Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.12.12 -1 0 12222

Sziasztok! :)

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.05 0 2 12216

na olyat itt nem találsz.... :-))))

Előzmény: Faszallitoszipiszopi (12215)
Jocimanboy595 Creative Commons License 2020.09.14 0 6 12214

Nem is tudhatod, hogy mennyi mindent tudnának mesélni a kollégiumok falai, hogyha tudnának beszélni. Már csak azért sem, mert nagyon sokáig úgy voltak a kollégiumok megoldva, hogy csak fiú vagy csak lány lakójuk lehetett (és nem csak egy adott szobának, hanem egy adott épületnek/épületrésznek), így végképp kihozhatta azokat a szituációkat, amelyeket a legtöbbször örökre titokba tartanak az érintettek vagy éppen álnéven és álnevekkel osszák meg évtizedekkel később ezeket. Lehet, hogy ezért van ennyi. A fiatalok más témát képviselnek.

Előzmény: FckLabels [erotikus blog] (12213)


FckLabels [erotikus blog] Creative Commons License 2020.09.13 0 2 12213

Nagyon érdekes látni mennyi férfi pasitört diák korban, koleszban én a diák éveim alatt a hetero Szexet preferaltam, aztán elotortek a vágyaim, és neten könnyű volt ismerkedni. azért meg akad tétel a balancs listán homoerotika teren. De imádom, hogy manapság a Grindr ilyen népszerű, és

 minden nap rengeteg pasi bukkan fel. Külföldön elek, de szeretném megkérdezni otthon is működik, használja valaki?

Jocmanboy59 Creative Commons License 2020.09.03 0 0 12211

Nagyon jól fogalmaztad meg a dolgot. Remélem, hogy előbb-utóbb a folytatása is megérkezik tőled.

Előzmény: notrun (11565)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.31 0 0 12209

Már régen nem. Csak csajokkal...

 

Előzmény: Berni1000 (12207)
vekker2 Creative Commons License 2020.07.30 0 0 12208

Uhhh, ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Előzmény: Andreas67 (12206)
Berni1000 Creative Commons License 2020.07.30 0 0 12207

Ez nagyon jó kis story volt! Soha nem csináltam meg de ki próbálnám! Felállt rá a szegem is! Most is csinálod még vagy már nem? 

Előzmény: Andreas67 (12206)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.30 0 8 12206

Ahogy meséltem, Péterrel nagyon összejöttünk a koleszban.
Egyszer rámnyitott, amikor hokiztam, és az lett a vége, hogy ő verte ki nekem, aztán pedig én neki. Még akkor éjjel le is szoptuk egymást.
Nagyon klassz srác volt, szexi, gyönyörű farokkal, és nagyon értett ahhoz, hogyan elégítsen ki. Kiderült, hogy akárcsak én, ő is a férfiakhoz vonzódik. Nem kellett sok idő, bevezetett az anális szexbe is. Nagyon finoman, de határozottan magáévá tett, és megmutatta, milyen az, ha én is belé hatolok.
Ő hátulról szerette csinálni. Ilyenkor szinte felnyársalt, a nem túl hosszú, de szép eres farka a fenekem nagyon finoman mozgott - mindig éreztem, ha elélvezett, nem csak a lökéseiből, rándulásaiból, de ahogyan a kezével a csípőmet megmarkolta, tudtam, hogy pár pillanat és jó lesz neki.
Az első alkalommal, amikor én hatoltam belé, ügyetlenkedtem, de hamar megtanított, mit és hogyan csináljak, hogy jó legyen mindkettőnknek. Én a klasszikus misszionárius pózt szerettem. Ilyenkor ő hanyattfeküdt, és térdeltem előtte és úgy tettem be neki. Szerettem látni a farkát, ahogy mereven áll, miközben dugom, és  már második vagy harmadik alkalommal egyszerre sültünk el: miközben  én belepumpáltam az ondómat, ő is elélvezett, a mellkasáig lőtte a maga fehér anyagát. De még jobban szerettem látni az arcát, ahogy eltorzul az orgazmustól, hallani a lihegését, a hörgését, amikor a csúcsra ért.
De persze nem csak dugtunk. Sokat voltunk együtt. Jó fej volt, segített a tananyagokban is, és rengeteget beszélgettünk. Két vagy három hónap telt el így, amikor lehetőség nyílt rá, hogy odaköltözzek az ő szobájába. Így teljes volt minden. Volt még egy hely a szobában, de Péter valahogy kibulizta, hogy oda már ne rakjanak be senkit. A többiek a koleszban elfogadták, hogy mi együtt vagyunk, nagyon normálisak voltak - igaz, nem mi voltunk az egyetlen ilyen „pár”.
Péter elmesélte, hogy a bátyja, Karesz vezette be a férfiszerelembe. Ő is meleg, mai napig jóban vannak.
Így jött el egy decemberi vasárnap. Otthonról visszaértem a koleszba, a szobánkba lépve Péter nem volt ott, viszont valaki idegen cucca volt a harmadik ágyon. Ahogy körülnéztem, rájöttem, Péter a fürdőben lehet. Gyorsan ledobtam én is az utcai ruhában, alsógatyában, egy törülközővel a hónom alatt irány a zuhanyozó.
Amikor beléptem, megdöbbentem. Péter valóban ott volt... és a mellette lévő fülkében egy idősebb, kreolbőrű srác zuhanyozott - akkora farokkal, amilyet még életemben nem láttam. Annak ellenére, hogy nem állt fel, legalább 25 centis volt. De az egész srác olyan volt, hogy valami festmény vagy szobor. Tejeskávé színű bőr, széles váll, göndör haj és mély barna szemek.
Rögtön észrevett, azt is észrevette rajtam, hogy a farkát bámulom.
- Szia, Bence - szólalt meg ekkor Péter. - Hadd mutassam be a bátyámat.
A srác kinyújtotta a kezét, ami kicsit sikamlós volt a fürdőszappantól.
- Carlo - mutatkozott be.
Kerekre nyílt a szemem.
Bence elnevette magát.
- Jaj, baszki... persze, ezt nem mondtam neked - szólalt meg. - A bratyesz apja kubai, anyánk a közös. Tudod, a faterja itt dolgozott a 80-es évek végén, aztán összejött anyánkkal.
Azt hiszem, csak ekkor tértem magamhoz. Carlo, Karesz csak mosolygott. Végignézett rajtam, és odafordult Péterhez:
- Ő az? - kérdezte
- Igen - válaszolt Péter.
Én még mindig nem tudtam megszólalni.
Carlo kilépett a zuhany alól elkezdett törülközni. Az volt a szerencse, hogy alsógatyában voltam, mert abban a pillanatban elkezdett merevedni a farkam. Carlo láthatta ezt, mert elmosolyodott, és megszólalt:
- Na, én bemegyek, majd gyertek.
Amikor kilépett a fürdőből, Péter hozzám fordult:
- Na, mit szólsz? Hogy tetszik?
- Húúú, ilyen nincs. És ő a te bátyád? Még egyszer se mondtad...
- Persze, igazad van. De tudod, nálunk a családban ez annyira nem téma, hogy nem is jutott eszembe, hogy külön elmondjam.
- Te, figyelj - kezdtem mondani, miközben levettem a gatyámat, hogy a zuhany alá álljak.
De nem kellett mondanom semmit. Carlo  látványára a farkam olyan mereven állt, hogy mindent elárult.
- Látom, amit látok - nevetett Péter. - Szeretnéd felpróbálni...?
- Hááát... de mit szólnál hozzá te...?
- Nyugi öcskös. Karesz szeret dugni, és tud is. De te akkor is az enyém vagy, nincs semmi probléma belőle. Meg, tudod...
Kíváncsian néztem rá.
- Meg, tudod... ő is már látni akart téged. Meséltem neki rólad, és amilyen nagy kan, azt mondta, szívesen megtanítana pár dologra ő is. És tudod, mi lenne a jó?
- Mi? - kérdeztem, miközben már beszappanoztam magamat.  A farkam még mindig mereven állt.
- Csinálhatnánk hármasban. Én még sose voltam ilyenben. Mit szólnál hozzá.
Az agyamban kavarogtak a gondolatok. Mi az, hogy mit szólnék hozzá? Kipróbálni egy ilyen gyönyörű testet, megkóstolni egy ekkora szerszámot, közben még Péterrel is...
- Rendben - mondtam. - Nagyon jó lenne...
Együtt mentünk be a szobába. Péter bezárta az ajtót belülről - nem lett volna jó, ha valaki ránknyit.
Carlo közben már elpakolta a cuccait, óvatosan hajtogatva mindent. Amit elöl hagyott, az két doboz óvszer volt. Alsónadrágban feküdt az ágyon, a nadrág vastagon dudorodott a szerszámjától.
Én meg se mertem mozdulni, de  Péter nem sokat teketóriázott. Mondott valamit halkan Carlonak - gondolom azt, hogy én is benne vagyok - és egy másodperc múlva már mindketten meztelenek voltak. Én is levettem a magam köré tekert törülközőt, kibukkant a mereven álló farkam. Carlo nézte, nézte, elmosolyodott  - gondolom, nagyobbakhoz volt szokva. De nem mondott semmit.
Péter mögém került, és úgy, mint amikor először kapott rajta a mosdónál hokizás közben, elkezdte a mellkasomat simogatni, miközben a jobb kezével előrenyúlt és finoman húzogatni kezdte a bőrt a farkamon.
Carlo felemelte a csípőjét, lehúzta a nadrágját...és kibukkant hatalmas szerszámja. Most végre meg tudtam nézni. Nem volt vastag, viszont gyönyörű formája volt és olyan eres volt, amilyet még életemben nem láttam.
Rögtön tudtam, mit akarok. Ráhajoltam Carlo farkára, és elkezdtem csókolgatni, finoman harapdálni. A bal kezemmel pedig húzogatni kezdtem a bőrt rajta. Közben Péter tovább játszott a farkammal. Ahogy előrehajoltam, ő rámhajolt, egészen hozzám szorult. Éreztem, hogy már áll az ő farka is. Megemeltem a fenekemet, nem kívántam semmit jobban, minthogy belém hatoljon.
Carlo megfogta a tarkómat, finoman, lassan simogatta, amitől ha lehet, még jobban felállt a farkam. Igyekeztem a legjobban szopni, de olyan nagy volt a szerszámja, nem tudtam teljesen benyelni. Eközben Péter odaigazította a makkját a fenekemhez és szépen lassan bevezette a testembe. Imádtam ezt a pillanatot, már volt olyan, hogy ekkor elsült a faszom. De most visszatartottam.
Péter hátulról kefélt, miközben én még mindig Carlo farkát cumiztam.
Carlo ekkor szólalt meg először:
- Nagyon ügyes vagy, öcskös...  De most szeretnélek megbaszni...
Péter azonnal kiszállt belőlem. Felemelkedtem Carlo farkáról, de nem volt szívem elengedni.
Carlo odanyúlt egy óvszerért, kibontotta, és lassan, valami kimondhatatlan érzékiséggel rágörgette a farkára.
- Hogy akarod - kérdeztem. Bármit mondott volna, megtettem volna, annyira kívántam magamban érezni ezt a gyönyörű hímtagot.
- Maradj így - mondta.
Helyet cseréltek Péterrel. Péter lefeküdt az ágyra, égnek meredő farka az arcom előtt ágaskodott. Carlo mögém térdelt, de még nem hatolt belém. Lassan simogatni kezdte a fenekemet, ekkor tűnt fel, milyen finom, puha ujjai vannak. Pár másodperc múlva egyik ujját belém nyomta - talán hogy felderítse a terepet. Elégedetten nyögött egyet, hiszen az ánuszom már kellően tágas volt Péter farkától.
Közben én ráhajoltam Péterre, és a már jól megszokott módon szopni kezdtem a farkát. Láttam, hogy élvezi, de felemelte a fejemet.
- Várj - mondta. - Látni akarlak titeket.
Én nem bántam, mert teljes egészében azt akartam érezni, ahogy ez a férfi megbassza a testemet. Felemeltem a fejemet, hátratoltam a fenekemet... Carlo megmarkolta a csípőmet, és ebben a pillanatban éreztem, hogy a makkja szétfeszíti a fenekemet.
Valami csodálatosat éreztem. A farka csak hatolt, hatolt belém, kitöltötte a nyílásomat. Éreztem, hogy tövig belém nyomja, majd megáll. Ekkor villant belém, hogy ilyen nagy farok még nem járt bennem - sőt, Péter farkán kvül más farok nem is volt bennem - de nem gondolkoztam el rajta. Carlo megmarkolta a csípőmet, megemelt - ebben a pillanatban valami földöntúli élvezetet éreztem: a farka hozzáért a prosztatámhoz, azt hittem, szétrobbanok. Nagyon-nagyon értett hozzá, hogyan kell dugni.
De nem hagyott sok időt, lassan kifelé húzta a farkát. Majd újra befelé mozdult, és így, szépen lassan elkezdett kefélni. Nem, nem is helyes ez a kifejezés... ez nem kefélés volt, ez baszás volt a javából.
Az arcomon látszódhatott, mit érzek, mert Péter elmosolyodott. Jó lett volna bekapni a farkát, de nem volt erőm, annyira arra koncentráltam, amit Carlo csinált velem. Péter nézett minket, és elkezdte verni a farkát.
Ez maga volt a mennyország. Előttem a férfi farka meredt, akit szeretek, hátulról pedig a legszebb és legnagyobb farok kúrja a seggemet, amit valaha is láttam. Nem csoda, hogy az én farkam is mereven állt előre, ilyen keménynek talán sose éreztem.
- Jó? - kérdezte Péter.
- Csodálatos - nyögtem, és ha lehet még jobban hátratoltam a seggemet.
Carlo pedig csak kefélt, kefélt. Minden betolásnál hozzáért a prosztatámhoz, szinte megőrjített ez az érzés.
Talán tíz percig is kefélt, amikor éreztem, hogy szabálytalanná válnak a mozdulatai. Egyszer csak felhördült, erősen megmarkolta a csípőmet, és az eddigi finom mozdulatok helyett gyors ütemben, vadul  baszni kezdte a seggemet. A makkja belülről olyan pontokat ért el, aminek hatására valami hihetetlen érzések érték el az egész altestemet. Carlo egyszer csak megmerevedett, tövig ráhúzott a farkára, majd hangosan felüvöltött. Ebben a pillanatban éreztem, hogy a farka ütemesen rángatózni kezd - elérte az orgazmus, elkezdte belém pumpálni az ondóját.
A szemem előtt ebben a pillanatban Péter farka is elsült, kispriccelt a gecije, egyenesen az arcomra. A szememet, a homlokomat terítette be a fehér anyaga, csodálatos látvány volt.
Nem bírtam tovább én se. Carlo farka még mindig tövig bennem volt, ő a hátamra hajolt újra megemelte a csípőmet, és még egyet lökött a farkán - ebben a pillanatban felüvöltöttem én is, mert kilőtt a gecim a farkamból. Vastag sugárban terítette be a padlót, de én ezt nemigen fogtam fel. Életem legnagyobb orgazmusát éltem át, Carlo valahogyan olyan módon nyomta belém a farkát, hogy az én faszom elsült anélkül, hogy hozzáértem volna. Annyit éreztem, hogy hosszú másodperceken át rángatózott a testem, ömlött ki belőlem a geci, miközben Carlo nem engedett el, továbbra is bennem tartotta a farkát.
Életem legnagyobb baszása volt. És még nem volt vége az estének.
 Carlo lassan húzta ki belőlem magát, mellém dőlt.
Eddigre Péter is túl volt az orgazmuson, megszólalt:
- Na, milyen volt?
- Valami csodálatos - válaszoltam.
Carlo, mint eddig, most se szólalt meg. De láttam az arcán, hogy neki is jó volt. Ám ő az öccsével volt elfoglalva.
- Hát persze - gondoltam. - Péter kétszer szokott elélvezni, hogy kielégüljön, és ezt Carlo is jól tudja. De vajon ő? - futott át az agyamon.
Péter kitalálhatta, mi jár a fejemben.
- Gyere, ne hagyjuk abba. - súgta oda nekem. - Karesznek legalább két-három orgazmus kell, ilyenkor ő sem áll le soha.
Nem akartam hinni a szememnek. Carlo farka a spermával teli óvszerben ugyanúgy állt, mintha el sem élvezett volna. Szívesen megkóstoltam volna azt az anyagot, kérdően néztem Péterre.
- Ha akarod... - mondta.
- Gyere - mondta Carlo, és legörgette az óvszert a farkáról. Én ráhajoltam, és elkezdtem lenyalni. Carlo összerándult, és egy újabb csepp jelent meg a makkja hegyén.
Most már ő sem maradt csendben.
- Hú, öcskös - szólt Péterhez -, nagyon tud a barátod...
- Naná - nevetett fel Péter -, az én tanítványom.
Oldalra nézve láttam, hogy az ő farka is áll.
Ekkor Carlo odanyúlt a combomhoz, elkezdte simogatni. Összerándultam, éreztem, újra elindul a farkamban a vér. Carlo odanyúlt, finoman lesimította az előbbi spriccelés fehér maradékát. Azt reméltem, hogy bekapja - és így is történt. A finom, puha szájával körbeölelte a farkamat, és finoman szopni kezdte. De engem a feneke érdekelt volna... szerettem volna megbaszni ezt a gyönyörű testet.
Carlo is érezte ezt, mert felemelte a fejét a farkamról:
- Meg akarsz dugni? - kérdezte.
Ránéztem Péterre, mégiscsak ő a fiúm. Ő mosolyogva bólintott.
- Szívesen megnézném, ahogy dugtok - mondta, és jobb keze már a farkát simogatta.
Carlo újra ráhajolt a farkamra, körbepuszilgatta, majd lefordult rólam és széttett combokkal mellém feküdt. Úgy látszik, az öccse már elmondta, hogy szeretem csinálni.
A tejeskávé színű teste gyönyörűen mutatott, és amikor a méretes farkát is megláttam a széttárt combjai között, azt hittem, megbolondulok. Elkapott a vágy, minden gondolkozás nélkül a combjai közé térdeltem, és a makkomat odaillesztettem a fenekéhez. Ő mosolyogva lenyúlt, megfogta a farkamat és szépen lassan magába húzta. Ahogy hatoltam befelé, ő lehunyta szemét, és az arcán látszódott, hogy nagyon ízlik neki a dolog.
Lepillantottam: a farkam az ő herezacskója alatt merült el a testében, az izmai körülfonták a vesszőmet. Közben a farka meredt fel, és miközben én elkezdtem ki-be mozogni, a hosszú hímtagja ugyanabban az ütemben mozgott. A bal kezével megfogta a fenekemet, magába húzott, közben a jobb kezével elkezdte verni a faszát.
Péter se tétlenkedett. A bátyja fejéhez térdelt, aki oldalra fordította az arcát és megcsókolta az öccse kőkemény makkját.   Péter azonnal betolta a szájába a teljes dákóját, amit Carlo eszméletlen erővel szívni kezdett. Péter is kefélő mozdulatokat végzett. Én se hagytam abba a dugást, így a gyönyörű férfit ketten basztuk egyszerre.
De nem mi, hanem ő élvezett el elsőnek. Noha a szája tele volt az öccse szerszámjával, hangosan nyögni kezdett, majd felhördült. Eddig a szopását figyeltem, de most lepillantottam: hosszú, vékony farkából éles sugárban lőtt ki az első gecije, majd a következő adagok szanaszét fröcsköltek. Gyönyörű látvány volt a fehér ondó a barna testen. Az arca eltorzult, kapkodva vette a levegőt és minden lövésnél megremegett a teste.
Ebben a pillanatban Péter is elélvezett. A teste összerándult, ismertem már ezt a pillanatot. A bátyja szívta, szívta a farkát, miközben Péter hörögve élvezett a szájába. Carlo kiengedte a gecit a szájából, az állán, a nyakán folyt le az anyag.
De nekem több idő kellett, hogy elélvezzek. Carlo hihetetlenül értett a keféléshez, és a másik férfi testéhez. Még szinte el sem élvezett, a szája tele volt az öccse spermájával, de máris rám koncentrált. A bal kezét a fenekemhez illesztette, a középső ujját belemélyítette a fenéklyukamba és addig hatolt belém, amíg csak el nem érte azt a bizonyos érzékeny pontot.
Ebben a pillanatban mint egy villámcsapás, tört rám az orgazmus. Carlo ujjának mozgatása bennem, a farkamat szorító feneke, Péter spermától csöpögő farkának látványa  akkora ejakulációt robbantott bennem, mint még soha. Tövig nyomtam bele a farkamat és legalább egy percen át hörögve, rázkódó testtel élveztem bele, töltöttem gecivel.
Káprázott a szemem, amikor végre magamhoz tértem. Nem emlékszem rá, hogyan csusszantam ki a gyönyörű testéből, csak az arca maradt előttem - kielégülve mosolygott rám.
Melléhenteredtem. Közben Péter is lefeküdt és kezét Carlo mellkasán pihentette.
Két másodperc múlva aludtam. Félálomban még hallottam, hogy beszélgetnek, de már nem fogtam fel, miről. Így még életemben nem voltam kielégülve.
Valamikor hajnal felé ébredtem fel ütemes nyögések, lihegés hangjára. A félhomályban csak annyit tudtam kivenni, hogy valakik kutyapózban kefélnek. Egy perc múlt el, nem bírtam tovább:
- Felkapcsolhatom a villanyt? - kérdeztem.
- Persze - hallottam meg Péter hangját.
Gyönyörű látvány tárult elém. Péter négykézláb állt, a bátyja mögötte térdelt, és hátulról baszta őt. Lassan húzta ki a hosszú farkát az öccse testéből, olyan volt, mintha sose lenne vége. Aztán visszatolta - Péter felemelte a fejét, és élvezettel fogadta magába a hosszú dákót.
Perceken keresztül néztem őket, közben felállt az én farkam is. Most volt először, hogy Pétert mással láttam dugni, és csodálatos látvány volt. Ehhez persze kellett a bátyja is, azzal a hatalmas, gyönyörű eres farkával.
Carlo kezdett gyorsítani, már vadabbul baszta az öccse seggét. Péter hátranyomta még jobban, látszott, hogy összeszokott párost alkotnak.
Carlo egyszer csak megmarkolta, tövig magára rántotta, és elkezdett élvezni. Hörögve töltötte meg , miközben a csípője, a combjai rázkódva élveztek. Nagyon szép látvány volt, amikor este engem kefélt meg, ezt nem láthattam.
Ugyanakkor Péter farka is elsült. De nem spriccelt az ondója, hanem vastag cseppekben folyt ki a makkja hegyéből. Péter felemelte a fejét, becsukott szemmel élvezett. Jó volt látni, most először láthattam, hogy mással kefél, más farkától élvez el.
Persze, én se bírtam tovább, ekkor már egyre gyorsabban vertem a farkamat - el is sült, beterítve a pizsamanadrágomat az ondómmal.
Aznap se én, de Péter nem mentünk be az előadásokra, az egész napot a bátyjával töltöttük. Csavarogtunk a városban, együtt ebédeltünk - és este újra basztunk és basztunk... a kimerülésig.
   


majomláda Creative Commons License 2020.07.23 0 5 12205

Huzzal mar a hirdeteseddel errol a forumrol!!

Előzmény: Törölt nick (12204)
Andreas67 Creative Commons License 2020.07.17 -1 6 12201

Középiskolában koleszban laktam. Harmadikban-negyedikben már szexeltem rendszeresen. Először persze csak magamban, de volt nem egy alkalommal, hogy a haverokkal közösen is kivertük. Főleg egy srác, Péter érdekelt nagyon – ekkor jöttem rá, hogy engem jobban érdekelnek a fiúk, mint a csajok ezen a téren. Amikor ott volt ő is velünk, nem tudtam mást nézni, csak az ő farkát. Nagyon jó, kisportolt teste van, és a kőkemény farka… valami gyönyörű látvány. Lehet, hogy észrevette ő is, de szólni nem mertem neki.

Szerettem onanizálni. Legtöbbször pornót nézve vertem ki, de szeretem a fürdőben a zuhany alatt vagy a mosdónál kényeztetni magam. Nem egyszer Péter testére, farkára gondoltam közben. Persze ilyenkor figyeltem, ne lásson meg más. Mindig hétvégén álltam neki, akkor csak néhányan maradtunk az egész koleszben. A többiek hazautaznak. Egy ilyen alkalommal lepett meg.

A mosdó felett vertem a farkamat, éreztem, hogy lassan elindul a kilövelés, behunytam a szememet... amikor egyszer csak azt éreztem, hogy ott áll mögöttem. Mint a motolla pördültem meg, az álló farkammal felé fordultam.

- Mit keresel itt?

- Folytasd csak – felelt végtelen nyugalommal a hangjában. – Láttam már ilyet...

Nem jutottam szóhoz. Egy szál alsógatyában állt mögöttem, a farka vastagon dudorodott a nadrágjában.

Zavarba jöttem. A hangja, a viselkedése olyan megnyugtató volt, hogy magam is meglepődtem: a farkam nem hogy lekonyult volna, de továbbra is keményen állt.

Ő vette át az irányítást:

- Fordulj vissza nyugodtan. Csak hagyd, hogy én is segítsek.

A tükörbe néztem, és megláttam magamat, és az arcát. Ő a testével hozzám simult, a nyakamhoz hajolt, és megcsókolta. Ettől valami forróság futott át az egész testemen.

Lassan odanyúltam a farkamhoz, és elkezdtem húzogatni a bőrt. Közben a bal kezével hátulról átkarolt, a tenyerét a mellkasomra fektette. A jobb kezével megfogta a hokizó kezem kézfejét, együtt mozgattuk a kezünket.

Kezdett nagyon jó lenni. A lábaim elkezdtek remegni. Mindkét kezemmel bele kellett kapaszkodnom a mosdóba, Péter átvette a farkam verését. Közben a bal kezével simogatott.

- Engedd el magad...

Nem kellett kétszer mondania. Nagyon finom volt, ahogy húzogatta a bőrt a makkomon fel-le. A combjaim már remegtek. Hallottam a magam hangját, ahogy egyre erősebben lihegek, és ő  megint megcsókolta a tarkómat. A bal keze lejjebb csúszott, két ujját rákulcsolta a farkam tövére, és finoman megszorította. Közben a csípőmet hátraszorította, a fenekem éreztem a kemény farkát az alsónadrágján keresztül is. 

A jobb keze egyre gyorsabban mozgott a farkamon, teljes súlyommal rátámaszkodtam a mosdóra, és éreztem, hogy nincs tovább. Az orgazmus, mint egy villámcsapás tört rám. Az ágyékomból elindult valami forróság, a gerincemen végigszáguldott, és amikor elért az agyamig, hatalmasat üvöltöttem. Ilyet még nem éreztem. Azt hittem, meghalok, de jött a következő gyönyör: felengedte a farkam tövének szorítását, mitől az addig visszatartott ondó irtózatos erővel csapódott ki a farkamból. A testem rázkódott, vinnyogtam a gyönyörtől. Legalább egy percen át, hat-hét adagban lövellt ki a nedvem, minden adagnál belerázkódott a testem.

Nem tudtam magamról, a testemet hozzá szorítottam. Ő újra megcsókolt, és elengedte a farkamat.

- Ne... még... - mondtam, és visszatettem a kezét a farkamra.

Lenéztem a mosdóra: nem csak ez lett csupa sperma, de a fölötte lévő tükör üvegén is a fehér nedvem csorgott le. Életemben nem élveztem még ekkorát.

- Hú – szólaltam meg. – Mit csináltál...?

- Jó volt? – kérdezte.

- Ekkorát még soha nem élveztem – válaszoltam.

- Akkor jó – mosolyogta el magát. – Megyek. Én is el akarok élvezni. Zuhanyozz le megint, az egész lábad ondós lett.

Lenéztem magamra. A combomon is ott folyt az ondóm.

- Basszus, mennyi jött ki?

Újra lezuhanyoztam, de meg kell mondanom, alig bírtam állni az orgazmustól. Közben egyfolytában járt az agyam.

Amikor végeztem, Péter szobája felé vettem az irányt, tudtam, hogy ő is egyedül van ilyenkor hétvégén, a szobatársai hazamennek.

- Bejöhetek?

- Persze.

Az ágyán feküdt, még mindig alsógatyában, és láthatóan ő még nem élvezett el.

Leültem az ágya mellé a földre, a hátamat az ágynak támasztottam.

- Szeretnéd te is?

- Igen. Ha akarsz maradni, maradj, de én kiverem.

Valami bevillant az agyamba. Melléültem az ágyon.

- Mi lenne, ha én verném ki neked?

Rám nézett, láttam a szemében valami csillogást.

- Jó lenne.

De ebben a pillanatban a kezem már a nadrágján volt. Végigsimítottam a kőkemény farkát, ami ettől megmozdult.

Benyúltam a nadrágjába, kivettem a farkát. Nagyjából ugyanakkora volt, mint az enyém, de nem az égnek állt, inkább hátrafelé hajlott, a köldöke irányába. Még soha nem fogtam más farkát a sajátomon kívül, de izgató volt. Megsimítottam, mire ő becsukta a szemét. Marokra fogtam, de odanyúlt, és megigazította a kezemet.

- Csak két ujjad tedd rá, ne markold.

Lassan elkezdtem húzogatni a bőrt farkán. Szép látvány volt a makkja, ahogy előbújt, elbújt a bőr alatt. Az az igazság, hogy pornófilmen sokszor láttam már ilyet, élőben is, amikor régen együtt vertük ki – de ez most más volt.

Közben Péter a bal kezével a heréje alá nyúlt, megszorította. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és suttogva mondta:

- Még... gyorsabban...

Én igyekeztem szót fogadni neki. Egyre gyorsabban mozgattam a kezemet, amikor egyszer csak megfeszítette a testét, felemelte a csípőjét.

- Jön... jön... el fog sülni a faszom...

Ebben a pillanatban megjelent egy spermacsepp a makkja hegyén. Hatalmas hörgés hagyta el a torkát, és a következő pillanatban vékony sugárban a mellkasáig lőtt ki a fehér anyag a makkja hegyéből. Megfogta a kezemet, így együtt vertük, abban az ütemben, ahogy neki a legjobb. Újabb és újabb lövések hagyták el a farkát, meg kell mondanom, gyönyörű látvány volt. Legalább másfél-két percen át rázta az orgazmus. Az utolsó löketek már nem spricceltek, hanem nagy cseppekben lecsorogtak a farkán, az ujjaimon. Vakító fehér volt az ondója. Azt se bántam, hogy az ujjaimon ott csorgott a nedve.

Mikor lenyugodott a teste, megszólalt:

- Ez gyönyörű volt... Nem bánod?

- Nem - válaszoltam. – Nekem is nagyon jó volt látni.

Ránézett a kezemre, ránéztem én is, az ujjaimon ott volt az anyag. A magamét már megkóstoltam párszor, most egy hirtelen mozdulattal a számhoz emeltem az ujjamat és lenyaltam róla... Kikerekedett szemmel nézte, de az arca mosolygott.

- Hú – szólalt meg. – Én is meg akarom kóstolni a tiédet.

- Nem bánom – mondtam.

- Gyere, leszoplak – volt a válasza.

De ez már egy következő történet.

   

kiskunoló Creative Commons License 2020.07.16 0 0 12200

Katonaságról valaki?

 

notrun Creative Commons License 2020.07.12 0 0 12191

Ilyen álmodozásom nekem is, de hasonlóan bátortalan voltam mint te...

Előzmény: fiataloroszlan (12190)
fiataloroszlan Creative Commons License 2020.07.12 -1 1 12190

én is kolis voltam
de sohasem mertem kezdeményezni
mindig a passzív szerepet képzeltem el
hogy jól leszopok valakit mondjuk a zuhanyzóban és utána berakom a kemény farkát a fenekembe és én kezdek el rajta mozogni először :P

de azóta se próbáltam még férfival

29 kezdő passzív

maxtiboy Creative Commons License 2020.07.11 0 0 12189

baromi jo sztori volt,,köszi :P

Előzmény: bi-har (12187)
dicksucker972 Creative Commons License 2020.07.10 0 0 12188

Jöhet a folytatás és hasonló történetek is. 😉 

bi-har Creative Commons License 2020.07.08 -4 6 12187

Sziasztok!

 

elmesélnék egy történetet.
ép tegnapelőtt este (07.06)törtét a dolog.
pár hete egyeztettem egy sráccal,hogy jó lenne talizni,és szexelni,vagy csak beszélgetni egy kicsit.
este irt egy e-mailt,hogy neki pont jó lenne azon a napon,ha taliznánk.
ennél jobb időpontra nem is lehetett volna időziteni. :))
írtam,hogy nagyon jó az időpont,mert én is ráérek.
az volt a szerencse,hogy tőlem 2 km-re lakik,és kényelmesen áttudtam sétálni hozzá.
azért is voltam érdekes számára,mert ugye bár írtam,hogy imádok harisnyanadrágban lenni,és őt ezt nagyon izgatta.
nem taliztunk még,de teljesen jól kezelte a dolgot,ha mégsem jönnénk be egymásnak.
kicsit remegtem,hogy alvás helyet megyek szexelni egy pasihoz. :)
írtam neki,hogy miben szeretne látni,vagy esetleg innánk e valamit,mit vigyek alapon.
írta,hogy vegyek fel egy szép harisnyanadrágot,rám bízza a szinét,csak szexis legyek. :))
gyors lezuhanyozás,tusoló csővel egy igen hatékony végbél mosás,mert nem tudtam mire számitsak..))
már eléggé kezdet sőtét lenni mikor elindultam,úgy voltam vele nem látják mi van alattam,vagyis a szabadidő nadrág alá vettem egy erősen barna 15-denes vékony harisnyanadrágot zokni nélkűl.
vittem egy üveg vörös bort lesz ami lesz alapon.
remegtem,hogy mi is vár rám majd.
na találkoztunk egy kicsit sötétebb helyen elém jött.
meglepetésre úgy fogadtuk egymást,mint ha régi ismerősők lennénk. :)
kis beszélgetés,aztán láttam rajta,hogy szimpi vagyok,és oldodtak a gátlások.
megkérdezte van akkor kedvem felmenni?
mondtam igen,ha már ennyi ideig szerveztűk,max megisszuk a bort,és hazamegyek.
felmentem hozzá,egy átlagos rendes lakás volt,még komfortos is.
kipattant a bor elkezdtűnk beszélgetni,erről-arról.
közben levettem a cipőmet,kiváncsi voltam a harisnyás láb reakciójára. :))
feltettem a lábam az ágyra,hogy lássa milyen! a reakció erre Úristen neked ilyen szép lábad van? :)))
húú mondtam magamba na ez bejött eddig. :)
ittuk a borocskát éreztem oldodik nagyon a légkőr kőrűlőttűnk.
nem voltunk illúmináltak egyáltalán,csak jól eset iszogatni.
letettűk a poharat,és finoman elkezdet felém hajolni,megsimogatta a lábamat,benyult a bokámnál ameddig tudott,de finoman.
úgy éreztem magam mint egy lány,olyan érzés volt. :))
simogatott,és kérdezte van e kedvem csókolozni,mondtam igen.
olyan finoman hajolt mellém,hogy remegtem ettől az érzéstöl.
megtőrtént a csók,de nem volt kapkodás,aztán szépen a hátamra fektetet,és folytattuk.
egy újjabb kérdés,hogy leveheti e a nadrágomat mert simogatni szeretné a harisnyás lábamat.
levette,és meglátta a  szőrtelen lábam,farkam,és popsim látványát.
azt mondta ilyen gyönyörűséget sosem látott még. :))
bugyi nem volt rajtam,csak a harisnyanadrág,és egy fehér poló.
lámpa helyet egy UV lámpát kapcsolt be,attol még kontrasztosabb voltam,a fehér poló lilán világított,a tőbbi testrészem győnyőrű barna volt.
már szinte csajnak éreztem magam,de már beindultunk rendesen.
sortban volt,kibújtattam belőle,hogy már csak a farka legyen előttem.
olyan 17-18 cm volt,kellemesen finom,és állt mint a cővek.
jó érzés volt,hogy ennyire kívánnak. :))
elkezdtem bekapni,finoman nőiesen szopni,húzogatni,stb.
isteni érzés volt,teljesen lány voltam gondoltam magamban.
közben a lábammal,popsimmal volt ő elfoglalva.
egy újjabb kérdést szegezet hozzám mikor ép kivettem a számból a farkát,lesmárolt.
lenne e kedvem beleűlni a farkába.
mondtam,ha nem vad,akkor igen.
erre ő azt mondta basszameg nincs sikósitója. :))))
nevettem,erre azt mondta akkor nem lessz semmi?? :)))))
mondtam nyúlj a ,,puncimhoz".
reakció? basszus te készűltél,pedig megsem beszéltűk..))
otthon szépen besíkosítoztam  a ,,puncimat",és hoztam is magammal,és gumit is,hogy ne legyen probléma.
erre olyan csók csatát rám mért,hogy azt hittem,még a ,,menstruációm" is megjőn annyira csaj voltam.
totál kész volt láttam rajta,halkan mondtam neki,hogy mostantól ,,Anitának" hivj.
férfit igy még nem láttam mint őt,annyira boldog volt.
hátamra fektetet ismét,felhúzott egy ovszert bekente sikositóval,a ,,puncimat" is bekentűk újra.
aztán oda tette a nyiláshoz,és megkérdezte ugye nem bánod majd meg? :)
mondtam nem.
finoman mindig egy kicsit beljebb -beljebb tolta,és teljesen eltűnt bennem.
nem fájt,söt iszonyuan jó érzés volt,szinte élveztem minden tolást. :)
aztán póz váltás hátulról,felűlről mindenhogy csináltuk.
közben néha egy kis sikositót nyomtunk,mert leszáradt.
extázis volt a javából.
jól birta nagyon,mert majdnem egy órán át kefélt.
aztán jött a durranás.
életemben nem láttam férfit ekkorát élvezni,nem volt hangos,olyan kéjesen nyöszörgős,de hosszú másodpercekig.
belém élvezet aztán megpihent.
mondtam magamban mindjárt ki leszek dobva úgy is. :)
ismét megcsókolt,aztán annyit mondot köszönöm,hogy ilyen voltál.
gondoltam itt a vége.
éjfél lehetett.
újabb kérdés.
lenne kedved itt maradni? :))
de annyi a kikötés,hogy 4 óra körűl el kellene mennem tölle.
mondtam persze,természetes tiszteletben tartok mindent.
gyorsan lezuhiztam,hogy azért még is volt egy kis ,,szex" illat.
kérte vegyem vissza a harisnyámat,mert úgy szeretne érezni.
vissza vettem.
hamar el telt az éjjel,nem sokat aludtunk beszélgettűnk,storyzgattunk,mint egy randin. :)
nem sokkal indulásom előtt,én kérdeztem tőlle,szeretnéd,hogy leszopjalak?
a válasz már az,hogy a számban volt a farka,és beleélvezet.
vissza öltöztem a harisnya rajtam maradt,úgy mentem haza,már kezdet világosodni.
elköszöntűnk egymástól csókkal,és a folytatás is folyamatban van.
köszönöm,hogy elolvastad.
puszi.



Subpassz Creative Commons License 2020.04.29 0 2 12186

Igen igen.  Tudom sok  hibám van. Köszönöm az észrevételed.

Ha ciki ha nem... Nem tudtam 😂  de most már tudom 😊

Előzmény: karsiati (12185)
karsiati Creative Commons License 2020.04.28 -3 4 12185

Jó ez, csak meg kellene tanulni az alapigekötők használatát. Mert az igekötők, mint a be, ki, le, fel meg, el  át, rá ide, oda, szét, össze, vissza, ha az ige előtt van, akkor egybe kell vele írni. Pl. bekentem, és nem be kentem.

Előzmény: Subpassz (12182)
dicksucker972 Creative Commons License 2020.04.28 -1 1 12184

Senkivel nem történik semmi? Mindenki csak otthon veri?

kkrobag Creative Commons License 2020.03.24 -1 1 12183

Szia!

Küld el privátba a történeteidet :)

 

Előzmény: Subpassz (12182)
Subpassz Creative Commons License 2020.03.23 -6 11 12182

Folytatom. 😊
Szerda reggel.. Izgatottan keltem , mivel  tudtam hogy 12 kor  találkozom vele. Nem tudom a nevét azert csak annyit írok, hogy vele.
Le zuhanyotam  be kentem a testem  mindehol krémmel, hogy puhább legyen a bőröm.
Fel öltöztem be parfümöztem magam és indulásra kész voltam.
Keddi nap seggemre edzettem gondoltam még feszesebb es teltebb lessz, ha nem mástol az izomláztol.
Itt meg jegyezném , hogy  lapos kockás hasam van és elég kerek  feszes nagy seggem  .
Sétáltam a kis meg szokott  helyemre a Szaunába.
Izgatott voltam  olyan sok dolog járt a fejembe.
Nagyon meg fog  baszni?
Ott lessz?  Neki is jo volt velem?
Normális vagyok most komolyan. Egy idős pasi erre vagyok  rá kattanava. Csak mert hatalmas fasza van?
De ahogy rá gondoltam arra, hogy a számba van a farka ahogy pofon vágott a hangjára azonnal el kezdett a vérem forrni. 
Gatyámba már igen csak mocorgott.

 


Meg is érkeztem. Le vetkőztem magamra tekertem a törölközőt elő készítettem a gumit kis tasakban a síkosítót amit a recepción kaptam.
Na és persze a Popperst 😍
El indultam.. Meg néztem a sötét sikátoros részt. A nyitott részeket. A mozi szobát, a tükrös szobát.. De sehol.
Csak a gőz szauna maradt.
(Nem kedvemceim kozé tartozik olyan sötét van :/)
Le dobtam a törölközőt és be mentem.
Nem sokan voltak szerda dél körül.
Nem láttam semmit sötétség és gőz.
Egy férfit láttam de  nagyon  magas..nem lehet ő..
Mentem tovább..  Másik férfi naggyábol testalkata meg felel de nem látom h ő az?? 
Lassítottam. El sétáltam mellete  Utámam  jött
Es meg simogatta a derekam.
Most honnan tudjam h ő az?  
Mindegy ha nem ő akkor ott hagyom..
Meg fogta két oldal a derekam  és  a seggemhez tette a farkát.  Itt már  tudtam, hogy ő az..
Csak hozzá dörzsölte a seggemhez és közben a nyakam csokolgatta a fülem harapdálta.
Mit éreztem??   Mindent.  Azt akartam basszon szét használjon kedvére. Tegyen azt a testemmel amit csak akar. Csak érezzem  végre.
A lukamhoz tette majdnem be dugta  itt picit el gondolkodtam.. Hol a gumi? 
Rá csapott a seggemre  meg fogta a kezem és   el vitt a zárható részekhez.
Mindketten vizesek voltunk a Szauna miatt.
Falnak háttal voltam  ő állt előttem.
Két kezét a falnak támasztotta  finoman  
Harapdálta a szám és közbe nagyon érdekes izgató hangot adott ki.
Egyik kezével meg fogta a tarkom és át dugta a nyelvét a számba.
Szájába nyögtem mert hozzám simult és a testéhez ért a faszom.  
Meg fogtam és el kezdtem verni neki
Vastag  súlyos faszát..
Nagyon vastag es hatalmas volt.
  El kezdtem közben az állát csokolgatni egészen a nyakáig.
A hangja is izgató volt igy hogy vissza gondolok..
Utasított térdelj le.
Sosem gondoltam , hogy ha valaki igy beszél velem én annak engedelmeskedni fogok. Sokkal  nagyobb arcom volta annál..
De azonnal meg tettem.
Már engedelmesen térdeltem. Előttem állt terpeszben és ott volt Előttem egy gyönyörű fasz
El kezdtem szopni.
Meg szolalt csak szopni fogsz ma  nem baszlak meg. Jo?
Fel néztem rá.. Most erre mit mondjak ?
Meg is rémültem, hogy nem fog meg baszni.
De zavarba is voltam mondjam hogy baszál meg?
Tekintetem mindent el mondott helyettem is.
Össze szoritotta az állkapcsát és mondta szopjál már..  Gyerünk, vedd be tövig
Lehetelen szerintem azt tövig be venni de igyekeztem.
Eszembe jutott talán elégedetebb lessz, ha mélyebre veszem nekem a poppers segít ebbe.
Szívtam belole mélyen.. 
Jött is a hatás. Bódultság és még több vágy.
Azonnal rá buktam és az előbbinél sokkal intenzívebben szoptam   el kezdte kurni a szám közben én a seggét fogtam és hagytam, hogy bassza a számat.  Volt, hogy mélyebre dugta es öklendeztem a könnyem is ki folyt.
Fel álitott  és meg csokolt..  Közben meg kérdezte  basszalak meg?
Annyira meg alazó  de még is szükséges ..
Mondtam "Aha"
- Ez nem válasz. És közben az egyik ujját be dugta a seggembe.
Basszalak szét!
- igen.
Ki vette az ujját  ohh istenem ne haggya abba, de nem hanem a számba tette az ujját ami még az elobb  bennem volt plussz meg egy ujját.
Szoptam két ujját folytatta a seggem izgatását és a vallatásom.
- nem válaszolsz ma se fogsz el élvezni.
Lehet be sem teszem.
Basszalak meg?
- igen basszál meg
- kérd könyörgj.
Közben egyre durvábban nyomkodta belém az ujját.
- kérlek könyörgöm basszál meg. Itt teljesen le vetkőztem akkori buta gondolataim.. Az övé voltam.
- jo fiú
Hasra fektetett és  be nyomta finoman lassan 
Akartam, vágyodtam, kivántam, de féltem is a fájdalomtol.
Szivtam a  Popperst.
El lazultam teljesen mindenhol.  Belém rakta es el kezdettt kurni  fejem oldalra forditottam és hagytam basszon.
Egyre konnyeben járt bennem a golyoi hozzam csapódtak. Annyira ki voltam éhezve  magamhoz nyúltam el kezdtem verni magamnak.
Erre jőtt is a reakció
- Na ezt te se hiszed el.
Rám förmedt. Meg engedtem?
-nem
-vedd el a kezed.
-kérlek. Légyszíves.. Nem birom.
Hajamba markolt hátra húzta a fejem és erőből, idegből  csattogtatta a picsám.
Aztán ki vette  pózt cseréltünk
Elsőnek csak hátamra feküdtem a lábaim a melkasán és kurt.
Utasított azon a rekedt erotikus férfias hangján nyissam ki a szám. Ki nyitottam
Bele köpött kétszer  vagy háromszor és egy pofonnal plussz.
Aztán szinte gyertyapozban de lábam a fejem fölött.. Le írhatatlan tempóba baszott
Nagyon nagyon. El élvezett.
Én még nem!!! Ismét nem!!
De valami fel tünt. Nincs gumi.
Lehet hihetetlen de annyira  a faszra voltam kattanva, hogy eszem ágában sem volt a gumi.  Mindegy volt tele gecizte a seggem
Feküdtem és ő fel állt.  Félig lankadt gecis faszát
A számba tette és az ujját belém dugta  szét ujjazta a seggem.
Fel válta szopatta a farkát és az ujját amit  ugye bennem volt és ahova élvezett.  Nem sokára el élveztem úgy, hogy bennem volt 2 ujja es szoptam közben..   Vele ennyi volt
(vannak még történeteim) 🙂
Most is szívesen veszem, ha véleményeiteket észrevételeiteket meg osszátok velem.

Subpassz Creative Commons License 2020.03.23 0 0 12180

Tényleg? Ennek nagyon örülök :) Tetszet? 

Előzmény: Törölt nick (12179)
Törölt nick Creative Commons License 2020.03.23 -1 1 12179

Erre én is elmentem! :)

Előzmény: Subpassz (12178)
Subpassz Creative Commons License 2020.03.23 -2 8 12178

Első próbálkozásom.
Helyesen nem tudok írni.

 

Rengeteg szexuális élményem volt. Nem tudom hol is kezdjem.
32 éves Roma származásu  meleg pasi vagyok.
162 cm 70 kilo izmos test alkat.
Az arcom azt mondják csajos.
Védjegyem a vastag szám.
   Éltem Frankfurtban 2 évet.
Brüsszelben 1.5 évet.
Rengeteg meleg szaunát meg látogattam.
Rengeteg alkalmi kapcsolatom volt és volt h fizettem is gyönyörű férfiaknak.
Talán kezdem egyik kedvenc  és legszebb emlékemmel. 
21 éves voltam és nagyon kiváncsi.
Egyik nap meg látogattam a szunát.   Elég igényes szép hely volt. Középen bár rész és szamitogép sarok. Sok sok kis külön termekkel  stb.
Az nap nem igen voltak  sétálgattam de csak idősebb pasik voltak.  Nem keltette fel érdeklődésem senki.
Egy számítógéphez ültem csak, hogy mennyen az idő.  Mellém ült egy 40 felleti pasi. Direkt rá sem néztem. Gondoltam kinek van kedve egy idősebb pasival kurni.. Hazudhatnám, hogy ki gyúrt izmos gyönyörű pasi volt de nem. Kopaszodó  40 feletti atlagos török  pasi.
El huzta a törölközőt és el kezdte verni lassan magának.  Oda pillantottam .. Azonnal meg változott a véleményem.  Ekkora faszt még addig nem láttam. Nyilván nem mértem le de hatalmas nagy és vastag volt. Mintha áram ütés ért volna. A szám ki száradt a hideg ki rázott
Azonnal bolintottam hogy megyek.  Ki szaladtam az öltöző szekrényhez poppers ért.  Várt az el szeparált részeknél
Egy zárható kis kabinba vitt. 
Le dobta a törölközőt  es intett a szemével, hogy szopjam.  Picit fura volt se csók semmi.
Számba vettem szopogattam nyalogattam   mint egy jo kisfiú. Aztán kaptam egy pofont nyissam ki a szám. Nagyon meglepett az egész, de tudni kell ha izgalmi állapotom olyan akkor kevés dolog van amibe nem megyek bele. 
Oke oke gondoltam. Próbáltam nagyra nyitni és mélyebbre venni de nem ment.
Öklendeztem  a könnyeim folytak   fulladoztam e közben ő iszonyat állatias hangokat adott ki.  A hajamba markolt rá húzta a fejem.
Hazudnék ha azt mondanám élveztem. 
Látta, hogy a szopás technikámon van mit fejleszteni.   Hátamra fektetett és síkosítót kent a lukamhoz és el kezdett ujjazni akkor még alig pár pasival voltam.. Nagyon szűk kicsi voltam ott lent.  Eszemet vesztettem alig vártam be tegye azt a szörnyeteget . De még váratott amelyik ujja bennem volt azt a számba tett és mondta szopjam.. Meg tettem, de bármit meg tettem volna csak érezhessem.   Addig nem tudtam, hogy kinzó tud lenni a vágy ami talán még kellemes is.  Magamon is meglepődve kértem, hogy tegye be szinte könyörögtem el csukló hangon.
Tapasztaltan vissza gondolva az arcára  kibaszottul élvezte, hogy remegek a faszért ugy hogy  kb 15 perce én voltam az elérhetetlen.
Kérdezte kell?
Nem jött ki hang csak bologattam és a számat harapdáltam közben a makjha a lukamnál volt már.
Kaptam egy pofont és meg kérdezte ismét.
Kell? Most már válaszoltam remegő hangon igen kérlek. Fel húzta a gumit és  lassan finoman el kezdte be tenni. Fájt nagyon  nyávogtam  és szoltam h fáj. Fel emeltem a fejem néztem, hogy be teszi lassú és türelmes volt. Fel néztem az arcára és össze szorította az álkapcsát. Láttam, hogy nagyon élvezi azt, hogy mennyire  kis kezdő vagyok.  Fájdalom fájdalom és fájdalom.. De annyira kivántam, hogy még ez sem zavart. A fájdalom is kellemes volt.  Lassú tempóban el kezdte kurni a seggem kezdett a fájdalom is csillapodni. Meg állt egy pillanatra és le tekerte a poppers kupakját és mondta szivjak volt valami a szemében Valami erotikus vonzó. Azonnal kábulás lent is ki tágultam és még erősebben éreztem a vágyat. Semmi mást nem akartam csak, hogy basszon szét.  Szerintem mint egy kis macska úgy nyávogtam. A lábam a nyákaba tette és el kezdett iszonyat tempóban kúrni. Teljesen bennem volt a hangok  ahogy neki csapodik az alsó teste  az én testemnek az érzés, hogy bennem van a  tudat, hogy szét basznak.
Magamhoz nyúltam és el kezdtem  magamnak verni azonnal rám kiabált állatias hangon vegyem el a kezem. De nem bírtam el venni ezert le fogta a kezem és  folytatta a kegyetlen baszást. Irhatnám hogy szeretkezést vagy bármi szebb  kifejezést de ez baszás volt.
Következő poz kutya poz Szó  szerint bele rángatott a faszba. Egyik kezét a csípőmre masik kezét  vállamra tette es bele rángatott.
Nem tudom hogy de teljesen hason feküdtem es kértem várjunk kicsit.  Várt kicsit tényleg kicsit  sztem fél percet sem. Felso testem lenn tartottam es a seggem meg ki dugtam  el kezdett játszani a lukam körül kicsit be dugta félig a makkját és ki szedte.  Hangom szerintem vicc kategoria lehetett már. Amikor látta h nem bíróm tovább  hirtelen mozdulattal be vágta.
Most meg baszlak hátulrol jo?  Jo?
Nem jött ki szó a számon.  Csak élveztem, hogy szét vagyok baszva. Élveztem hogy teljesen ki tölt. Élveztem, hogy a partenerem állatias és van benne valami dominancia.
Legnagyobb meglepetésemre ki vette  gumit le rántotta es a seggemre élvezett.
Én nekem meg nem sikerült el élveznem.
Oda hajolt éreztem a hátamon az izzadt mellkasát és meg csokolt  meg harapta a szám közben ujjazot amikor hallotta, hogy közel vagyok a csúcshoz  fel kelt és el ment. Az ajtóból vissza kiabált szerda 12.
   Egyedül maradtam és meg oldottam.  :)
Helyesírási hibákért bocsi.
Szívesen fogadok negatív kritikát is.
Ha gondoljátok akkor még folytatom.

Subpassz Creative Commons License 2020.03.23 0 0 12177

Sziasztok :)

Nincs koleszos szex történetem. 

Író sem vagyok.  Szeretnétek ha meg osztanám más jellegű szexuális élményem? 

Gaboka87 Creative Commons License 2020.03.15 -1 5 12176

Sziasztok, íme az igért folytatás...:)

 

Ahogy húzgálta, dörzsölte a fenekemhez Pisti a farkát, éreztem hogy lassan elélvez. Korán érő típus volt, meg hát ugye a koliban fiúk között ez a téma előbb utóbb felmerül, hogy kinek mikor jött meg a legelső :) Nem kevés adagot kaptam tőle a fenekemre, derekamra, aztán ledőlt mellém az ágyra, én még mindig a hasamon feküdtem, még egy kicsit csókolóztunk, simogattuk egymást, ismerkedtünk a másik testével. Felkelt aztán, előhalászott egy zsepit az éjjeliszekrényből, és letörölgette frissen "felavatott" fenekem.
-Hát nem gondoltam volna, hogy ez ennyire tetszeni fog.-suttogtam szinte kielégülve.
-Nekem is nagyon tetszett.-válaszolta, és ott bújkált a hangjában az, hogy ha lehetne még csinálna valamit.
-Megpróbálhatom még egyszer a tudod...számmal?-kérdeztem, viszont a választ ismét csak tudtam. Annyira már megismertem röpke erotikus kapcsolatunk alatt, hogy tudjam, nem fog ellenkezni.
-Ennyire tetszett?-kérdezte.
Válasz helyett ledöntöttem az ágyra, ráültem, először csak csókolóztunk, majd haladtam egyre lejjebb a puszikkal, a mellkasát, a hasát, a combjai belső részét, majd a golyóit puszilgattam, aztán vettem a bátorságot és ismét bevettem a számba a farkát. Egyszerűen vonzott...máig nem tudom mi volt az, viszont a mai napig ha pasival vagyok, egyszerűen nem tudok ellenállni a faroknak;)
Kissé esetlenül bólogattam rajta, próbáltam minél több nyállal csinálni, hogy azért ne fájjon neki. De a reakciókból ítélve, elég jól csinálhattam, mert körülbelül tíz perc szopással vegyes farokverés után ismét megkínált egy kisebb adag spermával, ami mivel nem a számban tartottam miközben élvezett, az arcomra, és mellkasomra engedte. Pihentünk egy kicsit, aztán, mivel másnap csak reggel hétkor volt csoportos ébresztés, így beállítottuk az órámat reggel 6ra, hogy ne bukjunk le, és legyen még időnk huncutkodni, majd egymás mellett aludtunk el.
Azután az éjszaka után, nem volt kérdés egyikünk számára sem, hogy folytassuk, vagy legalábbis próbáljunk ebből a helyzetből kihozni annyit, amennyit a koleszos körülményekhez képest ki tudunk. Mivel ő is két hetente járt haza, és én is, így viszonylag könnyen össze tudtuk hangolni a kétheti együttlétünket, vagyis mindig ugyanakkor maradtunk bent hétvégére ;) De sokszor már annyira akartuk a másikat, hogy nem kellett hozzá a hétvége sem. Rendszeres volt a szünetekben a mosdókban elcsattant gyors csók amikor senki sem látott minket. Vagy a fiú öltözőben vacsora után a gyors orál, amivel nyilván nem végeztünk, (Ekkor már ő is csinálta nekem) de arra mindenesetre jó volt, hogy este lámpaoltás után, amikor a szobában ki-ki a saját vágyaiba merülve elkezdett maszturbálni, legyen mire gondolni.
Hétvégén amikor bent maradtunk, sem vártuk meg sokszor az estét. Egyik alkalommal, amikor péntek délután 1-kor vége lett a tanításnak, szokás szerint minden hetente hazajáró rohant ki a teremből, utaztak haza. Alig vártam, hogy vége legyen az ebédnek, utána ugyanis a hétvégére bentmaradt gyerekek mehettek délután 5-ig ki az udvarra, vagy a tévészobába, vagy számítógépszobába, egyszóval ahova akartak, egészen addig, amíg a délutános nevelők vigyáztak rájuk.
Mi ezt az alkalmat használtuk ki Pistivel, bementünk az osztálytermünkbe, bezártuk az ajtót belülről. Ahogy a kulcs elfordult a zárban, már esett is nekem, szinte felfalt a szájával úgy csókolt! Úgy tudta forgatni a nyelvét, és olyan sokáig, hogy sokszor egy-egy ilyen csókcsata után alig kaptam levegőt. Húztam le róla a nadrágot, hogy végre enyém legyen a farka, és ne csak pár percre. Leült az egyik székre, én elé térdeltem, kezembe vettem a farkát és már vertem is, amint az első előnedvcsepp megjelent már kaptam is be, szívtam mohón az én szerelmem farkát. (akkor már így tekintettünk egymásra, igaz csak titokban) Érezni akartam, hogy a számban merevedik meg, hogy utána csúcsra járassam a nyelvemmel, a nyálammal. Fejemet ütemesen mozgattam a farkán, közben kéjesen nyögtem, mintha csak a világ legfinomabb dolgát ízlelném ;) Ügyködésemet néha azzal szakította meg, hogy felhúzott magára, megcsókolt, aztán újra rábukhattam a meredő farokra. Szopás közben simogattam a combját, vagy a golyóit, vagy ahol értem. Birtokolni akartam őt, és tudtam, hogy ő is ugyanezt akarja velem.
-Állj meg, mert mindjárt elélvezek-nyögte.
-És?-kérdeztem meglepődve. -Nem akarsz a számba menni?
-Szeretnék, viszont előtte én is kényeztetni akarlak-kacsintott rám.
Abbahagytam a kényeztetést, felálltam, hogy akkor most én fogom élvezni a szájtechnikáját, hát tévedtem...illetve mégsem ;)
Lehúzta a nadrágom, a pad felé fordított, ráhajoltam az asztalra, ő pedig letérdelt mögém, és elkezdte a fenekem simogatni, puszilgatni. Majd az ujjával kezdett játszadozni. Egyre beljebb haladt az ánuszom felé, és be kell valljam amilyen fura volt, annyira izgatott is a dolog. Aztán abbahagyta, de csak annyi időre, hogy benyálazza az ujját, és már folytatta is tovább. Egyre beljebb haladt, majd szépen lassan bedugta...Baromi fura volt, de egyáltalán nem fájt, egy kis idő után már élveztem. Ő pedig rám hajolt, nyögdécselt a fülembe, és ütemesen szépen lassan megujjazott. Körülbelül 10 percig csinálhatta, amikor már kértem, hogy vegye ki, na nem azért mert fájt volna, de annyira felizgatott, hogy muszáj volt meghálálnom neki a törődést. Ahogy kihúzta, térdeltem vissza elé és már szoptam is. Nem érdekelt akkor és ott már szinte semmi, csak az, hogy a szerelmemnek örömet okozzak. Neki se kellett sok, egy-két perc, és már jelezte, hogy ő bizony el fog menni....Nem érdekelt, érezni akartam hogy milyen az, amikor a számba engedi a spermáját. Ahogy közeledett a végéhez, egyre gyorsabban és egyre hangosabban vette a levegőt, míg végül el nem élvezett, egyenesen bele a számba, ahogy akartam. Viszont ekkora adagra nem számítottam, meg is lepett, hogy ilyen sok jön neki. De egy picit sem tétováztam, ízlelgettem egy kicsit, majd ami volt a számban, azt lenyeltem. Ahogy végeztem a farka letisztogatásával, felhúzott magához, megcsókolt, és mosolyogva csak annyit mondott:
-Remélem este is ilyen lesz...;)

Ha szeretnétek lesz még folytatás :)

Gaboka87 Creative Commons License 2020.03.14 0 1 12175

Sziasztok, remélhetőleg holnap (márc. 15.-én) délután tudom folytatni az élményeim írását :) Türelmeteket addig is köszönöm :) 

Törölt nick Creative Commons License 2020.03.10 0 1 12173

Szia! Várjuk a folytatást.....

Előzmény: Gaboka87 (12171)
Flamecutter Creative Commons License 2020.03.10 0 1 12172

Nagyon váron a folytatást :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!