köszi, legfeljebb a kollégák nem maradnak meg mellettem, szoktam néha eni fokhagymás dolgokat.A fahéjról viszont most halok elöször megpróbálom. Eddig csak gyümölcslevesbe tettem.
Egyél rengeteg vöröshagymát, fokhagymát és igyál fahéjas cukor nélküli teát. Ezek mind ölik a candida gombát. Vegyél egy csomag nem őrölt fahéjat, egészet és főzd meg 2 liter vízben és iszogasd meg a nap folyamán. Ezt minden nap megteheted és mellette bármit eszel, pl: tönkölybúzás kenyeret stb. sok-sok vörös-lila és fokhagymát egyél hozzá. Ezek mind olcsó élelmiszerek, de nagyon hatásosak! Egy kolléganőm, akivel nagyon jóban voltam candidás volt, ezért tudom ennyire.
Én már 5 éve az érem másik oldalát is nézem, miután 10 évig hiába néztem kizárólag az egyik oldalát.
Az érem ezen az oldalán nem lúgosítanak, mert a baktériumok, a gombák imádják a lúgos közeget.
Nem szednek PPI-ket, hanem korrigálják a pilorusz működését.
A PPI-k segítenek a baktériumok és gombák szaporodásának.
Reflux ellen itt sót szopogatnak, ecetes vizet isznak, tornáznak.
Felváltva kell nézni az oldalakat.
Nem szeretnék senkivel sem vitatkozni, csak szeretnék egy írást ajánlani azoknak, akik talán elgondolkodtak azon, hogy talán az embernek nem zöld vér kell, hogy talán egészséges a só és a sav, amivel marketing-ijesztgetenk.
azt nem tudtam hogy jó a candida ellen, én a drága bélflóra készitméyekre irtam hogy legombolás. Az alkatrész létet ara értettem, hogy részfolyamat a munkám, és egy leézett munkakör, amit szivesen csinálok. Én hordom a postát-
Már párszor megállapítottam, h nemcsak túl buta és műveletlen vagy egy értelmes beszélgetéshez, de.... és ezt most is csak igazoltad, így újfent magadra hagylak, pá.
Baromság baromságnak nevezni a pszichoszomatikát, mert evidens, h nem lehet elválasztani a testet és a lelket/szellemet.
neked lehet, hogy evidens... szerintem meg olyan szinten biztosan nem, ahogy te párhuzamot vonsz.
Egyébként meg tök mindegy, h mit érzel, ha vmi ott van sokkal erősebben a tudatalattidban. Másrészt hol írta bki is, h cska az alkatrészérzés függ össze a gombával?!
attól, hogy nem CSAK, még te írtad ezt (a baromságot):
Szóval Te alkatrésznek tartod magad? Akkor nem csoda, h jön a gomba
Baromság baromságnak nevezni a pszichoszomatikát, mert evidens, h nem lehet elválasztani a testet és a lelket/szellemet.
Egyébként meg tök mindegy, h mit érzel, ha vmi ott van sokkal erősebben a tudatalattidban. Másrészt hol írta bki is, h cska az alkatrészérzés függ össze a gombával?!
Az ember azt csinálja amit tud, amit hagynak az ember sok esetben egy alkatrész akit nem kell emberi módon megifzetnui, mások megtehetik hogy azt csinálnak amit akarnak, és ugy gombolják le a betegeket ahogy nem szégyellik.
Akkor ez talán olcsóbb, meglehet, jobb is. A tapasztalat szt nagyon jó.
Még egy olcsó lehetőség: savanyúkáposzta-lé, de azzal vigyázni kell, súlyos candidánál nem jó, egyébként viszont remekül gatyába rázza a belső berendezést.
Olyan egyensúly kellene amey esetén panaszmentes lehet a beteg, nem baj ha van candida, csak ne okozzon őrületes viszketéseket, börgyulladásokat, és egyéb panaszokat.Ne vigye a pénzt a gyógyszerkereskedök és a természetgyógyászok zsebébe, akkora összegek menek el, amelyeket munkával lehetetlenség megkeresni.
Én mindkettöt ötvözm, az orvosit és a természetgyógyászatit is,makacs visszatérö gombák, van akinek egy életen át nem sikerül a kiirtásuk. A candidának is vannak kicsinyei gyerekei, és jönnek azok a kiirtottak helyébe. Nagon szaporák. Szeretnék candidák nélkül élni.
Elocom, mikogal refrigerans keverve,amig használom elfedi a tüneteket, ahogy elfogy a rkém és nem megyek iratni egy két napon belül kijönnek a viszketö gombák a hajlatokban.Diphlucan tabletta komoly vagyonokért, mellette tgy-töl grapefruitmagolaj. Mostmár néha fokhagymást os rágcsálok, de vigyázni kell vele az illata miatt,Kenyér pritva,
Az bőrgyógyászos kérdést nem célszerűbb lenne egy orvosos topikban feltenni? Bár a candidával a bőrgyógyászhoz kell menni...?
Jópár ismerősöm maga mögött tudhatja már a candidát, ők tgy-hoz mentek egyből. Aki orvoshoz ment ismerős, az még küszködik vele. Megfelelő szakembert találni művészet.
Nem mkinek jön be m1ik módszer. Csak kinezből 2féle módszert tanultam kifejezetten gombátlanításra, mind2 másképp hat, kinek melyikre van szüksége. És csak a kinezben is van még más módszer is. Aztán ott a Voll, és még sok más módszer. Nem lehet mkinek uazt.
Nagyon jó a gomba ellen a diófalevél tea. Még szedhető ( legjobb juniusban és júliusban, akkor még egészségesebbek a levelek), csak az egészséges, nem barna levelek szedhetők.
Igen. Azt nem tudom, hogy valaki legelőször sem fordult -e hagyományos orvoshoz, mikor jöttek a candidás tünetek, de úgy feltételeztem a kérdésem beírásakor az eddig olvasott hozzászólások alapján. Arra vagyok kíváncsi, hogy ezzel a problémával mit kezdenek az orvosok.Pl. a bőrgyógyász, hogyha nekem viszket a szemem, a testem egész nap. Egyébként természetgyógyászok ezt nem igazán tudják megoldani, azok alapján amiket eddig olvastam a témában. Vagy tévedek? Mielőtt félreérthető lenne, én nem nézem le a természetgyógyászatot, én is jártam egyhez. Megoldást keresek , mert megakarok gyógyulni.