg fogják. Amúgy az is akár a T&S volt a Titanic filmfesztiválon. Szóval az index archivumában kell erről is legyen cikk :)
AlomGomba Creative Commons License 2001.02.15 0 0 31
na ja. A császár és a gyilkost én is csak ajánlani tudom. Akit meg zavar, ha egy kung-fu filmben repülnek az emberek az ne nézzen ilyet, mert 70% ukban ugye repülnek az emberek :)

Abból meg birom ajánlani a Chinese Ghost Story 1,2,3-at.

A Tigris és a Sárkány jó darab, de azért helyenként a story ellaposodik. Kár hogy amerikai izű kissé.

Amúgy a csatajelenetek a Császár és a Gyilkosba is azok. De nem lehet nem imádni a csengetyűs gyilkost ugye. :)

Isegrim Creative Commons License 2001.02.14 0 0 30
Aki szereti a régi kínai környezetben játszódó filmeket ne ezt nézze meg, hanem a Császár és a gyilkost, már ha tuggya. Durván egy éve volt vetítve néhány moziban. Nem akciófilm, inkább olyan történelmi-thriller jellege van, viszont úgy meg van kavarva, hogy csak na. A látvány is szuper.
Bocs, hogy kicsit off volt.
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.14 0 0 29

holdkölyök Creative Commons License 2001.02.14 0 0 28
teccett, teccett, aranyosak a szereplők,
de az a repkedés...iszonyú sokat kivett belőlem! :-)
nekem is ilyen "beállva jobb lehet ez" gondolatok jöttek néha
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 27
legalábbis asszem
Előzmény: diesel()diablo (26)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 26
De az nem nyálasság, hanem igazi művészi naivitás!
Előzmény: Bátky Dr (25)
Bátky Dr Creative Commons License 2001.02.14 0 0 25
Én tegnap láttam, nekem bejött. A story tényleg nyálas, de ez minden ilyenfajta kínai filmben ilyen. Viszont a képek és az jelenetek gyönyörűek. A párbaj a bambuszerdőben gyönyörű volt.
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.14 0 0 24
na azt nem lattam. de nem is akarom:)
Előzmény: diesel()diablo (23)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 23
szerintem meg a Csillagközi invázió! NAgyon brutál!
Előzmény: SZ.I. (22)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.14 0 0 22
amugy rajottem a fu nem jo moziba, mert eddig vagy vegigrohogtem mindent, vagy leragadt a szemem majdnem:)) vigyazni kell a T&S alatt is mert olyan ritmusosan es dallamosan, altatoszeruen beszelnek benne, es elalszol tole ha nem figyelsz:)
legjobb fuves mozi eddig: az ordog ugyvedje!!!
Előzmény: diesel()diablo (20)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.14 0 0 21
eloszor eminem. most meg voros bolygo. jovan.

fogtam az intrukciokat, meg fogom lesni egyik este, lehet epp ma, meg nem tudom lesz e mar sotet ha megyek haza, biztos. nappal is latszik biztos, de este jobb lesz:)
nyomjal kepeket!!!
majd probalok en is szervalni egy gepet valahonnan....

semmi gond a gátőrrel:)))

Előzmény: diesel()diablo (20)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.14 0 0 20
na, mivanmá''' :-)))
Még mindig nem láttam, de megnéztem a vörös bolygót, nem is volt rossz, csak kihagyhatták volna a robotkutyát, na mindegy. Mondjuk csak azért mentem moziba, hogy nyomjak egy kis pattogatott kukort a cuccra :-)
sziszi, azt nézted már, ha a szabadsághídról (ugye ahol a 47-49-es átdzsal :-) nézel az erzsébet híd felé, akkor olyan, mintha a gellérthegy mögött kettéválna a duna, és teljesen máshogy néz ki a város (persze cuccal, de amúgy is, gondolom), szal olyan, mintha a gellért hegy egy sziget lenne, nem tudom érthető-e. Majd én is felteszek egy képet róla, és utána magyarázom.

De mi bajod a gátőrökkel amúgy?!!? :-)))

Előzmény: SZ.I. (19)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.14 0 0 19
ugy erted nem bocsathato meg, hogy ennyire elmaradott vagyok?:)
ugye mennyire steniek voltak a kepek??? fantasztikusak.

amugy tok idegbeteg voltam tegnap este, egyik csatornan hongkongi akciofilm, masikon hongkongi karatefilm, en meg nezhettem vitrayt egesz este:)

amugy dizel tuti meg fogja nezni mostmar, hosz jeloltek oscarra is a filmet, es nehogymar egy oscar jelolt filmet kihagyjon a kis gátőr!!:))

Előzmény: prr (18)
prr Creative Commons License 2001.02.13 0 0 18
Szerintem nem :-)), a kung-fu filmek az akciófilmek vértelenebb verziói, igazi küzdelmekkel, koreográfiákkal, állati sokszor elpróbált jelenetekkel. Jackie Chan filmjei ha a böfögős, idióta poénjait nem számítjuk olyan küzdelmekkel, produkciókkal van tele, amelyek a fizika törvényeit simán megbolygatják. Lásd rotterdami irodaházról lecsúszás vmelyik (Who am I? című?) filmjében.

Én vasárnap láttam a T+S filmet, hát az erdős jelenetnél tátott szájjal bámultam a vászonra, a dizni trükk és humor gáz, de a véleményem szerint kitűnő akciók kárpótoltak a romantikusnyálas szálért, vagy a repkedésért. Nem néztem még utána de a főszereplők biztosan menő karatés-akciós színészek lehetnek Ázsiában.

A hegyek, a táj is gyönyörű, dicséretes az operatőri munka.

r.

Előzmény: SZ.I. (7)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.13 0 0 17
ELMARAD AZ ANGOL!!!! HALA A NEMLETEZONEK:))
Előzmény: SZ.I. (16)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.13 0 0 16

ateista vagyok,es nem hiszek semmiben honey...
erted:)
szivjal fuvet a dunaparton!!! annal kiralyabb kevesebb van:) sokkal szebb a varos!:) majd megyek fotozni oda, majd teszek kepet valahova!
nyomulok angolra.... :(

viszont tigris es sarkany ugyben azt tudom javasolni, hogy nem tudok mit javasolni, nezd meg maaaaaar, erdekel a velemenyed.

Előzmény: diesel()diablo (15)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.13 0 0 15
te vagy a jézus?!?!?!? :-)
Előzmény: SZ.I. (14)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.13 0 0 14
megbocsatok!
Előzmény: diesel()diablo (13)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.13 0 0 13
jajj, dehogynem, angyalom, csak nincs idő mozizni, mint a rendes embereknek. (vagyis kiütöttem magam péntek délután, és vasárnap délután kezdtem annyira magamhoz térni, hogy eszembe jusson valami; na, hát nem ez volt, bocs :-)
Előzmény: SZ.I. (12)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.13 0 0 12
aha. nem is erdekel teged iagazn, itt megtudtal rola mindent:)
na.
Előzmény: diesel()diablo (11)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.13 0 0 11
még nem.
Előzmény: SZ.I. (10)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.13 0 0 10
na?
Előzmény: diesel()diablo (6)
magdika Creative Commons License 2001.02.09 0 0 9
Basszus en meg aszittem a hozzaszolasaitokbol, hogy ez egy dizni rajzfilm, vagy jol hittem vagy mi? Ilyen tigris meg malacka?
diesel()diablo Creative Commons License 2001.02.09 0 0 8
ráadásul amerikai film is, ami ebben az esetben előnyt jelent, + matrix látványtervezője és producere is benne van, szal azért ez nem egy olcsó 'kung-fu'-film, érted. MEg gondolom nem is jackie chan-igényességű ami 'akciófilm'. Azért a két arany glóbuszt nem szoktak nyerni 'sima tucat' filmek.
Előzmény: Dob (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!