ja,meg akartm kerdezni!
milyen az otodik turnus?Miota van ilyen?Van-e osszesozkott tarsasag,vagy mindig mas emberek vannak?Milyen programok vannak?Altalaban hanyan vannak?Szeptem,berben van?
Bocsi a sok kerdesert,de probaltam a tabor honlapjan talalni infokat,de a lap elkeseritoen hianyos!
koszi
Koszonom az otleteket!Szeretnek regi arcokat latni megint!!!!!!A balok(Purim,Chanuka)hol szoktak lenni,a Balint hazban?
Kerdezted,melyik turnusba jartam...Negeveskentes Galiloskent egyertelmuen a 4-ikben,volt kis osszeszokott bandank :-),aztan a masodik turnusba,egyszre voltam a 4-ikben Golanoskent,zt hiszem,98-ban,de nagyon gaz volt.Szasz Jucus es Szputnyik voltak akkor a madrichjaim abban az evben,talan az a ket ember volt pozitiv az osszes kozul.Szputnyikba az egyik ismerosom
iszonyatosan bele volt zugva meg vagy 5 evvel ezelott,de akkor valami voros haju lannyal jart.
Remelem osszefutok vele valamikor,azt tudom,hogy a Kulkerre jart anno(most lehet,vagy 30 eves?)
Na lepek,mert alaposan elfaradtam a topki vegigolvasasaban,de jolesett!
Pusz mindenkinek!
Szia! először is üdvözöllek körünkben:) nem tudom ki vagy, de biztos ismerjük egymást, ha másról nem arcról:) szóval szerintem ha ismerősökkel szeretnél találkozni, akkor a bálokra érdemes eljönni, mert azon sokan szoktak lenni, viszont, azokból kevés van( xhanuka meg purim), de figyeld az eseményeket és gyere el rájuk, pl. jom haacmauton is sok ismerős volt.
Akikről kérdeztél, csak katz dávidról szolgálhatok infóval: dávid a kvifre jár, és köszöni jól érzi magát, bár beszélni nem szoktam vele. szputnyikról talán tesójánál kéne érdeklődni, őt somerben lehet megtalálni és spigo néven fut, esetleg kis szputnyik de az ritkább. hanyadik turnusban jártál anno szravasra?
na jó ez itt a reklám helye, bár én nem vagyok kompetpns a dologban, mert sosem voltam, de az 5. turnusban mennek zaok, akik már kiöregedtek a chanikságból. ez ujs tábor, és kifejezetten az egyetemista korú embereknek találták ki. de erről bővebben young tud beszélni:)
Sziasztok!
Orulok,hogy megtalaltam ezt a forumot!:)
Szoval az en tortenetem roviden:Szarvas masodik evetol kezdve jartam le,egeszen 98-ig.
Imadtam a tabrot,foleg Negeveskent,Galiloskent,a madrichjaimat,a peulakat,a barataimat,mindent.
Sajnos Golanoskent mar nem volt annyira tuti a dolog,mert ott voltak a meno emberek es a meno csajok es a tobbiek.Ment a nagy cigizes,ivaszat es egyebek es mintha a 12 nap celja az eltt volna,hany Golanos csaj tud osszejonni valameyik helyes kis madrichhal(egy Andor nevu nyalra emlekszem,sok rajongoja volt),es hogy a Golanos fiuk hany Galilos ill.Golanos lannyal tudnak kavarni.Hervaszto...tobbet nem is mentem le.Foleg,hogy utolso alkalommal kb.40-en voltunk golanosok...:(
Rengeget ertekes emberrel talalkoztam es sokat tanultam a taborbol minden evben.
Miota nem jarok le,neha elnezegettem Szarvas talalkakra,de nagyon benak voltak,kevesen jelentek meg.
Sajnos azota('97 v."98)nagyon kiestem a Szarvasi dolgokbol,de szeretnek ujra ismeros arcokat latni:szerintetek melyik erre a legjobb alkalom az evben???
Meg az is erdekelne,tud-e valaki infot a kovetkezo emberekrol?
Bleyer Kata,Katz David,Szasz Jucus,Spiegel Andras(masneven Szputnyik,rola tenyleg szeretnek hallani valamit,ezer eve nem lattam)!!!!
Koszi,es kellemes nyarat mindenkinek a vizsgak utan!
Lulubi
hamarosan itt a nyár:)) és indul az 1. turnus, alig van néhány hónap hátra, visziont előtte még vizsgaidőszak:( szóval mindenkinek eegy nagy kalappal hozzá.
Na mizujs veletek?
Nagy csend van.Megtudtam,hogy a táborban is van internet.Írjatok,ha itt vagytok.
Meg aztán nem árt felhozni a topicot,mert itt a nyár.
Sziasztok!
Benézek néha-néha ide.
Délután körbebiciklizem a tábort.Ha van ott is net és van közületek valaki,akkor a benzinkúton vendégem egy capuccinora.:-)))
Mi újság veletek,mikor jöttök?
( ha valaki lát: fiatalos fazon,ezüstszínű szuper montival)
Nem skizofrénia.
Nem volt nehéz megcsinálnia, ha bármelyik képre rákattintasz jobb gombbal és ott kiválasztod a tulajdonságokat (Internet Explorer esetén), akkor látod, honnan van linkelve a kép. Ha látod honnan van a kép, már egyszerű másik képeket előásni ugyanonnan. Én is ezzel a jobbgombos módszerrel néztem végig Lovedoki esküvői fotóit :)
Ez csak nem a te lábad?:)))
amúgy most jöttünk vissza a képzésről, ami szaravson leledzett idén. nagyon jó volt, és abszolút nem volt zavaró, hogy csak kb. 100-an voltunk a tábor területén, nem pedig 500-an...