Keresés

Részletes keresés

bénula Creative Commons License 2001.12.15 0 0 724
Az előző hozzászólásomból lemaradt, de az a helyzet, hogy már a tök elejétől kezdve mindkettőnk számára teljesen világos, hogy nem barátilag érdeklődünk egymás iránt. Nem akarok pontos részletet említeni, hátha olvassa (vagy esetleg valaki ismerős), de ez a lehetőség nagyjából kizárható. Erre írtam, hogy _még nekem is_ lejött, hogy tetszem a lánynak. Pedig én elég vaksi vagyok ilyen téren, de komolyan. De jó, hogy ezt mondtad, mert attól félek ha sokat tökölök, akkor előbb-utóbb bele fogok süllyedni a barátság langyos posványába.

"Amúgy pedig ha nyomulni akarsz, akkor tessék nyomulni és nem szégyellni. Vicces, ám szolíd beszólásokkal erősíteni Benne a tudatot, hogy bejön, ha Vele lehetsz, meg célozgatni, hogy milyen is lehetne, ha Ti ketten úgy együtt lennétek..."

Ezzel nem lenne semmi gond, a barátja léte azért kicsit bezavar. Nem tudom, hogy beszélgessek-e vele róla, hogy milyen srác, miket csinál, mert ugye akkor jobban ki tudnám domborítani, hogy én miben vagyok képes többet nyújtani. Ugyanakkor meg az is jó lenne, hogy ha velem van, akkor felejtse el a barátját, egyáltalán ne is gondoljon rá. Szóval fingom sincs melyik a célravezető. Hogy a te gondolatoddal éljek: a csávójához képest milyen is lehetne, ha Mi ketten úgy együtt lennénk, vagy tőle teljesen függeltenül, natúr milyenek lennénk ketten együtt.

A túlzott nyomulás meg nem biztos, hogy célravezető lenne, pont az említett húzd meg-ereszd meg taktika miatt. Úgy érzem, hogy neki egy ilyen kihívás vagyok, és ha túl gyorsan találnék lábai elé omlani, akkor kevésbé értékessé válna a "trófeám". Ez kb olyan, mint amikor előző barátnőm csak egy bizonyos idő után feküdt le velem, merhogy nehogy kurvának tartsam. :)) Akkor igen nehezen fogadtam el ezt a szemléletet, de így belegondolva, most igen hasonló helyzetben vagyok.

Egyszerűen baromira nincs érzékem ezekhez a játszmákhoz. Becsületes, egyenes srác vagyok, én bele vagyok esve, ez tiszta sor, de hogy Ő milyen tiszteletköröket vár el, arról fingom sincs.
Gimiben volt egy tök hasonló bénázás, akkor jól eltoltam az egészet. Meg fogom kérdezni azt a lányt, hogy mit csináltam akkor szarul, hogy kellett volna viselkednem, meg kikérem a tanácsát (az még kavarósabb csaj volt), szerintem tanulságos lesz. :)

De amíg panaszládának fogalmazgattam a választ, az máris leesett, hogy cselekedni kell, anélkül nem megy.

panaszláda Creative Commons License 2001.12.15 0 0 723
Azt is vedd számításba, hogy lehet, hogy kurvára benézed a dolgot, és a csaj (mert általában szoktak ilyet is csinálni a nők) egy jópofa srácot lát Benned, akivel lehet tanulni, dumálni, és nem rögtön arra gondol, hogy lefektessen... Persze ez csak egy lehetőség - gondoltam a nagy pofáraesések végett megemlíteném... Amúgy pedig ha nyomulni akarsz, akkor tessék nyomulni és nem szégyellni. Vicces, ám szolíd beszólásokkal erősíteni Benne a tudatot, hogy bejön, ha Vele lehetsz, meg célozgatni, hogy milyen is lehetne, ha Ti ketten úgy együtt lennétek...
Előzmény: bénula (722)
bénula Creative Commons License 2001.12.15 0 0 722
Eddig csak olvasgattam a fórumokat, de asszem ez nagyon az én témám lehet nem is sokára..:( Shaft és Prescot mellé talán elfér még az én sztorim is.

Az a helyzet, hogy van egy lány (hehe, mindig így kezdődik a baj :)) az egyik szemináriumon, aki igen megtetszett. A félév alatt sikerült elérni, hogy felkeltettem az érdeklődését. Az utolsó pár hétben már igen zavarta, ha egy másik lány (vélt konkurense) a haját hajigálja, meg rendezgeti lazásan, miközben engem kérdezget az aktuális feladatról. Szóval nem vágom annyira a női lélek rejtelmeit, de még nekem is leesett, hogy tetszem neki. A konkurens akcióira válaszul ő is bevetette a nehéztüzérséget: hirtelen melegnek találta a terem hőmérsékletét, és rossznak a szék konstrukcióját, minek következtében hamarosan egy szolíd topban (és ki-kivillanó köldökben) feszített, valamint fura fészkelődési produkcióval keresgélte az optimális testhelyzetet. Ja, és mindeközben sűrűn felém tekintgetett :))) Igen jó kedvem volt, talán nem kell magyarázni :))

Mivel a félév igencsak közeleg, ezért úgy döntöttem, hogy lépni kéne, és kiötlöttem pár hete, hogy elhívom egy buliba (de nagy ötlet :)). Nem nagyon paráztam előtte, olyan sima ügynek tűnt, nekem tetszik ő, neki tetszem én, ilyenkor az emberek el szoktak menni valahova együtt. Még mielőtt összeszedtem volna magam, hogy elővezessem a dolgot, ő felvetette, hogy a közelgő vizsgára jó lenne együtt készülni.. Örültem, mint majom a farkának, de végülis nem jött el vmi miatt a megbeszélt találkára. Aztán másnap megkérdeztem, hogy mégis mi volt a gond, meg mi legyen (mármint a készüléssel :), erre mondta, hogy hát, nem ért rá, majd utolsó szemináriumon készüljünk együtt. Azért ez az ajánlat az első (elmaradt) kvázi-randihoz képest egy totális visszalépés, uhogy teljesen ki voltam bukva, hogy valamit biztos elszartam, vagy nem jól csináltam, vagy teljesen félreértettem a lányt (Kb Shaft legmélyebb perceivel vethető össze az ominózus 2 nap).

Aztán utolsó órán bejött, egyenest leült mellém (általában előttem, vagy a másik padsorban mellettem szokott ülni), ezzel későn érkező szokásos padtársamat és az ő szokásos padtársát (barátnője) a hátsó régiókba száműzte. Ekkor már totál nem értettem semmit: teszi magát, de egy egyáltalán nem meredek együttkészülésre nemet mond, majd bevágódik mellém, és egész délután együtt fogunk beszélgetni (meg feladatot megoldani), mi a pöcs van itten? Mondjuk kezdtem sejdíteni a felállást, hogy esetleg nem teljesen szabad, és ezért nem akarja elsietni.

Aztán megkérdeztem tőle, hogy miért van az, hogy minden héten már csüt-péntek magasságába elhúz haza (győri a lelkem) -ezért nem tudtunk az együttkészülésre időpontot egyeztetni-, a koleszos haverjaim meg jó ha havonta egyszer hazanéznek, de akkor is csak a szennyes miatt. Erre mondta, hogy neki van barátja otthon, és azért. Pont nem hallottam a "barátja" szót, és rákérdeztem, hogy mije is van otthon (tök véletlen volt :), és erre már enyhe búraégéssel, és a feladatba nagyon beletemetkezve mondta, hogy barát-barát van otthon.

A rövidke áramszünet után kb ugyanúgy folytatódott a beszélgetés fonala. Igaziból nem is lepődtem meg, mert sejtettem, hogy valami nem kóser, és érdekes módon kicsit megkönnyebbültem, hogy az elmaradt randi nem azért volt, mert én fasz voltam. A délután folyamán aztán kölcsönkérte egy könyvemet, meg megbeszéltük (korábban is), hogy milyen tárgyat hol veszünk fel, szóval úgy nézett ki, hogy igen szeretné, ha a kövi félévben is együtt legyünk, meg kelljen találkoznunk.

Hát ez a nagy helyzet jelenleg. Baromira nem akarom, hogy Shafthoz és Prescothoz hasonló pályára kerüljek, és én legyek a mésodik, bár az a veszély nem áll fenn, hogy lássam őket együtt. Az viszont tény, hogy bejövök a lánynak, csak azt nem tudom mennyire. Ha ugyanis a majom effektusról van szó, hogy ti: a majmok sem engedik el az egyik ágat, amíg a másikat nem fogják (bocs lányok, de ez annyira szemléletes :), akkor én igen szívesen hajlandó vagyok elhódítani a lányt attól a győri sráctól (akihez közöm sincs, szerintem nem lenne unfair, vagy igen?), bár jó eséllyel jóval tovább fog tartani, mintha egyedül lenne (akkor sztem már lehet, hogy együtt lennénk).
De ha a Shaft-Prescot szindrómával :)) állok szemben, akkor nem szeretnék második lenni. Uhogy most azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan deríthető ki legjobban, hogy ez a lány milyen szerepet szán nekem? Vagyis inkább mit kellene tennem, hogy ne a második kategóriába kerüljek.

Igaziból úgy veszem észre, hogy Shaft sporttárs által papírra vetett

"Kicsit kivulrol nezve komolyan ugy latszik, hogy ha "belerugok", akkor "dorgolodzik", amikor meg "simogatom", akkor meg "fúj". "

gondolat -bár enyhébb méretekben- de nálam is kezd működni: ha órán nem szólok hozzá 10 percig, akkor rögtön felvet valami témát, meg megkérdezi, hogy eztmegazt hogy csináltam meg (és de ügyes meg jó meg szép vagyok :), ha meg belelendülünk a beszélgetésbe, akkor van hogy hirtelen rövidre zárja. Meg amúgy is úgy érzem, hogy egy ilyen macsó srácnak tart, és szereti éreztetni, hogy ő a gyenge nő, és persze azt is, hogy én meg az erős férfi.:)) Asszem a női fegyverek teljes arzenálját veti be védtelen szivem ellen, én meg szemlélem tehetetlenül, ahogy beleesek :(.

Nem vagyok egy mesterfokú csábító, eddig még nem nagyon kellett játszmázni senkivel, de asszem most másképp nem megy. Határozottan érzem, hogy most valakinek meg kell hódítania valakit. Ha ő engem, akkor törzstag leszek a topikban, ha én őt, akkor meg lesz egy igen szenvedélyes barátnőm. Segítsetek!! :))



panaszláda Creative Commons License 2001.12.14 0 0 721
"TALALJA MEG AZ IGAZIT ! es megtanul szenvedni"

Sok igazság van benne... De kiegészíteném: Veszítsd el, és nézd meg utána mi lesz...

Előzmény: turbo jonny (720)
turbo jonny Creative Commons License 2001.12.14 0 0 720
Ez mindig bejon !
Majd ha meghalok es lejon ertem egy angyal a mennyorszagbol , megkerdezi : mit szerettem az eletben a legjobban , azt fogom mondani TEGED !
Egyszer mondtam egy nonek azota nem tudom levakarni magamrol , az egeszben az a bizarr , hogy tenyleg igy van !
Mindenkinek azt kivanom : TALALJA MEG AZ IGAZIT ! es megtanul szenvedni
Shaft_ Creative Commons License 2001.12.13 0 0 719
Hidd el, akkor is megbanthatod, ha nem akarod. Nekem sikerult. Aztan megkaptam azt, amit Rowena csak "sokk-terapianak" hivott, es kegyetlen modon hatasos volt...
En annyit, de annyit tanultam ebbol az esetbol, hogy szerintem megerte valamiylen szinten.

Chips,
kosz, hogy allandoan erdeklodsz, de komolyan! Jobban erzem magam a boromben, ketsegtelen!

Prescot Creative Commons License 2001.12.13 0 0 718
Az a baj hogy en keptelen lennek lemondani Rola, bar ez lehet a megoldas, de impossible... osztaly, csomo kozos dolog... es nem is tudok senkivel se rendesen osszeveszni.. nem hogy vele.. valahogy a rosszban leves nem az en styleom... megutalni? Ot? hogyaaan?
Nagyon szeretem... Hogy lehet megutalni azt akit szeretsz? Honnan jon egyaltalan az utalat? Amikor a szerete se tudom hogy honnan jon...
Szal erre keves a kilatas..
Előzmény: Chips (717)
Chips Creative Commons License 2001.12.13 0 0 717
Hát szar ügy az biztos. Szerintem ebb?l a helyzetb?l egy kiút van: véglegesen lezárod a dolgot,és soha többet nem foglalkozol a csajjal. Egy baromi nehéz,de megvalósítható( nekem csak úgy ,hogy összevesztünk és megutáltam ?t nagyon),mert ez a "barátság szindróma" a lehet? legszarabb dolog a világon. Vki így fogalmazott a HUSZ-ban:
"Az a leányzó, aki csak egy kicsit is tisztel téged jól elküld a francba, hogy ne szenvedj annyit...". Szóval Prescot fel a fejjel, tör?dj inkább a haverjaiddal.

Shaft
Látom neked is kezd végre visszajönni az életkedved...

Előzmény: Prescot (714)
Prescot Creative Commons License 2001.12.13 0 0 716
Aaa imadom a remenyt... de az az ami egesz eddig szinte mindig velem volt es nem engedte csillapodni az erzest... oszinten szolva... eszmeletlenul varo azt a pillanatot hogy talan az O erzese megvaltozna... de erre az esely.. hat vegulis 5 eve osztalytarsak vagyunk... meg.. nemtom. ah irrealisnak tunik az egesz. mint minden jo dolog..
Előzmény: Shaft_ (715)
Shaft_ Creative Commons License 2001.12.13 0 0 715
Varni. Addig barmelyikotok erzese valtozhat. Talan nem is szunik majd meg, de csillapodik. Jobb lesz mindenkepp.
Prescot Creative Commons License 2001.12.13 0 0 714
Belattam. Tenyleg, mar egy ideje kezdtem tultenni magam rajta de hat neem birom. Kicsit most olyan nekem ez a hely mint a nevtelen alkoholistak klubja.. mert nemtom hogy teljesen normalis e. tenyleg most igy szenvedek mint egy kutya. hogy nem lehet az enyem... es csak az enyem.. mert erre vagyok azert valahol, bír az ilyen kisajatitas dumak tenyleg nem hangzanak valami jol es a szabadsag az egyik legfontosabb... de mindig faj ha nincs velem es irigylem azokat akikkel az idejet tolti... aaaa. ez mar az orulet jele?
amugy persze.. nem beszeltem vele... de nem hinnem hogy benne barmi is valtozott. de egyszeruen nem tudok ugy nezni ra mint a baratomra... kesz... mindig elojon belolem hogy ott kene hagynom... es felhagyni minden kapcsolattal.. de hat a suli miatt meg meg egy csomo dolog miatt nemmegy... es ha meg megkeresne akarmikor... egybol ugranek... aaa.
sztetek mit lehet kezdeni egy ilyen remenytelen esettel?...
Előzmény: Shaft_ (713)
Shaft_ Creative Commons License 2001.12.04 0 0 713
En azert is azt mondom, hogy beszeld meg vele, hiaba kinos, terhes neki, azert szeretne O is tullenni a dolgon, plane Te. Nagyon fajdalmas a dolog, de muszaj vele oszintenek lenni! Ha ezt nem teszed meg, szerinted meddig birod ki igy? Belathatod, hogy igy sehogyse jo. Persze esszel kell csinalni.
Nem kell feltetlen a te erzeseidrol beszelni, ez ugyis a te dolgod, inkabb arra kerdezz ra, hogy o mit erez, mikent latja a kiutat, mit is akar o. Hidd el, nem akar o neked rosszat, segiteni fog, hogy tuljussatok ezen.
Persze ez megint az en keserves, szubjektiv velemenyem.
Prescot Creative Commons License 2001.12.03 0 0 712
hat ez engem is kurvara idegesitett! amugy az ugyintezes nem haveron keresztul ment hanem un a fulembe jutott a dolog. szarul esett nagyon. de neki ezt nem mondtam. bar celoztam ra de fel se vette. ritkan jutnak celba a celzasaim... h ha odaallnek pont Ele es neki mondanam el hogy mennyire szenvedek miatta az azert szar volna... valahogy utalok nem oszinte lenni az emberekkel, viszont ha Vele oszinte lennek annak nem lenne jo vege. mindesetre ezt a dolgot meg akarom vele beszelni de hogy igy halogatom, sztem nem lesz belole semmi. szal nem tom de sztem faszsag lenne a pont vele kapcs problemaimat vele megdumalni. szar es ellentmodasos helyzet ez. ugyerzem hogy szamara az erzeseim terhek... nagyon szar!
Előzmény: Shaft_ (711)
Shaft_ Creative Commons License 2001.12.03 0 0 711
Ajaj Prescot,
sok a hasonlosag koztunk, de azert en mar kacsintgatok erre-arra, es ezt a gyogyulas jelenek veszem.

Nem Vele kene ezt az egeszet megbeszelni? Nem egy haveron keresztul kene. Erdemes olyan kapcsolatot kialakitani, ahol nyugodtan elmondhatod budat-bajodat neki is, es nem vagy feszelyezve. Persze tudom, hogy nem konnyu. Mi nem tudunk segiteni neked, azonkivul, hogy tartjuk a vallunkat, es veregetjuk a hatadat. De ez is segit, higgyetek el, nekem sokat jelentett, hogy mindig batoritottatok! Szoval koszonom!
Tehat Prescot, fel a fejjel! Ezt az egeszet magadban kell elrendezned!

Prescot Creative Commons License 2001.12.03 0 0 710
csa mindenki
helyzet? erosen valtozo! de hogy mik is tortentek mostanaban... asszem eleg hasonlo a dolog most mint nalad shaft. mert hat igen meg mindig szeretem, nincs mit tenni. sokat gondolok ra, es nagyon orulok amikor beszelunk. azonban egy hete kb beszeltem egy haverommal a dologrol aki Tole tudta meg az egesz historiat. igazabol errol nem beszeltem, csak nagyon keves emberrel a kozos ismerosein kozul. ugy ereztem egyreszt h ez inkabb kettonkre tartozik, meg nem is jo elmeny szamomra ez az egesz historia. bar azert jo neha beszelni rola persze. szoval meg mindig, 2 honap utan is ezen is jar az esze. bar sajnos, mint kiderult nem eppen jo dolog miatt. merthogy aztan megint joban voltunk, par hete, meg rengeteget logtunk egyutt, a cserediakok miatt. persze kicsit szar volt megint, mint a regi feeling, de azert telleg jol elvoltam vele es orultem az egesznek. aztan voltak jo smsezesek, es orultem hogy orul amikor beszelunk. ezert en is megengedtem magamnak neha egy olelest, ilyesmit, meg kicsit csipos megjegyzeseket. de ezek inkabb ram nezve voltak viccesek, hiszen azert nem hittem azt hogy akarmi is lehet. szoval aztan ettol a havertol azt hallottam h Ot az zavarja amiket csinalok! a vad: nyomulas! hat kurva szarul esett azert ezt visszahallani, de azert az eredmenye megvolt mert kedvem se volt odamenni napokig, es nagyon ritkan beszeltunk. irtam neki sms de nem valaszolt. telleg szar h mindig csak a reakciojit figyelem es kutatom es probalok pozitiv valtozasra utalo jeleket leszurni. de hat ugyse lesz. masreszrol aki lett volna masik csaj, eppen ezen a hetvegen nyulta le egy haverom. persze tudtam rola, hogy ezt tervezi, mondtam nyugodtan, nem is zavar. rajottem mar ugyse lenne igazan okes addig osszejonni valakivel amig full mast szeretek. kinek lenne jo az?... persze jo volna mar valamit kezdeni nagyon. ami kicsit zavaro hogy ez a srac Neki volt a baratja regen hosszu ideig.. hehe. mr nocsabasz. de hat vanaki ebben eli ki magat. nekem meg fontosabb tema ez most hogy igy hubelebalazs modjara mindenkivel ugye:))) mostanaban en is minden massal foglalom le magam, ami azert jol sikerul, de mondjuk tanulasra mar nemjut idom altalaban :) de hat jolelvagyunk... es ez a lenyeg. csak kar hogy telleg meg mindig... szinte vele kelek es vele alszom el... aztan most majd meglatjuk mi lesz. rossz dolog viszont, hogy latszik, hogy mostanaban nagyon en vagyok az aki akarmit is csinal magunkkal, marmint ha mindig nekem kell kezdemenyeznem valami kommunikaciot, akarmit. bar a hetvegen hivott:) hat... szar hogy neki egy vagyok a sok kozul, nekem meg o EGY a sokak felett... nemtuom. mindenesetre. hat felejteni kene de a remeny MINDIG megamard! sajnos...
csum
CsirkeP Creative Commons License 2001.11.27 0 0 709
Kedves Shaft_!
Szerény véleményem röviden és tömören kifejtve:
Kezdj el járni vele, azaz hívd randira, csókold meg stb. Lefeküdni még nem ajánlatos vele, de ha együtt maradtok, kb. 1 év múlva talán arra is sor kerülhet (talán előbb, talán később).
Mindenesetre addig hagyd, hogy sodorjanak az események, ne akarj mindent mindjárt az 1. körben eldönteni! (Szerintem éppen ez a szép az ilyen kapcsolatokban)
Üdv.: CsP
Előzmény: Shaft_ (708)
Shaft_ Creative Commons License 2001.11.26 0 0 708
Hahoo!

Kibeszelem a lelkemet is, erre semmi reakcio?

Shaft_ Creative Commons License 2001.11.26 0 0 707
Sziasztok! Ujra elek!

Lassankent kezdek magamratalalni. Nade lassuk, mi is tortent velem, miota legutoljara irtam. Elore lekotom, hogy innen-onnan szemezgetek a levelezesembol, igy nem biztos, hogy kerek egesz lesz, de nem hagyok ki semmit, remelem:

Szoval, egy aranyos eset: az egyetemen, egy hihetetlen kek szemu leanyzoval jarok egyutt laborra. Jol elvagyok vele, de semmi tobb (asszem ;]). Egyik orara nem tudtam bemenni, es a kov. alkalommal elkertem tole a fuzetet. Otthon olvasgatom, erre az elso mondaton fennakadt a szemem, amit azon a bizonyos oran irt:
"Shaft_, hol vagy?"
Es utana kezdte csak el a jegyzetelest... ;] Ez annyira jol esett, hogy majd elolvadtam ferfi letemre. Szoval azert a lanyoknak sem kell a szomszedba menni egy kis romantikaert...

Aztan a virag-ugyhoz hozzatartozik, hogy van aki ertekeli:
Egyutt tancoltam egy 16 ev koruli csajjal, 2 honapig, es en bevallom nagyon elveztem. Utolso oran kicsit unottan tancolt mar, elfaradtunk, en bezzeg mar elore somolyogtam, hogy mi fog tortenni. Aztan szepen megkoszontem, hogy a partnerem volt 2 honapig, es elrohantam. Fel egy szep feher rozsaert! Visszafutottam, es nekiadtam!
Ha mar lattatok fulig ero szajat, akkor neki az volt! Ugy orult neki, hogy majd' a nyakamba ugrott! Nekem csak hizott a majam, es vigyorogtam!
Hat igen, ilyenekert erdemes elni. ;P

A noi megerzesrol irta valaki:
"... szerintem egy hölgyemény - hacsak nem érzelmileg egy analfabéta - mérföldekkel előbb megérzi, hogy ha a másik nem beli barátja már másképp néz rá..."

Nos ebben tenyleg lehet valami. Igy tudatosan nem is figyeltem fel ra, de igy visszagondolva, valoban mashogy viselkedhettem Veraval, mint massal. Masreszt tortent egy erdekes esemeny a minap. A suliban kozos orank van egy Bogi nevezetu csajjal, es Veraval. Veget ert, tartottunk hazafele, Vera valamiert elorement egy kicsit. Ekkor Bogi odahajolt hozzam, es a fulembe sugva megkerdezte, hogy "ti most egyutt jartok?" vagy "O most a baratnod?", mar nem is emlekszem pontosan melyiket, de a lenyege egy s ugyanaz. Na itt megallt bennem az uto. Aztan talan kisse mergesen ravagtam egy kurta "nem"-et, es ennyiben maradtunk. Na itt az volt a problemam, hogy a lehetseges tobb millio kerdesbol, amit ilyenkor feltehet az ember, miert PONT ezt kerdezte meg egy kivulallo? Miert nem azt pl, hogy milyen ido van, nem, neki pont ezt kellett. Bevallom, elegge feldult a dolog. O nem tudott rola. Ennyire feltuno? Meg mindig? Honnan? Par napra ra megkerestem a csajt, es rakerdeztem, hogy mibol gondolta ezt. Es o azt mondta, hogy ahogy ranezek, ahogy banok vele, egyszeruen megerezte. Ez hihetetlen! Egy kicsit tobbet beszelgettunk, elmondtam neki ezt-azt, es latta, hogy el vagyok keseredve, erre megolelt! Ketszer is! Es bevallom, nagyon-nagyon jol esett!! Hogy milyen aranyos nok vannak meg a vilagon! Es gondoltam, akkor ha te igy, akkor en is. Vettem egy szep udvozlokartyat (persze vigyaztam, hogy veletlen se voros virag legyen rajta), es beleirtam az egyik versemet a baratsagrol, baratokrol. Es legkozelebb, amikor talalkoztunk, odaadtam neki. Es megint kaptam egy olelest! ;] Ezek az apro kis nuanszok az eletben, amiert erdemes elni, komolyan mondom...
Szoval, van ebben a noi megerzesben valami. Vagy csak mi, ferfiak vagyunk vakok.

Meg regebben irtam, hogy Veraval most olyan mas, mint regen, azaz, most bujik ugymond. Erdekes, hogy kerult, amikor tudta mar, hogy szeretem, utana mar nem nagyon maszkaltunk egyutt sehova, kinos csondek a beszelgetesben, nem nezett ram sose, en eroltettem a beszelgeteseket... nemtudom pontosan, de... kerult.
Most pedig, segitettem neki tanulni, alladoan csipkelodott, jatszadozott, direkt felhuzott egy picit, csacsog mindenfelerol, elkiser erre-arra, en is ot, kotetlenul beszelunk, most mar belenez a szemembe is (ettol fuggetlenul nem tudok szemezni vele), egyutt nezzuk a csajokat ;], ezt se tudom ragozni. Meg ilyenek, hogy 2 napig nem taliztunk, erre e-mailt ir (!), amire nem volt pelda kb fel eve, vagy meg tobb! Moziba hiv erre-arra, ilyenek...

Rowena kedves irta erre, hogy Vera lehet hogy tényleg jól érzi magát a baratjaval, de engem sem akar elveszteni, mint baratot. En gondoltam erre. De olyan furcsan jon ki most, nem? Kicsit kivulrol nezve komolyan ugy latszik, hogy ha "belerugok", akkor "dorgolodzik", amikor meg "simogatom", akkor meg "fúj".

Ezernyi szal kot ossze minket, a minap dobbentem ra. Annyira beleivodott az eletembe, hogy csak ugy nem tudom otthagyni, figyelmen kivul hagyni a tortenteket.
Mar megirtam ide regen, hogy tudom, hogy az lenne helyes, es jo, ha megbocsatanek nekik, orulnek hogy orulnek egymasnak, megtalaltak egymast (neha megy is), de nem vagyok ra kepes. Egyszeruen nem (mindig) tudom megcsinalni. Es ilyenkor szegyellem magam, hogy miert vagyok gonosz. Naivitas?
Nem igy mukodik a vilag, nemigaz?

Sokan ajanljak, hogy hagyjam abba az onmarcangolast, hagyjam abba Vera reakcioinak figyeleset, tenyleg probaljak meg csak baratkent viselkedni.
Probalom, probalom. Ugy erzem egyre nagyobb sikerrel. Talan ennek tudhato be, hogy ilyen velem most. A forum azert csaloka, mert altalaban akkor irok be, amikor ramjon az otperc, es az jon le az egeszbol, hogy allandoan ki vagyok borulva, pedig nem.

Neha mar asszem, nem vagyok normalis, annyira ragaszkodom hozza. Habar mostanaban erzem, hogy tavolodom. Plane, hogy felbukkant egy-ket uj holgy a lathataron.

Ezert is kezdtem el tancolni (mondtam mar?), de itt meg olyan problema jott elo, hogy olyat felkerni tancolni, aki nagyon tud, azt tok ciki, mert en még nem. Szerencsere van 3-4 csaj, akikkel ugy tunik most mar rendszeresen eljarok tancolni, es tudok gyakorolni, es ok ugyanolyan szinten vannak mint en.
Szoval jo ismerkedesre a tancolas szerintem. Meg kellemes is.
A masik, hogy ez - mint az egyetem is - egyfajta szuro, ugyanis aki mar tancolni akar, az mar olyan sik bunko nem lehet, legalabbis biztos normalisabb, mint azok, akik lemennek a dizsibe es jatszak az agyukat.

Az uj tancparom egy kedves jo koleszos baratnem, Judit. Hihetetlen jol erzem magam vele mindig, talan azert, mert olyan kozvetlen leanyzo. Mindenkinek, aki keri, segit onzetlenul, puszta szeretetbol. Ha lehet ilyet mondani, kicsit magamat latom benne. Peldaul, most volt golyabal par napja, es a vegen mar faradt volt, de azert meg kabatokert szaladt, embert faragott a sok reszeg ismerosbol es agyba dugta oket, terult-fordult... Ez nagyon tetszik nekem. En meg soha nem talalkoztam ilyen emberrel, mint o. Ezenfelul a legutobbi tancon olyan jol erezte magat, ugy orult, hogy elcipeltem oda, hogy megolelt (2x is!), es mondta nekem, hogy fantasztikusan erzi magat, es orul hogy eljott velem! Es ezzel engem is felporgetett, majd' kirobbantunk az energiatol, ugy sajnaltuk, amikor veget ert a tancora... ;] Regota nem ereztem magam olyan jol, mint akkor, es talan azota sem. Egy baj van vele, hogy sajnos van baratja, igaz, nemtudom hanyadan all vele. Mindenesetre nagyon jo vele.

Aztan tudjatok mi volt a golyabalon?
A koleszban tartottak, ami eleg lerobbant hely, de most sikerult ugy
kipofasitani, hogy egesz jol nezett ki. Nagyon sok ember volt, de ismeros, az nem sok. Az elejen tenferegtem mindenfele, csak neztem az embereket (es persze a leanyzokat is ;]), talalkoztam egy ismerossel, vele beszeltem, aztan egyszer csak odatoppant mellem Jucus, es
szabalyszeruen elrabolt az asztalukhoz, ahol a baratnojevel, Orsival es annak a batyjaval ultek. En meg egy jo ideig nem tudtam "felengedni", igy beszelgettunk errol-arrol, semmi kulonos. Tulajdonkepp vartam egy regi baratnem hivasat, hogy mikor mehetek erte kocsival, mert o
is szeretett volna jonni. Namarmost kuldott egy uzenetet, hogy meg sincs kedve eljonni. En meg negyed oran keresztul probaltam elerni, de nem vette fel. Na sebaj. Kozben osszefutottam egy-ket barattal, tobbek kozt Veraval is. Valahogy olyan kedvem volt, vagy nem is tudom mi utott
belem, ugy orultem, hogy latom, hogy nemcsak a szokasos puszi volt, hanem meg is oleltem! Es joool esett... Egyutt tancoltunk, jol ereztem magam. Talalkoztam egy regi szakkozepes osztalytarsammal, aki egy
elsos csajjal volt itt, es - mino veletlen - ot is ismertem (szoke kekszemu, uramisten). Csak az volt a baj, hogy a pali nem igazan mozdult ra a zenere, pedig jo volt. En pedig elkezdtem tancolni a csajjal, aki vette a lapot, es valami hihetetlen, mar-mar az erotikat surolo figurakat lejtettunk... Egyszoval jol ereztem magam. Jucival megbeszeltuk, ha lesz olyan zene, amire tudunk rendesen tancolni, akkor rohanunk es meg sem allunk, csak sajnos nem olyan zene ment. Igaz tancoltam veluk, de az nem az igazi. Parszor Orsival is egyedul maradtam, es ovele is jol elvoltam. Nem tudom ezt a nok hogy csinaljak, de valami nagyon eszbonto modon tudjak a hajukat razni... huh. ;P
Egyszoval tancoltam, ahol es akivel tudtam. Ennek ellenere nem igazan tudtam teljesen kikapcsolodni, haverok is hamar leleptek. Veraekat odahivtam Juciek asztalahoz, ott beszelgettunk, es a vegen ismet olelessel bucsuztam el tole... Mikor elmentek, Judit latta, hogy egy kicsit fanyar kepet vagtam, es ott vigasztalt, tok aranyos volt. Na mind1, kb ejjel 3 fele gondoltam en is, hogy ideje lelepnem, erre nem belefutok egy Bogi nevezetu leanyzoba, akivel nagyon joba vagyok. Na o elvonszolt tancolni, annak ellenere, hogy nekem igazan nem sok kedvem volt hozza, de aztan megiscsak rakaptam, es vagy fel oran keresztul
lejtettunk. Meg is jegyezte tanc kozben, milyen jol tancolok, bevallom jol esett. Plane meg az, hogy utana, miutan leultunk, szinten tett egy megjegyzest, hogy milyen jol all rajtam a zako. Persze en is dicsertem a ruhajat, hat mit ne mondjak, volt nemi dekoltazsa! ;] Aztan odamentunk ketten a masik haveromekhoz, akik kozul az egyik nocsabasz pali megprobalta tancra birni Bogit, de o nem akart vele. Mi meg kozben ott osszebujva beszelgettunk, nevetgeltunk, annyira lattam a palin, hogy eszi a fene, hogy ot nem erdekli a csaj... Egyebkent a holgyrol tudom, hogy van baratja, es nem is akartam tole semmit, de jol elvoltunk. Aztan ugy jott ki, hogy hajnali 6-ig elhulyeskedtuk az idot Bogival, aztan en mondtam, hogy bocsi, de alig allok a labamon, elkoszontem. Csak megjegyzem, hogy o is megolelt az este folyaman parszor, es elbucsuzaskor is... Nem tudom, ez egy ilyen nap volt.. ;]
Haverekat hazavittem kocsival, tobbek kozt a nocsabaszt is, aki egesz uton engem csesztetett, de en ezt kituntetesnek vettem, hehe.

Huu igy visszaolvasva egesz zavarosnak tunik, amit leirtam, de kb annyi volt a lenyege, hogy egesz jol ereztem magam, nagyon sok csajjal tancoltam, beszeltem, de oket mar ismertem, igazan nem tudtam ismerkedni ujakkal, rajottem, ez a fajta buli nem igazan az, ahol normalisan lehet csinalni, vagy csak nekem nem jon be.

Na ennyit a bulirol. Most fogok leveliras utan elmenni egy tancos szorakozohelyre, mostanaban oda szoktunk egypar baratommal lemenni. Ott rendes, tancolhato zeneket nyomatnak, kamatoztathatom szereny tanctudasomat. Na, annyit kell rola tudni, hogy oda lejar egy nagyon jo
baratom, es mindig hozza a hugat es annak a baratnojet, Nikit. Korulbelul ugy allnak a tanccal, mint en es oveluk nem gaz tancolni, nem egek be, mint a tobbiekkel, akiknek mar nagyon jol megy. Egyszoval elgyakorolgatunk es kozben jol erezzuk magunkat.
Mar a legelso alkalommal, amikor talalkoztam ezzel a Nikivel, mar ereztem koztunk valami feszultseget, es lattam, hogy nemcsak en vagyok igy vele, O is hasonlot erezhet. Sok apro jelekbol vontam ezt le.
Kb ott kezdodhetett igazan, amikor jott egy lassu tanc, es ennekem eszembejutott egy regi emlek (Veronika) es igencsak elszontyolodtam. Kimentem egy felreeso helyre, es csak bamultam elore... Erre odajott Niki, kezenfogott es elmentunk tancolni, felviditott. Egybol tudta, hogy no lehet a dologban, de nem arultam el tobbet. Mindenesetre jo
volt, hogy megvigasztalt. Aztan kesobbiekben, mas alkalmakkor is volt lassu tanc, es ilyenkor vele tancoltam. Ugy kepzeld el, hogy o mindig olyan kozel bujik hozzam, hogy talan egy papirlapot nem lehetne leejteni koztunk... En meg nem csinaltam semmit! Pedig egy szalmaszalat nem kellene keresztbetennem, hogy felreforditsam a fejem, es
megcsokoljam! Annyira latom rajta, hogy lepjek valamit...
Egy masik dolog, hogy amikor megerkeztunk a bulira, eljott egy 3. leanyzo is, es amig a tobbieknek koszontem, mintha fel fullel azt hallottam volna, hogy az uj csaj megkerdezi Nikikemet, hogy "O az?"
es o azt valaszolja, hogy "Igen". Nemtudom, hogy ez hallucinacio-e, de erdekes lenne.

Tulajdonkepp 1 nagyon nagy baja van: 15 eves! Ez igencsak gatol engem.

Erzek valamit koztunk, de nem tudom pontosan megfogalmazni, mit. Emellett nagyon szep arca van. A tobbit illetve felig meg gyerek, de felig mar felnovofelben van. Nalam (174 korul) par cm-el alacsonyabb, szokes-barnas haju, zoldes-szurkes szemu (kozelit a szoke-kekszemu etalonhoz). Olyan picike leanyzo, marmint ugy ertve, hogy vekony, karcsu. Aranyos. Imad tancolni, bolondozni. Nem tudom mi tetszik benne igazan... Talan az is kozrejatszik a dologban, hogy latszik rajta, hogy nem kozombos iranyomban. Ez azert valahol imponalo.

Egyebkent, kedd este elmentunk az egyik koleszba tancolni, ahol szinten jol elvoltunk, de semmi tobb. ELjott oda az egyik tankortarsunk is, es vele nagyon el lehet hulyulni, teljesen kozvetlen, igy ha valaki kivulrol latott minket, meg azt hihette, hogy koztunk van valami. Es belegondoltam, Niki mit vonhat le ebbol, de aztan hagytam a fenebe a
gondolatot, ugyanis most miert fogjam vissza magam, ha egyszer jol erzem igy magam? Hozza kell tenni, hogy azzal a csajjal nincs semmi koztunk. Kulonben is, valami homalyos, megfoghatatlan modon, a noket neha provokalni kell, kulonben nem leszunk erdekesek. Hiusag? Feltekenyseg? NA mind1. Aztan a vegere mar inkabb Nikivel beszelgettem, hogy ne legyen harag, vagy ilyesmi. A vegefele felkertem egy lassura, tancoltunk. Aztan a dj-szeruseg bemondta, hogy utolso szam jon, erre ujra elhivtam lassuzni, eljott. Aztan valamiert nem is az utolso volt, hanem jott egy raadas, igy 3x-orra is sikerult! ;] Az a csaj akirol beszeltem az elebb, tavolrol figyelt minket, es kesobb megjegyezte, hogy aranyosak vagyunk egyutt.. ;] Hajaj, nem tudom, nehem tudom mi lesz ebbol...

Meg mielott barki megszolna, azert elmondom, hogy nagyon elgondolkodtam, mit is csinaljak (vagy mit ne) ezzel a csajjal.
Arra jutottam, hogy jo lenne, ha lenne valaki, akire razudithatnam a szeretetemet, aki mellettem lenne, egy tars... de nem minden aron. Hogy tudnek a tukorbe nezni azok utan? Ugy ertve, hogy en elore tudom most, hogy Nikivel semmi komolyabbat nem akarok, de o meg lehet, hogy nem ezt akarja, hanem tobbet. Ez nagy felelosseg am! Nem beszelve arrol, hogy oolyan fiatal meg. Ez talan meg nagyobb erv, mint az elozo! Egyszeruen nem lehet ebbol semmi. ;[[
Az elet fintora, hogy amikor talalnek valakit, akivel kicsit is lehetne valami, kozbejon valami. Hihetetlen.

Megint ott tartok, ahol eddig is voltam. Sebaj, legalabb - mint latjatok - nem unatkozom, az biztos...

Hat ugy diohejban ennyit. Ha meg kihagytam valamit, akkor megirom kesobb. Aztan ti is irjatok!

Shaft_ Creative Commons License 2001.11.18 0 0 706
/off

Mail ment. Mar azt hittem, hanyagolsz... ;]

/on

rowena Creative Commons License 2001.11.18 0 0 705
Kedves Shaft!

Új email címem rowena@freemail.hu

Üdv: Rowena

Még egyszer bocsi az OFF-ért!

rowena Creative Commons License 2001.11.18 0 0 704
Shaft kedves, nem működik az Index levelező rendszer 16.-a délután óta, úgyhogy csak ezen a lapon tudom megüzenni ezt neked, hátha betérsz ide.
Itt fogom megüzenni azt is, hogy hol nyitottam újat.

Üdv: Rowena

Bocsi a többiektől az OFF-ért, de Shaft email címe is az Index levelező helyen van, úgyhogy nem tudom leszedni onnan.

Shaft_ Creative Commons License 2001.11.16 0 0 703
Nyugi, csak ki se laccom a tanulasbol. Igyekszem majd bovebb lere ereszteni a mondandomat.
Chips Creative Commons License 2001.11.15 0 0 702
Shaft, Prescot mi van veletek ?
Irhatnátok valamit mert nagyon süllyedünk...
Shaft_ Creative Commons License 2001.10.24 0 0 701
Vittem egy szep feher rozsat egy holgynek, akinek most nemreg volt a neve napja. Odaadtam, mosoly, elrebegett egy koszonomot, es ennyi. Kb olyan keppel nezett vissza, mintha az elejtett tollat adtam volna vissza. Na sebaj, bizti orult neki!
rowena Creative Commons License 2001.10.22 0 0 700
Kedves Shaft

A nickem alapján kitalálhatod a nemem.

Megpróbálom megmagyarázni, bár - mivel nem ismerem a pontos körülményeket - ezért csak empátiás alapon hogy én hogy látom a csajszit az általad leírtak alapján.

Szóval van egy fiú barátod, akivel nagyon jó dolgokat tudtok megbeszélni, esetleg olyanokat is, amit más fiúval nem mernél, sok közös van bennetek. Egy ilyen barátságban mindíg ott lebeg a lehetőség a "több"-re a felszínen. Igenám, de csak barátnak kell a fiú, egyéb módon nem.
Erre a fiú egyik nap teljesen zavarban léve közli veled, hogy ő már régóta többet érez irántad. Ez téged is roppant zavarba ejt. Mert te vagy nem gondoltad ezt végig, vagy tudod, hogy nem akarsz többet tőle. (Megjegyzem szerintem egy hölgyemény - hacsak nem érzelmileg egy analfabéta - mérföldekkel előbb megérzi, hogy ha a másik nem beli barátja már másképp néz rá. Legfeljebb nem vesz róla tudomást. Amikor meg napvilágra kerül a dolog, akkor kényelmetlenné válik, ha ő nem érzi ezt.)

És itt jön a folytatás, ami már kevésbé átérezhető a te szempontból, megkockáztatom szemétség az Ő, azaz a lány részéről. Ugyanis a kicsike azért kezdett el veled játszadozni, mert felizgatta a fantáziáját szeintem, hogy tudja hogy majd megőrülsz érte. Ugyanakkor beszélgetni veled jó, csak ne lenne megette az a másik dolog, nevezetesen hogy tudja, hogy Te mit akarsz valójában most már tőle. Egyszóval most már játszik veled szerintem. Legyezgeti a hiúságát a kis dögnek, hogy tudja - még mindíg szerelmes vagy belé. Ezért van ez a húzd meg ereszd meg játék veled.

Szóval az én véleményem az, hogy ez már a te "lelki bőrödre" megy.
Csak rámész erre, ne csináld. Biztos van valahol egy lány, akivel éppen ilyen hullámhosszon lesztek egymással. Lehet hogy közelebb van mint gondolnád. Olyan akivel nem akartok mást egymástól - csak a legtisztább barátságot vagy a legtisztább szerelmet. Lehet, hogy először jön a barátság, majd szerelem lesz belőle, vagy éppen fordítva. Én tudom, hogy létezik ilyen.

Szóval én a helyedben - ahogy Chips is mondta - hanyagolnám a csajt és az egészet eltenném a Tapasztalatok Könyvébe. Tudom, hogy nehéz, tudom hogy fáj, tudom hogy vonyítani tudnál az elkeseredettségtől és rémesen érzed magad.
Egyet ne tégy: ne közeledj kutyaharapást szőrivel alapon egy másik lányhoz. Csak akkor, ha felvillanyoz téged önmagáért.

Na most aztán jó zavaros lesz minden:)))

A hagyd abba című tanács és az azt követő bekezdések Prescottnak is szól.

Üdv: Rowena


Előzmény: Shaft_ (699)
Shaft_ Creative Commons License 2001.10.22 0 0 699
Ez hihetetlen, eddig mindennap talalkoztunk, kiveve ezen a heten, nem lattam, vagy 4 napja, erre mar a 3. napon irt nekem egy levelet, hogy "jaj de reg lattalak", stbstb, kb csak azt nem irta le konkretan, hogy hianyzok neki.

Eztet nem ertem, miert van az, hogy amikor fele se bagozok, ugymond "bujik" hozzam, amikor meg foglalkozok vele, akkor meg "kerul"?

Ezt magyarazza meg mar nekem valaki.

Prescot Creative Commons License 2001.10.19 0 0 698
Csasztok..
Felejteni nagyon nehez. MEg mindig mas szemmel nezek ra, kiemelkedik nagyon a tobbiek kozul. De probalom elfogadni a baratsagat, mert nemtommiert. Nem ertem magamat, de valoszinuleg valamennyire bennevan a dologban az is hogy hat ez a max amit kaphatok, hat akkor ezt fogadom el, es inkabb nem leszek olyan eros, hogy eltaszitsam magamtol. Mert az sokaig nagyon fajna es most nem vagyok olyan jokedvembe hogy egy ilyen 'megrazkodtatast' bevallaljak. Bar ez se teljesen jo ahogy van, most megint tok joban vagyunk... Aminek tokre orulok es tok jo... Hat remelem el tudom fogadni idovel ezt. Aztan majd meglatjuk...
Masreszrol masfele probalkozok most en is, 'szerencsere' egyelore komolyabb erzelmek nelkul, legalabb ez nem facsarja majd ki az agyam. De ez az 'uj szal' meg nemtom hova vezet, konnyen lehet hogy sehova...
Sokszor erzem ugy hogy mar minden ok, de mindig azon kapom magam hogy rola gondolkodok, ra gondolok. Es ez nem okes...
Muszaj tovabb lepni. Hajjaj ez micsoda okossag! Hat igen, tokszar megtalalni az idealis tarsat aztan azzal pofara esni.
Na en mar nagyon faradtalmos vagyok, inkabb most abbafejezem.
bye
P
Előzmény: Shaft_ (697)
Shaft_ Creative Commons License 2001.10.18 0 0 697
En mar akkor is mondtam, hogy nemtom, hogy fogom elfelejteni. De nem tudom, hogy az irasaimbol erzodik-e, de lassan kezdem elfogadni a dolgot. Egy biztos, nagyon tanulsagos volt.

Azota probaltam nehany csajjal valamit kezdeni, de eddig kosar lett a vege mindig. ;] (Na az, ahogy nemelyik adta, olyan gusztustalan volt, hogy meger egy miset, vagy egy forumot minimum.)

Egy masik kedves jo baratom (egy holgy) vilagositott fel arrol, hogy tulajdonkepp korul vagyok veve allandoan csajokkal. Marmint, engem allandoan egyutt lat valakikkel. Es ahogy figyeltem, valoban! Szoval aggodalomra semmi ok. ;]

Ti hogy alltok egyebkent?

Chips Creative Commons License 2001.10.17 0 0 696
De miért ? Mit vársz ettől a szegény lánytól ?
Hogy a nyakadba ugrik, vagy vmi hasonló ?
Szerintem ezzel a dologgal csak magaddal cseszel ki, ugyanis az elejétől fogva (kb. 2000 nov.) nyomon követem a dolgaidat, és ez a lány téged mindig kiakasztott. Szvsz, tényleg le kéne kopni róla, de véglegesen.
Előzmény: Shaft_ (695)
Shaft_ Creative Commons License 2001.10.14 0 0 695
Nekem is meg mindig fontos a lany. Biztos vagyok abban is, hogy haver sem akart rosszat.

De neha en is filozom, hogy hagyom oket. Csak aztan eleg talalkoznom a lannyal, es minden ilyen badarsagot elfelejtek. Eh.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!